Tjaba :)

Idag blev jag så otroligt glad. Äntligen är grupprapporten i tekniken klar som skulle varit inlämnad för 3 veckor sedan. Älskar grabbarna i min grupp, börjar jobba när det är en kväll kvar innan den ska vara inlämnad <3 aja bra att de skrev någonting iallafall.
 
Idag har jag varit själv i skolan för My gillar inte att vara i skolan på fredagar. Tur att vi har grupparbete så människor blir tvingade att vara med mig! :) Hängde med Anton på rasten, satt på hans axlar och slog huvudet i taket XD 3 meter långa typ. Sen blev Henning arg för att jag inte kunde hoppa en halv meter upp i luften.
Aja var fett nice på svenskan, blev klar med grupparbetet på en kvart och fick sluta sen. http://krossaberlinmuren.weebly.com/ här är vår hemsida och jag tycker att ni ska besöka den, kämpade så jäävla mycket med den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoja johan fixa den. Weebly suger snopp, tänker aldrig mer använda det jag hatar weebly.
Gick till gymmet eftersom att vi slutade så tidigt. Körde lite slappt i cirkelgymmet, duschade och åt nyttig middag på donken (:(). Gick på bio och den var jättebra, baksmällan tre hehe. Dock var det ingen baksmälla men den var kul och lite episk :P FUNNY!!!!
 
Imorgon e det 70-års fekke här för farmor och jag ska dricka BÄÄÄÄÄÄRS!!!! nej ska dricka saft och äta mammas kakor, så jävla goda. Men vi hörs hörrni :) skoja det gör vi inte, måste skriva min enskilda rapport nu som ska vara inne på fronter innan 23:59 :) <3

Fanfanfan - Kl. 03.00 på natten

Så konstigt att det är så lätt att gråta till vissa serier och filmer. Extreme homemakeover tillexempel: gillar inte ens programmet men kan sitta och böla för mig själv ändå. Greys anatomy är också riktigt lätt att bli tårögd till, det finns vissa avsnitt som är så sjukt bra. Avsnitt 24 (eller om det är 23) i den sjätte säsongen, säsongsavslutningsavsnittet. Ååh den e så bra och jag ångrar att jag inte hängt med de senaste 2-3 säsongerna. :@
Desperate housewives däremot, mitt favvoprogram XD, går det inte att bli så tårögd till, för det är oftast de man vill ska dö som dör och är det nån god som håller på att dö vet man att den överlever ändå tillslut. Ok grät lite sista säsongen men det e okej.

Kanske borde sova, glömt bort det. Hejdå.

Funny

Gör ni då?:)

Somnade tidigt runt 11 igår kväll. hjärnan är van att somna vid 1-2 och bara sova 5 timmar tills jag går upp, så vaknade 5 imorse för att kroppen var inställd på att gå upp. Kände mig så nice utvilad imorse<3 ska spela cc nu hejdå

Bra

Ånei

Glömde min iphoneladdare i skolan och försöker desperat ladda telefonen med min gamla trasiga laddare. den spårar sönder och har laddat 1% på 10 mins XD värt det.
Moppe imorn då<3 god lunch i skolan också ååh firre
 
Ska skriva ett konditionsschema till jan-banan gympaläraren och behöver tips typ. Hur får man bra kondition utöver att jogga varje dag. Fotboll och sånt e uteslutet, men jag tyckte att studsmatta 40 minuter var tredje dag låter bra!! Aja iallafall ska fighta for fitness eller nått i sommar och inte tänka på något, har liksom ändå inget att göra. Bärs med Sebban och Ullared med My, fashion och hanna typ <3 Måste börja samla pantflaskor så att jag har råd!!!
Ska nog bli bättre på att sova också, tja snittar 5 timmar/natt nu och skolsyster sa att det inte var bra.
 
