Hej alla


AH HALLÅ VEM ÄR DET????????????

Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag hatar måndagsförmiddagar. Biologi med Krillan som ger en ångest för att man aldrig lär sig något, och sedan förjävlig engelska med bitterfittan som ger ut världshistoriens tråkigaste uppgifter. Engelska  är ju kul. Det var till och med kul i nian när jag hade en inkompetent lärare som knappt kunde engelska själv. Trist att ämnet engelska suger dase nu bara pga läraren. Men vad ska man göra:) hon går i pension snart så det e okej, bara ett halvt halvår kvar.

Höjdpunkten på dagen var babe såklart. Och möjligtvis mackorna när jag kom hem. Ska skriva klart en rapport nu som skulle varit inne för längesen och slappa. Jag kommer suga så mycket vid gymnasiearbetet, lämnar in det ett halvår efter det ska vara inlämnat typ. Tror jag ska göra arbetet själv, orkar inte med andra. Göra någon slapp undersökning och utvärdera det typ, eller bygga ihop en dator sj kanske :) för det kan jag!

Städade mitt rum igår på tal om ingenting. Inte städat sen innan Florida för vet ni vad jag är lat. Det blev fint och mammas ansikte pryder ej längre kossan.

Jodå

Slösat mer pengar den senaste veckan än vad jag gjort det senaste halvåret typ. I måndags bestämde jag och Tova oss för att gå på Kent i sommar, och idag ska papsen köpa miley biljetter till oss<33 Hahha vi ska se miley cyrus yess!!! Över 1000 spänn slösade på en vecka alltså, dags att börja slösa pengar istället för att aldrig köpa något mer än en macka i kafeterian tänkte jag. Gud så nice, Hannah Montana liksom.

Igår klubbjobbade jag och My. Garderoben var typ iordning när vi kom och det var skönt. Vi fick en kassapparat som vi skulle skriva ut kvitton åt alla på. Ingen ville ha kvitto och maskinen gick sönder lite men annars gick det väl bra :-) jag gick till den andra garderoben och fick stå och andas in rökluft i 4 timmar, bra för lungorna lr hur. Det e sjukt hur mycket mer oattraktiv en person blir för att hen röker, fyfan. Luktade så mycket rök när jag kom hem men jag var för less för att duscha så tog med mig nattmackor och somnade till breaking bad. Är fräsch idag igen och påväg till hallsta just nu, kmr bli nice.
Cool va:) kände så igår

Kändisar

Ikväll ska jag och denna bejb vara stressade och trötta. Klubbjobb med Nääk och Nimo ikväll ju :) Ska nästan dygna också med tanke på att jag varit vaken sen klockan 7 imorse. Vilka är nääk och nimo ens???? aja hoppas de är famous.
 
Skoldagen idag sög =) som vanligt =) men har iaf lyckats boka in körlektioner för jag ska ta körkort snart tydligen. Är nära på att boka biljetter till Miley Cyrus också men behöver få med mig tova på den planen för jag vill inte gå ensam såklart. Nu ska jag prata med bejb och sova och kolla breaking bad och vara sur och ful lagom tills vi ska jobba, tagga!!

Vi är ensamma hemma hela kvällen

 
Han blir så glad när man sätter fast hans öron med en tofs

värt:)

Idag, kompisar, så är jag lite lack. Började dagen med att jag skulle försöka få ut en ögonfrans från ögonvitan med hjälp av en pincett. Råkade dra i ögonhinnan med pincetten istället för i ögonfransen och det gjorde så jävla ont. Det stack så in åt helvete och jag fick äta frukost halvblind. Försov mig också så fick åka äcklig till skolan, men vad gör det, vem fan bryr sig i min klass ändå <3
Pluggat svenska på alla lektioner jag haft idag då jag hade prov klockan 2. Blev lack på provet för att jag har sån minnesförlust och för att jag suger. Måste hem och sova och skriva labbis och allt sånt där, plugga engelska och fan allt, blivit så slapp denna termin och skjuter upp allting.
 
har denna tröja på mig idag igen så kan lika bra ta ett gammalt foto och låtsas att det var idag

