Titel

Hahah, på 7an visade de skavlan och hon som blev skjuten i huvudet, för att hon sa högt att alla flickor ska få gå i skolan, gästade. På tv 11 var det Kourney Kardashian som födde barn. Kände skuld när jag valde tv 11 framför skavlan, mina prioriteter är inte så bra tror jag.

Haft legday idag och kört hårdare än på länge. Att jag ens tog mig upp på springbandet var bra gjort tycker jag. Åkte med mamma och shoppade loss på frukt och billig glass på Willys. De hade Nordic water peace för 25 kr och mamma skrek åt mig att jag skulle ta 4 stycken. Haha nej mamma sry<3 vi köpte två iallafall och mams snodde precis min och hon har nog hunnit äta upp halva. Imorgon är det äntligen bejb och kanske bio XD Ska köra ett konditionspass (hur jobbigt lät inte det) imorgon medan Robain tränar thai. Vi hörs, honey boo boo nu ju!!:D


Prinsessan Eva, med nylackerade skor

Idag har jag legat i soffan hela dagen och kollat på när regnmolnen blåst bort och solen dykt upp. Jag vill kolla på film och dricka te och kramas, var är min boyfriend. Nu började det regna igen och rummet som jag sitter i har nästan blivit kolsvart sen jag la mig här. Ska nog avverka alla Harry Potter filmer detta lov, för inte har jag något bättre för mig. Prov på moderkort om en vecka;DD<33
 
Jag är ensam hemma till halv 7 ikväll. Gud så kul. 

Va

Alltså detta väder är ju helt okej ändå. Det var så skönt att få sova ut på en måndag för en gångs skull så jag snoozade till 11. Gick upp, åt pasta med spenat och körsbärstomater(mmmmhm), gav kissen mat och tog bussen till gymmet. Jag är så dålig på att vara serri på gymmet så det blev inte mer än lite svettig joggning och lite övningar för att builda upp mina biccar. Övningskörde hem och åt sallad mmm.
 
Men vem bryr sig XDD
Vill träffa bejb, var fan e han. Ska nog ta med mig chipspåsen in i duschen nu. Lr kanske en satsuma. jag vet inte.
 

va

Fattar inte. Jag skulle övningsköra från Arlanda men började må så konstigt illa i bilen så kunde inte köra. Känner mig bakis typ, som att magsäcken vänt sig ut och in. Gick in på Ica i Rimbo för att handla chirre men kunde knappt stå upp så fick powerwalka tillbaka till bilen så att jag inte skulle falla ihop vid frysdisken. Har legat ner med huvudvärk sen jag kom hem så jag ska nog gå och lägga mig snart. Klubbade ju iofs igår XDD
så skön tröja
 
https://www.facebook.com/photo.php?v=711666128846238 måste vara den enda vine:en som jag sett flera gånger och den är fortfarande lika kul

"deeth här e dehn bääschta kvällen på trehhtio år"

Feliz cumpleanos! Hur gör man ens på "Ñ" mac+??? Jag vet inte och jag orkar ej lägga ner tid på att googla det. Ibland vet jag inte varför men jag spårar och börjar läsa fakta om helt random grejer på wikipedia. Intressant att läsa om Hitlers föräldrar och vilka filmer Ellen DeGeneres har medverkat i. Ellen Degeneres är fan född 1958(??).
 
Men iallafall :) igår var hade jag eyeliner och så var det klubbgarderobsjobb med My från 18-2!! Trodde i början att det skulle vara klurigt med alla nummer för att de satt så konstigt, men det gick ju fort att lära sig var allting fanns:) Stod upp konstant i 8h vilket resulterade i ömma fötter och 580 kr rikare. Det var så många slemmiga tanter och gubbar som förfestat, ändå ganska trevliga när de skulle lämna/hämta sina jackor :D Gubbar som sa "Den här ska du ha för att du är så söt" och "Behåll den här du" resulterade i 160 kr dricks för mig och My att dela på :-) Hahaha kom ett slem i 40-års åldern och ba, "När slutar du ikväll då;)))" "Åhfan det va lite sent :-(" LÄGG AV. Kul att lära känna nya kompisar iallafall, Joel å loke :) även fast loke inte hade någon aning om vad vi heter. Det kom en tjej och sa att hon skulle spy om jag inte hämtade hennes jacka snabbt, det var avslappnande. Hon försvann och efter ett tag kom hennes mamma och letade efter henne. Vem går ens på klubb och blir dygnrak med sin mamma.
 
Efter att endast fått i mig 1 fanta, 1 loka och ett glas apelsinjuice var jag vrålhungrig när Palle kom och hämtade mig. Vi duschade och sen däckade jag väldigt fort med dunkande fötter. Vaknade imorse av hans jävla fåglar som satt och skrek och sjöng. Jacko kom och ville mysa med mig men jag ville ej gosa med honom så gömde mig under täcket. Duschade en gång till för att jag va så ofräsch och benen vek sig nästan för att jag va så trött hahah, ville bara gråta och äta och gå och sova igen. MEN NU E JAG FRÄÄSCH och ska snart skjutsa pappa till Arlanda då han ska vara i Riga tills på onsdag (skönt). Mina kläder är helt katthåriga då jag inte fått en ensam minut utan katten sen jag kom hem. Tror han saknat mig lite ;P<3 
 

MMmmmm

Heeeiiiii. Inatt drömd jag att jag, My, Ruben och Johan åt ostmackor och drack oboy och ni förstår inte hur sugen jag var på det när jag vaknade.
 
