Hennlennart

Henning och Lennart knöt ihop mina skor. Det spårar. Bra att de sammarbetar ändå. Cool bild.

Så lyckliga

Är så glad för två speciella i min klass. Här är en bild på My lite random placerat.

tjena

Tjaba. Råkade stab:a mig själv med nageln bredvid ögonbrynet i tisdags och nu är det ett sår. Bra gjort soffan!!!
Tja då det var det jag ville säga.

Fekkefredag lodislördag slappsöndag

Sitter i min säng som luktar Kim och bara har det bra för mig själv. Ska nog se på Hitta Nemo, det var längesen!
Är glad för helgen. Slutar 12 imorgon, ska shoppa vinterskor och täckbyxor med min kamrat outstandinggg.blogg.se till klockan halv 4 och då åker jag hem med mamma och mitt hjärta. Sen blire klockställning på lördag för att se julkalender (mot Kim's vilja). Upp vid 10 och sen öppet hus på Roden vid 12. Så alla norrtäljes 97or som läser min blogg, vet att det är otroligt många, ni måste komma till TE-korridoren vid 12-13. Tack bra.

I vinter ska jag och My och Isak åka pulka och långfärdsskidor. Eller iallafall jag och myz Börjar 10 imorgon med teknik i 2 timmar. CAD med Lennart och random grejer med katri-n. Vi ska tydligen ha prov om några veckor men jag hajar inte på vad. Vad har man prov på i teknik liksom???
Nu blev det här en liten lång mobilblogg kände jag så jag avslutar detta med lite bilder på t.ex. brownies.

 

Och

Och fucking instagram funkar inte och jävla klassen är det bara 5 stycken här

Hej

Ett barn på bussen beskrev min känsla idag. "Jag tycker om snö men inte när den gör mig kall." Jag har sånna najs vinterskor så det finns inte bättre. Cheap monday gympaskor med sockor i, bra. Har inget att blogga om, har matte snart. Kul det. Usch.

Katten är mysig idag

Och jävligt busig.

Vart har du gjort av lamporna, mamma?

Haha
För 1 år sen när julen var över och mamma skulle sätta upp de vanliga fönsterlamporna så hittade hon inte dem. Vi har därför inte haft några lampor i fönstret sen jul, och nu sätter mamma upp julstjärnorna för att få lite ljus. Hahaha så borta. Hon tror att någon har förstört lamporna och slängt dem och inte vågat erkänna det♥
 

00.10

Känner mig för att lägga mig i sängen, lyssna på min myslista som bara är gjord för mig och spela Flow free på iphonen. Så jag tänker göra det nu även fast jag snart spelat ut spelet :( what to do liksom.
Ed.

Fredag

Den här dagen är fan bra alltså. Skrev klart svenska grej, gymmat och ligger nu och stretchar. Mysigt ju! Runt 4 ska jag träffa Kim och vänta på bussen, bra det. Är ledig på måndag också, bra tycker jag för då ska jag hänga med min kompis. Mocaela heter hon.
Hejdå ska mysa lite till.

vad

vad.
nej men heii.
Idag hade vi bara en lektion, som började 12. vilken tur att jag var där vid 9!<33333333
jahap jahaja ere nu man ska tagga fest imorgon eller XD haha nej men ska fira 10 månader med kim imorgon, fan vad bäst. yulu.
Börjar 9:50 imorgon så jag ska sova till 8. Fan ännu mer bäst! Gym efter skolan sen ska jag köpa godis<3 hahaha bra. hejdå
fan glad man va här rå
 
schysst mun

fslsadölsal

 

Murteza

Hahaha såhär skrev min mattelärare i omdöme till mig:
C är absolut inte dåligt, det är bättre än E, mycket bättre än D fast det är lägre än B och A.

Hahaha så fin han är. Ligger lagom efter i matten efter att inte ha gjort något på 4 dagar eftersom att boken var i skolan och inte hemma med sjuka mig. Men det är inte så svårt så det kirrar jag fint! Har redan gjort 2 sidor faktiskt. mhm.
Bra helg med Tova. Vet inte riktigt vad som hände men skoj var det. Spenderade en dag i Stockholm för att ta pics. De blev ganska bra ändå de flesta.
Hejdå.
här e jag
 
hahah här e tova
 

Tjena

Hänger på bussen med tovzter. Stokholm her vi kom!!!^^

IT

Här är IT-grabbarna. Fina grabbar de, sitter på samma ställe så fort de får chansen och ba kör med deras datorer. Sötisar!

