Hallå

Imorse klockan 9 väckte mamma mig och My och sa att det va dags för pancake house. Jag och My tog snabba cyklar ur förrådet och cyklade först till en hairsaloon för att kolla om de gjorde highlights där. "Kvinnan" i hairsaloon:en måste ha haft downs syndrom/liknande och highlights kostade sjukt mycket mer än på andra ställen så vi försökte ta oss därifrån så snabbt som möjligt. Det var lite obehagligt där inne. Vidare till pancake house och där va det pensionärskalas, så skönt att vi alltid är de yngsta på alla resturanger här i Florida :-) bara pensionärer och golfare överallt. Efter pancakes:en så jäste vi tillbaka till huset och brände rumpan i den varma solen. Det svider så mycket, nästan svullet. 1 vecka kvar nu sen e vi hemma igen omg. kul:)

7eleven är den bästa macken



Idag har vi varit stela beachbabes och ätit krämig pasta på Apple bees. Åkte fel cirka lite för långt och blev irriterad. Efter den krämiga pastan blev det lite för mycket koldioxidutsläpp i bilen från både mamma, pappa och mig så vi tog ett stopp vid 7eleven. Thank heaven for 7eleven säger jag ba, blev avslappnad när vi åkte därifrån. My köpte kissekatt och vi gjorde milkshake nyss. Typiskt mamma att förstöra milkshaken med apelsinjuice ååå-.- :) 9 dagar tills vi e hemma taggad.

Skönt

Lever ett hårt liv

Florida

Vaknade redan 4 imorse av att jag drömt jobbiga drömmar. I en dröm hade någon skickat brev till alla i skolan att jag hade klamydia och att man skulle akta sig för mig, vaknade och tänkte fråga My om hon fått brevet men insåg att det bara va en dröm. Vaknade härligt vid 8 igen av att alla resekompisar satt och skrek till hockeyn. Gick upp och åt frukost mmm och blev såå ledsen över att Sverige förlorade. Åkte och tröstshoppade med My på Victoria secret. Hon köpte rediga trosor medan jag lite mindre:/ efter att pappa kört fel 10 gånger och ignorerat mammas kartläsande så tog vi oss tillslut hem. Badade och solade mmm det e så varmt här så man vill svimma ibland japp.
Igår va vi på nice middag igår och vrålade åt en tant som sjöng live för att det inte lät så bra
Väninnor<3

Mmmm gjorde jordgubbsmilkshake igår ska nog göra det idag med Gud va gott

florida=)

Hallå hörni=DD
skoja hörni.
Bilderna beskriver ungefär det vi hunnit med i Florida vistelsen =)<3 Flög och hade jätteont i rumpan i 8 timmar från Arlanda till New York, spillde flygplansmat på kläderna och avböjde flygvärdinnans förfrågan om vi ville ha te ungefär 8 gånger. NÅÅN SOM VILL HA TEEEE? TEEEE!!!! Väl framme i New York fick vi klä av oss och var väldigt nervösa att securitas skulle hitta knark på oss, som tur va gjorde de ej det =) åt flottig kinamat och sprang och letade toalett och vi hade sån tur att vi fick båsen brevid varandra. Väntade i 6 timmar på flyget till Florida och däckade så fort planet lyft då klockan var typ 4 på morgonen hemma, va så himla trött. Tanten brevid My luktade nudlar och kom från Kina.
 
Huset som vi bor i är inte så fräscht men va gör det. Poolen va lite kall 8 imorse men va gör det. Jag och My tan:ade och hittade sedan dammiga cyklar i källaren som vi snodde och cyklade till stranden med. Brände oss röda och hade problem att fråga om vatten för vi kan inte engelska. 

10 timmar kvar


Idag var en bra dag för idag behövde jag inte vänta själv på att My skulle komma och lunchdejta mig.  Sitter alltid själv utanför natur och väntar men nix inte idag. Är så glad men ledsen idag det e så konstigt. Hade rätt så värdelösa men bra lektioner och satt sedan med Johannes i skolan till halv 4. Hade lika bra kunnat åka hem vid 2 men inte fan ville jag det, drog ut på de sista timmarna innan Florida. Vi ska läsa Looking for Alaska i engelskan och jag är glad över att jag redan läst halva den boken då jag suger på att läsa klart böcker i skolan i tid.

Tog en oskuld samtidigt som My och det var spännande. Så kul att vi tänker så lika hahaha. Tkr om My så mycket jag gör faktiskt det. Tycker om en bejb ganska mycket också. Mhmmm va allt e bra. 2 långa varma veckor fattar ni va nice.

Tar emot lite dock att lämna missen hemma, men han överlever nog. Vi ska kramas i min nybäddade och tänka på vad jag har glömt packa ner i resväskan. Toodels.

afdafrrssfsfdsd

Det är 2 dagar kvar till jag och My åker till Florida. 2 dagar hallå det va typ 150 nyss. Ligger på beachen om en vecka liksom, är bränd och stressad över att jag inte gjort allt skolarbete som egentligen borde vara färdigt innan vi åker. Men just nu gör jag inget mer än är taggad på att packa och mysa med kissen som om det vore den sista dagen i livet :-)
 
Idag sög. Försov mig 30 min men hann till skolan ändå. Var nyvaken på gympan och orkade inte anstränga mig. Blev ännu sömnigare av att duscha och sedan äta. Lyckades dock lite på webbisen och var glad över det<33 och så fick jag såklart mysa lite så det va ju nice. Okok måste plugga svenska massor nu, prov imorgon omg va kul hejdå.
 