Har inte ens en bild att bjussa på då telefonen inte vill connecta. sry får bli en gammal :)
swag tjejer :)

Åh

Varför vill svenskalärare aldrig ha uppsatser om hur man mår? Har fått fram 760 ord på 40 minuter eller något. I felfria meningar med varierat språk. Nä men det var skönt, behövs ibland bara.
5 timmars sömn -> favvis engelska med Eva -> slappa me Morre -> utegympa med jan och sedan ska jag kirra present för att pappa fyller år snart. God natt.
old pic på min lesbiska partner och jag ♥

Haha tjenaaa

Var ute och övningskörde med mamma. Höll på att kissa på mig ett tag där för att jag började skratta. Vi åkte på motorvägen och plötsligt så kör en annan volvo med en övningskörningsskylt om oss, jag ba, Vafaaan vad han kör då för att vara övningskörning. Mamma ba, Ja det kan vara för att du kör i 80 på motorvägen :)
Hahaha det var så kul. Satte plattan i mattan sen och flög iväg.
Vi var på Sundsta och åt brunch för att fira morsdag, var gott. Och nu har jag äntligen spotify premium igen ÅÅH.<3
brb plugga svenska som fan

Ja

Åkte till Norrtälje vid 3 och hade picknick och mös i nya parken med Kimzter. Spanade efter människor bakom skydd av solglasögonen och köpte morsdag present till min mor. Hon kommer bli sååå glad, 4-pack strumpor<33
Just nu tänkte jag väl äta chirre och kolla på The perks of being a wallflower, råkade glömma att kolla på en häromdagen :P snapchata mig plis: s0fai
NAJS COLA VA!!!!!!!!

:D

HELLO MY BLOG :) IM SOFIE AND I AM GOING TO TELL YOU ABOUT MY DAY TODAY :)
OKAY SO HERE WE GO. IN THE MORNING TODAY I OVERSLEPT AND CAME LATE FOR THE FYSSERESURS. THAT WAS OKEY, I DIDNT FATT ANYTHING ÄNDOE. I had teknik with my best teachers Katri and Sara. I didn't sleep so much last night so I took the opportunity and slept about an hour on KATRIS genomgång :) hatar verkligen entreprenörsskap. OKAY SO BACK TO ENGLISH. I LOVE THE CAPS BUTTON ON MY COMPUTER, IT FEELS LIKE YOU SCREAM OUT THE WORDS AND THAT IS WONDERFUL BECAUSE I SUCK AT SCREAMING IN REAL LIFE. AT THE LUNCH TODAY WE ATE KASSLER AND POTATOSALLAD, SHIT WASNT THAT GOOD???!!
 
aja har svenska just nu och slutar om 10 mins. när vi slutar ska jag börja skriva på svenskauppsatsen, orkar inte nu. Chattar med My, är jätteglad för hennes skull som är lvl 145 på cc. Vsg för liven gumman!!!<3333
Ska gymma vid 3 typ och sen jogga till willys och köpa chirre <3 :) och ikv blir det heja på maria mubtresami i lets dance!!!!!!!!!!! AAH!!!! :)
Hejdå.
det här e min bakgrundsbild på telen :P

Hömnööö

Fuck off :( Fick reda på mitt resultat på svenska nationella idag, blev fett sur XD! skoja. fick A på uppsatsen och A på talet, men sen kom ett jävla D i läsförståelsen och förstörde??? Så fick B sammanlagt. aJa :P
hade en skitrosa tröja på mig idag men vågade inte visa det så tog på mig Kims äckliga tjocktröja som jag använt cirka konstant  efter skolan sen i söndags. hehe. Är på vätö nu och är sviningt mätt av äggröra, mååste skriva på sociologi uppsatsen, lixx annars blir den gjord precis innan 23.59 på söndag och det blir ju shit så pin sen om det inte fungerar att lämna in då. Blir bra ändå, man ska bara skriva om sig själv och sitt språk och prata om mig själv är jag mycket bra på. 
 
Har dock inga intressanta pics på denna dator men jag kan avslöja att jag är på level 206 på candy crush. Undrar verkligen hur många timmar jag spenderat, inte ens värt det ju, vart fan e maxleveln!!! JAg och My åt hamburgare och tatuerade oss idag. tatuering mellan tuttarna och en på handen hehe ;-)
måste dra på toa nu :P skoja ska skriva nu

One's first love is always perfect until one meets one's second love.

Oj vad jag ska titta på The perks of being a wallflower. Jag tycker om honom så mycket, Logan Lerman alltså. Vill bara ta honom och gråta med honom för att han är så fin i den filmen.