Kolla hit allihopa

Ni kommer inte tro mig nu alltså men när jag började teknik så fick jag en ny vän. Å herregud det händer ju bara inte!!! Inte mig iallafall!!! Som tur var fick jag en riktig sötisvän som är 161 cm lång och har svall, kan det bli bättre?! Snart firar vi 3 månader som gosegosevänner och hon e snygg. Mysenator och jag var inte sådär jättemysiga med varandra i början av terminen, för att jag har ashberger och inte kan umgås med nya människor. My är en sådan person som man kramas med så fort man får chansen. Beutiul_gurl96 liksom. Det går inte att hålla sig borta från henne för att man klarar sig inte då, all gosighet försvinner. Hon är typ som en kattunge, lite lost och fluffig och kramgo och framförallt busig. Ser fram emot 3 underbara år med min vackra vän och kamrat Ljungan. Puss på dig!
Här ser ni svallet, mmmmm

Aboooooo!!!!

Jävla liv det är här ute 7:48 en fredagsmorgon. Vem fan bestämmer sig för att starta traktorn och köra runt och preja med den, jo alla fina bönder som bor här. mmmmmmmmm. Jag ska ta och kika på Kalle och chokladfabriken som jag råkade somna från igår. Min huvudvärk är bättre idag men det gör fortfarande ont någonstans där inne, fuck alltså.
Det här är typ jag

Kissemaja vrålåket min vän

Jag har en fin vän som brukar ta hand om mig i skolan. Han och jag har varit vänner i cirka 10 år och still going. När vi slutade grundskolan och skulle börja gymnasiet, insåg jag att jag inte klarade mig utan honom och bytte linje till samma linje som han skulle gå. Detta var det bästa beslutet jag gjort på länge. Izak är en mycket trogen vän som är duktig på att vara stark samt att dricka kaffe på gymmet. Det fina smeknamnet Kissemaja kommer från en trist tid på montessori, jag var inte alls lycklig den dagen då det kom till. Vi hade spanskalektion då en annan kamrat till mig, Björn, fick en fråga om vad någoting hette på spanska. Han svarade kissemaja och vi skrattade som aldrig förr, knasbjörn.
Hahahaha
Okej men
Izak är bra för att jag tycker det, riktig svärmorsdröm! Ska ta studenten med honom och sen kan vi leva lyckligt i alla våra dagar.
Kanske inte tillsammans dårå men lyckliga ska vi vara. Ha det bra!

Mys

Shit vad jag myser. Huvudvärk och feber, dagen kan nog inte bli bättre. Jaja slutar 12.15 så det är okej kan sova då. Här e mitt rum igår det ser ut som en fisk

Mat

Fick så jävla god mat i skolan alltså. Fisk med chilitäcke, godaste jag ätit på länge!!!
Haha hade gympa idag, har en sån försiktig och fin grabb i min klass. Han är verkligen jätteförsiktig och mysig, egentligen borde han vara VD i Mysgruppen tillsammans med mysiga killen♥
Har hackat paprika och grejor till wok ikväll, chillar förtillfället i soffan med katten och Warioland! 
t0d3lz!

Live från soffan

Här är vad jag gör just nu:
klappar katten med en kam
Hahaha idag har jag gymmat med pappa. Han ser så söt ut när han sitter där och lyfter sina vikter bredvid alla stora biffar. Han ser glad och omedveten om allting annat<3
Håller på att ladda ner första delen av sista HP. Vet inte om jag redan har den nu ioförsig när jag tänker. Aja torrent säger att den är klar om 12 år och 13 veckor så jag taggar!
Nu ska jag fortsätta klappa katt och sen mysa med chirre och filmen, bra bra. 