Gått upp 5 kg denna helg lovar





Ny vecka nya tag lr hur =) nej usch skoja bara. Hade det Mhmmm med Tova i lördags<3<3 åkte in och skulle äta Kina runt 7 men Kina bjöd på oanade gäster så vi sprang därifrån snabbt och till thairestaurangen ist. Det var värt. Tova bjussade på maten som den gentleman hon är och vi skvallrade om allt möjligt tills maten kallnat men åt upp den iallafall. Vi blev sugna på efterrätt så vi tog en 30 min promenad till donken och jag köpte flurry medan väninnan var mer sugen på något annat som såg gott ut. Vi åkte hem, gosade, kollade på Sex and the city och funderade på om vi ska ha klackskor när vi åker till Indien. Undrade även varför inte våra mammor klär sig som damerna i sex and the city??? Åt alldeles för mycket som vanligt och somnade under samma täcke i ljusskenet från min ljusslinga. Det var mysigt och vi åt nutellamackor till frukost. Tova åkte hem och jag tog en försenad buss till Hallstavik och var orolig att jag skulle tappa bort mig men såklart har Johannes koll på mig. Vi bakade chokladbollar och kollade på breaking bad och det fettot åt upp alla chokladbollar. Runt 9 på kvällen delade vi på en pizza för vi är fetton och det var värt det. Började veckan med att försova oss och jag duschade kallt imorse vilket var ett härligt uppvaknande. Känner mig helt död nu och vill sova men måste skriva labbis annars blir Ulla sur =)

Bananapancakes

hej alla:)
Kollade på Catching fire och åt sura vindruvor och myste och fick ryggkliande igår kväll och det var så nice ist för att spendera kvällen själv. Idag lämnade vi av Johannes, gymmade och tog med tovzter hem. Åt bananpannkakor och ikv ska vi äta kina, gott va =) Har dejt imorgon igen i hallstavik och det ska bli nice.

+ att det är fredag så hur dåligt kan det bli

 

derivatan :) tyst

Att man kan vara så glad över att man har någon.
Hade lite surpriseat kemitest imorse som jag inte var beredd på alls och jag tror Ulla blir besviken på mig. Sen matteprov med morris som jag taggat F på hela veckan men tror jag blir godkänt iaf, det var inte alldeles svårt trots att jag ligger 40 sidor efter i matteboken :-) lunchdejt och sen webbis och shirin. Segaste 2 timmar och 20 min jag varit med om :-) "Såhär tömmer man papperskorgen alla mina retard elever, nu ska ni förklara för varandra hur man byter bakgrundsbild på datorn!!!"
Aja fick smör inkletat i ansiktet under rasten vilket säkert återfuktade kinden så dagen var väl helt ok ändå.
 
Trodde jag skulle spendera kvällen själv men nix, klart grabben springer till bussen och åker hit<3<3 hur nice är inte han? Vet att han kmr bli arg för att jag inte bäddat rent men orkar inte bry mig för han kommer hit och De e nice. Ska skruva ihop min säng en aning också så den inte låter så mycket så att jag vaknar när jag rör mig på nätterna, palla byta sängram sen födseln liksom, 17 år and still going strong!!
Saknar detta hallå, kolla på titanic och äta gröna popcorn och hoppa runt och se cpskadad ut till en cd-spelare med hitz for kidz typ.

firre

Igår, mitt i snökaoset, kom Hanna och hämtade mig efter skolan och vi gymmade och blev röda i ansiktet som vanligt. Spanade på folk på gymmet och ibland förlorar man hoppet om mänskligheten alltså. Vad gör alla töntiga tjejer på gymmet åå. "Jippi nu ska jag träna med bästis:) vi ska träna rumpa såklart, men vi får inte bli andfådda och röda i ansiktet för då kan ju folk tycka man är piinsam". Iaf, jag och Hanna tog oss igenom en timmes flåsande och tog sedan vår snabba blåa bil till skolan och hämtade upp en bejb och sen åkte vi hem och gjorde tacos mmm. Sovmorgon imorse(<3) men låg lite för länge i sängen och skedade så vi fick stressfixa frillorna och hann inte ens knyta skorna men aja. Kom till skolan, skrev ett idrottsprov som vi bestämde oss för att plugga på en timme kvällen innan så det kunde väl ha gått bättre än vad det gjorde. Hade långrast i 1 1/2 timme så gick med Johannes och bulkade jordgubbsjuice vilket var mmmmmmmm. Var cirka 0% produktiv på både webbisen och matten men vem orkar plugga liksom, det är ju sommarlov snart.
 
Har sovmorgon imorgon med då Krillan kan dra åt helvete och sen världens längsta svenskalektion men dt e spaghetti till lunch så överlever väl. Ska äta vindruvor nu för det förtjänar jag och skriva engelska, kul :-)
längesen jag la ut en köks-selfie

Helo


Idag har jag gymmat och ätit veggolinsgryta som pappa lagat. Höll på att dö på gymmet då mina magmuskler inte är så starka och höll på att dö både på väg till gymmet och hem då jag har stor talang att få motorstopp. Mamma skrek och höll i sig i dörren men jag var nöjd och råkade lägga i backen medan jag körde. 