Jag saknar hur enkelt det var för några år sen. 2010 var det bästa året någonsin.
Mysig säng va

Hhaahahha

Omg :)

katt

Hade en photoshoot med katten och utnyttjade att han var hungrig. Är han hungrig kommer han så fort man ropar<3 pics kommer imorgon XD Aja har inte pluggat matte alls även fast det är nationella imorgon. fuck off får väl få C i slutbetyg då.

Hej

Coopertest, 3 km. Sprang på 20 min och är jätteonöjd även fast jag inte kunde bättre XD

Helt ok mysigt igår

Off

Fuck off Zara Larsson. Först tar hon min pappa och förvandlar honom till det största fanet någonsin, han spelar henne varje dag så att hela huset sprutar Zara Larsson. Sen så nu har hon även tagit min pojkvän till fånga med sina mystiska ögon. Hallååå lämna min familj ifred!!

Skulle cykla till bussen imorse, gick inte så bra. Var tvungen att pumpa däcken men jag visste inte hur man gjorde så all luft åkte ut. Aja fick ta moppen istället, som knappt hade någon bensin men yolooo. Sitter på fysse-resursen med massor grabbar från IT, är så taggad på teknik i 2 timmar AAAHH!!!
Aja hejdå.

FUCK OFF KANADAAAA

Gillar inte ens hockey men SVERIGEEEEE!!!!!!!!!! Inte vunnit över Kanada på 7373 år bra jobbat tre kronor :)

Heiii

Tjenare haha :)
 
hahaha skojade bara. Slutat 12 två dagar i rad nu och jag tycker det är helt okej. Sista lektionen idag så vare slagsmål på skolan och kära Henning, historialäraren alltså :), var tvungen att hålla koll på de coola grabbarna som slogs och vår lektion blev därför inställd. Annars så gick matteprovet konstigt bra med tanke på att jag inte ens gjort halva kapitlet. Fysseprovet vill jag ej prata om då jag endast fyllde i en full uträkning på ett tal, men aja hoppas på att han har en genomgång sen så jag kan på godkänt :=)<3
 
Snart slutar skolan (den gör inte ens det) och samma dag som den slutar ska jag åka till Kiruna. Ingen klassfest för mig :( Vill verkligen ha klassfest. med alkohol så alla kan slappna av lite. 
fick snickers av anton fast tror att han glömde att han gav den till mig. Ps my du ser lite ut som en häst på den här bilden. Imorgon ska jag till vätö och sen Eurovision på lördag då :) har bettat lite med Kim och den här gången ska jag vinna!

Torsdag

På torsdag, mina vänner, händer något väldigt speciellt. Det är dagen då mitt första F kommer skrivas i form utav fysikprov. Haha vafan orkar inte ens tänka när det är sista kapitlet ju, vill ju bara att det ska vara över. Annars då? Har även matteprov på torsdag men det tror jag kommer gå helt okej även fast jag är lite ohaj på det där med k och m.
 
Idag i skolan var min vän My jätterädd. Hon har nämligen en nemisis som vi trodde befann sig i kafeterian. På grund av detta tog vi en väg som gjorde att vi inte passerade kafeterian. Som tur var så var det ej ärkefienden utan bara någon lookalike :) Slutar 11 imorgon och ska plugga satan fram till 15.20 jippii. Borde träna, fetaste konditionstestet på måndag på idrotten ju. Här e en summering av min dag:
Nästan så söt så att man vill äta upp dig kompis :)

tumblr

http://spermatophobia.tumblr.com/ rebloggar cirka 1 gång i kvartalet men följ mig ändå. Gillar Ed Sheeran, Harry Potter och sånna här töntiga fula romantiska bilder.
Tittar på Zack och Cody på youtube, mmh

Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min

Var med My i fredags. Åt chips, kollade på let's dance, skrev till Norrtanlove och sög på äggkoppar. Äggkoppsugningen resulterade i silikonläppar och ett fint blått sträck under hakan nästa dag. 
Åkte till mitt hjärta på vätö igår och struntade i att orka må bra, kaosade och bröt ihop utan att förstå någonting. Levlade på Skyrim och i eftermiddags åkte jag hem.
 