Teknik

Ritade ett hus med mina kära kamrater på tekniken i fredags. Det blev ju ganska fint ändå! Hahah det här fotot är det bästa av de jag tog, missade och råkade fota bordet på de andra bilderna...
Ligger i soffan och kollar på Shrek är tillfället. Mamma har somnat så jag gosar med katten. 
Hejdå

Bra frulle

Jag äter världens fetaste frukost och känner att jag kommer spy efter hahah
Är fan taggad för idag. Jag ska inte göra något speciellt men taggad ändå, det är ju fredag så det är ok då. Min myz grapp sover här och jag ska äta godis. Nu ska jag titta på Family Guy. Hahaha det är så bra att jag skriver sånt här och dokumenterar livet som en frisk 16-åring.
Tänkte ladda upp en bild men så insåg jag att jag använder pappas mac, och vad har han för bilder? Inga lol.
Tjadå.
 

tja

 

Provx2

Slutar nu och det är nice. Fast det är inte nice egentligen eftersom att min buss går 14.30 men okej. Kirrat både fysik- och historiaprov idag. Mums. Hade historiaprovet nyss och det gick faktiskt bra, Henning e lite lurig. Yoga idag ok.

På lovet

Heeje bloggen. Här är en outfit jag hade under halloween, jag satsade på cool och sportig.

Snor i all ära

Det är nice, har nästan inget ont i halsen alls, snoret rinner inte okontrollerat och min panna är inte kokhet. Sov i 11 timmar, det behövdes nog. Nu ska jag plugga fysik, dvs läsa kapitlet för att det var det man behövde göra för att kunna få godkänt. Fast Lennart blir arg om man får D och E men vafan.
Hahaha soft bild det här

tja

idag har jag åstadkommit mer än 30 nysningar, jag svär.
svär gör jag. Fan.
Det tog oss, min klass dåva, 1 1/2 timme att rita denna ost, gud var bra och komplicerad den är! Varför kunde vi inte ritat den i paint undrar jag. Känner att CAD kommer bli en bra kurs.
Åkte buss hem med Wilkenator vid 5. Har feber så det blidde ingen pilates. Nu ska jag sova och kolla på Död mans kista, japp det ska jag.

Slapp

Slö och slapp. Rinnande näsa och täppt hals mhmmm tagga skola till halv 5 och sen pilates. mmmmmmmmm.
Träffade Kim igår, bra va.
 

Träningshår alltså..

Hahaha älskar när det blir såhär efter man haft tofs och tränat<33 sen så märker man ingenting förrän man får ser sig själv i spegeln och går runt där med hockeyfrilla hahah
Jo men annars så har jag haft en skoj dag. Snorade ner hela springbandet på friskis, men sen när jag gick därifrån fick jag blåbärsmjölk och det var nice.
My och grabsen. Vi klättrade klättervägg idag, det var skoj. Dog nestan takk my <3

Fel vafab

Asså alla lärare ba skriver fel betyg på mina grejer. Först D på engelskan och så D på matteprovet, lärarna måste ju vara ringrostiga efter lovet.

Zombie e nice

Soft att jag sov hela dagen igår så hade en jättegosig vaken natt med mig själv. Drygt 40 minuter kvar till jag ska åka till skolan, varför fan är jag klar nu då?
Vad tycker ni om min manikyr, nice med texten eller???
Och min sminkning som bara existerar på ena ögat, den är också snygg!
Ska käka 1 gram alvedon nu tänkte jag, det är ju gott.
Nä men jag tror att jag följer Kims råd och kör lite solhälsningar nu, välkomna dagen liksom. tja.

<333

Myser

Myser med katten lol. Han är så ensam nu för tiden, kommer och lägger sig på en så fort man sitter stilla någonstans. Det är så nice så att jag blundar.

Cute couple

Har gjort en sånhär söt video med min katt. Vi är ju nästan superförälskade i den här video.
 

Majonäs

Sitter här med fettiga fingrar och väntar på att smälta min gosiga frukost som jag precis åt, dricker juice i hopp om att det ska ge mig fett med energi. Idag blir det gym med papsen och sen historiaplugg, bra det.
fan vad många sånna här bilder jag har på min dator

Frasse? Lasse?

 
lol