Tovster

Igår åkte jag 1 1/2 timmes resa till min vän på Söder. Hon mötte mig med nötter som mellanmål och vi gjorde veggibullar, köpte godis och vindruvor och satte oss på en filt och mindes kvällen. Kissade i en buske och lyssnade på mackan krunegård och stannade ute till mobilbatterierna blev urladdade. Var astrött då vi hade familjeutflykt till Uppsala innan jag åkte till Tova så somnade så snabbt när vi la oss. Kunde ej ta mig hem idag pga åska och spöregn men det gjorde ju inget för tovas mamma bjussade på kanelbulle och oboy. När det slutat vara storm så gick vi väldigt långt till sturep och bussen hem. Väl hemma så kammade jag katten och sånt där man brukar göra hemma.

Försöker hitta ny musik men det är så jobbigt tycker jag. Radion på min spellista på Spotify passar inte ens. Försöker även hålla i Robban så han inte åker ner från sängen när han springer i sömnen. 

PS om någon vill ge mig en julklapp så kan det vara en flygbiljett till Thailand mvh

Summer

Hallo=) svettas för att det är 30 grader på mitt rum även fast fönstret stått öppet i tre dygn. Robin ligger bredvid + datorn har stått på i sängen så antar att det är därför det är så varmt. Min dator mår ej så bra. Jag skruvade isär den och dammsög men inte fan låter den mindre eller är mindre varm för det. Ringde Apple och fick prata med Simon som hoppades att jag inte hade bränt mig på datorn. Han hoppades också på att jag skulle få en jättetrevlig sommar. Javisst sa jag och det har jag väl haft. Begav mig till gumman på Rådmansö och åkte ring och färgade håren snygga i tisdags. Gud så jobbigt det var att åka ring men vi blev ganska bra efter fjärde gången som vi trillat av. Hade ofc sleepover och var helt svettig pga solen när jag övningskörde hem dagen efter. Vi lämnade in stackars citroëngen på lagning och nu låter den bra igen<3 kom hem, duschade, var astrött och åt middag innan jag tog hallstabussen på kvällen. Bussen blev såklart överhettad 30 min innan den var framme och alla fick hoppa av och vänta på att nästa buss skulle komma. 
Fick träffa bejb efter en vecka utan varandra (woooow), badade och var lycklig. Igår gick vi upp alldeles för tidigt och åkte och badade åt helvete långt bort med Johannes mormor som köpt god potatissallad. Åkte vattenrutschkanor halva dagen och oroade mig för urinvägsinfektion typ. Åkte fritt fall utan att få vatten i rumpan och vågade hoppa från den högsta hoppgrejen. Var av uppenbara skäl helt utmattad resten av dagen och sov bättre än någonsin.

Imorgon är det klubb igen och jag satsar på att få mycket dricks lr hur My.



Kisse


Det här var ett bra ställe att lägga sig på. Framför mitt huvud så jag inte ser datorskärmen och på min arm så jag inte kan röra den, där ska Robban ligga och sova. Vi umgås lite för lite så det är väl okej att han vill ha attention.

Igår spöade jag både min pojkvän och hans pappa i minigolf i Grisslehamn. Eller jag hade spöat de om jag inte råkade ta 7 slag på mig på första hålet medan pv satte hole-in-one. Alla andra hål satte jag på 2 slag jag lovar. Vi åkte och åt asgoda pommes i Älmsta efter golfningen och åkte sedan hem och jag blev i-dragen i poolen med klänning på och allt. Hade till och med plattat håret och så förstörs det på två sek. Är inte så bra på att bada, hatar att drunkna hela tiden.
Somnade säkert 4 på natten sen pga huvudvärk och flera nattmackor och 2 timmarsfilm. Ville inte åka hem tidigt idag då vi avlidade den vita kissen som bott hos farmor sedan den blev övergiven av grannen. Katten måste varit 5 år äldre än Robin och Robin är ju gammal. Katten var både döv och säkert halvblind så det blev nog bäst så.

Beställde Johannes födelsedagspresent idag och skrattade för att den är så ful.

Hahaha

Ligger och kollar på en film om naturen vet inte varför. Den kom upp som förslag när jag kollade igenom netflix så varför inte. Vill också åka till åt helvete och filma isbjörnsungar som ser solljuset för första gången eller åka och filma fåglar som pedant städar och sedan gör en dans (den sexfjädrade paradisfågeln gör så). Filmen tog 4 500 dagar att spela in och det vore väl värt att slösa mitt liv på något sådant, hur kul vore inte det. Projektarbete i trean kanske?? Kolla Earth på netflix för den är kul med många djur i.
 
Har spenderat detta dygn av sommarlovet som alla andra dygn förutom att jag haft lite mer matkoma än vad jag brukar. Åt så god kyckling med curry till middag och ville dö efter pga åt för mycket. KAn ej behärska mig när johannes mamma lagar god mat. Ska tydligen spela minigolf på fredag (varför ens???) så måste åka med mamma och träna på golfbanan innan dess. Är så dålig på minigolf så det är pinsamt.
 