Matteprovet igår gick över förväntan. Vet att två uppgifter gick åt helvete men resten gick fan bra ändå. Sofi du får: D :). Jag fick sovmorgon till 9 igår <3 så nice. Blev inskjutsad till 10 och sålde mitt wii (:')) och skippade lunchen i skolan för att plugga matte. Efter matteprovet gick jag, My och Ruben till HM och tänkte köpa porrig present till Indy XD men det gick inte så bra och hon fick en fin istället  som passar till hennes outfits. Varken jag eller My hade ätit lunch så vi gick och väntade på att ett fönsterbord på Kina skulle bli ledigt och sen åt vi grönsaker med kinasås och cashewnötter. Det va en otrevlig kinesisk pojke som var arg för att vi ville sitta bekvämt och vi tycker inte om han så mycket.
 
Min fina Mogren våldgästade och mina kompisar tog bussen hem vid 5 och jag tog bussen till Robin. Så värt att ta bussen 600 m :') Vi åkte och gymmade och det var några grabbar i cirkelgymmet som gymmade utan tröja så jag spenderade mitt gympass där inne. Kom hem, duschade, åt banan och finsk lakrits, tittade på en nice film och spelade gta. Skön fredag :-) My va på dejt och jag tkr det e nice.
 
Ikväll ska jag och My stå i garderoben och tjäna 500 kr. Längtar!! Blir antingen sleepover hos Robain igen eller så åker jag hem. Saknar min katt så ni fattar inte:(
 
 

Misse

Min stackars katt äter knappt längre så jag satt vid matbordet efter middagen och matade honom med pommes och kyckling. Fick ta bort de knapriga bitarna på pommesarna då han inte kunde tugga sönder de, tussen. Han åt iallafall och fick liv i sig och ville till och med gå ut. Han åt liksom inte räkor häromdagen, wtf!!!
 
Ännu en dag bortslösad i skolan :-) XD Vi skulle hålla tal i smågrupper men i min grupp var det bara jag som kommit längre än att komma på vad jag ska skriva om, så det gick på 10 minuter och sen slappade vi resten av lektionen, sjöng lite Du hast med johannes XD Ville inte gå upp imorse, är så jävla trött. Pluggade faktiskt matte på rasten och vikarierade som jesper i hans gäng då jesper e sjuk. Somnade på programmeringen, piggnade till de sista 10 minutrarna och gjorde mer än vad jag någonsin gjort på programmeringen, frågade till och med läraren om hjälp vilket jag aldrig gör oavsett ämne. Gillar inte när läraren ska sitta nära och förklara, allt jag kan tänka på är att jag känner mig retard som inte förstår och detaljer på läraren. Idag hade Bosse ett långt bryhårstrå på ena ögonbrynet.
 
Kom hem, sov, satt och skrek på toan för att toapappret va slut, farmor räddade mig, åt och ska plugga matte som bara den nu XDDD lära mig övningsprovet utantill och försöka mig på logaritmer, lite klurigt det där. Kom ihåg sofi:
x1+x2/2=symmetrilinje :)
men vad e vertex egentligen.
Igår sådär på min favvolektion. Det e favvolektionen för då får My vara med.
 

Pluggar litt


Detta är mitt bästa block. Mest för stt det e snyggt och för att jag har alla onödiga skolpapper i det.

va nej du e ingen modell

Efter höstlovet ska jag bli tryhard. Jag ska plugga när jag bör och lämna in allt i tid. Inte lägga ner tid på onödiga saker när jag lika bra kan plugga.
 
XDDD
Om mamma läser detta så menar jag det inte. Tyst mamma, påminn mig inte om det för då vill jag inte längre.
Jag ska bli en tryhard, men inte just nu :) Har två saker som jag måste skriva klart på höstlovet och jag ska försöka fixa de i helgen.
 
Annars så gick biologiprovet skitbra i början, skrev fan asmycket på alla frågor - innan jag insåg att jag missuppfattat frågorna och fick börja om, vilket gjorde att det blev väldigt stressande och jag satt verkligen tiden ut. Det blev slarvigt och knappt jag kunde tyda det jag skrivit pga min snabba skrivstil. Fronterprovet gick mindre bra då jag bara fick 16 pong av 26 möjliga, men vad finns det att göra åt det nu :) Så taggad på att åka till naturhistoriska efter lovet XD
 
Lasagne till lunch snart, bara en halvtimme kvar ju :D hatar den här lektionen så mycket, 1 1/2 timmes svenska och vi ska bara sitta och skriva. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm skönt. internet dör hela tiden och jag är trött.
2 timmars fysselektion på tisdagar <3 saknar <3

Och du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel

Idag blev jag mkt glad när jag spanade i postlådan och såg att skolkatalogen kommit <3 satt i en timme och kollade igenom alla hahah. Det är skönt att inte ha något liv. Även fett skönt att inte alls vara förberedd för biologiprov och labb imorgon. Och har så jävla lång svenska lektion på förmiddagen och sen en för kort rast. Det är ju ioförsig lasagne till lunch vilket jag hoppas kmr vara gott :-) den brukar smaka som alla andra köttfärsrätter de gör men man kan väl hoppas.
 
Lyssnar och sjunger för högt till håkan och han fick därför stå för rubriken på detta inlägg. Mamma kom precis med ett kodlås till mig <3 håller på att tappa bort nyckeln hela tiden till låset jag har nu så det va ju bra:) Vill bara att det ska bli mellis imorgon så jag kan umgås lite med my och prata om folk i kafeterian som vanligt.

tunga ögon

Fyfan säger jag ba. Orientering i lera och regn och blåst. Fick härligt röda kinder! Blev härligt blöt och hittade 1 kontroll när vi letat efter säkert 5 stycken som inte funnits där de skulle. En kontroll satt på ett träd som fällts, hade tur att jerre såg den. Fast jag tappade ändå bort min lapp som man stämplar på i skogen så det var väl rätt så värdelöst att leta kontroller. Kom tillbaka till skolan, perfekt i tid och försökte lugna mitt röda ansikte och sköljde håret lite. Inte alls god lunch, kände mig som en häst när jag åt äpplen och nu hade jag prov nyss, som inte gick bra även fast jag kunde alla frågor innan men fick fan hjärnsläpp på provet. 
 
