Hemliga samtal och hängande snoppar

Hade verkligen tjejkväll igår =)! Slutade med att vi var flottiga om fingrarna och målade naglarna som man gör när man har tjejkväll. Kollade på idol och var arg för att den där killen åkte ut :@@@ det var det enda idol-avsnittet som jag sett i år men ändå, synd att han åkte ju :( Fick ett samtal från estetmackan som undrade om vi var på fest. Nej mackan. Vi ringde också samtal och googlade på "hängande snopp" och åt kola kakor och chips.
 
Drömde sjuka drömmar och vaknade av att jag trodde My var försenad till bussen. Åt frulle:), åkte till norrtälje och lämnade my för att hon ska på dejt ikväll så hon får inte komma försent. Så glad för henne gmn, hon e verkligen värd en dejt :') <3 Ska försöka ta mig in i duschen lr något nu och sen vila bort min slemmiga hosta och halsont. Hörs då:)
den bilden va ganska ny:)

HP macka

Började dagen med att somna om i famnen på min bejb, det var så skönt. Gick upp vid halv 8, duschade, åt, sminkade mig, gick och la mig igen men det var så skönt. Kom 20 min försent till shirin men vem bryr sig egentligen, jag hade ändå inte missat någonting som jag inte kan ta igen i efterhand. Satt och pluggade det sista inför kemin. Provet gick över förväntan, var bara en fråga som jag inte hade någon aning om. Varför har diamant en annan bindning än grafit?:) Ehm. Grafit leder ström ju, drf kanske? Vad vet jag :)

Åt kycklingwok, nachos och nuggets till lunch och hade sedan en för slapp mattelektion innan vi slutade. Jag och My väntade på att bli erbjuda gratis mackor i kafeterian men så blev det inte:/ var hemma fyra och bakade kolakakor med My. Vi glömde de i ugnen men de blev helt okej ändå. Dricker julmurre och äter chirre, det e fredag och jag lät My få det rosa glaset :)

Hörs då kompisar, vet inte riktigt vad jag ska göra denna helg.


Öppet hus:)

Igår var det öppethus på roden och jag åt två morotskaksbitar för att det var gratis. Åt taco med mina kompisar + rektorn och visste inte riktigt var jag skulle ta vägen sen. Gick runt i korridoren och frågade folk om de ville ha en rundvandring i korridoren XD ungefär alla jag frågade var intresserade av design och jag visste inte vad jag skulle säga om det. Vet ju knappt något om min inriktning. Aja Anton fick ta hand om de :)<3
 
Gick till Henning och pratade lite och han gav mig en icapåse med mackor och skinkost i och sa att han köpt kvällsmackor till mig och ruben :) hahah så snäll. Kvällsmackor till oss två, som om att ingen annan varit på öppethus och i skolan hela dagen.
 
Vid 8 gick jag och ruben hem;) han gick till sig såklart och jag till Robin som bor precis under:) Gud så bra att ha en kompis som bor ovanför pv :)
Jag var så jävla trött men det var inte ok att sova då jag behövde plugga till kemiprovet som vi hade idag. Duschade iaf av mig den flottiga hinnan jag samlat på mig under dagen och satte mig sedan på golvet och försökte plugga in sammansatta joner och varför inte metall spricker. De spricker inte för att de plus- och minusladdade atomerna repulerar:) men det skrev inte jag på provet för det försvann från min hjärna då:)
 

Kioskvältare

Skön dag ändåååå. Var så nervös inför matteprovet men jag klarade det nog relativt bra:) klarade 1 svår fråga iaf XD bra att vi pluggade in den innan lr hur My :)<3

Satt på biblioteket idag och lyssnade på bibliotekarien som berättade om förbjudna böcker. Hon tyckte att en bok var en riktig kioskvältare och det var ett nytt adjektiv gör mig. Alla böckerna handlade om antingen sex, religion eller krig men aja. Alla ba snodde till sig böcker när vi skulle välja men jag va också snabb och fick den jag ville ha. Den unge werthers lidande, som Håkan sjunger i Man måste dö några gånger innan man kan leva ju!!!:') började läsa på den efter skolan och den var relativt svårläst. Skriven på 1700-talet så förväntade mig inte modernt språk men ändå. Man fattar om man är koncentrerad och tänker efter,  så måste nog läsa hela boken från början till slut och inte skummläsa i mitten som jag brukar göra :( men jag tror boken är bra så det ska väl gå bra:)
Ska läsa och plugga kemi nu tror jag. Snyggt att texten blev understruken nu hur lyckades jag med det:) aja tjadå;)

Mmm va gott labbade på biologin idag:)

aja

Imorse hade jag jättekul. Jag stod och väntade på att klockan skulle bli tillräckligt för att gå till gympasalen och helt plötsligt kommer det någon bakifrån och ba, BÖHHH. Trodde det va isak eller någon men det var en stackars etta som sett fel på mig och någon annan. Hahaha tyckte så synd om honom, han såg ut att skämmas lite när han gick iväg. 
 
