Boken

Boken vi läser i svenskan är nice. The fuck liksom.

Ojaan

Ligger i sängen med kissen och är glad för att jag är klar med tekniken. 2 A4 och 923 ord blev det, inte så jäkla välformulerat som jag ville kanske, men det är iallafall något..
jag och pappa åkte till Friskis och svettades där i nån timme, sen hem igen för att plugga som jag tycker så mycket om.
Nu tänker jag belöna mig själv, för att jag studerat så duktigt, och 9gaga. Asbra att de har en app!

HarryP

 

Lördag

Har sån himla bra fantasi med mina rubriker.
Just nu sitter jag i köket, lyssnar på Elvis och rensar bilder på instagram. Det har fan spårat på min instagram, har liksom över 300 bilder, galet.
svenska äger

Kötta

Tjäna. Idag har jag varit glad lite och så har jag skrattat jättemycket för att Isak är så knasig. Hahahaha
Slutade 12.00 men var tvungen att vänta på bussen tills 14.30 men det var nice, har fina klasskamrater.
Wilkens är bra.
Klockan 17 åkte jag och pappa till friskis och hade det bra, han har fått en pt nu serrni så han kan inte undgå att träna. Imorgon kommer Kim förhoppningsvis hit och sen på söndag ska vi gymma och köpa kort, bra bra. Här är jag när jag höjde ljusstyrkan på datorn.
Nu ska jag läsa svenskabok, fint, är så intresserad av historia och andra världskriget.

bnnnnbbnnnnnnmnmn

 

Lol

Nu har jag 3 bärbara datorer, räknas jag till de bortskämda då.
Usch usch vilken dag det har varit, skulle stannat hemma. Orkar inte riktigt vara glad, fick kommentarer om att jag såg jättetrött och ledsen ut, fett nice. Men snart blir det yoga, soft, har nya snabba springbyxor.
tusse

tja

Båtlennart

Sitter på bussen och är påväg hem. Riktigt nice, slutade 11 idag eftersom att fysikläraren är i Ryssland så slapp lektionerna. Poff.
Jag ska hem, sova, äta, skiva teknik och hare bra med katten. Härlig dag. Vid 4 kommer Kimmis.
Usch vad trött jag är på allt. Hejdå kompisar.

NAAWwwawaw

Har en mysig stund med Robin.
Är ej så bra på att blogga för allt jag gör är att vara glad och ledsen haha. yolo.

hej

Hur kan man vara så glad och arg samtidigt. Och hur kan man gå från helt cp ledsen till gråtfärdig för att man är så glad. Jag har världens absolut finaste vän.
hahahahahahaha

Hei

Tovzter åkte precis hem så nu kan partyt starta på riktigt. Hade en fin kväll igår med tre tussar, katten ingår där. Halv 6 tar jag bussen till norrtälje och sen vidare till Vätö, fett me kalas hos Kimmis imorgon.
hahahahahahahahha lol

Hänger

Katten ba myser. 

Mitt gudbarn

Skajp med Tova. Wilkens internet dödde :(((( RIPR IRORRRUP

♥♥♥♥

Hahaha tja

Hade fysikprov idag lol. Mitt första gymnasieprov och jag kommer knappt få godkänt, taggad!!! hahahah orkar inte, vet inte. Palla fysik. Jag förstod första sidan relativt bra, men så vände jag och hahaha vad dåligt det gick. Den sista frågan fattade jag nu när jag kom hem och fick den förklarad, den var ju jättelätt egentligen om jag ba tänkt lite :( jolooooo
Slutade 15.30, satt kvar en timme och väntade på Wilkis, väntade på att regnet skulle sluta falla och sen så gick vi och hängde på bibblan. Man blir så glad av snubben, tack kompiz.
Nu ska jag ta och dö lite sådär på kvällskvisten. toodeeeelllsssss
Juste det var kul på pilatesen, läraren sa något till Tova i stil med Lilla gumman vad orörlig du är. Lol hahaha.
hejdå
här är jag vindögd och min snabba kompis är snabb.