Känner mig bakis men e inte ens det hallå

Tycker det e kul när man vaknar på morgonen och har skärsår och blåmärken utan att veta hur man fick de. Igår va en fin kväll, väldigt fin. Råkade gå ut i regnet utan jacka men såklart blir jag omhändertagen och påsatt en jacka, det va fint och jag blev glad. Råkade även med mitt bra balanssinne flyga in i en dörr, det gjorde ont. Utan att riktigt förstå hur så slutade kvällen halv 2 (Gud så skönt) med Ferraribilar och vattenshottande. Gick inte upp förrän 12 och åt de godaste och mest välbehövda rostade mackorna på länge mmm. Sitter på hallstabussen till Norrtälje nu, är taggad på att äta något flottigt mmm det vore gott.

Sötis

En kvinna har 400 ägg i sig och släpper iväg ett i månaden. Man har alltså mens i snitt 33 år. Man kan ju sälj sina ägg, tänk om man säljer alla 400 stycken för 3000 kr styck, då tjänar man 1.2 miljoner kronor. Hahahha sjuk. Kan va en bra backup om man e fattig, kom igen tjejer kör hårt=)!!

Ok jag pluggade biologi och läste att en kvinna har 400 ägg och diskuterade lite med mamma vilket resulterade i det där. Hade en helt ok alla hjärtans dag igår ändå. Vi plockade isär och sedan ihop dator på shirins lektion. Såklart fungerade inte strömmen i min dator och det va ju ganska synd verkligen mmmm. Åkte efter det för första gången till hallsta och åt tacos mmmm. Efter en tripp till Ica och bristande lokalsinne på vägen tillbaka så fick Johannes uppleva min barndom med Harry Potter. Skulle ha maraton men det gick inte  så bra äsch. Kollade på nån till film och somnade lite för sent med tanke på att jag var tvungen att gå upp 7 imorse för att hinna med bussen till nt och flygisjobbansökan. Duschade i kallvatten så fort jag vaknade mmm va pigg jag blev då=)

Myser med missen och ska plugga vidare nu.




And outside of this door, I know its darker when you're standing all alone

Tog en tupplur vid 2 som råkade bli två timmar lång och jag fick spola tillbaka i Harry Potter som jag somnade till. Japp det var det jag ville säga. Åt marabou med oreo nyss och den får 7/10.
har bara ett par leggings, de är fodrade(<3) men hål över hela knäet från förr-förra nyår. Vill gråta vf e de inte hela.

Skrilledojor

Efter en halvtimmes skridskoåkning, en halvtimmes oboydrickande, en svettig promenad till skolan, lite busig hissåkning och 45 minuter buss hem så är jag töntigt trött. Vill verkligen däcka och sova till oändigheten. Skoja det går ju inte, imorgon är det ju lång dag med Shirin och Alla hjärtans dag Harry Potter-maraton, skönt det ska bli.

Idag va en bra dag lr hur

Ni vet när man vaknar och känner på sig att dagen kommer suga, så kände jag imorse. Gick upp för sent, missade bussen, hade en tråkig biologilektion och min mobil blev snodd i 30 min på svenskan och jag var nervös. Blev förbannad på Mallan för att hon är dum i huvudet men det blev iaf bättre sen då jag fick en lunchdejt med My. Åt busiga äpplemuffins och blev lite utskälld på engelskan men sen blev allt bra igen. Tog bussen till gymmet och försökte gymma men det gick inte då min kropp bara skakade hela tiden.
 
Imorgon är det skrilledojor från 9-11 och sen hem och plugga massor antar jag. Måste komma ihåg att det är prov nästa vecka. Måste komma ihåg att säga till malin att jag måste göra svenskaprovet tidigare då det e dags för Florida på dagen som vi ska ha provet. Längtar så till Florida<333 bli fet, brun och bränd.
 fattar inte varför bilden blev så sne

vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Denna lediga tisdag har jag spenderat med att först vakna 7, sen 8 och tillsist 12. Intressant va =)
Utan att riktigt förstå hur tog jag mig ner från sängen till soffan imorse vid 7 vilket jag inte har så mycket minne av. Myste med både katt och hund innan jag åkte och gymmade. Till och med rumpmusklerna skakade efter jag tränat och jag förstår ej varför de har en trappa i gymmet. Kom hem, sur less och hungrig. Snackade skype och duschade 45 min och blev inte lika less längre. Har bara två skoldagar kvar denna vecka och my fixar varm choklad till friluftsdagen så livet kunde ju vara värre. Fredag snart hallå.
du e så bra
 
Kollat tumblr och vill kramas men min katt bara hårar ner mitt ansikte hallå

Håkan

 

Hello


Det e måndag idag och jag har bjussat min syster på gammal macka och kolapaj på pelikan. Det va helt ok gott och sen raceade vi hem i vår blåa fina bil. Råkade skolka lite från programmingen då vi letade efter Annie Lööf i roden men hon lite upptagen så slogs lite i fatboysen istället.

