Sugen på äpple

Min katt är så korkad. Gav han mat men så ville han inte ha den maten, då tog jag upp tallriken, rörde runt lite i maten och gav den till han igen :) då åt han upp allt :) ok.
Sån jäävla kall idag idag, frysit konstant ju. Långärmad + kofta + jacka och halsduk inomhus och frös ändå hallååå. Och imorgon ska vi vara på ip på idrotten, shit vad jag är taggad för det va i 5 grader och regn :DDD skulle gymmat idag och klädde på mig allting och gick utanför dörren, så spöregnar det och jag gick in i skolan igen och väntade 2 timmar på att mamma skulle sluta. Körde hem och åt kinarester och har matkoma nu!!!! Längtar så mycket tills jag får körkort, ska åka till gymmet hela tiden XD
 
Diskuterar för tillfället litt trekant på handikappstoan med My samt funderar på om det är värt att göra om Hannas rum till ett badrum. Det vore så skönt. Ett stort badkar och mmmmm. skulle badat med katten då.
saknar<3 har bara 4 dumle kvar :(

milly

Vet ej varför men kollade på Wrecking Ball musikvideon igen och upptäckte att Miley har väldigt mycket saliv i munnen. Kunde inte sluta störa mig på det så jag stängde av videon. Hahha så slemmig
 
MARKNAD PÅ ONSDAG DÅ:)))))))))))) är taggad för då ska jag spana på kladd och leta efter en kille som man blir glad av att se hahah. Önskar att klassen ville gå på det med mig :( Klassen tycker vi är för stora för marknaden;( JA DET ÄR VI FAKTISKT MEN MAN KAN GÅ ÄNDÅ :) jag gick inte förra året så det ska bli kul XDDD
Jag ligger inte ens efter i engelskaboken, bara 150 sidor så jag ska väl börja läsa snart. det ska vara klart tills imorgon. 
Har ej velat göra något alls med mitt liv idag så har bara varit sur på mamma och pappa och övningskört och köpt kinamat.

smörig

Hahah igår fick jag Robin att kolla på Grease med mig, sa att det var streetracing med i filmen så då gick han med på att se den :) när han insåg att det var en musikal blev han lite arg tror jag men aja, vi kollade på scarface sen så det jämnade ut sig. Sov som ett fetto fram till halv tolv, var svettig och duschade och doppade sedan mina mackor i oboy för att jag inte orkade tugga. Åkte med mams och paps till flygis och jag köpte godis, men hallå de har inte center-choklad på flygis längre????? wtFFF!??!?!?!?!? Blev besviken. Övningskörde hem, åt pulled pork (inte värt 8 timmar tillagning eller vafan) och sitter nu i min rökmorsa outfit och gosar med kissen.
 
Varit så fet den här helgen så jag pallar inte äta mer. Väntade från 13-17 igår i norrtälje och hade en subwaydejt med låtsasmatte. Han åt subway och jag risifrutti som va så god. Såg riktiga currymatte genom fönstret. Sen åt jag middag hos Robin och så mycket godis och jordnötsringar hela kvällen.
 
här e jag med okammat hår iaf
 
ser inte ens fet ut

Jadå

 Hei. Är på gymmet med Robin men det gick inte så bra så jag chillar lite. Jag stukade foten för ett tag sen (jättelängesen) på gymnastiken, men tränade och tävlade ändå så foten är lite permanent trasig i ankeln. Gör så jävla ont om man anstränger fötterna för mycket, villet jag måste gjort idag eftersom att jag inte har skor på mig. Inte alls skönt iallafall :) hoppas att grabben kommer ner snart så vi kan burna hem och duscha, är så svettig.
Det var en kul tjej i omklädningsrummet som frågade varför jag skulle gymma när spinning är så mycket roligare. Så frågade hon var jag bor också, kul med pratglada människor ändå.

input

Snart e det fredag! Bara 30 min kvar till torsdagshelg och sen bara en dag kvar till fredagshelg. Ska gymma med bejb tror jag, kanske mysa lite också. Och skriva reportage, och plugga kemi, och läsa engelska. Hahaha pierca pluppen i örat kanske :)
 
Och wtf har bara 51 mb ledigt på min telefon??????? Hur blev det så. Jag hade minst 1 GB igårkväll, vad hände under natten.
saknar västerås <3 det sög så mycket <3
 

MMmmmm

Titta på han!!!!!!!!! så snygg!"!!!!!!!!!!!!

ask.fm/mysochsofiesfrageloda

Ask är fan kul. Dessa brudar som svarar på exakt allting.
"Hur många har du legat med? :)"
"5 st denna månad, 20 sen jag förlorade oskulden för två månader sen :)"
 
Eller de som ber folk fråga saker eftersom att de "svarar på allt".
"Vgd :)?"
"DET ANGÅR INTE DIG!!!!!!!!!!"
 
Det är kul med puckade killar som haffar så fort de får chansen, de behöver inte ens veta vem bruden är utan bara gillar på insta och frågar om kik för att de vill chatta. KAN NI BARA LÄGGA AV. Eller lägg ej av, kul att skratta åt ändå.
 
