Varje dag så shufflar jag

hahahahaha fan vad rolig
jag får inte ut låten ur mitt huvud. kaos!

Döschat

Precis tatt mig ur duschen. Så jäääkla sugen på fruktsallad och glass damn. Duschade hunden innan jag själv sköljde av mig. Hennes min va priceless när hon fick vatten över hela huvudet. Får ta och läsa lite svenska, har halva kvar att läsa klart den här veckan! Chiao!

Chillichill

Sitter i skolan men orkar verkligen inte jobba. Chillaxar med spotify. Ska bada nästa vecka med skolan så det är ba att bli fit nurå. Hare.

Borstar tänderna. [Us against the world]

Godnatt

I hallen..

Ligger på golvet i hallen och ropar på katten som inte vill komma hit. Haft en pissig dag, najs. Positiva va att jag fick MVG i slöjd:D aye!
Stod en polisbil och blockade vägen in till vårt garage när jag och pappa skulle hem, jeelar. En lastbil(eller vad man kallare) med grisar hade vält typ 500 m från huset.. Jag är inte bonde jag är faktiskt inte det. Grisbil hetere nog.
Väntar på mat och sen blir det En komikers uppväxt läsning. Heido.

Det luktar som seanssons frestelse!

Hahaha orka Gott nytt jul, så jävla bra.
Ingen tomte i mitt hus, jag är man som älskar mus.
Iallafall, är i sängen och ska checka nån Disney film, eller Harry Potter, eller något. Jag vet inte:( Planerar att somna till filmen och sen tagga skola. Pos på er. Herregud vad jag saknar Robin!

Period playlist

Haha så gölligt i No strings attached. Googlade och gjorde en egen.
Period-mix <-
Fick ba sån lust att fira jul. Skulle vara awesome. Fick ba sån lust att krypa ner under ett täcke och ba ligga där. Och sen ba skulle Robin vara där under täcket och då skulle han få en puss. Han skulle faktiskt det.

Sotiga barn, barfota fötter genom hela stan

tajta byxor

Det där inlägget om att vi var på tunnelbanan var meningen att publiceras vid typ 12, inte 3! Galet!
Har så jäkla tighta byxor på mig. Hejdå hare bra saknar Robain puss.

Chillar

chillin with da Olivia i sängen, kan fan inte sova. legat och pratat om allt i hela världen, biffiga gymnasium, ögonbryn och grejer som man inte ens vill tänka på.... Hon gick på toa nu hon olayvijahh. Sov gott igelkott!!!!!

Kör fortfare!


Kör fortare mamma!


Inte såå fort!!!!!!!!!!!!!!

Abo tunnelbana

Sitter i skrivande stund nere i tunnelbanan vid tekniska ögakolab jag menar högskolan.chillar och väntar på boysen som tagit ett senare tåg, abööuuqh. Åker mot Norrtälje och sen hem med gurlsen. Hare bra igelkott.

Höj ljudet assooehhwhe pratar tyst:)

Här igen

är på mamsens jobb igen. Fasen har frysit hela dagen men så blev jag svinit varm i skeden i soffan och herregud vad varmt det äääääääääär. Blev ju ännu varmare när jag gick, det är typ 3 km hit jöö-. Tagga träning? Nä. Taggar mer mat innan träning. Okej detta blev ett litet ko0onstigt inlögg men jag orkar inte tänka. hejdå.

från skolan

gif make
min profilbild på facebook, så jävla snygg den är.

Blades of glory

Godnatt, robbein imorgon <3

dear ps2

Helgeen

Helgen har varit underbar på alla sätt. Tävlade igår och skulle fått brons i fristående men de knasade sig på nått sätt så nei det fick till ett annat lag. Fik iallafall en svart fin medalj haha. I fredags sov mica här, vi gosade med katten och kollade på Rädda joppe. Just nu håller jag på att städa mitt rum, ska sätta upp spegeln som legat på golvet i flera månader...
Saknar Robain jete jete mycket, jette! Hare bra.
<3

I sängen!

Gosar med den jobbigaste kattenbi världen. Han ska ligga med rumpan i mitt ansikte men fan jag gillar inte kattrumpa. Aja gosit äre iallafall.
Chillaxat med Robain idag och sen chillaxat och försökt dansa fristående. Jag ska stå längst fram, hallååå?!!?!!! Får öva i bilen påväg till tävlingen typ... Nu ska jag titta klart på hellboy[oh ye] och sen sova. Hare got.
(tagga utvecklingssamtal!!!!)

4everalone

@facebook

älskar alla random svar som finns hahahaha

Engelska

Taggar engelskaprov imorgon. Bravo+kolsyrat vatten = guld. Gott som tusan. Hoppas på Robin imorgon sen dra till träningen och lära mig fristående med trasig fot!