Pluggar matte med min syster i skype. Kul att hon och pappa är bättre på att förklara än min mattelärare. Taggad för prov ändå, det ska bli kul och jag e så nervös :)

Hello

Hallåå kan de komma lite uppgifter på provet som jag kan eller. Plis!! Hur långa är per och Louise? Jo det vet jag för jag räknade ut det nyss så ta gärna med den på provet Morris.
Ätit äcklig moussaka och fuskat lite på prov idag men vad gör man inte. Svårt att komma ihåg vad aritmetiska blocket gör. Äsch godkänd iaf. Imorgon är det matteprov, torsdag öppet hus och fredag kemiprov. Sen är det över och jag kan börja plugga till biologiprovet. Längtar typ. Måste hinna skriva en idrottslektion och labbrapport innan fredag också iofs. Aja. Free i helgen iaf XD ska nog baka bullar med My i helgen lr hur!!! Ändå bara 3 veckor typ tills det är jullov och det e skönt. Ska åka pulka då. Funderat på julklappar men bara kommit på en till mamsen. Hjälp pls :)<3

Mamma fes mig i ansiktet idag.

Frodo

Så less på min telefon:-) den är så okompatibel med iOS 7. Så jävla seg och kraschar ungefär hela tiden. Nu har kik slutat fungera också aja.
Kollade på the hobbit idag och nu sgan om konungens återkomst. Bra liv, ganska jobbigt. Bestämmer om jag ska vara med på öppet hus på torsdag lr inte. Värt för att man får tacos (även om det är skolans taco), och för att Ulla ska plugga kemi med mig. Ovärt för att jag inte kommer plugga egentligen och ovärt för att jag inte tror att det kommer komma så många. Aja. Har sån sömnbrist så godnatt.
Den här bilden är kul för jag är sån.

Ström

Varit utan ström cirka hela halva dagen. Så nice:) jag, mams och paps låg som 3 förvirrade i soffan och visste inte vad vi skulle göra. Bestämde oss för att åka och shoppa mat (då elen ej fungerade så vi kunde lite laga mat). Sen kom vi på att garageporten inte gick att öppna då den är strömstyrd:-) fick ta farmors bil och åkte och shoppade kebab till mig och Kina till resterande familjemedlemmar. Så nice att vara ledig imorgon, mår inte riktigt bra alltså. Ätit för mycket och sovit för lite. 

Mascarorna

Hade helt lost drömmar. Var ute och åkte longboard i Norrtälje och ville helt plötsligt in på en spansk bar. Satt där och drack tequila med Johan och ruben för att impa på spanjorerna.

Hade jobbig migrän igår men är nog lite fräschare och piggare nu. Har inte gått ur sängen än iofs men det känns helt ok. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv idag. Måste plugga och försöka förstå matten och processorer uhhh. Drömde att jag somnade med bejb bredvid mig och att vi hade ett officiellt förhållande på Facebook, och nu när jag vaknar så ba ligger han inte här. Thug men vad gör man. Toodelo hörni, måste få i mig mat<3

Skönt att vakna med den där rutan sol i ansiktet.

Trött

Vaknade 8, 10 och 11 men gick inte upp förrän 12 XD har haft ett sånt bra dygn. Igår så var alla lektioner ganska nice och lunchen också nice för att jag vanligtvis inte brukar dejta My på fredagar. Efter skolan sprang jag till polisen och hämtade ut mitt nygjorda pass. Vidare till gymmet och var helt svettig efter den långa backen upp dit. Efter två varv i cirkelgymmet, litet benpass och yogastretching så duschade jag och bytte om och pluggade på gymmet i en timme, kände mig bra då. Robin kom och hämtade mig och så åt vi gott stekt ris jättesnabbt innan vi gick på bio som började 6 xd Fick powerwalka till bion men det var ok. Catching fire var väldigt bra och det kändes inte alls som att den var 2 1/2 timme lång. Höll på att kissa på mig dock när det hoppade fram en apa från ingenstans.
 
Innan vi gick hem så kirrade vi hemmakvällgodis som kostade 45 kr. Så dyrt för så lite men så värt (ej jag som betalade och då e det värt). Höll varandras händer som cpn påvägen hem och väl nerbäddade i sängen så kollade vi på The town och jag åt Ferraribilar tills jag mådde illa. Duschade och sen ville jag spela gta men fick ej då Robin tog kontrollen. Jag somnade medan han spelade och pratade med mig. Det va skönt, sängen va så mjuk.
 
Idag bytte vi däck på Robins röda rejser. Jag var väldigt produktiv och stod och kollade på ungefär 98% av tiden. Det va så kallt!!! Tvättade hjulen iaf:-) bra sofi.
Gick runt 5 och köpte chips och tog Uppsalabussen hem. Har väldigt ont i huvudet nu så ska tjilla lite och kamma katten. Jag e så nykär.
Vsg för det intressanta inlägget:)


nix

Är arg på personer som är sämst men ändå får bra betyg. Menar de folk som måste fjäskat värre än vad jag gjorde i 9an för att få bra betyg. Hur gör de ens? "Ok gör jättedåligt ifrån mig på den här uppgiften och hoppas på A"
Får de så höga betyg för att de försöker sitt bästa? Ioförsig så kanske det är. Så sur men aja, nu ska jag plugga matte och äta kokostoscakaka :)<3<3

Nationella


Saknar. Gjorde detta till middag igår och jag skulle kunna äta det varje dag. Lite mkt kalorier och kolhydrater kanske men så gott.