Idag åt jag och My frukt pinsam frukt och hård bulle. Hahaha och lite dammiga kakor som låg ovanpå skåpen, undra vems det är :) Så skönt att det är 4 veckor till nästa labbrapport ska in. Hahah idag på biologin sa läraren att hon sätter F på alla de labbrapporter som inte har referenser med i. Vad gör vår grupp:)? glömmer referenserna. Aja, ska skicka in de nu. Och beställa skolkatalogen. Jääävlar vad jag ska spana på kladd när den kommer.

haahahahaha

hahahaha ok. Skulle youtuba hur en spanjor låter när han skrattar, så kom det här upp. Hahahahhaha nice.

högögög

Så arg på iOS 7 när man ska bläddra efter emojis. Den vill aldrig byta flik med emojis när jag bläddrar och tror att man vill skriva den emojisen som man råkar ha fingret på vid bläddringen. Eller så är det bara jag som är retard och inte kan bläddra med fingret. fast det gick ju så bra förut :(
 
Besöksrekord på bloggen igår då :) XD alla e så nyfikna men det e okej kompisar, välkomna. Fick mer läsare igår än när jag blev länkad på kissies banderoll hahaha. fbvänner är så mycket bättre ändå.
Jag hade bara en lektion idag som började 12.30, det var mkt skönt. Hade egentligen idrott med kajak-paddling inann men vafan det spöregnade och var halvstorm hemma så mamma fixade så jag inte behövde gå :')<3 tänkte komma ikapp lite i engelskan men råkade somna istället aja.
Tränade efter lektionen, träffade matte(XDD) som va solbränd och lyssnade på alkisar i vänthallen.
"Nä, jag tror jag super upp mig istället för att supa av mig"
"Ja gör det Bosse, gör det! Det gör jag med hela tiden" 
Bra? Bra.
 
Brb har skjutit upp en labbrapport i 2 veckor som inte ens är svår att skriva.

svett

Var på gymmet idag för första gången på 3 veckor, gud så skönt och avslappnande.
Skoja. Man blir så svettigt av att bara gå upp till gymmet så det räcker nästan. Och så glömde jag träningsschemat hemma så kom ej ihåg vad jag skulle göra :( Jag kämpade mig igenom ett slappt pass och tog sedan Rimbobussen hem(ish). Det var mkt folk på den så jag satte mig bredvid en tonårspojke och när jag suttit där ett tag inser jag att han luktar ostbågar. Alltså det luktade ju inte äckligt eller så men lite konstigt, fast ändå bekvämt på något sätt.
 
Kommer hem, fixar mat, äter maten medan jag pratar mer eller mindre konstant och helt plötsligt är maten slut. Fy vilken jobbig känsla :( gått och längtat hela gympasset på att få äta den där köttfärsåsen och så bara försvinner den. Satt och tänkte på annat och hade inte alls tid att lägga märke till smaken och känslan när jag svalde, och vips så blev jag mätt utan, typ, att ätit något. Blev nästan lite ledsen, men vad kan man göra!!!
 
Började med biologi imorse då vi skulle få ut bubblor(XD) ur sjögräs. Slutade med att affe kanske råkade ha vatten på en glödlampa och den exploderade lite. Diskuterade bok på engelskan som jag inte läst och försökte diskutera ändå för att ingen skulle märka. Måste läsa 80 + 70 sidor nu men jag vill ej det. Pls läsa böcker e nice men ej en sån bok, fattar ju för fan inte vad den handlar om. Why can't we read harryp, eva:) Curry lunchdejt och skvaller på rasten med My och sen vettefan vad jag gjorde på programmeringen. Datorn dog efter 20 min så jag slappade och spelade Pet rescue istället.
MODELLSOFFAN:) 
 

JS

Vgd bloggen. Jag sitter i åskan och regnet och väntar på att min chokladpudding ska stelna medan jag letar efter någon töntig kärleksfilm på datorn. Det e så najs att bo på landet när det åskar, man kan inte använda internet lr tvn lr egentligen något förutom bärbara och telefonen. Och så har telefonen ändå så dåligt internet så jag knappt kan skicka snaps. 
 
Jag gillar inte åska så mycket. Var e min channing tatum och jesse metcalf hallå behöver få känna på biccar. 

så mkt mat

Mmmmm
Idag vaknade jag 9. Klocken 9 på en helg, vf sofie????? VILA UT MEDAN DU KAN :) fast skönt ändå. Gick upp, trixade lite med mamma och pappa med veden och pappa skulle lära mig å mamma kasta kniv i marken. Det gick ju bra, hans kniv fastnade med spetsen i marken medan min och mammas bara studsade :( :)
Sen dammsög jag hela huset i brist på saker att göra och åt sedan lunch. Åkte till grannen på middag. Jag övningskörde :) grannen bor 1 km bort men är fortfarande granne okej!!! man e grannar med alla på landet. Körningen gick bra ändå, bilen skakade så mycket i alla gupp på grusvägen men jag hade kontrollen! :D!
 
Fick grillat till middag<3 mmmm vem tänker ens på att man kan grilla ute fortfarande, sommaren är ju över. Halloumi och kyckling och sallad<3 Saknat halloumi, det var så längesen. Fick sån härlig matkoma och så bjöds det på paj med glass också. GOTT.
Jag har ätit frukost, lunch OCH middag idag. Äter aldrig alla måltider på helgen, man råkar ju alltid glömma bort någon. Lr kanske för att jag brukar sova till 12-1 och missa frukosten men ändå. 
 