Håkan är bäst.
Jag kommer inte ta din hand
Men jag minns allt det jävliga
Och allt det vackra
Vi lärde känna tillsammans.
Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig lyssna på hans nyaste och nog bästa skiva då för fan

Life<3

😍

Här är min bejb. Han heter Robin och fyller 16 år i år. Han är världens bästa. När jag går och lägger mig kommer han och skedar med mig, när jag somnat går han och lägger sig nedanför sängen, och när jag vaknar hoppar han upp igen, han är verkligen bäst. Så fort jag kommer hem så måste han lägga sig i knäet och bli klappad på, tror han känner sig så ensam när ingen e hemma :(((( jag och Robban har haft en riktigt fin relation de senaste åren, jag tycker om honom så mycket.

:)

Hej bloggen :)
orkar inte ens vara aktiv. Har nån slags håltimme eller något xP det är 9or här och det e kul, jag är så snäll, orkar inte längre. Aja slutar 12 <3 då blire fett me gym och sen hem och plugga matte hela långhelgen. Kanske borde plugga fysse också. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills vi slutar, finns inga 9or över till mig, skönt. Gym idag. Ska ha mjukisar. Ååh längtar verkligen tills jag får ta på mig dem. Kanske ska göra det nu, serri vem skulle bry sig♥

Det här var så kul

Vaaahhh

Känner mig slapp och lite dum i huvudet. Jag är rätt så duktig på att starta fights med min pojkän, oj ni ska bara veta XD Aja sitter hemma med mamma och katten. Måste börja träna regelbundet igen. Har så många måsten i mitt huvud som ska göras och så många krav att uppfylla, äsch. Solade idag :) shit va brun jag blev!!!!! solade i typ 5 min med tröja och allt asså det blev enorm skillnad.
 
Nä men har inte gjort något produktivt alls idag. Kollat på This means war, dreglat, ätit. Usch nee tar väl en bloggpaus eller nått, orkar inte ens skriva
åt kinamat idag. mmmhmmm var så länge sen sist. 

Nu kan du få mig så lätt

VEM KYSSTE EEEELIN, BAKOM RYGGEN PÅ MARIE. va det den store poeten som hon var förälskad i? Fanns det en plats, i hennes värld för två?
 
håkan och hans djupa lyrics<3 bäst. Usch vad jag måste snabba mig att göra klart teknikhistorian, orkar inte det ens. jippii silvertejpens inverkan på samhället. eh va? nej tack<3 
Drömde om Henning. Var verkligen jättesur för att han var så ignorant i drömmen så jag skrek åt han och han blev helt chockad. Det var kul ändå.
hej

Fisk

Hey. Är som fisheye: dygnar!!!!!!!:) skoja. Är trött. Måste sova. Två timmar tills jag varit vaken ett dygn, nice. Svimmar typ.

fest eller

Läget då? Stinker så jävla mycket rök även fast jag duschat och bytt kläder mmhm... Slutade typ ungefär 15.15 och tog bussen hem till tovzTer. Hennes katt är för stor nu tycker jag så den får helt enkelt sluta växa. Vi åkte till Norrtälje vid 18 typ, mötte Isak Robban och Affe och köpte mumsiga kycklingspett. mmmh mango. Vi vandrade till berget bredvid södra bergen och det var lite kallt och mysigt, tradition nu nästan ju XD vart där två år i rad omg xD! aja iallafall det var gott. jag och tova blev kissnödiga så vi kissade i kors bakom en gran, var najs ju, säkert inte någon som såg! Sen värmde vi rumpan på engångsgrillen hahahaa. Vi vandrade runt lite vid fängelset (där man hänger elr) och hamnade på någon fekkeäng. Blev attackerad av lite slemmon men äsch<3 Isak tog hand om mig iallafall för det har min mamma bett honom göra. Mamsen och pappa trodde att jag var dygnrak och att jag tänkte ligga med alla så mamma kom och hämtade mig. Shiitt lovar jag var verkligen full :)<3 nä men serri, blev arg. Tack för tilliten :-) aja det var mysigt fram tills dess iallafall. hrra fina kompisar<3