Trött som vanligt

Ni vet paniken när man vaknar och sätter sig upp och tror att man försovit sig? Det hände mig ungefär 5 gånger inatt och imorse, fyfan så trött jag är nu. Ville inte försova mig till nationella och var orolig och vaknade 843883737 gånger. Har träningsvärk också och vill bara ligga och gosa i sängen hela dagen. Men Nae nu måste jag upp, skolan, nationella, powernap, fysik och sen kiropraktorn. Och sen hem till sängen. Mys det ska bli.
Kan inte infoga bilder vafan varför hänger inte bloggappen med nya iphone uppdateringen

Ello

Alltsååå. Wtf. Igår ringde ett café i Hallstavik, där jag va och provjobbade för någon månad sen, och ville sommaranställa mig. Sen idag ringer både flygis och Ica väddö och frågar om jag vill ha jobb. Wtfff ens. Har fan sökt jobb hela vintern och nu så är det dags tydligen, alla på samma dag. Flygis hade ioförsig tydligen ringt medan jag var i Thailand men det missade ju jag och så hade de inte ringt upp förrän nu. Jaja det va spännande. Var på intervju där idag, får veta hur det gick "snarast". Kommer antagligen stå i deras bistro i sommar då, spännande!! Stressigt men verkligen värt 120kr/timmen.

Åkte efter intervjun och läxhjälpte och det gick ofc bra som vanligt. Får 50kr extra per gång nu vilket e nice. Kom hem, åt, somnade, kollade Robinson och ska snart gå och sova igen. Lagt in som rutin att powernapa när jag kommer hem, vet ej om det e bra eller dåligt.
Va med Mamsen i Täby igår och letade studentklänning. Hittade såklart ingen och det sög, men det va lite folk där så det va skönt. 

vill få A

Fyfan så glad man kan bli av en enda kommentar. Hade jävligt seg dag i fredags då pv inte va i skolan och vi hade dubbellektion i teknikspecialisering som inte är så kul. Satt och kollade på Robinson istället hehe, måste hålla koll på love edition. Hade svenska som sista lektion och min lärare bad mig att stanna kvar efter lektionen, blev lite nervös för det lät allvarligt. När alla gått så vänder hon sig mot mig och ba, Din nationella uppsats är bland det mest välskrivna jag någonsin läst. Blev så glad resten av dagen, hur ofta får man höra något sådant liksom. Vi ska hålla nationella tal snart också och jag blev placerad i den första gruppen som endast får två lektioner på sig att skriva och öva in talet på. Min lärare sa att de flesta som är placerade i den gruppen är placerade där för att hon att de kan klara av att ha så kort tid på sig att skriva talet och nu efter att jag skrev sån bra uppsats är hon ännu mer övertygad om att jag kommer klara det.
 
Håller på att skriva mitt tal nu medan jag kollar gladiatorerna och lyssnar på pappas kommentarer. Vilken lycka det skulle vara för pappa att vara kommentator på heltid någonstans. Vad man än kollar på på tv så sitter han och kommenterar, finns nog fan inget värre. Och min syster är likadan, ska bli kul att kolla på tv när hon kommer hem i sommar och sitter med pappa och pratar om allt som händer på tvn.
lite tbt saknar

Gyarbete

Hellöööö.
Sitter och äter detta och motiverar mig till att skriva klart gymnasiearbetet. Har ed sheeran på högtalare så att det låter i hela huset och jag har ändå hyfsat stort hus. Har gjort det praktiska i mitt gymnasiearbete idag, sådär 1 dag innan det ska in. Grejen är att jag gör en speciellt behandlad sand som gymnasiearbete. Hade gjort klart allt det praktiska typ två veckor innan sportlovet. Ställde en burk med min sand i i mitt skåp i skolan för att jag visste inte var jag skulle placera det. När jag kommer tillbaka efter sportlovet och Thailand så ligger det sand i hela mitt skåp :-) jävlar va glad jag blev då. Helt bortkastat. Hade iofs gjort alla beräkningar osv och testat sanden, men kom på häromveckan att jag kanske behöver ha något att visa upp för min handledare och på presentationen sen så tog tag i det idag och gjorde om processen. Ska testa imorgon om den blev lika bra som den förra. Tror dock inte att jag hinner klart med min rapport till imorgon men vafan min opponent kan fortf opponera på det jag har skrivit och har inte presentation förrän om en månad så bör väl kunna få iallafall den här helgen att skriva klart, det vore bra.