Snart ska jag spåra och läsa 80 sidor i engelskan. Kommer hinna klart det till på måndag, tror fan det :)
Är lite småsugen på majs även fast jag är så mätt. Kanske ska ta de från den lyckade grillningen i somras.

Den här kan du kopiera my :D

1. Fullständigt namn? - Sofie Louise Elisabeth Johansson såklart :)

2. Exakt ålder? - 17 år och 1 månad

3. Vart bor du? - På landet såklart.

4. Bor tillsammans med? - Mamsen, paps och kissen

7. När är du född? - 21 augusti 1996

8. Klass? - 2an!!!!! på jymnaciet

14. Kramat någon idag? - Ja jag tror det fast jag vet inte

15. Pussat någon idag? - Ja!!!

17. Dagens klädsel? -  har mjukisar just nu men ändå slappa kläder hela dagen<3

19. Dagens sötnos? - eh, morre kanske :) eller isak han är alltid en sötnos

22. Hur många har du kysst? - VÄNTA SKA RÄKNA ALLIHOPA. 5 st :) med my ;)

23. Vem kramade du senast? - hahaa vet ju inte, halvkramades med robin lite

24: Vilken årstid gillar du bäst? - Vår och sommar

25. Har du pojk-/flickvän? - ja!!

26. Vem pratade du med i telefon senast? - någon ur min familj antagligen :')

27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Hahahhahja *skrattgråtande emoji*" från robin. Fast har kikat också men det gills kanske ej som sms :) 

 

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - jeppe vafan han kikar ju

42. Personen du kysste? - robain

43. Gången du spydde? - i somras<333 inte ens längesen, 5-6 veckor?????? sen

44. Gången du grät? - idag eh. men det var ju för dear john. 

47. Gången du var i stockholm? - Tovas födelsedagsmiddag<3

49. Gången du reste utomland? - Var i Kiruna i somras ju XD

50. Personen som såg dig gråta? - Jag vet inte det jag. Robin kanske.

 

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Ett fåtal

71. Personer du hatar? - hahaha många

72. Personer du hånglat med inom en 24-timmars- 10!!!!! :D

75. Gånger du haft minnesluckor? - hahaha nej aldrig, kommer alltid ihåg allt xd

77. Personer du saknar just nu? - 1-2 st :) skoja. My lite, och pv såklart.

 

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - bf

81. Ska du träffa imorgon? - bf om jag har tur. mamma och pappa också ju :D

82. Sjöng du senast för? - Katten <3

83. Hade du senast en konversation med? - Jeppe

84. Spelade du tv-spel med senast? - eeeheehehhhh hur ska jag veta!! jag kollade bara på sist så jag minns ej;(

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Tova såklart

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - HGNÖGHÖGÖHÖH <- hon :)

89. Sov du bredvid senast? Katten, Robeeein

VAD:

90. Gör dig glad? - en kram och en klapp på axeln :-)

91. Gör dig ledsen? - när jag ej fattar varför någon håller på som den gör och när min kompis ej mår bra

92. Vad vill du helst göra nu? - gosa lite

93. Önskar du att du slapp göra? - Skriva labbrapport och reportage

94. Vill du ha nu? - ett haff!!!!!!!!

97. Tycker du om dina betyg? - Önskar att jag gick i 9an igen och det var så enkelt att få MVG i allt

99. Är det bästa som har hänt dig? Förtillfället är det 1 vecka med bejb och att jag har en vän i natur som vill vara med mig. Att jag har en bff i Stockholm som jag kan skriva till när jag vill e också bra.  

k

Suttit i 2 timmar snart och kollat på Geordie Shore maraton. Fredagkväll<3 Så bra att de visar alla på en gång istället för utspritt.
 

HAAALLÅÅ

VF E ask så opoppis nu för tiden? :( lr iallafall min och mys frågelåda, dammar ju om den!! Jag har kollat på tjejfilm och gråtit för att den va såÅÅÅ DÅLIG!!! 
skoja, den va bra ju. så sorglig. tänk å få en kram av channing tatum, han som e så stor och musklig.
Slank förövrigt i en bröllopsklänning och gifte mig med honom medan jag ändå höll på. Hahaha tvungen att tan:a hela ansiktet för att bilden jag la in var så blek :( srötisrar!
Ska fortsätta leta efter människor på insta nu, mkt jobb det här. 

Min

hahahaa foppan i bakgrunden<3
 
TJABA!!!!! XDDD utegångsförbud idag då ;((( ånej för jag brukar ha så mycket att göra på fredagar :/ fast iofs skulle vara mysigt med en friend with benefit här men inte fan kommer han hit. Jag ska ta av mig dessa obekväma jeans nu och äta yoghurt framför Dear john, inviger helgen lite :)
 
Igår la jag mig mitt i sängen och sov. Fattar ej varför jag aldrig sover i mitten??? Alltid antingen mot väggen eller mot den andra kanten. Ioförsig brukar katten ligga på andra halvan av sängen men igår sov jag själv och jag tänkte att det var bästa att passa på å prova hur det kändes. Slutsats: märkte ingen skillnad :( mobilladdaren nådde knappt till mitten av sängen och det var lite jobbigt.. Ska nog inte göra om det.
Jag och My var så körda i natt och fick lite panik. Ska bli kul å stalka upp 260 st igen då ;( hahahahah kul ändå.
AUF WIDHERSCHEN :) det stavas så :)
 