Drömde inatt att vi var tvugna att avliva Hannas pojkvän för att han var allergisk för att bo i Hannas rum. Började gråta för att visa medlidande men alla andra tyckte det var lämpligt att han avlivades så då slutade jag. Senare i samma dröm så ska jag gå och lägga mig och ropar på Robin som jag gör varje kväll. Då kommer jag på att han också fick avlivas och börjar böla som fan i drömmen och slår i huvudet i golvet för att jag gråter så mycket. Vaknar för att jag är så ledsen och fattar inget men kom på att Robban fortfarande lever så då slutade jag snyfta. Nu ligger han vid mina fötter och jag är nöjd för att vi ska sova tillsammans.
Myste lite igår till matprogram och blev sugna båda två så vid 11 gjorde vi pizza. Tur att hitta någon som är förstående för cravings.

Klubb

Ligger i sängen, softar, masserar Robban på huvudet och han spinner som aldrig förr. Har somnat till samma Walking Dead avsnitt 3 gånger nu men vad gör det, måste ju vila upp mig inför klubben ikv. Ska jobba ensam och låta My vila för att hon fick städa toaletter på sin födelsedag.

Igår var jag och Johannes på dubbeldejt med min syster och hennes pv och mamma fick vara med också. Vi åkte gokart och jag kom tvåa med typ 3 tiondelars sekund men var nöjd ändå. Varvade mamma 5 gånger hahah, hon var inte så bra men tkr om henne ändå. 10 sekunder efter alla andra bara.
Jag och bejb åt thai som han bjussade på (<33) och väntade sedan en evighet i solen på bussen hem. Badade i 34 graders pool och sen låg jag i sängen och åt godis innan jag blev avbruten och tvungen att klä på mig. Åkte lite moppe och frös men var snabbt hemma igen och jag somnade på 2 sek. Klubb ikv som sagt och jag hoppas på pizza till middag. Känns som en evighet sen jag åt hemmalagat men det är ju gott  att äta annat. Ska fortsätta med walking dead och kanske duscha vet ej om jag måste vara fräsch ikväll.
U so pretty<3
Skrattade

Husarö

Satt på bussen till Hallstavik. Bussen är full men en kvinna sitter ändå på sätet ytterst och blockerar så ingen kan sitta på det innersta sätet. En utländsk famij kliver på men hon hoppar ändå inte in för att ge sittplats. När det sedan kliver på en tant med hennes ålder och utseende så flyttar hon genast och ger plats till tanten.
 
Blir så less. Hur pallar folk ens hålla på fortfarande. Ville smälla till den här kvinnan men tror inte det skulle hjälpa så mycket, lite trög kanske.
 
Annars då så har jag varit med Tova i skärgården sen i måndags och det var nice förutom det flottiga håren och ingen vattentoalett. Vi hoppade från klippor och åt chips och gick en mil för att få glass och åt båt i 5 timmar sammanlagt.





Svettig

Sov ovanligt länge till nu. Kan knappt sova i mitt rum längre pga att ett fönster lyser upp hela rummet när solen typ aldrig går ner på nätterna :-)

Igår va det klubb men det var även Hannas 20-årsparty och jag var trevlig och sov i 2 timmar medan gästerna åt, skönt det va. Var faktiskt tvungen att vila upp mig inför klubben!!:P vaknade 9 på morgonen pga en pv som hade svullen hals och inte kunde andas, det var kul. Fick träffa min moster och kusin på partyt som jag inte sett på 5 år så det va väl kul lr hur:)

Ikv ska jag åka till Tova och imorgon ska vi på cruiseing i skärgården japp. Blir borta ett tag och det ska bli så skönt men tycker synd om Robban som får sova själv i min säng.
Haffa killar hela kvällen:) de är så smarta och fräscha så man vill verkligen haffa!!

trött

Gick och la mig 9 igårkväll, somnade halv 10. Skönt va, känner mig som om jag har heltidsjobb och måste sova tidigt. Vaknade 6 imorse pga utvilad och har mysit i sängen sen dess och irriterat mig på en fluga som krashat in i fönstret 100 gånger.
 
Var med min nyblivna 20-åriga syster och shoppade igår. Sov alldeles förlite natten innan, spenderade för mycket pengar och blev astrött. Vi gick ut och åt på kvällen och jag kan ha ätit den godaste aiolin jag ätit. Åkte hem, kollade på Herkules (Hanna fick välja film då hon fyllde 20) och åt chirre. Däckade till ett PB avsnitt 20 min efter jag gått och lagt mig och nu sitter jag här med Robban och ska äta morotsbröd till frukost. 
Hanna fick kiss på tröjan efter att ha suttit i tunnelbanan
fota först äta sen:)

Har träningsvärk

02.37 vaknar jag helsvettig och sätter mig upp. Drömde att jag råkade döda Johannes och när jag vaknar så ligger han inte bredvid mig som han gjorde när jag somnade. Förstod ingenting och började böla för att jag trodde han var död hahah:( smsade honom och på två sek var han hos mig i sängen igen.

Är arg på Prision Break för att det aldrig går bra för de och för att jag kollar på sista säsongen och vad ska jag sen göra med mitt liv. Fortsätter kolla ändå. Ikväll åker jag hem för imorgon fyller min syster år och vi ska investera i nya kläder för det behöver vi ju verkligen.

Jag har blivit brunhårig igen och det e skönt tkr jag.