Påväg hem från skolan med farmor nu:)<3 engelska nationella gick väldigt bra även fast det vi skrev om var tråkigt. Eller inte tråkigt kanske, hade svårt att komma på vad jag skulle skriva då jag kanske inte är världens mest passionerade miljöräddare. Skev att jag ville få världen jämnställd genom att hjälpa barn i Jamaica:) xd blev kanske lite kort men AJAAA. Och så fick man inte skriva sitt namn på pappret wtf. Som att Eva ba, Åh Sofi hon får D på en gång jag behöver inte ens läsa uppsatsen. Nöjd att jag iaf kom ihåg att göra styckeindelning vilket några i klassen inte hade gjort när jag spanade på de. Men glömde skriva datum tyvärr vilket jag borde gjort:(
Ska hem och äta hårda mackor och dricka oboy. Det där jag skulle hämta ut på posten var en tavla som jag å mamma beställde för typ 3 veckor sen, bra. En canvastavla med katten på som blev i jättedålig upplösning. Ska upp med den på väggen ändå :) 

Hahahaha min prinsessa




eh

Det finns en hel del grejer som jag stör mig på och en av de är när någon säger att de "håller på" med någon annan. "Håller ni på?" HÅLLER PÅ MED VAD?!?!?! Ok om de frågar om man haffar lr är tillsammans, men vafan, "håller på"?
- Håller ni på?
- Ahfan vi håller på att Zlatan får spela i VM trots allt. 
Förstår precis vad begreppet innebär men det är så fult och lättmisstolkat. Håller man på att bli kära i varandra, håller man på att sexa eller håller man på att prata med varandra?
Håller på. Nej man "håller" inte på. Haffar är ioförsig ett lika brett begrepp men jag tycker ändå att det är bättre. Då vet man mer bestämt att det börjar bli något medan "håller på" kan betyda att individerna "håller på" med vad som helst.
 
Ok det var väl det jag ville säga och det tog cirka 3 min att skriva men det var värt att ödsla tid på det.

Falafel och snäll bejb

Oj hörrni, imorse ville jag bara sova men nix:) tog mig på något sätt till bussen och sedan till biologin. Var mer effektiv än någonsin och svarade på hela 8 frågor vilket jag aldrig gjort förut, det är så slappt. 3 prov och 1 inlämning nästa vecka då:) gud så kul. Prov på processorer, matte och kemi och sen även en inlämning av labbrapport. men det e lugnt.
 
På en och en halvtimmes svenska lektionen fick vi en onödig uppgift och jag fick reda på att mitt tal va sämst:) "Du är skön att lyssna på men det var ej ett argumenterande tal du skrivit:)" TYSTTTTT. Du är säkert en bra svenskalärare men du vet inte vad svenska är för något mallan. Jävla massa historiauppgifter istället för riktiga uppgifter som man lär sig något av.  Fick C iallafall, hon hade ringat in ett E-krav, ett C och två A. Det blir C ja.
Inte ens så arg, visste att det sög.
 
Efter den jobbiga långa lektionen så var det lunchdejt och jag åt så mycket av skolans torra falafel så jag har hållit mig mätt tills nu. Mår lite illa när jag tänker på den men aja. Taggad på soppa imorgon. Ganska så taggad på engelska nationella också XD kommer få så mycket skrivkramp. ska ha med mig massor med pennor och sudd.
Och så fick jag en påminnelse från posten idag om att jag glömt hämta ut ett paket??? jag har ej beställt något så det var ju nice. Va e det för stalker som kan vår nya gatuadress och allt. men tack:)<3
Ska göra pasta och bacon nu.
 

THÖÖÖ CLAAIMB

Produktiv dag. Lärde oss absolut ingenting på shirins lektion som vanligt. Satt och skrattade med klasskamraterna istället:) gympan var jobbig då jag frivilligt anmälde mig till att vara han och fick andnöd efter jag sprungit och jagat andra i 2 min, bra. På fredag har vi tydligen matteprov igen så jag måste nog plugga hela eftermiddagen imorgon och torsdag då jag måste ligga efter jättemycket(??)

Imorgon ska jag skrika lite tror jag, Hanna sa att jag skulle det. Är så sur så det blir nog bra. Förövrigt så önskar mig en eltandborste i julklapp och idag betalade mamma och pappa resan till Florida så nu är det fixat. Vi ska till Florida om 93 dagar vilket borde vara ungefär runt då som dessie ska få barn om jag inte har fel. Eller ja hon får väl barn ett tag innan men ändå:)
Måste iallafall läsa lite svenska nu så mallan inte blir helt besviken imorgon. Även fast medeltiden suger snopp och det vi läser inte har något med svenska att göra.
Den blev bra. Hahahah kommer ut från duschen hållandes handduken så den täcker tuttarna, som tjejer brukar ha. Så rolig jeppe.

http://se.41q.com/

Gjorde samma personlighetstest som min syster och det är fan läskigt att det stämde så bra. Minus den estetiska delen då kanske.
"Undviker situationer som kan leda till motsättningar" hahaha japp

K2CO3

Idag satt jag och Jesper på kemilektionen och undrade om vatten flyter. Gör det det? Beror väl på vad de ligger i. I labben vi gjorde så blandade vi etanol med vatten och separerade de sedan från varandra vilket gjorde att någon av vätskorna hamnade överst. Det var då den geniala frågan om vatten flyter kom upp.