"Moderkorten baseras på ett chipset, vad beskriver detta chipsetet?"
Bra formulerat Shirin!
Är så trött. Tagga plugga biologiprov hela eftermiddagen1!!!!!!!!!1!1! Men snart e det höstlov <3 mysa med tova och my massor då, och dejt med bejb på fredag och det kommer bli bra. Synd att mackan-halloweenpartyt blev inställt då ;( hade ju taggat XD

riktig guldgruva för stalkers:)

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - ååh något fint som är lätt att säga och som inte har hårda bokstäver i sig typ som G eller D.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - Kärlek utan sex 

3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Mr. & Mrs. Smith/den där andra filmen med niggern och han från die hard

4. Har du bra självförtroende? - Haha nä skulle jag väl inte säga XD

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Skeda med katten som precis gick(???) och läsa.

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Klubba med My, åka till Indien med Tova och eventuellt hitta en människa som står ut med mig för resten av livet.

7. Beskriv ditt drömutseende.. - Gärna lite mer fasta former och flexiblare muskler

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Eh, min moder skulle jag väl säga då

9. Någon du har kysst - En fin pojke som var och är min

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Jarå, inte på mig just nu men ligger väl paketerad någonstans i garderoben

11. Den du senast sov över hos - Robban 

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - My och Robin, Ruben

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ja, den är oseriös och jag är ful men har ändå många likes

14. Vad väljer du, godis eller chips? - beror ju helt på situationen. Fredagar=chips, lördagar=godis. Chirre vinner nog ändå, fast godis är gott att äta på morgonen

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - blev lite inlåst på toan första dagen i gymnasiet :)<3 och så hade jag sönder en dörr på montessori och skämdes lite när lärarna fick reda på att det var jag

16. Hur uppvaktar man dig? - En liten suprisekram eller hålla hand offentligt är väl bra uppvaktning. Tror inte jag är så bra på att ta emot blommor.

17. Har du rykten efter dig? - Hahah nä tror inte det:( men det vore kul :)

18. Din absolut sämsta egenskap? - För besatt av andra människors privatliv

19. Din bästa egenskap? - Jag är ofta chattsugen

20. En låt du är beroende av? - Hela huset är helt ok och även Counting Stars.

21. Vad stod det i ditt senaste sms? - "Pappa har ringt dig men lämnade inget meddelande". Jag smsar ej så ofta.

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Någon som inte har en egenskap som jag irriterar mig på

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Jo jag tror jag säger ja på denna

24. Har du kysst en kompis? - Jajamän

25. Hur ofta dricker du alkohol? - Nej :)

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Lägg av

27. Vad hatar du? - När det blir pyttipanna till middag fast man är jättesugen på pasta. Lärare som inte kan lära ut.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - Nej jag skulle nog inte vara så bra på det.

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Myste med en pojke. Det är den senaste jag kommer ihåg.

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - 57 :)

31. Hur lång är du? - 165 cm

32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Känn ingen sorg är bra

33. De bästa svenska skådespelarna? - tittar inte ens på svenska filmer

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Harran i alla lägen. 

35. Ditt humör för tillfället? - Stressat och lite ledsamt fast ändå tillfredställt. 

36. En vacker person? - Tova

37.Har du instagram? - ja jag har tre st :) follow s0fiestikerad allihopa

38. Vem kramade du senast? - My!!

39. Vem träffade du senast? - Mamsen

40. När slog du dig senast? - Knäade handfatet i lördags

41. Någon du vill träffa? - Ingen förtillfället.

42. När grät du senast? Varför? - Det var ett tag sen och anledningen är väl ett flertal

43. Sminkar du dig varje dag? - Ja så gott som

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Pappa :D nä jag tkr mamma :)

45. Är du helsvensk? - Jadå!!!!

47. En artist du inte gillar?  - Hade Shirin varit en artist

48. En artist du gillar? - Veronica Maggio, Håkan och Macklemore är väl majoriteten

49. Vad är det bästa som hänt dig? - Det återstår att se eller hur XD

50. Vad vill du bli när du blir äldre? - Nöjd

errrrrr

Hej mina vänner! 
Så skulle jag skrivit om jag var morteza :)
Hade en jättefin lördag och söndag och idag är jag trött som fan och ville sova på programmeringen men det gick inte för att vi satt längst fram. Hade muntliga nationella i engelska idag. Jag blev ihopparad med Ruben i måndags men sen så ändrades hela ordningen så jag hamnade med en annan snubbe som jag absolut inte kan komma på namnet på just nu. Lite stelt men det gick bra, kändes kul att bli filmad och att eva ska titta på det sen.
På lunchen hade mattanterna inte stängt skyddet för kafetererian ordentligt så det var ett litet utrymme som man kunde stoppa in handen i och sno grejer, det var kul. Synd bara att de upptäckte det sen och fixade det:///
 
Sitter med mina designkompisar just nu och pluggar datorteknik :-) spanar lite också utan att röra huvudet, känner mig så sneaky då hehe.
 
Mitt hår börjat bli frissigt igen och jag måste blöta det hela tiden för att det är så elektriskt. Och så är min lypsyl borta :((( och mina hörlurar. Fattar inte var fan de tar vägen. Hade 3 hörlurar i början av oktober och nu har jag bara ett par kvar????
 
Kollade mina omdömen och morre skrev hahaha.
VET EJ OM NI KAN LÄSA DEN LILLA TEXTEN SÅ HÄR E EN BILD SOM NI KAN KLICKA PÅ IST
^DÄR :) hahaha söt iallafall. Det har ingenting med hur det går för mig att göra men aja kul att höra ändå. 