NICE

faaan va fresh iphonen blev med iOS 7. Mkt nice. Bra att man kunde ta bort kalendern ur notisgrejen för det var inte så nice. Men annars, nice<333
Jag ligger i kökssoffan och spelar spel och äter för mkt choklad. Imorgon ska jag faktiskt gymma för första gången på evigheter och sen ska jag hem och chilla själv eftersom att ingen ändå pallar åka enda ut till mig. Asså det är fett synd om mig ;'((((( pleas!!!
nej. det ska bli skönt. plugga litt spela litt, casual things.
Vf är det så kallt. Och varför är dörren till teknik trasig och står vidöppen hela tiden. Nästan minusgrader i skolan idag, lovar. Tur att man har en käresta som värmer upp en :') skoja, fick knappt träffa My idag :(
Ska kirra uppdateringen på mamsens telefon nu så VI HÖRS :DDDDDDD slutar 1 imorn va bra va
min bakgrund<33
 

jh vk g

Hahaha alltså programmeringslektionen. Förstår absolut allting, lovar. Gud så han pratar om util å scanner å input.
Jag är kissnödig och har cameltoe för att mina byxor är alldeles för tajta. funderar på att klippa hål mellan benen, skulle vara skönt.
Slutar om 30 min och ska då hänga med bejb och sen läsa engelskabok som aldrig förr. Många som programmerar ändå om man spanar på vad de gör på datorn. Bra klassen!! Och läraren ba tror vi förstår, klart vi gör :)
 

Stalkers

"Hej jag heter Hasse Aro och kommer från Stalkers på tv 3"
Längtar till jag får höra det irl :') lovar att min stalking-mani kommer spåra så mycket så jag tillslut får träffa Hasse Aro och ha utsuddat ansikte i tv.
Hoppas även att den dagen kommer då grabben som var med i lyxfällan förut kommer hem till mig och säger att jag är tonårsboss den här månaden. Fyfan vad snål jag hade varit, och så skulle vi ätit pasta med sås varje dag. Pappa skulle inte få pengar till cola och mamma inte till glass.
Jag kommer bli kändis på TV3. Då får jag vara med på kändishoppet också.

Salami

Har sån matkoma. Var olaglig idag i kafeterian och sen var jag olaglig på bussen hem också med fejkbiljett omg. Bett mamma köpa med sig pizza hem idag för att det var tacofisk till lunch, men så blev jag olagligt mättad av en macka från kafeterian så det sög ju:(( va inte ett dug hungrig eller sugen vid middagen.... LEDSEN ÖVER DET.

Idag har jag, sen jag kom hem, inte åstadkommit något alls. Ba la mig ner i soffan när jag kom hem och somnade direkt wtf, hann inte ens tänka på vad jag gjorde. Har bäddat rent iofs, bra Sofi. Och så har jag känt på min sparuggla och den är jättetung!!! Tänk så många pengar som ligger där i, och jag har ändå inte sparat så länge. Ställde den i hallen och så antar jag att min familj lagt i ensamma enkronor där :')<3 snart har jag råd att åka till India japp.

Ska läsa Harry Potter nu och sitta på min ko. Vi hörs.

fettozara

men pallar verklgien inte. Kan inte sluta titta på henne. Pls kolla ögonen, ska se ut sådär när jag är 15. Bra lyrics och allt liksom, även om det inte riktigt passar in i min livssituation för tillfället.
 
Skrev precis biologin som kommer ta 2 mins att prata om och nu måste jag sova typ dirr, upp halv 7 jaa :)

dscdcd

Imorgon har jag biologiredovisning och jag tror knappast att mina gruppmedlemmar skrivit något alls, så jag får väl ha uppesittarkväll med mig själv och skriva om James Watt och den andra snubben.
 
Jag har börjat spela Pet rescue. Inte ens töntigt XD fuck candy crush jag kmr ju aldrig vidare :(
 

Snap

LOL XD råkade klicka på kryssknappen när jag ritade på snapchat, FAN VA SMART ATT DETTA KOM UPP DÅ XD
LOLLOL XDXDXS

Ful

Är så ful idag och det är så skönt. Tofs liksom, för att jag inte orkade tvätta håret och hur fräscht är inte det.
Har 2 lektioner idag och en väldigt lång rast, kommer slappa så mycket. Vi ska paddla kajak med klassen och jag glömde ta på mig vattenfast mascara så jag e ju körd om jag välter i.

här e jag

Ja men tjena. Skriver labbrapport så seriöst fast jag inte ens behöver då jag inte får betyg på den här rapporten, men måste ju visa Ulla att jag inte e så puckad som man kan tro. Hahaha hon frågade mig idag vad atomer är uppbyggda av och jag fick minnesförlust och fattade inte. Protoner, elektroner och neutroner sofi! pls pucko:) tycker det är jobbigt när hon ba random frågar någon i klassen utan att man ens räckt upp handen :( jag kan svaren på alla frågor men vafan blir ju stressad när hon ba pekar ut en :((

Sofie vill ha A i kemi kursen men nöjer sig med ett B. Hon vill ha feedback för betyget A. Ja det vill jag!!!!!
Idag fick min pv (hehe va) gta så kmr ej se han på några månader nu.