Annars så satt jag hela kemilektionen och var nervös över om det var jag som skulle bli vald att gå upp och rita upp formler på tavlan, usch. Kemilektionerna var så nice i början, men nu känner man stress inför varje lektion ifall att man blir tvingad att gå fram och få hjärnsläpp och ska skriva en formel som man inte kommer ihåg.

Varit lite ignorerad idag och skrivit klart en uppsats som jag trodde var frivillig lol. Den blev väldigt dålig och taggar C på den :)<3 gick och gymmade och frågade om Friskis sett mina borttappade gympaskor vilket de inte hade så jag lever i skräck om att de är permanent borta. Det bra med dagen var att jag hittade två nya bhar i perfekt storlek vilket ej brukar hända. Inte ens push i ena, bra sofi. Vill bara kramas med bejb men han vill inte ens så jag säger hejdå istället kompisar:) långdag med fisk till lunch imorgon, pallar inte får inte ens träffa My.
Imorse ju:)

Robb

Vad har jag gjort för produktivt idag? Vaknade 10, åt rostmackor och kollade på orginal versionen av Kalle och chokladfabriken. Gick ut en stund i blåsten för att kamma katten och klippa hans klor. Han fräste men skulle ändå ligga i mitt knä och spinna. Han försökte bita och riva mig också men det gick inte så bra då han inte har några tänder kvar och för att jag klippt klorna.
Ska inte göra något alls idag. Läsa lite webbutveckling kanske. Vill inte göra svenskan, så onödig och tråkig och ointressant. Varför kan vi inte bara få huvuduppgiften vi ska göra och skippa alla små utfyllningsuppgifter.


How on earth are you ever going to explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love

Fan att inte boyfriend är här. Fan att inte min bestfriend på snap är här. Fan att man bara vill prata med någon men inte har något att säga.
 
Sen kan jag ju vara glad över så många saker också, men orkar inte det just nu. Känner mig så flottig och svettig, vill bara ligga i en nybäddad säng och lyssna på Robins andetag. Kanske titta på honom när han sover, även fast han hatar det. Kanske krama honom bakifrån när han vänder sig om eller kanske pussa honom på kinden så han ler och torkar av kinden i sömnen. Det vore ju bra, eller hur.
 
Eller bara gå och borsta tänderna, gå upp till sängen, knäppa på ljusslingan och ha ett bra deeptalk med My. Ligga där och prata om ingenting, prata om vem som har flest poäng, prata om att vi bara har varandra och prata om varför vissa är bra och varför vissa är fittor. Skratta åt något töntigt eller gråta för något jobbigt.
 
“I wonder what Piglet is doing," thought Pooh. 
"I wish I were there to be doing it, too.” 
Så känner jag.

Skönt

Fryser så mkt idag, vet inte varför.
Igår gick jag och My till bussen i spöregnet med mammas bra paraply. Bussen åkte förbi oss och vi skrek att den skulle stanna vilket den gjorde hahah, skrek verkligen. Mötte Rubbe å Johan på kryddan och köpte majs och Ica basic och andra grejor. Och sen lite god energidricka på hemmakväll:D tog oss hem snabbt, stekte veggofärsen och hackade grönsakerna:) drack cola och instagrqmmade. Myste lite och spelade kort XD jag vann :) spelade ip-curve och jag vann säkert där pckså minns inte riktgt. Efter lite motionerande och en liten träff med estetmackan så tog vi några oskulder, gömde våra jackor och drack något som man antagligen får herpes av i ett rött rum.

Däckade runt 2 vilket var jätteskönt. Drömde att jag rökte och jag visste att man spottar mycket om man röker så jag spottade hela tiden. Var på kalas hos Robin idag och åt kokostoppar som va jättegoda. Vi var precis ute och åt på steakhouse i Norrtälje, helt ok men inte alls värt så gå ej dit. Min paps ska hämta mig snart och då åker vi hem och jag ska kolla på film och krama katten. Vet inte om det är vanligt men jag kan bli tårögd om jag ser en fin bild på min katt. Tycker om honom så mycket. Kanske får skajpa med Hanna lite nu när hon är tillbaka i England igen:DD


Nattfikade med väninnorna <3

hallå :)

Bakade kokostoscakaka med my nyss :) smeten var god och glasyren va god så jag tror kakan också är god:DD!!
Idag efter morres lektion sprang vi i förtid till polisen för att jag skulle fixa pass. Såklart måste man ha en förmyndare med sig och jag ringde mamma 3 gånger och hennes jobbakompis 1 gång innan hon svarade och kunde komma.Blev snygg på fotot och min handsstil har ej förändras sen 2009. Snart går bussen till nt:D bara 2 timmar kvar. Every blondie needs a brunette by her side =)<3
 

Så jag gick fram och sa "Du, dig vill jag ha"