Mannen

Hallå alla 10 bejbs som läser min blogg XD kul att ni kmr in och vill stalka varje dag och så har jag inte ens uppdaterat, sry. Igår va en jobbig dag åå, lr den va ganska skön och slapp men den va så lång. Den sista lektionen med shirin va värst, vi fick lära oss var startmenyn på Windows 7 sitter och hur man hittar kontrollpanelen typ, det var en värd lektion. Om till och med jag hänger med på hela datorteknik-lektionen så är det väldigt låg kunskapsnivå på det vi går igenom, fast det va ju skönt iofs att förstå för en gångs skull XD efter den slappa lektionen fick vi sluta 40 min tidigare och jag och Johannes sprang på 2 min till busshållplatsen för att hinna med bussen. När vi sprungit klart kunde jag knappt andas och hade tjockishosta i en halvtimme vilket var lite förnedrande men skrattade så mycket åt att jag är så fet. Slappade och halvsov i 50 min bussresa, blev bjussad på bacon till middag och det var så gott så matkoman inte försvann förrän efter en timme. Trodde klockan var mycket efter vi kollat klart 21 jump street ochwalking dead men nix, klockan var 8 och jag ville redan sova. Aja kvällen slutade med att vi låg vakna och pratade tills vi däckade utan att ha borstat tänderna som fräscha personer kanske skulle gjort. Vaknade och skedade lite och blev sen bjukkad på nutella med pannkakor och det var också jättegott mmmm. Ytterligare matkoma, lite brottning och snapande så tog jag mig flottig till bussen och sen hem. Dt va en bra fredag<333

Tittar på Masterchef och hoppas att Hanna ska baka cupcakes snart och bjussa mig. Perks med att ha en syster som ej är värdelös i köket. Synd dock att min syster inte kommer få uppleva något sådant.

Jag vet inte

Hallå allihopa detta är min bästa vän och jag tkr om henne så mycket
 
Idag var det dragonfirre till lunch och trots att den tydligen var god så powerwalkade jag och My till pizzerian och beställde en halv-veggopizza av snubben som antagligen känner igen oss. My det fettot skulle såklart ha extra bea och det var så gott och jag blev så svullen. Jag var helt less efter den svulliga pizzan och ville bara åka hem och sova men nix såklart det var engelska och kemi i 100 år innan vi slutade =) hade en dryg labbis där vi droppade lite grejer på andra grejer och sedan vänta 40 min innan bussen gick hem men vad gör det när jag inte ens behövde vänta ensam. Helg snart igen och det e nice. ska fira med lite lipbalm och ett äpple tror jag.

babe

Eh heeeelloo vilken slapp dag men nice ändå. Idrott som jag stod mitt i planen på och såg förvirrad ut, webbis med mellis och sen matte med morris där hjärnan la av efter halva genomgången då den inte pallade mer. Åkte hem, åt middag, gosade och är mätt på mackor nu mhmmm. Ganska nöjd gånger 4 idag hehe. 

Fick en kindpuss av en man på klubben

Eh hallo=) kände att jag hade tid att blogga nu mellan nattmackorna och juicedrickandet. Igår var jag på kinadejt och min dejt spillde mat i hela knäet men vad gör det, tkr om honom ändå. Sov den 50 min långa bussresan till hallsta och var nog egentligen för trött för att orka vara aktiv på dejten. Fick äntligen ta av mig de tajta byxorna och på med leggings<3 vi åt godis och kollade breaking bad och åt nattmackor, det var fint. Sen somnade jag till ryggkliande vilket var så nice. Vaknade lite för tidigt imorse men stannade ändå i sängen halva dagen, så skönt att inte behöva göra något och bara kunna sova när man vill<3 blev bjussad på oxfilé till middag och njöt och tog sen bussen till nt och mötte upp My och Pärra för nattjobb. Var så osugen på att jobba men vad gör man liksom, 111 kr i timmen liksom e heelt ok. Fick alldeles för många "när slutar du" och "ta mitt nummer" ragg och blev överdrivet svettig när alla stod och skrek att det var deras tur att få hämta ut sin jacka. Hör hur någon säger, medan jag springer runt där inne, "Fan jag kan ju bara luta mig in och ta min jacka, ska jag göra det?" Nej tyst Fetton jag fixar om ni lugnar er lite.

