Morgonpigg


Igår hade vi sleepover hemma hos mig. 4-5 imorse låg Johannes och hade andnöd och var helt igentäppt i halsen så runt kvart i 6 tog vi blåa faran och åkte till hallsta i mörkret för att han skulle slippa undan sina allergier han får hemma hos mig. Var framme 06:15 och gosade lite och somnade om till 1 istället. Fuck school:P vi hade ändå bara 1 lektion så det gjorde inte så mycket. Jag måste börja öva på talet jag ska hålla imorgon och sedan gymma för nu är jag frisk igen wiho.

Dejt



Igår var jag bjuden på dejt hemma hos Johannes och det var väldigt mysigt efter en veckas sjukdom. Vi slutade 11:35 och tänkte åka dirr hem till hallsta och äta lunch. Precis när vi kom in i Svanberga så löd vår konversation:
"Ska vi köpa en extra stor kebab?"
"Ja"
Vi stannade på svanberga pizzeria och bad om en extra stor kebab. Den var inte jätteextrastor men det räckte för båda iaf. Åkte hem, sov lite och åkte sedan på utflykt till ica och då fick jag dessa^ sjukt snygga strumporna av Johannes, fett nöjd. Vi åkte på tacokväll hos hans mormor och sedan när vi kom hem igen höll jag på att spy för att Johannes är så äcklig. Mina ögon tårades usch, aldrig varit med om något äckligare men aja. Trots det att jag mådde psykiskt dåligt efter så gav jag honom en ny chans och hade serienight i hans gamingstuga.
 
Sen jag kom hem idag så har jag och pappa städat hela huset och dammtorkat överallt. Vi har tapetserat om och det är så fräscht nu jämfört med innan, ska bjuda hit alla mina kompisar så de kan se. Tova och my ni är välkomna:) och pv.

Sand


Börjat mitt gymnasiearbete nu. Kände att det var dags.

Har jobbat stängningspass på friskis idag till 22 och åkte sen hem till mamma och jag borde sova nu. Slutar förhoppningsvis 11:35 imorgon<33 och då ska jag äntligen äntligen hem till bejb. 

Skolan

Bra med skolan:
De förra treorna har slutat
De förrförra treorna har slutat
Är trea
Eva har gått i pension så vi lär oss faktiskt saker på engelskan
Jag kan åka bil till skolan varje dag
Ibland får jag träffa My
Vi har håltimmar hela tiden känns det som

Ser ni. Det va inte så svårt att hitta bra saker med skolan. Att jag fortfarande är sjuk och illamående är inte så kul dock, missade matteprovet idag pga det hoppsan :( ska jobba stängningspass på friskis på torsdag. Kul det kommer bli. Men slutar iaf 11:35 på fredag för att vår ena lärare bestämt sig för att sluta och bryr sig nog inte om man kommer på hans sista lektioner. Hoppas shirin kommer tillbaka istället för honom<3
Måste lägga mig ner nu det snurrar lite mycket.

Vilken tkr ni blev bäst

hej

Vem är jävlen som fått mig sjuk. Lack. Ok typ alla jag träffat senaste tiden har varit sjuka men ändå, hatar att ha ont i halsen. Åkte och tränade igår och kände mig pigg och fräsch. Tog bilen hem till Johannes och tänkte duscha innan jag gick och sa hej till honom så han slapp se mig flottig och svettig. Står i duschen och väntar på att vattnet ska bli varmt och då öppnar Johannes dörren och skriker och jag blev så rädd så jag började gråta ungefär.
Vi lördagsmyste med att köpa pizza i mjukisar, vara fyllechaffis och kolla Weeds. Eller jag kollade Weeds medan pv spelade men det var mysigt ändå. Började få ont i halsen på kvällen och drack massor med te som bedövade. Efter vi fyllechaffisat så höll jag på att spy för att jag mådde så illa av okänd anledning så jag gick och la mig dirr och hoppades på att inte behöva springa till toan. Imorse kunde jag inte alls prata pga ont i halsen och det var säkert skönt för Johannes. Körde hem till ett ekande hus (inte ens robban va hemma wtf) och har skrivit klart samhällsuppgiften som skulle varit inne i fredags. 7 jävla A4. Hade kunnat lagt till så mycket mer men får göra det sen isåfall, måste nog lämna in den nu så kärringen inte lackar på mig.
Jag har tal i svenskan på onsdag och hoppas att jag inte tappar rösten tills dess. Tappar alltid rösten när jag blir förkyld och det låter inte så nice ska ni veta. 
tyckte dessa bilder passade in här :^)

Hets

Vi har en mattehunkpraktikant. Han är en hunk och skulle lätt passa in i paradise hotell även fast de inte är så hunkiga där. Tyvärr så förklarar han matte bättre än vår lärare och det kommer ju suga lite när han försvinner hehe:P annars så har jag varit med babe, sovit i skolan och haft ont i munnen de senaste dagarna. Har faktiskt bokat besiktningstid för första gången också. Ni då?:))


Så bejb 

Charli XCX










Asså tisdagskvällen blev lite bättre än väntat. Vi kom dit, köade för att komma in(var inte ens beredd på att få köa??), drack öl:) mums, såg massor med kändisar, åt chips och dansade med Rebecca och Fiona och smygfotade massor. Det var asnice.

Ed<3


Hej hörni. I helgen fick jag reda på att jag vunnit någon tävling som jag glömt bort att jag ställt upp i så är därför nu påväg in till Stockholm för att möta upp Tova. Vi ska på exclusiv showcase med Charli XCX vem nu det är men kul ska det bli iaf. Hoppas man får saker och mat.