Umgåtts med pv i en lägenhet fylld med stekos hela eftermiddagen. Det var så mycket os så att det fastnade i mitt hår och så mycket så en unge på bussen hem frågade hans mamma varför det luktade mat i bussen. Det var mysigt ändå, skrattade åt varandra och pussades.
Åt precis två oveggi-mackor då jag var hungrig av någon anledning. Har skippat choklad och goda saker denna vecka och ni anar inte vilken nerskärning det varit. Men imorgon ska det brytas: jag och My ska baka kokostoscakaka!!! Dock måste jag skriva min uppsats litegrann men det ordnar sig, det är inte så bråttom. Kmr hem 3 imorgon med my, bakar och snor lite grönsaker och är inne med bussen halv 7 i nt igen. tAGGAR !! <3
tacokväll hos ruben :) Med: Johan, My, Ruben och Sofie.
pappa köpte chips till mig idag<3 ska nog ta med mig dom, gud så gott ;) xd Ska ta mig till sängs lite tidigare idag. Två månader sedan den där förvirrade natten nu, kunde inte firat det bättre. är så kär.
här va vi kära

efsddad

Utvecklingssamtal nyss :) det va inte så stelt och onödigt iaf. "Går det bra i skolan? Trivs du?" - Jadå
"Ahaa vadå finns det något som kunde gjort allting bättre lr?" öh vad ska jag svara på det. Ehm om ni sparkar alla lärare och anställer nya ungefär så kanske det blir bra. Och tar bort de röda stolarna som gör ont att sitta på.
 
Väntar på bejb, han kmr väl snart:) <3 vi hörs. ps fick nästan godkänt på programmeringsprovet

Öjhöhöhöhö




Detta sammanfattar min dag ungefär. Mosade en myra imorse på biologin och kikade på den i mikroskop, den var så nice och såg inte alls äcklig ut. Fick rast en timme tidigare (ish egentligen skulle vi gjort uppgifter men pallade ej, så onödiga) och gick och hämtade pizza med my och rubbe. Så värt istället för skolans firre. På kemin skapade vi fina färger och jag och min labbpartner Jesper fick ett mkt bra resultat. Efter skolan somnade jag i soffan i teknik och vaknade av att designläraren frågade mig om jag inte skulle hem. Var hemma 6 och bokade precis tid för att fixa nytt pass :-) på fredag 13.30, kom ihåg det sofi! my får följa med då ju :)

Godnatt kompisar:)

 

ser ut som emma med pannan igen

Jahaja här är mappen för att lämna in labben i öppen till den femtonde och jag trodde den stängde imorgon, BRA!!! fast inte så bra för det betyder att jag inte kommer skriva mer idag även fast jag borde. Hahaha hade fan labben för 3 veckor sen och ändå inte pallat göra rapporten, fan inte bra alltså.
 
Är så trött och svettig idag. Det var svettigt i skolan men iskallt hemma. Fick alla rätt på Shirins prov och jag tror att detta är min betygfavvovecka. 2 A, ett litet A i biologi och alla rätt på moderkortsprovet. Taggar 4 timmar håltimme imorgon då morre skulle vara borta tydligen(???). Lång lunchdejt med gf då iaf, skippar nog mentorstiden/klassrådet om jag får äta god lunch :)<3 Tacokväll med tjejerna på fredag <3 Ruben är så engagerad så han skapat ett evenemang på fb:) hahaha. MIN TUR ATT INSTAGRAMMA DÅ!!!!
inte ens gammal bild på mig och mamma, 2011 ungefär:)

e ni glada på mig:)

kodat lite :) schysst den blev. länken går till mysiga gruppen XD<3 
Bara en timme kvar av skolan nu ju :D så jävla varmt och svettigt i datorsalen, måste komma ihåg att inte ha på mig varma kläder på tisdagar.
 

JA HALLÅ

VI SKA TILL FLORIDA?!?!!?!!?!!!!
Runt den 20-23 mars åker vi och är borta till 8-9 april omg <3 LÄNGTAR SÅ MYCKET. ska bli solbränd och jätteröd och bada och prata dålig english och sova och njuta. Tänk att få åka utomlands med My, e ni inte avis. ååååh<3
 

inte min hand ju

http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/akesson-hart-pressad-av-bbc/
Hahaha va. Han är dum i huvudet och folk planerar ändå att rösta på Sverigedemokraterna.
 
Om en månad och nån vecka så slutar skolan och det är jullov. Nice. :) Men det ska vi ej fokusera på nu för nu är det snart massa prov igen så det är bara att plugga. Idag hade vi prov i programmering för att läraren skulle se var vi låg, skönt ändå att minst halva klassen knappt ligger på E nivå. Men vad gör det, inga svåra programmeringsprov längre iaf, gillar lärare som inte tror på prov <3 xd oftast.
Jag och my stank vitlöksås efter lunchen men vad gör det.
 