Nej.

Hallå. Ni är puckon. Och jag är så jävla förbannad.
Vi hade en lära-känna dag på skolan för några dagar sen, och jag sket i att gå på den precis som halva skolan också gjorde. Mina föräldrar upptäckte nu att jag hade frånvaro på den dagen och de blev så arga. Mamma, pls. Gå och göra kluriga uppgifter med människor jag inte tycker om eller faktiskt göra något vettigt av dagen? Läste fan klart engelskan och pluggade matte och grejor. Ånej vad hemskt, sofi pluggade istället för att gå och få skavsår, åneeeiii. Fuck off, äckliga. DET SPELAR SÅN JÄVLA STOR ROLL EN VECKA EFTER :)))))))

ja iofs det spelar roll. Hade jag inte läst klart engelskaboken den dagen så hade jag inte fattat någonting på engelskalektionen idag och då hade jag fått lida av det. Men nu läste jag ju boken, istället för att få närvaro på skola24 för att vandra runt hela Norrtälje. Är inte det något positivt?

Måste lägga ett motargument också för att vinna tilliten hos läsarna.Får man mycket frånvaro kan man få indraget studiebidrag som ni kanske vet. Skolkar jag mycket i framtiden kan det vara just den här torsdagens fel att jag får bidraget indraget.Just för tillfället har jag väl kanske inte planerat att vara borta så mycket från skolan så att socialen måste utreda varför jag är borta så ofta och sedan rapportera det till CSN.

Så nej för i helvete vider det spelar ingen roll om jag är frånanmäld EN förmiddag på hela skolåret. Lägg av för fan.

nej!!!!

Värt med transparent bakgrund och värt att man bara kan ladda ner fotot i relativt bra kvalité utan att betala från skolfoto's hemsida. Insåg nyss att jag haft skjorta på så många skolfoton. 8an, 9an, 2an. Vf sofi!! använder aldrig skjorta irl ens. Ser så mycket ut som en lärare och vindögd. Kul att photoshoppa in egna bakgrunder hehe :)

Det är söndag och det finns ej något att blogga om

Visste du att jag:

( ) Cyklat utan händer
(x) Hatat kärlek
(x) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
() Älskar att gunga
(x) Gillar/gillat någon så att det gör ont
( ) Är höjdrädd
(x) Gjort mig själv illa
( ) Är homosexuell
(x) Kysst mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Förlorat någon jag älskat
( ) Dödat någon 
(x) Är kär i någon
(x) Bakat sockerkaka
(x) Velat dö - emo much 2009 typ XD

( ) Lyssnat på samma låt en hel natt
(x) Ätit godis istället för att gråta
( ) Skrikit hora/bög till någon
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Är kåt
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
(x) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
(x) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
( ) Tror på det övernaturliga
(x) Har hatat mina föräldrar
(x) Ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
( ) Har spelat gitarr - ej serri
(x) Skrattat åt mig själv
( ) Sjunger i duschen
( ) Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt - ja jag är död nu?????
( ) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
(x) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
( ) Hatat hela världen
(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig - haahajaha affi mm
(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen/bussen
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
(x) Hållit i en orm
(x) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
(x) Kastat min telefon i vattnet - råkade typ
(x) Vaknat av att jag gråter
(x) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift/läppglans
(x) Har gråtit i någons närvaro
(x) Älskar regn
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) Kysser med öppna ögon
(x) Gillar att städa - gör fan det, det blir så fint efter :/
( ) Hånglat i en bubbelpool
( ) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
( ) Kan över tre språk
( ) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på Gud
(x) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
(x) Har en fobi för aggresiva människor som kommer nära
( ) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
(x) Är dålig på att säga nej
( ) Har någon gång känt dödslängtan
(x) Avskyr matte - hahah matte ja. Men matematik me morre e ganska kul.
( ) Tycker om att spela piano
( ) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Hade gosedjur som liten
() Har förlorat en nära vän
( ) Knaprar ofta alvedon, koffeintabletter, panodil, ipren
( ) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
(x) Borstar aldrig håret
( ) Har/haft tandställning
( ) Faller nästan alltid för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
( ) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar muskler
( ) Hatar mjölk
( ) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet - wtF XDDD
(x) Ser på family guy
( ) Har gått/ska gå på bal
(x!!!!!!!!) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) Har snusat/snusar
(x) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) Har dansat på scen
( ) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon

Håkan

men jag går inte isär
när jag går med dig

Alltså Robban, vilken sötis. Bara ligger och slappar, bryr sig inte om något.

fittnäsa och snoppfult hår

Så förbannad och ledsen. Grät och smsade med My. Jag tycker om henne så himla mycket, och så får någon för sig att hon är värd något sånt där. Nej fittor hon är fan värd mer än någonting, fan vad jag önskar att jag kunde få snoppar att växa i folks ansikten.
 
Och till något helt annat. Häromdagen diskuterade jag och My varför vi följde vissa på instagram, satt och bläddrade igenom feed:et och ba, Vem är han då?? Aha det är hennes pojkvän men då är det ju klart att vi följer honom för att kunna stalka henne :)
Hahaha det är fan stalking på hög nivå och det är så kul att det ändå är självklart för oss att följa någons pojkvän som knappt uppdaterar bara för att kanske möjligtvis få se en pussbild nån gång. Och följer alla kladdiga brudar även fast vi knappt vet vilka de är. Och de kladdiga brudarnas kompisar typ hahaha, skönt ändå att ha en kompis som förstår ♥
 
Sen så har jag bestämt mig att sluta läsa bloggar som jag bara blir arg på för att de är så korkade. Fast det är ju ändå värt om man får se cameltoepics.