Toffel

Haft en personlig toffel med namnet Olivia idag, hon var så göllig och bar min väska.
Fick skjuts både hem och till skolan, det var awesome. Nu kan jag stå på foten iallafall, och sätta ner den när jag sitter ner. Taggar tävling. Taggar också mat, är så jävla hungrig!
20 månader med Robain idag, najs. ♥

Mat och gymnastik

Vaknade upp gosigt hos Linnéa imorse. Gick till träningen runt 3, tog fasen bara en kvart att gå dit. Japp.
Tränade i en halvtimme, vilket gick as bra typ flög fram och jag flyger aldrig, sen ba råkade jag landa konstigt på trampetten och hela foten pajar. Aj shit tänkte jag och min goda vän Micaela fick hjälpa mig ut till bilen när jag skulle hem. Åkte och beställde kina mat och sen till mammas jobb för att låna kryckor. happ. Värre tajming kunde det inte vara, hoppas förfan att jag blir hel tills på lördag. argh. Åkte hem och käkade mat och tårta.
Hejdå bloggen, jag ska sova och tagga skola med massa trappor med kryckor.
[såhär skulle bilden vara häromdan, jag failade lite..]

Gönatt

Galen natt, verkligen! Japp, godnatt.

Starkt...

Skulle göra nydlar och så fanns det chili krydda som man skulle ha på, hade på allt och tänkte inte på hur starkt det skulle bli. Daamn säger jag ba, blev starkt så in i helvete.
Snart ska jag dra till bussen och åka till Linnéa. Najs som fan ju.
HEjdå. hehehegnengeng

najs!!

På bussen

Tjofräs hallå. Glömde blogga igår.
Sitter på bussen hem atm, hade inget att göra i skolan så smet till bussen. Åker till Robain senare och posas. Hejdå!

Härlig träning

Var på träning på ett tag sen, var en galet bra träning, typ. Nej, lite kul. Kommer ha världens jävla träningsverk i magen imorgon, vi ska åka till GIH högskola i stockholm, taggaaa-.- roland e dum:)
Åkte moppe idag btw, galet! Hade jätte många tröjor på mig så det var inte kallt. Okei hare bra.

Awesome

HD kvalité. Awesome ändå.

Chill dagen med bilder

chillade med en spegel
chillade med tummen upp i duschen vid gympasalen
Chillar med katten
hahaha aaaaaaw haha mosad kat♥

Aj heart it

Jump-for-joy-iphone-wallpaper_largeTumblr_los6ddm41c1qbv4sdo1_250_large_large
Tumblr_l9z3fykwac1qarz6vo1_500_large
Tumblr_lp4v665ler1qkf0k5o1_500_large
298695_106350882808915_100003020124043_47602_1732255416_n_large
Mf_403833606_ce9ff9ce21e405d7f3397aedf754173d_large←true♥Tumblr_lu3bh4jcw71r3qmi3o1_500_large230763_221373811222284_100000489999154_943553_460118_n_large320778_170314719730140_102066263221653_324519_702392031_n_large

jag. kan. nog. antagligen. inte. vänta.

hahahahahahaha och checka den här hahahaha as bra -> http://www.youtube.com/watch?v=Qr7nRvlEyrQ&feature=related

Svenska..

Idag hade vi svenska hela dagen, man skulle improvisera framför hela klassen å grejer. Gick ok. Hahaha ja vissa var ju riktigt roliga..
Lackar lite, kan inte se mina omdömen på schoolsoft :T
Ska göra lite svenska och typ... äta bullar. Chhchchciao kamratzzz!
haha asså♥

hahaha katter

Minecraft...

jag känner mig som det där fåret.

Atm


Aaw kissen

aaw satt i soffan och snackade Skype med naiklas och äläx och då hoppar katten upp på bordet och trycker sitt ansikte mot mitt. Gölle katt! <3

 

MEd tovayy@video

Har lämnat in tekniken, svenskan och engelskan nu. Häääääärligt å vara klar med det! Bara industrialismen kvar haha. peojfjeip. Hejdå:D

Fin

Det är inte söndag idag.

Jag och Mica

Tycker att vi gör våra kullebyttor lite olika, visst gör vi? :)
hahaha jag på första å mickiZ på andra.
Iallafall, hemma nu. Varit det ett tag men ja. Ska fixa lite med intervjun som blev så jäkla bra, och mysig! Taggar skola och det känns fan inte som det har varit lov, pluggat too much. Jävla life fucker!
Hejdå friendz B|

Tjofrääääs

Sitter och äter fiskburgare som jag gjorde av fiskpinnar, härligt! Haha. SHiät orkade inte göra nudlar till. Idag blire Mica så fort jg gjort klart tekniken. Pos på er!♥

Cupcake och nudlar

Ville ba säga att mitt cupcake halsband är awesome, och att min nyinköpta gråa tröja från hm luktar Robin. Eller den doftar kyckling men ja. Godnatt!

På bussen

Varit å shoppelishoppat med Hanna i Stockholm, sitter på bussen till Norrtälje atm! Ska hem till Robain å gosa å ja... Pos!<3