Sovmorgon imorgon men härligt lång dag. Ska köpa macka och oboy kanske, det ska bli gott. Ska sätta mig och skriva den där jävla labbrapporten nu. Har börjat föredra att skriva för hand, om det inte är uppsatsskrivning/jobbigt prov. Vi hörs väl då ;d sen. ps vi ska boka resa till florida denna vecka och my kanske ska med omg
 

Så många broar jag bränt


För en halvtimme sen tog jag med mig programmeringspapper upp i sängen för att plugga, har inte börjat än utan bara legat och rensat bilder på insta. Titta så fin han är ^ min misse. Vf blir han inte alltid så snygg på bild. Ska få mitt tredje F imorgon tänkte jag, bra.

naturettan

Min vän hade önskemål att jag ska blogga om de så jag ska nog göra det :)
My, som jag bloggat om så många andra gånger, är en mkt god vän till mig. Hon är ungefär bäst och hennes mamma är bff med min mamma, ÖDET LR??? Fattar inte hur vi blev vänner men jag är så glad över det, för hon fattar om man berättar något och dömmer inte ens. Hon kan skratta med mig åt currykvällen som jag skäms över och hon förstår att det är obehagligt att sova utan lampa när man sover ensam. Att vi åstakommit så lite, men ändå så mycket, på endast ett år är kul. Skrattat åt snoppar, gråtit för töntiga pojkar och gjort bort oss genom att knappt klara av att panta en flaska på ica för att vi var så slappa. Hahaha att det enda vi tänkte på när vi var så slappa var att flaskan måste pantas. Vi har suttit på trappan utanför min gamla skola och blandat drinkar medan det regnat, kissat på en parkering mitt i Norrtälje och trott att ingen såg oss, försökt komma med i tv genom att gå casual bakom en filmkamera i Ullared och vi har tillochmed ett par matchande trosor.
 
My fanns där i vintras när allt brast, hon fanns där när det blev bra, hon fanns där när blöta näsor la sig i och hon fanns där den kvällen när 30+:are ville prata med oss men vi sprang iväg. 
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
Vi är dom som kan gråta när ingen ser på
Ungefär så är det. Allt kan gå så åt helvete men det blir ändå så bra vid hennes sida.
 
 

sötis

Gud så kul att någon äntligen varit inne och stalkat mig. Drf jag har en blogg ju. Hahah släppte precis in min katt. Han har varit ute i spöregnet i 2 timmar för att jag glömt att ta in honom. Skrek inte lite när jag äntligen öppnade dörren hahah. Kollar även på naturprogram om uttrar med min pappa och chattar med några vänner:)
 
Robin hämtade mig på gymmet igår, skjutsade mig till skolan där jag fick banka på rutan för att en städerska skulle se mig och kunna öppna dörren, åkte hem till Robin och jag gick in medan han bytte tändstift som den man han är. Jag hann äta (mmm toast och paprika), duscha och städa hans rum (eh) innan han var klar lol XD skulle precis ta på mig mjukisarna när han ba nu åker vi och shoppar godis. Vf är godis så jävla dyrt. 79 kr/kg va i helvete kom igen. 30 kr/kg hade väl räckt :Pp Aja vi ställde oss i snabbkön på flygis vilket tog längre tid än om vi ställt oss i den vanliga kassen. Nått pucko som hade 40 varor när man max får ha 10 varor hade ställt sig i snabbkassan. Åkte hem och gosade ner oss i sängen som jag bäddat. Var lite sur när vi skulle sova. Jag somnade arg och vaknade någon timme senare av att han pussade på mig. blev glad då, tkr om honom. Vid två idag gick vi till station och han tog bussen till stockholm för att partya och jag gick en promenad med papsen och vovven. Vi gick och köpte kinamat (<3). Från det att vi kom hem har tiden gått så segt. Suttit på samma ställe i soffan hela kvällen.
inte morph:ade iallafall

Lol

Varit på gymmet i 1 1/2 timme nu cirka, väntar på att Robin ska hämta mig. Tur att jag har en boyfriend som har körkort<33 skulle behövt gå från Friskis till skolan för att hämta kemiböcker och sedan gå hem till honom. Det är inte jobbigt men det tar sån tid. Halvtimme till skolan härifrån och sen 10 mins till han man ba mmm en timme innan jag är framme då.

Hallå!!! Fick A på matteprovet. A!!!!!! A två dagar irad nu omg. Provet vi hade imorse gick också väldigt bra, kunde serri allt. Hoppas sherry blir stolt då jag bara fick 3 poäng på förra provet. Hade kemi med K-mannen och kollade på film, så skön skoldag :-)
Får äntligen sätta in något nytt i min A-pärm!!!!

Stretchar just nu och när jag böjde mig fram och blundade så kändes det som jag snurrade runt jättefort, det va kul. Kände mig full typ. Kanske är för aromen från min flottiga krop:) hur nice lät inte det. Vi hörs kompisar, imorgon antagligen!!
Fråga något på ask


Enders game har premiär imorgon hallå

Oj vad glad jag är över att jag valde att inte prata om genmanipulation på svenskan idag. Det var 4 andra som pratade om(ish) det, blev nästan tråkigt tillslut. Mitt tal gick mkt bra ändå, fattar ej varför man blir så nervös. Stod fan och skakade medan jag pratade och råkade klicka fel när jag skulle klicka på powerpointen. Bra!!:) Fick vara talare nr 2 vilket var nice då jag kunde slappna av resten av lektionen och inte blivit mer nervös. Dock inte en av de bättre talen jag haft, men jag e nöjd.
 
Fan vilken bra dag ändå. Började imorse med att jag fick A på min engelska uppsats, sen svenskatalet som gick bra och slapp programmering som kunde gått bättre ioförsig men aja. Drack julmust både på lunchen och till middag lixx så hur dåligt kan det va. Gick hem till bejb efter skolan och bäddade hans säng och kollade på Breaking Bad. Råkade kanske somna lite då jag var väldigt trött, vaknade lagom till middagen:-) nu ska jag äta choklad tror jag och plugga moderkort, kommer fan inte ihåg svaret på frågorna oavsett hur mycket jag pluggar på de.  jag tycker inte om prov.
 