Aja:) önskar att jag fick somna till ryggkliande ikväll igen men nix. Dags för dusch nu och sen sked med kissen. Toodels hörni.
Den här låg i mitt fotoalbum vet inte vqrför

You're my downfall, you're my muse, my worst distraction

Hallo. 20 i 8 imorse landade vi på Arlanda efter att vara helt less på att flyga. Hemma halv 10, slappade 2 timmar och duschade sedan och åkte till skolan. Rätt så värdelös engelskalektion men åh fick ju träffa bejbs och vara lite lycklig<33 Mådde illa och var lite borta men ändå, det var fint. Fick powerwalka till bussen i kylan och somnade nästan på bussen hem. La mig i sängen hemma och minns inte ens att jag tänkte sova, men det gjorde jag ändå skönt. Sitter och tumblr:ar och längtar till fredag, jag ska på dejt då wow. Är ledig imorgon också, så nice.
Tänk sommar, picknick, flottig kyckling och död motor. Va nice.

Hej broder :-) hej syster

Sista dagen har spenderats på parasailing, halvtimmes sol och trött shopping. Tog vid halv 12 en 2 km lång promenad till beachen och parasailingen och det var lite spännande. Mamma fick skriva på papper hos en tandlös kvinna och sen fick jag och My själva vandra ut till en båt i vattnet som körde oss till en annan båt med ytterligare en lite halvmysko kvinna. Kvinnan spände fast mig och My och så ba flög vi iväg och det var en intressant upplevelse. Kändes som om vi var en kilometer upp i luften och vi kunde se hela beachen och ön typ, var dock lite livrädd för att selen vi satt i skulle haka loss sig själv men äsch. Den var inte alls så säker och det skulle gjort så ont att landa i vattnet uhh, tur att vi fick flytvästar på oss iaf =) Efter den spännande flygturen solade vi lite och gick sen tillbaka till huset och gjorde oss snygga och åkte och åt resturangkina och det va så gott att äntligen äta ris efter all pommes i 2 veckor. Kom hem igen och packade väskorna då vi måste åka vid 8 härifrån imorgon morgon </3 är så trött och ska däcka snart, både jag och my har ätit två skålar glass i var men det va gott så det gör inget.
Disgruntled tips and activities designed to put a frown on your face.

Så mycket mat


Mystisk kvinna med takehomepizzakartonger.
Idag var vi på en resturang och fick magknip av pizzan. Begav oss och köpte glass på 7eleven och gjorde milkshake och spelade kort och jag vann såklart. Kom inte trea Nix jag vann.  E så otaggad på att flyga hem men så taggad att få sova i min egna säng med rena lakan och en dement katt. Imorgon ska vi beacha en sista gång och bränna upp oss ännu mer så vi flagnar på planet hem. Ska flyga med en fallskärm efter en båt med My också tänk va kul och spännande!! Lite kallt säkert men det ska bli kul=) Brände mig i gommen av pizzan och det e fortfarande bortdomnat.

Lyllo klassen som börjar skolan imorgon och får träffa krillan på den första lektionen <3 verkligen avis. Ska tänka på er hörni när jag bränner mig på stranden.

TEEE?

Resekompisar
 
Vi åker hem om 1 1/2 dag. Resten av idag kvar sen äre bara måndag kvar och så åker vi hem på tisdag. Tagga jetlag i nån dag och skola och dejt på fredagen. Sjukt hur bleka vi va innan, om man kikar vid tanline:en, kul att se ut så :-) vilar faktiskt från solen idag då mina smalben svullnade upp igår och jag hade probs att gå, men livet e bra ändå. Stresskriver kemi som ska vara klar imorgon för det har jag skjutit på hela semestern såklart. 

filosofi

Whops råkat glömma att blogga lite kanske. Sen sist så har jag väl typ varit på en hairsaloon i badrummet i vårat hus och blivit ojämn färgad. Blond i toppen och brun i resten, som jag brukar bli när jag färgar hemma. My fick snygga slingor däremot och hon hade en sån ful hatt på huvudet så jag grät av skratt. Igår åkte vi alldeles för tidigt ut till Sanibel och la oss på en strand. Jag och My satt invirade i 3 handdukar i var ungefär och frös ihjäl då det var typ 13 grader och blåste som fan, det var inte så kul. Satt och frös i 2 timmar på stranden innan vi gav upp och åkte hem till poolen och brände oss istället. Bränt mig på olika ställen varje dag nu det e ganska coolt.
 
Gör inte mycket mer än solar och äter här så behöver inte uppdatera bloggen så mkt. Vi åt pastasallad igår och det var det godaste jag ätit på länge.
titta va gott