Hannzz

Imorgon åker min syster till indien i en månad aka 4 veckor så jag gjorde en välgörenhet och spelade lol med henne. Jag har spenderat min eftermiddag hos Robain och spelat gta och lärt honom hur man backar ur garage på gta för han kan ju för fan inte det. Spelade blint också XDD veri fany. Gick en tur i det otroligt varma vädret för att det var skönt och sen har vi bara legat döda och ätit anktuttar med potatisgratäng. ska äta glass nu hehe, tur att han har en fin mamma som fixar ben&jerry omg <3

aferwork

tog en liten afterwork med några tjejer som jag velat träffa =) åt mexikanburgare och gick på toa jättelänge. Träffade Isse och Co och några skejtgrabbar efter och är hemma nu :P ska äta godiz och titta på film och dricka te me väninnan :D!

Dra

Tycker det är skönt att komma ut från en lektion och faktiskt lärt sig något och känna sig positiv om det. Kemi hade kunnat varit så otroligt tråkigt med fel lärare, men nu går det bra att förstå även fast jag bara fått E på prov/labbrapport. Jag var så otroligt sur och arg på datorteknikläraren men det försvann så fort kemilektionen började. BRA SOFI MED BRA INSTÄLLNING TILL SKOLAN. Ullzter är fan en väldigt bra lärare, använder inte ens powerpoints och är pedagogisk :-)
 
Angående datorteknikläraren så gav hon 70% av klassen F på ett prov och tycker sedan att det är vårat fel för att vi inte "läst". Ja men pls sherry, du tror inte att det är ditt fel om nästan hela klassen får underkänt?
Det är vi som måste läsa på mer och lära oss med öronen, inte hon som måste ändra sitt sätt att lära ut. Hade inte behövt gå på den lektionen, fick endast reda på hur dåliga vi varit och att vi måste förbättra oss. Hon gick även igenom svaren på provet men hallå, förstår inte vad hon säger. Sen hade jag fått fel på en fråga för att jag skrivit "hårdvaruenhet" när det bara skulle stå hårdvara och hon förstod inte den synonymen. Galet taggad för 4 prov nästa vecka:DDD biologi, engelska, matte och datorteknik. Skönt att inte känna sig stressad :)<3
 
Ska klä på mig en gosig tröja över min skjorta snart och ta mig till norrtälje för att äta middag med gurlfriends. Orkar inte ens plugga mer. Ful och jobbig dag också, bara regn och 3 grader och storm. Så skönt när det är mörkt när man går upp <3
detta var mer än ett år sen, så konstigt

Hahah ok



100 squats

Inatt drömde jag och My att vi myste med samma pojke och vad är oddsen för det? Han var jättebra på att kramas och hade stora muskler iaf. Jag har aldrig pratat med honom irl men lika bra att drömma om honom :)
 
Har så slappa dagar nu för tiden XD gjorde ingenting på engelskan mer än att skriva ut ett papper, ingenting på svenskan förutom att få godis för att jag inte särskrivit på mitt reportage och ingenting mer än skriva av ett program på programmeringen. Åkte hem och sov då jag gick upp alldeles förtidigt imorse. Åt mat och åkte sedan till gymmet. Ska småplugga ekologi nu och sedan sova mmm.
 
http://essaytyper.com/ denna sida var bra tkr jag. man fyller i ett ämne och sen klickar på tangenter så fyller sidan på med massor om det ämnet <3<3

litt mer cam när vi ändå håller på :)

min bästa vän :-)

vi hörs

Är det illa att jag måste kolla mitt schema för att komma ihåg vad jag gjort idag?
Haft sån slapp dag. Spelade lite spel som inte gick bra på biologin, satt i 1 1/2 timme på svenskan med bortdomnad svanskota då jag suttit stilla förlänge och skrev på mitt tal om genteknik XD 335 ord har jag fått fram med hjälp av hanna + att jag faktiskt vet hur jag ska fortsätta skriva. Sedan hade vi klassråd men Henning kom aldrig så vi hade det själva i fatboysen :) Jag va ordförande lr hur. Vi räknade i en timme på matten och sen åt jag mellis med My :D skrattade åt desperata pojkar och saknade bejb.
 
Sitter och väntar på att Svenska hollywoodfruar ska buffra så att jag kan se det missade avsnittet från igår. Squata och gå sova tidigt sen, ska faktiskt sova tidigt :) Sen måste jag städa imorgon </3 så ej tova dör av damm när hon kommer hit :) kanske kamma katten fin också.
 
oldpic

mmmm

Sitter i soffan och läser Looking for Alaska online. Gillar inte alls onlineböcker men vad gör man när biblotekskortet gått ut :) http://marimarister.files.wordpress.com/2012/03/looking-for-alaska.pdf här ni kanske också vill läsa :)
Ska snart övningsköra lite till gymmet och bli lite svettig, 75 squats :)
 

Hepi burthdei

Vet ni hur skönt det är att komma hem och inte känns stress över att plugga till något. Har iofs 2 prov nästa vecka men ändå. Ba komma hem och tjilla lite med havrebollar och apelsinjuice :-)
 