:) ;) xd

Igår dränkte vi våra gamla sorger medan vi skaffade oss nya. Jag är så glad att jag inte stannade hemma för att jag var sjuk. Vi hade det så kul och mysigt, jag och mina forna klasskamrater. Taggish minneslockoro!! XD
Åkte till norrtälje, hämtade my, åkte och parkerade moppen vid roden (varför gjorde vi det ens???) och väntade på isseee. My köpte x-ray (yeah:)!) och så mötte vi upp affe och jag vet inte sen. Orkar inte ens skriva, men det var kul, slappt (väldigt slappt) och gott med typ aceton. My fick haff, jag fick haff, det kunde inte gått bättre ;););) hahaha åt pommes också, fan va goda de va<3 synd bara att my som betalade knappt fick smaka. Sen somnade vi hos bejb efter att ha pratat våldtäktsmän som var 30. Det var så skönt att ligga i sängen och skeda med två st <3 bästa 3-skeden jag haft. 12 timmar med älskling nu då :') XD
"Vi stänger här nu" NEJ DET GÖR NI FAN INTE!!! 
 
Idag när jag och My väntade på hennes buss kom en grabb och skrek lite på oss. Han är snäll ändå för att vara 99a eller 00a, My skulle passat med honom om hon var 12 år. Glugg hade han också. Har en bild på My som jag hittade i telefonen imorse, skrattade så mycket åt den. Vill ej lägga ut den dock tror inte my uppskattar det Xd.
Ska gå och dra av mig dessa obekväma jeans och lägga mig och kika på film nu. Fan varit vaken sen 8 typ ja. 

hate

Ibland på lektionerna vill jag nästan skrika för att jag blir så less. Vill stirra surt hela tiden också men vågar inte det. Ful frisyr och näsa och sur :@ Men nu ska jag inte vara sån :) tkr om alla :)
Idag är jag snorig och  lite febrig men vad gör det, har kul vänner och en bra katt. Var så nära på att vara olaglig med My idag efter skolan slutat, men vi behärskade oss lite även fast det vore så coolt att göra det. Jobbigt om man blir påkommen bara, pinsamt att få sura blickar från mattanterna resten av skoltiden:( 
 
Ska snyta mig massor och äta lite och hoppas att jag mår bra så jag kan träffa my och isse och affe ikväll, det vore mysigt. Utekväll med tjejerna:D!! XD
 

fsahion

sån här tröja skulle vi haft förra året My, när fashion va sura i korridoren.
 
Har bara varit slapp hos Robin hela dagen. Hahaha skulle läsa en bok och så somnar jag samtidigt som jag läser, var inte ens trött typ. Det var så fint, vi la oss i sängen med täcke över oss och läste varsin bok, då önskade jag att jag var en pensionär så det inte hade varit konstigt.
Önskar fan att jag hade Werther's. De gjorde reklam för det på tv nyss. är inte ens säker på att det är gott.
Igår låg pratade jag och my om mozarella och så fick vi det till middag nån min senare, är inte det ödet :)

Morre

Alltså morre<3333 satt med My i lilla matsalen idag och pratade lite, då kommer Morteza och bjuder oss på chokladbollar :') blev så glad för att han är så snäll. Sen så fattade jag på matten också, mer happy :')
Tog bussen hem med My och ligger och kikar på Halv åtta hos mig :D bra program!! Hungrig man blir.
Lära känna dag imorgon, så vi är lediga alltså :) gå en mil med några från skolan, lär man ju göra Xd

och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre

Vill gråta men det verkar lite konstigt att göra det för någon annans skull.

Rodde vikingabåt med halva klassen idag och vann över den andra halvan, de sög, vi var bäst. Har spruckna blåsor i händerna nu. Skolfoto och jag fick sitta på kanten för att ta fokusen från mig eftersom jag var snyggast av alla.

Har även plockat isär en dator för första gången i mitt liv. Vettefan men det hamna lite vitt pulver här och där därinne men jag hoppas att den startar utan att brinna sen.

Sleepover hos My <3 imorgon och sen utedag med skolan på torsdag ;D kul det ska bli.
Nä men man kanske skulle bli lite redlös snart, lr hur. På te typ, påväg att bli förkyld igen, som vanligt när skolan börjar.

Saknar dessa bollar. Ska baka sånna snart.

varning

övar poser till skolfotot och det här är min favorit. Lite sexy, lite mystisk, lite naturlig med tapeten där.
Ska gå och lägga mig exakt nu faktiskt jag lovar.

tjejer

Idag är det måndag vilket innebär lunchdejt med My. Och me hennes klass idag också :D kul!!
Det var ett mkt slappt foto på oss det där. På torsdag har vi någon kul utedag(:D) och jag och my fick va i samma grupp<333 väldigt schysst henning.
 