Övrigt har jag sökt bostad i Västerås då jag sökt högskola där. Vore spännande att komma in, vet ej om jag kan jobba på mrc i ett år innan det är dags att söka igen uhh. 
Snygg outfit va. Ser ni mig i den här i sommar så kan ni ju få låta bli att säga hej. 
Ser ni mig såhär dock så kan ni få heja. Hade en "såhär känner jag inför skolan"-outfit på mig.

tack jan björklund love you

Kul att jag kommer på nu att jag har nationella på tisdag och måste läsa igenom ett häfte och kunna referera till det utantill. och att jag ska kunna alla delar i en akademisk rapport och vad de ska innehålla. för i helvete. Ioförsig ska två uppsatser som jag inte ens börjat på vara klara på måndag men de skiter jag i förtillfället, de är inte så viktiga. Nationella kan man inte skippa eller skjuta på, det sög ju. Och så ska jag hålla mitt nationellatal bland de första och hur kul är det då, få typ 2 lektioner på sig att skriva och öva in talet. Nice, verkligen, är så bra på att hålla tal. Där sket sig svenskakursen då, fått asbra på allt jag lämnat in men E på nationella ger E i slutbetyg :-)) tack jan björklund love you. Så slutar det med att jag får söka högskola i luleå för där är enda stället jag kommer in på. Och så förlorar jag kontakt med familj och vänner och blir isolerad och kan inte föra vidare min släkt så den dör ut. Gymnasierapporten som ska va klar på torsdag skiter sig väl också då. Får inte ens ta studenten i år då skönt. Men jag har hittat en fin studentklänning iaf så kanske kan ha den medan jag tittar på alla andra som springer ut. Fan va kul det är med skola hörni.
 
Har varit dödssjuk hela lovet, bara sovit haft vitaminbrist ryggont och feber. När är nästa lediga dagar innan studenten? Finns det ens några sånna. Får väl skita i allt nu då och plugga. Hatar att plugga, det går ändå inte. Vem fan vill skriva om Decemberöverenskommelsen? Allt i den gäller ändå inte längre. Och varför måste man själv få ner i skrift likheter och olikheter mellan de 3 abrahamitiska religioner när det finns bra texter redan? Orkar inte. Tog ett piller för thailand mot mitt ryggont men inte fan hjälper ens det. Kan någon hjälpa mig.
såhär har jag sett ut hela påsklovet

Kollar bb och är mätt



Lurre

Tjena!! Morgonpigg jag är:) skoja. Jag och mamma åkte ner till Hanna i Linköping i torsdags. Fy fan va lång tid det tog. Kö från Stockholm till Södertälje och massor med bilar som körde långsamt på motorvägen. Hemskt var det. Jag slapp köra iaf då jag lyckas glömt min plånbok med körkort i Johannes jacka som han åkte hem med. Upptäckte att jag inte hade plånboken torsdag eftermiddag precis när vi skulle åka. Fick panik och letade överallt, åkte till och med till skolan och letade. Tillslut ringde pv och sa att den låg i hans jackficka :-) har koll iaf. Vi tog oss iväg och det tog typ 4 timmar ner till lirreköping. Blev bjuden på mumsig middag och sen ännu godare frukost<3
Titta va gott. Åt tills jag spydde och sen lite till ungefär. Sen tog vi oss på en spännande shoppingrunda för att fynda. Fyndade cirka ingenting men köpte mkt annat. Linköpings affärer va inte så bra, mindre HM än i Norrtälje typ, då är det litet. Åkte för en kvarre sen, ska hem och sova och sen klubbjobba. Gu va kul det ska bli. Mamma kör 140 så vi är väl hemma på 2 timmar fastän det tog 4 till Linköping.