Är ledig imorgon<333 ska gymma och måste plugga. Och snapa för snart har jag 30k poäng.

Lite för längesen jag uppdaterade min kattegori

 

It's to cold for you here

Klubb igår och jag frös så mycket hela kvällen. Blev inte ens svettig nån gång, det var skönt <3 Jag och My är jätteduktiga, verkligen, det tkr han med skägget <3 Sängen stod och väntade på mig vid 4 imorse när jag kom hem och hade ätit, det var så skönt. Den här dagen är perfekt ämnad för serier och film, synd bara att vi har ett internet som inte ens kan streama 10 min av Breaking bad :-)
 
Mitt hår luktar rök för att de av någon anledning hade en brasa vid klubben igår. Kanske borde duscha, öl på hela kroppen typ. "Hööörruuuhh kan jag få dihtt nummehrr, du e såå snygghhgh"
 

Du får göra som du vill men aldrig förråda den som lever inpå din själ

Tror jag tkr om skoldagen på fredagar ändå, även fast den är till 15.40 och vi inte har lunch förrän 12.30. Mina vanliga lunchdejter var inte i skolan men fick en fin dejt ändå så jag va nöjd♥ Eftermiddagen spenderades på Shirins lektion och vi gjorde typ absolut ingenting vettigt då det endast var 6 st på lektionen. Spelade lite flappy bird och myste lite och sen fick vi sluta 40 min tidigare. Resten av eftermiddagen och kvällen sög och jag isolerade mig och däckade redan vid 11 efter lite chips och kexchoklad. 
 
Morgonen sög också då jag vaknade vid 8. Åkte och övningskörde med mamsen vid 1 och för att vara första gången jag kör manuell så gick det fan bra asså. Uppe i 5an och allt. Råkade växla till 5an ist för 3an några gånger och fick motorstopp ca 8 gånger men det gör inget, fick köra hem från nt för att jag va så bra XD
 
Åt äggröra när jag kom hem och legat i sängen och taggat jobb. My kmr hit vid 6 och då åker vi och middagsdejtar någonstans till det e dags för jobb vid 21.30, tagga=)<3 lär ju middagsdejta i 3 timmar men aja. Ont i huvudet och pallar ingenting men får ju cashflow + spana på människor så jobba e ändå värt.
du å jag<3

Lyfe

"Vafan kör du så fort för?!?!"
- Jag måste ju se vad bilen går för!!!

Den här dagen asså<3 räknade majs på biologin och slog rekord i flappy bird, lunchdejt med My och åt såå mycket sån god mix av potatisbullar nudlar och pastasallad och keso. Mmmm:) labbade med rubbe på kemin och sen bjussa Johannes på kexchoklad, livet e ju på topp asså. Kollade fronter efter kemin och såg att Ulla skrivit att min labbrapport var en utav de bästa i klassen och hon hade bara en kommentar på helalabbisen, brukar ha typ 5 minst. Fick A sammanlagt i kapitlet och e så glad :')

Halv 5 hämtade Hanna mig och så åkte vi med Mamsen och hämtade min och hannas bil<333 hallå allihopa jag och Hanna är föräldrar till en c3. Den är babyblå och folk kmr skratta när vi åker i den för att den är så ful men e glad<3


Dagens tips

Stanna kvar så länge du kan i sängen innan du måste gå upp, det är ovärt att gå upp om man lika bra kan ligga kvar i sängen och kolla serier hela dagen.
(Ska kolla på frozen för andra gången nu mmm)

Godnatt


Denna +perks har varit mina kompisar ikv. Min mobil har spårat och gör lite som den vill, vet inte varför. 

inte ens förvirrat inlägg

Kan fortf titta på taylor swift goat edition och skratta.
 
Igår va en kul kväll eller hur. Jag satt och väntade efter skolan igår i typ ungefär en evighet på att bussen skulle gå men så messade jag Pär och fick åka med honom <3 han e så snäll!! Vi lyssnade på ungefär 5 år gammal musik och dansade lite i bilen innan jag halvt råkade skrämma ihjäl My vid hennes dörr. Låg i sängen och kollade på junior masterchef och blev stressade av fångarna på fortet innan det var dags för taconight. Åt mkt efter att ha fastat i 7 timmar sen lunchen och sen återigen till sängen för att få till bra bild till insta samt äta oss mätta på shirincream chirre. Vi var alldeles för trötta men tvingades vara vakna då det var viktiga saker på gång. Var nervösa men glada för att puckot var så puckad hahaha.
 
Vaknade långt före My imorse och chattade lite innan vi åt frulle och sen kom hanna och bankade på Pärs dörr och ville hämta mig. Pin:) Lyssnar på period-mix just nu även fast det inte är period-dags men tkr den e bra. Fattar inte hur Let her go kan va bra fortfarande hallå så uttjatad men tycker ändå om den.
ja här e min