Oki

Jag vet inte varför men sen den dagen jag började gymnasiet så har jag haft ett överdrivet hetsigt humör mot lärare. I 9an var jag mesig och vågade inte säga något till lärare, men nu så skriker jag typ om jag anser att vi gör något tråkigt och onödigt. Blir bara så arg när vi slösar bort tid istället för att vara produktiva serri. Prokrastinera och slösa bort tid gör jag så bra hemma redan så tycker det är värdelöst att spendera skoltid på det.

I tvåan fick Malin massa smygande hatkommentarer för att hon sög som lärare. Likaså Bosse och shirin. Idag kunde jag inte hålla mig och var arg på vår nya klassföreståndare och samhällskunskapslärare. Jag överreagerade antagligen men hittar man på dumma saker att diskutera får man dumma svar.
Nu gällde detta att vi skulle diskutera ordningsregler i något form av rum som klassen fått eller nått vet ej var inte så insatt. Ordningsregler skulle vi i grupp diskutera. Jag pallade inte flytta på mig för att diskutera något helt onödigt, vem följer ens regler ändå. Klassföreståndaren, vet ej vad hon heter, sa åt mig flera gånger att sätta mig med de andra men för fan låt mig va, det är inte så viktigt. Blev arg tillslut och sa till henne att jag inte bryr mig om något jävla grupprum och ordningsreglerna i det.

Aja. Nu hatar vi varandra ömsesidigt iallafall tror jag så allt var inte förgäves. Kanske var lite brutalt arg från igårkvällens val. 
Ska plugga nu, träna snart och åka till mamma ikväll.

Fredde


Vill tipsa er om en bra att

Kompis


Jag och My va med i tidningen i veckan hihi. I ettan va vi med mot mobbning, tvåan för matten och nu för att vi är förstagångsväljare:P snygga va

Stå


Idag har jag varit förstagångsväljare på riktigt och kollar nu på valvakan. Instämmer med min kompis på bilden^ och är arg för att SD har så pass många fler procent än mp. 

Linköping

Sitter i Linköping i ett skitigt studentkök och dricker te. Gårdagen spenderades 4 timmar i bilen för att ta oss de egentligen 2 1/2 timmarna ner till Hanna i Linköping. Jag och Johannes fastande i bilkö i Stockholm i 2 timmar och det sög så mycket. Somnade nästan i bilen trots det att jag körde bilen. Efter kön låg jag 160 i ytterfilen hela motorvägen. Kom fram hit runt 7, fick middag och sov. Fast Johannes behövde inte middag för han pressade två big Mac och en mcfeast. Tre jävla burgare aja.

Idag ska vi hem igen, väntar ba på att bejb ska vakna.
Vann en jävla tävling på Ed sheerans svenska fanpage. Det var så nice fast jag hade ingen aning om vad jag vann. Kollade upp det och det var ganska nice. Ska på tisdag gå med Tova på Charli XCX's "exclusiva showcase". Aldrig vunnit något nice så det här va ju jättekul.

Kompisfest

Hade väldigt kul igår, kidnappade nämligen Tova till Hallstavik där överraskningsparty väntade. Jag hämtade Tova på busstationen vid halv 5, hon fick sitt paket och fick ta på sig en ögonbindel. Körde runt lite i nt och plockade upp Lovisa och annarika som skulle med i bilen, Tova märkte ingenting och trodde det bara va hon och jag hela vägen XD XD så luring. Väl i hallsta åkte vi till Johannes som fick ta över bilen och köra oss till dit vi skulle. Fick leda blinda och döva Tova till våra kompisar och tror hon blev förvirrad när jag tog bort ögonbindeln på henne. Vi köpte familjepizza och myste och hade det bra. Fick skjuts av bejb hem till Matte där partyt va och där bjöds det på kladdkaka och Bob-saft och tomtebloss. Jag och Tova var ansvarsfulla och drack massor med vatten. Halv två var vi nog lagda hemma hos Johannes, Tova på en hård luftmadrass och jag i en mjuk säng<3 vid 3 skulle Johannes dra och vara fyllechaffis och schysst som jag är så följde jag med. Tog med mig kudde i bilen och mådde illa men det var skönt att åka ändå. Somnade runt 4 tror jag och var astrött imorse när Tova ville gå upp helt utvilad utan att behövt fyllechaffisat under natten. Tog henne till bussen och powernapade och myste i sängen med bejb resten av dagen. Köpte kebab på vägen hem och det var gott.






Snygga va=)

Bror



Tja


Today har jag videochattat med Tova på snapchat spontant och börjat se sista säsongen av weeds. Inte haft sån här tråkig kväll på länge men måste väl ha det ibland aja.

Fetton

Har ett allmänt illamående som får mig trött hela tiden och jag hoppas på magsjuka. Var så trött idag så jag vågade knappt blinka pga ifall jag skulle somna. Igår slutade jag 5 medan pv slutade 1 och det sög. Jag fick köra själv hem till honom i 40 minuter vilket inte var så kul, vägen till hallsta är så seg. Åkte till gymmet på kvällen och var själv där vilket var nice. Idag skulle jag börja med mitt gymnasiearbete men varken min handledare eller den nya kemiläraren visste vad det jag ska göra va så jag fick förklara för båda. Ska göra något basic (kanske inte basic men enkelt iallafall) och ingen av de visste vad det var. Önskar att Ulla jobbade kvar. Kommer få F på mitt gymnasiearbete wiho, har ingen aning om hur man gör de beräkningar som jag skrivit att jag ska göra men aja. Är sjukanmäld imorgon tydligen (heh) och ska nog spendera dagen med att förstå matten kanske. Ska va med Tova på lördag och det kmr bli kul<3
Alltså försökte ta en panoramabild häromdagen men det gick väl sådär.
Det här fettot har legat konstant på mig sen jag kom hem 2 idag.