Sovmorgon imorse och började 10.10 med idrott. Var meningen att jag och Ruben skulle orientera tillsammans litegrann men han var så snabb och konditionerad så han fick springa med viktor istället :) tur att jeppe finns och vill äventyra i Norrtäljes skogar med mig. Det gick relativt bra med de första kontrollerna men sen hamnade vi åt helvete ner för något stenberg. Vi var mycket borttappade men med mitt underbara lokalsinne så hittade vi tillbaka, och med jespers klyftighet så hittade vi en till kontroll på vägen. Böt om och åt lunch supersnabbt för idag fyller Ruben år!!!!! Snodde en tallrik från matsalen och fixade ett boll-berg med mina havrebollar och mys chokladbollar. Såå snyggt :) ljusen blåste inte ens ut när jag gick med berget :)
Det kom några fetton och ville smaka. My ropade på morre och vi bjussade han på lite mums :) Han blev lite rörd tror jag, han är så känslig. Lenny fick också smaka och när de försvunnit in i lärarrummet med bollarna och kärleksmumsarna så kommer Eva ut och frågar om hon också får. Typiskt va. 
Skyndade lite till datortekniken efter partyt och hade prov som jag inte ens fuskade på. Fick sedan mysa lite med en dator som har windows xp fortfarande<33 saknar det så mycket, så simpelt. Den hade disketter också iofs men det var ju coolt. Dejtade med my till bussen och ikväll ska jag gymma vilket jag inte gör så ofta så det e väl bra.
 

nnnnnnej

Den här dagen är inte ens bra. Så tråkig och fick tumbrerulle till lunch. Skrev cpdåligt på engelskaprovet och skvätte smör över hela köket när jag bakade havrebolls till imorgon. 1 månad med pv men han bryr sig ej xd
Längtar nästan efter imorgon, orientering och bolltårta då. Och prov med shirin ioförsig men det kommer gå dåligt det med så orkar ej tänka på det. Pluggar och kollar på halv 8 hos mig och äter lite överblivna havrebollar. Ska slå in rubbes paket snart !! :)

nnnnnn

Haha, ask är kul tycker jag. Om man går in på någons ask för att ställa en fråga, lär man ju vara intresserad av personens liv, lr hur. Är man intresserad av någons liv så läser man väl hens blogg osv, eller?
Fick frågor på ask av världens sämsta stalker. Pallar inte ens svara på de, VAD TROR DEN :D hade de stalkat min blogg hade de vetat allt XD i frågelådan ska man ställa kul frågor, inte trista som man lätt kunnat stalka upp om man hade lite engagemang :P
 
Idag har min family städat hela farmors hus då hon ska ha en kompis:DD här nästa vecka. SKA BLI KUL!! Tova kmr hit på fredag och får träffa henne, kul va tova. Ligger halvdöd i soffan och pluggar 192 idioms och stalkar lite asks. Ska alltså lära mig 200 engelska ordspråk och deras översättning till imorgon, jag tror jag kommer få A på det provet. 
längesen
 

Tusen miljoner miljarder ser oss fast det är för mörkt

Saknar de som jag pratar med varje dag och de som jag inte pratar med så mycket. Bjussar på lite pics.
 

skönt

Igår var jag inne i Norrtälje 16.10, köpte glass (det var extrapris ok) och gick sedan till skolan. Pratade och skällde lite på henning för att det inte varit någon lärare på mattelektionen som han sa att det skulle vara. Åkte röd rejser till Robain, pluggade och åt paella mmmm. Han bjussade på 70 tums tv och jag på peanut butter cup glass. Vi satt med fluffiga täcken och kollade på en halvdålig skräckfilm som man bara ville skrika åt. Huvudpersonen blev instängd vid en tunnelbanestation och kommer inte ut. man ba hallå finns det inga vakter??? inga kameror???? fuck det tänkte vi och satte på en Tim Burton film. Filmen visade sig vara svartvit så vi sket i den med, pls Burton den hade varit 2339 gånger bättre i färg men ok.
Kände mig så fet efter all glass och godis så hamnade mer eller mindre i matkoma när vi lade oss. Robin startade tvn och jag fattade inte vad som hände, Leif GW Persson va på tv och jag blev skitsur för att han mumlade så mycket hahaha, somnade inom 5 minuter och sov böjd som en banan hela natten.
 
Idag vaknade vi lite för sent, duschade och gick ut i någon timme. Vettefan var vi tog vägen. Först stod det Privat område men vi gick in där ändå, sen satt det någon gubbe i buskarna och spanade på oss och efter ett tag märkte vi en mjuk katt som följde efter oss. Gick åt helvete typ vid Grind och sen var vi tillbaka till hans lägenhet på något sätt. Så nice och varmt <333 Kom hem 8 och ska gosa lite nu, toodels :)
FINT VA!!!!!!

HEHE

55 squats idag och jag började må illa av okänd anledning. kan ju vara för att jag åt lite för mkt socker innan. Ska packa ner datorn och kläder snart och sedan bege mig mot bussen. Skrivit lite mer än ett A4 på min engelskauppsats och är knappt halvfärdig vilket jag tror är bra, även om det ska vara inlämnat redan på måndag. Är taggad för 3 prov nästa vecka som jag inte pluggat ett dugg inför, fan varit upptagen med annat skolarbete.
Känns trist att lämna min boyfriend här hemma och åka iväg, men jag tror han klarar sig :/ <3 
 

Han tkr om mig




10 minuters bensträck i 5 minuter

Sitter på genomgång om moderkort som Shirin håller i. Hon är himla kul faktiskt, tror nästan att hon är blind.
Hon visar en bild och frågar vad allt heter, och så står det under. Vet inte om hon gör det med mening för att vara kul men jag tror faktiskt inte det, hon märker det nog inte tror jag. Jag förstår ej så mycket av genomgången då jag inte haft en stationär dator efter 10 års ålder. Vore ju kul att lära sig alla komponenter innan vi börjar prata om de, men aja. Hon frågade om vi ville ha 10 minuters bensträck, vi sa ja och fick det i 5 minuter.
 