Kom till skolan imorse och hade inte ens lektion. Tur att anton är lika lost som jag och trodde också att vi skulle ha lektion <3 Idag kom Hollan tillbaka till skolan och jag fick sammarbeta med han på engelskan, det var kul :) han är inte ens envis. "Put a foot in it? Ah det måste betyda att man har foten i något eller????"
Jag åkte hem, sov, läste tråkig engelskabok, åt en torr macka. Tandläkaren imorgon :) soo taggad. inte varit där sen i 8an typ och då drog dom ut 2 av mina tänder :((( hoppas de gör det nu med.
Skolfoto imorgon också, jag ska vara jätteful.
 

min bra vän

Grattis på födelsedagen tussegumsan.
Igår var jag inne vid 5 i Stockholm och tog mig tillsammans med Tova och (Elliot) till Tovsters nya lägenhet!! Det var trevligt och luktade little alcohol ;)) Hahah partyt hade börjat redan då. Vi följde med hennes mamma till Vitabergsparken och kollde på ungdomar som var gamla samt drack orangina. Gick och åt godaste italienska maten jag ätit runt 8-9. God mat med fuck servitören!!!!!!!!! Vi hade bestämt oss för en maträtt eftersom att den lät så god och så skulle vi fråga han om den var såsig. Fick till svar: Jaa men alltså, det där är en typisk kill-pasta så jag skulle rekomendera om ni tog något annat.
wtf?!!! vem säger så ens. Ställde en fråga och fick ett helt irrelevant svar?????? En servitör ska ej säga något sånt. Pastan var tydligen "för stark" och det var för stor portion för tjejer, för alla tjejer hatar stark mat och äter 1/4 av vad killar gör:)
Vi kom fram till att han hade liten snopp och så drog vi loss den inbroderade loggan från deras tygservetter för att vi var arga. "Vadå äter man den med snoppen?:)" hahahah bra svar tova<3<3<3 han sög.
Vi försökte ta oss hem runt 11 eller något(???). Fastnade lite på 7-eleven och vid några bänkar och haffade pojkar. Kom hem, drack apelsinté på balkongen i trapphuset i partypants och gick sedan in och somnade till Askungen. Fan vad kort den filmen är, fattade inte storyn direkt men det kan ju vara för att vi somnade lite då och då och missade en del XD
Vaknade av skönsång från Tovas mamma vid 8 (??? jag vet inte har inget tidsbegrepp) imorse och hade paketöppning och åt tårta till frukost.
 
Jag ska kika på Harry Potter som vanligt nu och sen sova.
Photobomb nu då :) tagga :)
 

Tja!!

Whops vad jag borde skynda mig lite. Hade tänkt ta 16-bussen till Stockholm men är så trögstartad. Rakade benen nyss iaf, för tovas skull. Ska ha klänning på mig idag och vara glad!!! Vi hörs sen vänner :)

Va åå toa i fredags på mattelektionen och när jag kom tillbaka fann jag detta :'(

Live :)

Det är konstigt hur mycket vuxna kan prata om ingenting i flera timmar. Det är jobbigt att det blir kallt så fort på kvällarna också. Egentligen vill jag bara ligga i min säng, kolla på Harry Potter och ha matkoma efter att ha proppat i mig så mycket mat ikväll ååh. Snart sängen, snart kommer jag!!!

Längtar till jag får träffa Tova imorgon.

testing testing:)

Hallå, hello?? tror jag lyckats göra ett tidsinställt inlägg nu, det gör alla famous bloggare som inte har tid att blogga.
Idag fick jag ett paket från England!!!!! Blev lite suprisead för jag har fått så mkt post på senaste tiden och nu kom det ett stort paket som det stod Royal mail på. Jag är så glad för jag tycker om paket och min syster som shoppar billigt på primark åt mig<3 Paketet innehöll en duschhandske i form av en katt, en fin stor väska(<3) samt lösnaglar med mustascher på. Hahah alltså. Manikyrkväll snart då!!! åh ska sätta de på tånaglarna typ hajahah usch.
 

Dolphins

Rätt slapp dag ändå. Datorkunskap som jag inte fattar något av, kemi med Kenneth som vi bjöd oss på godis och slapp matte med Morre som jag faktiskt förstod något av!!! Kom hem för en halvtimme sen och ska snart slå in alla tovas presenter i ett paket samt plugga matematik =)
Hahahaa snapchatar lite med vänner och började skratta högt (serri XD) av mys snap<3

ja!!

Alltså jag är så nöjd. Kom på en sån bra idé till tovas present, hahah jättebra XD köpte det sista idag och ska bara slå in det så blir det bra :') hoppas hon använder grejerna jag spenderade fan mkt cash :@@ 
<3
 
Jag gillar torsdagar. För då är det fredag imorgon och vi har lunch tidigt. Eftersom att det var pannkakor igår hade de rester idag och så vi slapp fisken <333 glad och nöjd. Har bara 1 timmes lektioner på torsdagar typ så det är också nice, 1 och 1/2 timmes rast dock aja.
Åt pastasallad nyss (XD) för jag var lite hungrig, oj vad god den var. Fredag imorgon<33 ja. hoppas fan det finns sourcream annars strejkar sofi. 
misse igår<333 min pv.
Nu ska jag boka ny tid hos tandläkaren samt borsta tänderna. Toodels! (glöm ej att ta med matteböckerna imorgon sofie!!!:))

va

Idag när jag åkte hem i 110 km/h på min moped kom jag på en grej. Tänk vad jobbigt att vara minst i familjen. Man kan aldrig gå in i någon familjemedlems garderob och ta en mysig stor tröja. Tycker synd om dig Hanna XDD
Tur att jag alltid varit minst i familjen.
 