Igår fångade min katt en mus klockan 23:45 på natten. Han bestämde sig för att visa den för mig precis när jag kommit ut från toan. Skrek inte ens högt, mamma kom ner lite rädd och förvirrad. Stängde dörren till mitt rum för jag ville inte ha en katt med död andedräkt i min säng, men söt som han är öppnade han dörren och la sig precis bredvid mitt ansikte:-)
har verkligen inga nya bilder att bjussa på

macarena

ja hallåja. Vad sugen jag blev på chokladmarängtårta. Det är fan torsdag imorgon, sen fredag och helg ååh. Just nu ligger jag och mumlar mitt tal för mig själv då jag ska hålla det imorgon och inte alls kan det utantill. Imorgon ska jag ösa som bara den med labbrapporten då den ska vara inlämnad senast 23:59, men det bör jag väl klara. Bra att jag inte tog mig tid att skriva den på lovet iallafall, gud så bra.

Idag har jag och min biologiklass spenderat 6 timmar på naturhistoriska. Värdelöst. Först fick vi i uppgift att i grupper presentera för andra grupper om montrar med olika djur i och det var så tråkigt. Nästan Alla läste av allting från pappret de fått vilket tog typ 7 minuter för varje grupp när det egentligen kunnat tagit 3 mins om de bara valt det intressantaste. Bryr mig ej om varför valen äter makrill, bara kul att veta att den gör det. Försenad lunch och var så hungrig men min lunch var inte så god som jag hoppats. Råkade trycka på antons flaska när han drack så det sprutade lite överallt. Lite fun uppgifter i människoutställningen och sen vare freetime alldeles förlänge. Orkade inte springa efter mina kompisar så satte mig och laddade telefonen ist XD Det var dagisbarn överallt och de klev på mig. Sötisar som sa förlåt iallafalll.

Bussen hem var fullsatt, helt proppad med folk men vet ni vad :) sätet bredvid mig var ledigt såklart. Duschade fan imorse, vad e det för fel.

Så taggad för att få va med my imorgon. Har verkligen bara en vän i skolan. Ska till syon imorgonbitti också vid 8 typ:DDD hon "ville rätta till min studieplan" eller vafan. Kanske måste byta till Sam eftersom jag valde det i 9an XDD
Vi hörs:) vänner

868 ord

868 ord ska jag lära in mig till på torsdag. Men det får bli sen för nu kollar jag och mams på Montazami med vänner. Glad över att jag skrivit klart talet, ej så glad över att vi ska vara på naturhistoriska hela dagen imorgon. Alla kmr springa bort från mig och så blir jag väl ensam och borttappad. Fixat massäck iallafall, bra :)<3
Så ovärt att åka dit vid 10 när de öppnar för att gå på 3 olika utställningar i 5 timmar och sedan gå på en en timmes lång föreläsning. Kunde vi inte varit där vid 11-12 iaf?:/ Tar typ 10 min att gå igenom en utställning men ok.
 
Och så får jag inte ha lunchdejt eller spana eller äta mellis med My. Fan.
Jag skrev ett tal om att man sluta klaga, japp. 

sadsdasasdasda

Natten resluterade i 4 timmars sömn, härligt:) gick upp utan livsglädje och åt rostmackor med apelsinjuice och kletade på mig nyinköpt mascara. Plattade svallet och fick skjuts till skolan. Skön biologi som vi inte gjorde något på förutom att få reda på vad vi fått på proven. Sofi du får: C :) Fick faktiskt A på en fråga, men C sammanlagt:) Hahah fick D+ på muntliga nationella i engelska, så dålig är jag väl inte. Bra att det inte kan sänka betyget iaf XD
 
Somnade när jag kom hem och nu har jag börjat skriva om mitt  tal som jag ska hålla på torsdag.
"Bekymmer är som små barn, ju mer man pysslar om dem desto bättre trivs de."
GISSA VAD JAG SKA PRATA OM XDDD
Skrev ett tal om genteknik först men allt lät så tråkigt så jag struntade i det och kör på att vi ska sluta klaga på varandra. Snackar med jespor i skajp just nu och stalkar asks. Fråga oss något!!!!!
http://ask.fm/Mysochsofiesfrageloda
saknar

Det gör inte ont, så länge du är med mig

Den här dagen har verkligen varit sämst. Vaknade sent, gav upp på gymmet, saknar mycket och jag vill bara att mina fina vänner ska må bra. Klockan är återigen ställd på 06:45 och jag vill inte åka till skolan för där får man möjligtvis ett hej av bejb men knappast en kram. Men vad gör det, får äta lunch med My och hon vill iallafall kramas. 
flottiga men så nöjda med livet

jag har ätit ääpelpaj

1. Hur gammal är du om fem år? 22 oj
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Robin
3. Hur lång är du? 165:) cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Corpse bride. Vem undrar ens det här. jag tar bort alla onödiga frågor tror jag.
5. Vem ringde du senast? Mamsen:D
6. Vem ringde dig senast? samma där ju
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Chilla!! Ny dag imorgon" hahah XD
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms:) oftast
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta i 7 år wtf
10. När såg du senast din mamma? tittar på henne nu ju
11. Vilken ögonfärg har du? grön kanske :)
14. Vilken är din favoritplats? Min säng. 
15. Vilken plats föredrar du minst? I ett badrum där det luktar främmande bajs
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? hra säkert barn och är singel:) 