Har pinsam träningsvärk från squatchallenge igår. Men idag kör vi igen, lr hur My :) ska få hård stor rumpa och slå till elaka pojkar med den. Jag slutar 11.15 idag (hehe) och ska ta 11.45 bussen hem. Egentligen har vi matte men morre är inte här så yolo. 
Bytte tillbaka till denna på fb XDDD :)

sexy

Hahahah har chattat och skämts och chattat lite till denna kväll. Så skönt ändå att man får umgås med vem man vill när man drömmer och ingen behöver döma en :)))) hajahaha. 
Hoppas vekrligen inte att det är någon matte imorgon, slutar då 11.15 och kan åka hem och mysa lite för mig själv innan jag åker till robain.  Ska köpa glass då mmm.
Min katt åt precis för typ första gången idag och jag e glad över det. Han kan ju inte få anorexia nu när han e gammal. AJA VI HÖRS, SKA PLUGGA IDIOMS NU.

Knäna knakar


"Kan inte du vara lite kul och gå in i den här?" frågar mamma katten. Ja jag tror att han får plats där i mamma!!!
Sen sist så har my har blivit min bestfriend på snap och jag har ätit våfflor med vår sylt. Har även squatat:( jobbigt:) 

mandarin

Blir nästan lite ledsen när jag går in på bloggar som jag stalkar och ser att de inte uppdaterats :( hehe så alla ni där ute uppdatera bra så att jag kan läsa :) kanske ska börja göra samma sak iofs.
Inatt drömde jag en sexuell dröm och jag fattar inte vf man gör det om någon annan än sin pojkvän. Tur att Jesper berättade för han jag drömde om att jag drömt om honom, så slapp jag gå och bära på det :)
Jobbade som jag skulle idag på 2/3 lektioner vilket jag tycker är ganska bra! Jag satt och skrev intensivt hela engelskan och letade effektivt efter något att prata om i svenska XD tur att hanna finns <3 och rebecca hon bidrog också <3
Åt fan god lunch och spanade sen HELA rasten med min gf. Myste lite på ett bord och glodde, det är det enda vi gör på rasterna och jag trivs så bra med det :-)
 
Kom hem och började plugga dirr utan att ens kolla facebook. BRA SOFIE!!!! tog liksom upp webbläsaren utan att skriva f och klicka enter, det va fan bra. Umgås med min katt som varit ensam hela dagen. Försöker mata honom för att han äter ingenting fettot. Pannkakor till middag omg!!!!!! Puss och kram från sofi :)<3
 old pic men den va ba så fin

Dusch

Såg nyss på amishpeople som flyttat till LA. De är så lost och söta, fattar verkligen inte vad en diskmaskin är för något. Ska sova med min 16åriga pv nu och svettas lite. Fått så mycket hettningar de senaste nätterna och fattar inte varför. Inatt har jag ljusslingan på istället för den lilla taklampan, så skönt för nu kmr inga monster, eller hur :) godnatt!!!

Lite rast

HEJ:)
Slapp dag idag. Började med att skriva grupplabbrapport, hahah så slappt att vara 6 st på en rapport. Jag skrev resultatet vilket var ruggigt svårt!:) skrev 1/4 A4 och sen var jag klar.
Hade sen svenska och jag skulle argumentera antingen för eller emot scenariot att min pojkvän medverkat i en porrfilm. Jag argumenterade för :) XD 

Hade ingen matte så fick typ ungefär hålrumme mellan 11.45-15.30. Hade en sliten mentorstid däremellan på 5 mins ioförsig. Åt mellis med My och hon tog sin busiga oskuld. Spanade och fick kramas lite med bf också XD sista lektionen var kemi och jag och min labbpartner fattade inte så mycket och läraren kollade verkligen på oss som att vi var dumma i huvudet. Hon förklarade senare och då förstod jag, men det är redan glömt :)
Har filmkväll med mamma. Hon kollar på dear John och jag spelar pet rescue och är nästan lite chattsugen. Imorgon är det torsdag och sen är det bara en slapp skoldag på fredag och sen helg!!!! Yea:) XD movienight hos Palle välkomna :) han har ny tv. 
Mina <3 :)

sentimental

hahahaha hade glömt denna video

alla bryr sig :)

SITTER OCH SJUNGER LITTE I SKYPE FÖR JEPSER :) men han fattar inte, tycker jag suger niggerdase.
Imorse hade vi cooper-test men vafan jag glömde gympakläder. Rast med cornflakesfisk och jag gick inte ens till matsalen för att tanken av det inte var så frestande tyvärr. Tur att jag hade med mig mackor :D hade lite ovärd datorsnack med favvoläraren och ska tydligen ha prov om ett tag fast jag vet ej när för jag pratar inte hennes språk. Har inte ens något jag vill blogga om men imorgon är det tjej- och filmkväll här :D pappa ska åka till Riga och jag och mamma ska se på sorglig tjejfilm med snygga killar i. Jag tror jag ska bli som Britney Spears när jag blir stor. Kaosar runt som fan och får attention och sen ba chillar när alla vet vem man är och gör lite låtar 5 år senare. och är en snygg slapp mamma. Så ska jag bli :)
bild från festen i helgen
 

sappan

Plötsligt framstår han som en gudars like -
just som han ska sätta sig mitt emot dig,
alldeles intill, och jag ser dig viska
ömt och förälskat

brista ut i skratt - men i mig slår hjärtat
bultande som ville det spränga bröstet;
möter jag din blick en sekund, går rösten
genast förlorad,

tungan vägrar lyda, den fina elden
går som en signal genom hud och nerver,
allting suddas ut för min syn, jag hör hur
öronen susar,

kallsvett bryter fram och en häftig skälvning
griper mig till slut när jag känner färgen
vika från min kind - jag blir själv med ens en
döendes like.
 