Idag har min pappa sett Obamas bil, han var fett nöjd och pratade om det som han var den enda i Sverige som sett den. Kul ändå att det står två grabbar med v för vendetta masker på sig bakom tanten som pratar om Obama på tv.
 
Imorse gick vi ut i skogen på biologin och fångade småkryp, ganska fräscht ändå. Fångade två myror som parade sig (vad är oddsen liksom) och en snigel och en gräshoppa och andra grejer. Hahah biologin är lite slapp men kul ändå. Gymmade innan jag åkte hem och är öm i ryggmusklerna nu fast jag tränade rumpa och mage va :)
My och emmy på fredag va och sen födelsedagsmiddag med tovzter på lördag :9999
Var in till den skumma killen med my idag för att spana lite efter tovas present men det var lite trångt och skumt där tycker jag.

Sep. 03, 2013

Fick ett brev nyss och jag såg direkt att det var från tova eftersom att det var partytejpen hon använde för att döja sina nipples under skolavslutningsklänningen för 1 år sen på brevet XD tror jag ivf, hon kanske har mkt partytejp. Blev glad iallafall, ska nog sätta upp det bland mina andra vykort från tovz :)
Idag moppade jag in på min halvdöda moped till lommarn och rodde vikingabåt. Jag fick vara kapten :D!!! Lät så drygt efter 10 minuter att konstant höra Ett Tvåå Ett Tvåå från aktern där jag satt och skrek. Men det gick bra, klassen var duktiga!!
Sen kom båtlenny och var fan glad över att se honom, saknar <3
 

Så arg

Som sagt har vi fått i läxa att läsa om antiken, Iliaden och Odysseéen och om hur Homerus påverkar litteraturen (tror jag). Men vilken jävla skit det står smyginskrivet i texten.
"I antiken trodde man inte att Gud skapat världen" ok det låter ju fair men vänta det kommer mer:
"I begynnelsen råder kaos, sedan föds universum, jorden, himmel, berg och hav. Först därefter träder de första gudarna fram. Gudarna är alltså en del av universums tillblivelse."
Nej, gudarna skapades inte av Big Bang för fan. Nej, gudarna kunde omöjligt hjälpa till i strider förr då de inte ens existerat.
Sry alla människor som är stort fan av gudar och historia som läser min blogg (vilket knappt borde vara någon då jag har typ 8 läsare). Inte faan blev Poseidon hämndlysten och skapade storm för jättesonens utstuckna öga. Sorry, nej.
Ok jag är bara arg för att vi läser om detta i svenska 2. Känns som att Malin prackar på oss med religiöst shit som ingen någonsin kan bevisat, tror nog nästan att jag hellre läser Zlatanboken.
Fast man kanske skulle segla till någon ö med inhemsk befolkning och hitta på något om nån ny Gud. Man skulle ju bli kändis och skriven om och om några hundra år kanske en elev på rodengymnasiet (lär finnas kvar:)) läser om mig och min resa som jag inte ens behöver ha gjort. Åt helvete vad tråkigt detta är att läsa om.

Sova snart

 

f

Sitter i rummet med lökar och oliver på tapeten och äter lite niggerballs. Eller jag åt bara två iofs. Hänger med Robban också, han e hungrig sitter och tittar på mig.
Titta vad fin han är. Jag ser nästan ut som pannbiff emma på den här bilden, samma snebena och panna ivf.
Juste vi har rör på väggarna i detta rum också, exotiskt.
Imorgon börjar fritiof på roden :) det ska bli kul och exotiskt det med. Hoppas jag å my har rast samtidigt snart så vi kan gå och skrika lite på han. Imorgon är det vikingapaddling med nya Jan och då ska jag pröva moppa in till nt så jag slipper gå från lommarn :) bra va!! hejdå ska göra baconsås nu 

Så less

Jag är så less på skolan redan. Den här helgen gick lite för fort och jag har inte alls gjort det jag borde gjort. I fredags var jag väldigt ensam och sen igår åkte jag till Robin runt 3. Ååh det var så mysigt när vi skulle sova. Nyduschad och så nya lakan och kallt i rummet och han va varm och gosig och filmen var bra. Det var bra!!! Happy typ. Vaknade lika gosigt vid 12 idag och kom hem runt 4.
 
Så otaggad på biologi imorgon morgon men aja. Hahah och sen engelska med eva jaaa!!! och programmering med en snubbe som inte kan något om programmet han bad oss ladda ner. Serri, han sa åt oss att ladda ner Ecplise, så kan han inte ens något om det XD tycker fan om klassen, de är snällare än vad man kunde tro :)
 
Så slappt. Har inte ens WEBWEU ( XD) på tisdagar och bara kemi på onsdagar varannan vecka så ja. Ingen lång dag typ!! :)
Önskar att jag hade en vän som vill titta på fotboll med mig. Egentligen är det väl inte jättekul att kolla på men det e ju kul ändå. VM-kval på fredag Sverige-Irland:) Får väl kolla på det med katten då annars. Ska gå till min säng nu och läsa om gudar i svenskan, fan va kul :D!