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Tanken som jeff som isprinsessa
19. Hur stor är din säng? 140 bred å kanske 190 lång:D 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor!!!!!!!
26. Är du social? Nej inte så värst

29. Tycker du om kinamat? ja!!!!!!!
30. Tycker du om kaffe? Nej!!!!!!!
31. Vad dricker du till frukost? oboy:) mest juice
32. Sover du på någon särskild sida? Mage/sidan XD
34. Tycker du om att mysa/kela? Beror på om det e svettigt eller inte

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? JA!!!! MORRE!!!!!
38. Kan du några andra språk än svenska? tacos:)!!!!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? HAR INGET LÄNGRE.
44. Kan du rulla med tungan? JA
45. Vem är den roligaste människan du känner? MY. JAG VET INTE. ROBIN E GANSKA KUL. ISSE OCKSÅ.
46. Sover du med gosedjur?  NEJ
47. Vad har du för ringsignal? SKA BYTA DEN SNART

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? bolibompafilten :')
50. Flirtar du mycket? Nej jag vet inte hur man gör
51. Kan du byta olja på bilen? JA!!!!

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? ROLAND PIA MIA OCH ALLA ANDRA SOM GAV MIG MVG
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Robin tog fram oboyen åt mig
66. Vem såg dig naken senast? ;)))))
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? jag chattar väl mest med my då

74. Är du fåfäng? haha japp:)
75. Ångrar du någonting du gjort? ja!!!
76. Hur gammal är din pappa? 45 dåju;DDD
77. Vilket är ditt drömjobb? Ett jobb utan allvarliga deadlines 

79. Vad har du haft för husdjur? En katt och en skata
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag vet oftast mer om folk än vad de vet om sig själva, jag pratar som att jag pratar med en utvecklingsstörd när jag pratar med gamla människor och jag är ganska bra på att vara snäll mot folk jag egentligen ogillar

88. Vilken är din bästa egenskap? duktig på att byta personlighet beroende på vem jag umgås med
89. Vilken är din sämsta egenskap? Blir nästan för sur om en lärare går igenom något helt ointressant/irrelevant/något som vi hen redan gått igenom

91. Saknar du någon? vill vara med my
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? ja iaf om de fyller år på en skoldag lr om det e någon man tycker om som fyller år
93. Vad gör dig ledsen? När jag blir dömd, när ingen vill umgås på en fredag och när pv inte svarar på sms
94. Vad gör dig glad? När allt går bra
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? önskar att jag kunde äta chips

!!!

Tja:) är så trött och vet inte varför.
Torsdagskvällen spenderades med att äta och mysa. Igår bjöd My på tacokväll hos henne;D jag och Robin gick till flygis och shoppade veggofärs, avokado och dyra Ica basic nachos, fick lite bråttom, powerwalkade tillbaka till honom, jag duschade, sen åkte vi och hämtade Isak och begav oss mot rådmansö. Lyssnade på tung dupstep så bilen nästan gick sönder och råkade svänga lite fel. Tacosen tog cirka jättesnabbt att laga vilket var bra då vi var så hungriga!!! Kämpade för att få till den bästa tacokväll-bilden till insta och skvallrade lite. Sen pratade vi med mys smarta tv och kollade på idol som sög, doobidoo va bättre XD 

Efter lite monopol, som Isak och Robin bara fuskade i, och 4-skedande i mys säng börnade vi hem igen runt 12. Jag fick välja musik och boysen fick stå ut med Håkan :') gick upp alldeles försent idag men det gjorde inget. Myste och kittlades och åt rostmackor.

Ska nog äta något nu och plugga på om moderkort. Orkar verkligen inte ha fler shirin-prov. 


3 gånger

Jag vaknade 7 imorse och kände att livet sög eftersom jag somnat halv 4. Låg och läste gamla blogginlägg och tänkte. Jag spelade pet rescue, myste med katten och halvsov fram till 10, duschade i någon timme, gjorde mig snygg och körde favorit i repris pasta till lunch. Åkte till bejb med 1-bussen och så fort jag kom hit rejsade vi ut till hans mormor och morfar och åt bulle och spelade sällskapsspel som sög snopp. Jag förlorade. Hahaha och så spelade vi memory i typ 10 minuter innan vi insåg att det inte fanns några par alls. Åt mormorstekta pannkakor till middag och var tillbaka i Norrtälje halv 7. Spelade massor gta och åt toast. Robin rakade sin lurviga överläpp och jag blev nykär x 3.

Jag ser ut som en futuristisk sexgudinna när jag har en pskontroll på huvudet. Imorgon är det nog tacokväll med tjejerna (My isse Robin) och sen måste jag plugga resten av helgen. Hatar det där jävla talet som jag skrivit, såå tråkigt och jag argumenterar för något som jag nog egentligen är emot. Aja!! Ska döda lite på gymmet imorgon tänkte jag, det kommer bli skönt.

Här e jag tidigare idag