Den här är faktiskt fin, tycker ni inte det. Tycker Sapfo ska bli en Håkan eller en Lasse.

lol

Hahaha. Om man måste fota sig själv när man sitter vid datorn och har fb på datornskärmen så kan man väl iallafall vara inne på sin egen profil, och inte vara inne och stalka någon annan? Hahah synd att han inte var inne och stalkade nån man kände igen :( vem är han då undrar ni :) HEMLIGT, INGA NAMN PÅ BLOGGEN.
 
Håller på och skriva mitt reportage som ska vara inlämnat igår. lyssnar på lite Lana Del Rey och The Script också. Förstår inte varför min dator är så seg efter att jag uppdaterat den. Iofs så stänger jag aldrig av datorn, kanske måste låta den sova lite XD min bejb sprang fram och pratade med mig idag när jag kom hem för att jag varit borta lite för mkt. SORRY DÅ INTE FAN VISSTE JAG ATT JAG VAR UPPSKATTAD HEMMA.
robban <333
 

ont i ryggen

Fuskläste ut (läste summary på kapitlena) Enders game igår som jag låg mkt efter i igår och åkte sen till Robain. Han bjussade på godis och nybäddad säng så det var helt ok. Vi somnade till Monsters Inc och jag sov diagonalt hela natten :) som my.
Råkade knäa han i magen nån gång mitt i natten men då skrattade jag i sömnen och tyckte det var kul så det gjorde säkert inget.
Fick tillbaka mitt jävla kemiprov idag och jag fick ett jävla E. :((( ledsen nästan, alla rätt och E, även fast jag utvecklade mina svar relativt bra :(
så hungrig och ska ta med mig massäck imorgon för då är det cornflakesfisk till lunch. Ska ta mig mot bussen om cirka 10 minuter så vi hörs XD

Stephbrothers med babe



efsadlasdlkdsaldasd

Va på klubb ikväll :) Kom dit halv 6 och gjorde ingenting förutom att glo på gubbar och checka av lite folk som vi såg. Var så hungriga och fick tillslut äta köttgryta som inte var god, men det gjorde inget för jag var så hungrig. Vi fattade inte varför det aldrig kom folk 18.30, men så började det inte förrän 19.30 LOL XDD hahaha de som jobbade där var så sega och slappa.
 
Vi tog emot biljetter i en halvtimme och sen skulle vi tydligen byta av med några andra tjejer men det gjorde inget, de var snälla och vi kunde gå och äta mcflurry <3 satt en timme till och sen blev jag hemskjutsad. Måste få av mig dessa tajta jeans och på med rökarmorsa tjocktröjan. Kanske kolla på någon kul film :DDDD!!
Ska plugga stenhårt hela dagen imorgon (kommer göra det lovar) så vi hörs någon gång i framtiden :)
Hejdå bloggen !! :D <3<3 :D

SOFOOOOKLES

Ölfestival ikväll med gamla gubbar och potatisgratäng ikväll. Hoppas på potatisgratäng iallafall.
Jag och My ska stå och ta inträde på club 12 ikväll på ölfestivalen :) KUL VA!!!!! Hoppas vi får betalt, jag tror det. Annars får vi iallafall "en fot" in där, eller hur. Sitter och pluggar litt för tillfället och skriver reportage om forna lyriker som ska vara inlämnat imorgon, ska ut oh fota My snart så jag får en bild till reportaget. Hon ska vara sapfo :)
 
Kollade sååå intersivt på idol igår och var så mätt så inte ens chipsskålen tömdes.
pis out.
 

fredag:)

busar lite. 

Taco och fajita


Är på fest på rådmansö. Mycket drag. Kemiprov idag. Gick bra fast det jag lärde mig igårkväll var ej med!:) efter skolan pluggade jag och My jättemycket och åt degig bulle och fick lite pussar av Palle. Skippade tidiga bussen och gick till kinaresturangen och åt bananbåt. Hahaha feta men den var så god. 5-bussen var sen och jag pallade inte cykla i uppförsbackarna hem till My. Fick veggofajita till middag och vilar lite nu:)

mkt nej

Har haft den mest värdelösa skoldagen på länge. På engelskan var klassen retard och behövde extra tid och sen gick Eva igenom hur man skriver tal och uppsatser. Lika bra att gå igenom det en gång till eller hur? Gå igenom att man behöver inledning som är spännande, innehåll som är intressant och avslutning som anknyter till det man pratat om. NÄHÄÄÄÄÄ. På svenskan så berättade malin att vi ska hålla ett till argumenterande tal, som vi inte gjorde tillräckligt med sånna i ettan. Gjorde fan 2 tal och typ 3 argumenterande texter, pallar verkligen inte en till. Och så berättade hon inte ens vad vi skulle prata om, bara att vi skulle det. Fick en helt onödig uppgift att ta reda på vad olika ord betyder och hitta teser osv i ett tal. JÄVLAR VAD JAG LÄRDE MIG MYCKET! Kommer nog använda ordet Skans mycket i framtiden, ska nog ha det i mitt tal så kommer ingen ändå inte fatta något.
Undrar vad som har hänt med mallan, hon var ju fan bra när vi började i ettan. Visst det kanske står i läroplanen att vi ska skriva 390490 argumenterande tal och texter men hon måste ju inte lägga de så tätt, vi kunde säkert lika bra ha talet i vår om malin planerat lite bättre. Svenska är inte ens kul.
 
Nog om det :) ska bulka upp mig nu med cocosbollar. 10 st ska jag nog äta. Var hos tandis idag och hade mkt bra tänder. Firade det med en present från H&M (som inte är i rätt storlek men mamma betalar) och en bulle från pressbyrån (hanna betalar). Fick ett bullogram från bröstcancerfonden häromdagen, min syster hade skickat mig en smsbulle som jag fick hämta ut på pressbyrån <3 :')
 
OCh så har Veronica Maggio gjort en låt med Håkan. FÖRSTÅR NI VAD NICE. 10/10 så nice är det.
 

Haahahah

Hahahaha matchande outfit idag, hahah hans kropp <3
Var meningen att tröjan skulle passa hunden men den var lite stor så robban fick den istället. Ska sätta på han den innan han går ut, grannarna skulle stirra så mycket

Nej

- De samlag som ägt rum kan mycket väl ha skett mot hennes uttryckliga vilja men om det inte varit utnyttjande av ett hjälplöst tillstånd är det inte våldtäkt, säger Sven Jönson, domare i målet.
 
JA MEN JA SÅ ÄR DET JU. Om man har samlag mot sin vilja så är det inte våldtäkt så länge du inte är utnyttjad i hjälplöst tillstånd. För man är inte hjälplös mot 5 killar, hon kunde ju faktiskt slått tillbaka. De gjorde henne hjälplös genom att låsa dörren, ta hennes telefon osvosv. Fetton, inte fan kan den där domaren ha en dotter.

Nej

Det borde vara förbjudet att vara mindre än 20 grader i skolan. Igår hade jag 3 tröjor på mig men frös ändå ok?:) och så är det alltid någon som inte kan stänga dörren när de går ut från teknik.

Imorse vaknade jag svettig av att ha gråtit i min dröm hela natten. Fritiof var så jävla elak mot mig och pappa för att vi såg så retard ut när vi gjorde MMA, så jag slog till honom och började böla. Sprang till Palle och sa åt honom och då slog han också fritte <3 vilken man.
Sen hade mamma fixat fest för mig. Hon hade bjudit de mest it:gaste pojkarna i min klass och alla proteinberoende grabbar från gymmet. De åt upp all potatis på en gång även fast det var stora bakpotatisar!!! Vafan liksom mamma var ju tvungen att göra ny potatis jättesnabbt hela tiden.

Sitter på bussen just nu och den är jättesen men vem bryr sig. :) har ändå bara mallan utan bh nu på morgonen tror jag.

Socker, nakna brudar och lurad på pengar

Efter mitt och mys mellis med billiga mackor och yoghurt så åkte jag en sväng och fick klamydia. Gick sen och kissade på nisses och sa hej till Kim och roffe såklart :D jag och My tog oss till marknaden och spanade SÅÅ mycket. Ville verkligen pausa tiden så man kunde gå runt och titta på människor när de var frysta. Och vem tar ens med sig en barnvagn på marknad. Jaaa nu ska jag ha något att lägga alla grejor jag köpt i och så får ungen gå bredvid och blockera ytterligare, men vad gör det ingen blir ju irriterad.
Vi köpte munkar med socker och jag blev lurad på 10 kronor :( köpte present till Rubbe också, han fyller år snart :)

Tog rimbobussen hem och var hemma runt halv 8. Åt ljummen kebab och kollade på Stalkers. Tyckte ej programmet idag var så bra :/
Jag lovade mamma att läsa engelska nu men äsch, ska sova. Måste ju ladda inför favvolektionen imorgon: programmering :D!! Bosse e så bra på att förklara. Tänk om jag gått design istället. Fått slappa och ritat på lektionerna till 16.40 varje dag :')<3 AJA IT E JU OCKDÅ KUL. Om vi hade haft den designläraren som började iår i ettan så hade jag nog tyckt om design. Aja tänker nog ta studenten med den klassen iallafall XD tveksamt om ens halva min klass kommer dyka upp vid utspringet. Iklädda slappa kläder isåfall.

Jag och My råkade vara lite elaka idag men det var inte meningen, vi brukar inte vara sånna :( 3 veckor med älskling snart och två dagar med bejb idag.
GODNATT:)


Va


Hahaha ok. Vad för sense gör det här omslaget? 

lotion

Ange joner ur alla grupper i det periodiska systemet.
Du kan välja fritt. :)
 
Jag får välja fritt!!! jipiiii!
HOLLYWOODFRUAR OM 9 SNABBA!!!!!!!!! ja det är det.
Pratar i skype men är sur. Man kan ju inte håna någon som man vet att den andra tycker om, pucko.
aja vi hörs!!!!!! :) marknad imorgon ju. Men först biologi och kolla på mossa i skogen, matte med morre och svenska som jag måste skriva klart som jag bara skrivit 150 ord på men VEM BRYR SIG :) sen lite barnmellis med My kanske och sen vänta tills my slutar 16:40.
 

körsbär

TJENA. idag tänkte jag på något som jag ville skriva om i ett inlägg men så glömde jag bort det. Det var något bra och smart iaf.
Sitter just nu och lyssnar på alla Maggios nya. mmm m mmm. Jag ska ta tag i kemi-pluggningen om 5 snabba och kanske sluta frysa så mycket. Idag fick vi träffa vår nya DAODAT lärare, Sherry XD. Fattade ej vad hon sa så spelade lite pet rescue och skrattade åt en pojke som försökte kväva sig själv. Här är en lista om som man alltid gjorde i dagboken när man var liten om någon man inte tyckte om.
Dåliga egenskaper med sherry:
Kan ej svenska
Inte ens kul att lyssna på
 
Bra egenskaper:
Hon går inte över tiden som förra läraren gjorde hela tiden
Vi fick en rast
Hon frågar oss något som står i klartext bakom henne på hennes powerpoint
 
Hahaha hon visade en bild på datorns komponenter. Komponenterna var nummrerade och under bilder stod det vad alla delar heter. Hon pekar på ettan och frågar vad det är, så står det precis under vad det är för något. Klart hela klassen kunde alla delar, hon blev impad :)
 
Sen att jag är så skev på klassfotot hahahah :( ögonen ska alltid spåra. lite så irl men inte så mycket :(
http://i.imgur.com/TAoGaxO.jpg hahaha klassen<333