katt


Hahaha mitt öra

Godmorgon

Vaknade för ett tag sen av att den här fina mannen väckte mig, så gosigt när han kommer in och lägger sig precis bredvid en och börjar kurra som saatan, tussekatt. Idag ska jag plugga fysik hela dagen (eller nått), jättekul:D
Snackade med Wilkens i 5 timmar och 20 minuter igår kväll/natt, haha det var nice!
Toodels

Halloj

Har varit på yoga idag. Och så har jag faktiskt fattat lite av fysiken. Party med fysikprov på tisdag.
Yolo snygg tröja idag.

På bibblan

Dricker vitamin well, lyssnar på bra musik och hänger med mina två liggunderlag. Mycket nice. Hoppas att Tovis kommer hit snart så att jag slipper sitta själv här. Vi ska på pilates idag sörrni, det är nice, jag har nässpray med mig.

Can I get some wine with all this cheese?

 

hej igen

Låter väl typ ungefär lite bättre nu. Men varför ska jag bli arg varje kväll för, sluta diskutera med mig hela tiden Kim. dsdsdsdlk.
Ops råkade.
Imorgon ska jag och Tova på pilates för första gången, kommer bli galet! Har nice dag med teknik och matte imorgon. Och fysik, men jag hatar verkligen fysik. Förstår absolut ingenting. Jävla båtlennart.
Tjadå.

sdm dfsknldfsklndsfklndfsklnefklnegklnrdfkln-dfklnfr

feklnefaknlwnfjkwaeefjknwfrkngrenlaegr
dknsafkeflaefwöhefhkwöefhijwkkafhjehijafekfawe
 
a.gerkn-knr-jfwekn-lafwe-klnfklwklfsklnekjnejbkssefjbkbefjk
fknefwbjkefwbjkefwbjkefwjknfklmdfsklnfskndfsklnegrfrklnefsklnmewkln
dfkjndslemnmnn  bnbebjjkkllpklöknejeejknknlljökkpeeeeeeäösdäösdö
 
bög

Jag vill få tillbaka min röst nu

Te och glass. Har inte pratat på 5 1/2 timmar och planerar inte att göra det på ett tag till. Vill så hemskt gärna få tillbaka min röst, så gärna så att jag har gått runt och gjort teckenspråk med mamma hela dagen. Fakk livet. Tjadå

Tovas födelsedag

Det var en fin kväll. Vi spelade alfapet som 3 pensionärer, åt mumsig mat, eldade tomtebloss och Tova lyckades göra ett brännmärke på golvet som minne av hennes 15-årsdag. Godnatt.

åå

 

Skajp med Wilkens hahaha

Hahahaha så mysiga. Han med sin hund och jag med min katt.
Hade det fint hos Tova, laddar upp pics sen
 

Åker till Tovzter.

Gratulerar på din födelsedag Tova. Hittade inget omslagspapper tyvärr men det gör inget, man ser ändå att det är ett par lungor.
Tjadå. p.s mina öron är söta idag.


tuttar och fett glad.

sötiz

Pics från idag


Vi har målat, ätit, modellerat, ätit middag (lol) och taggat yoga. Yogan gick ej så bra för jag är sjuk och fick en fin migrän. Låg och sov där på golvet med den harmoniska musiken och den lugna rösten. Atm snackar jag med Wilkens och åt precis nudlar till middag. Nu ska jag chilla vidare med mitt liv, får se om jag åker till skolan imorgon.

ÅÅ TUSSE!

Tjääna

Robin är den enda mannen i mitt liv som vill vara och kramas med mig varje dag, finis. Mår bättre idag om jag ska vara roliga och prata om sjukdomar. Gick till 16.30 idag men det var lungt för vi hade Henning sista lektionen och fick gå hem när vi ville typ.
cool som en swimmingpool

Tjenafan

Är jättedöd idag men antar att jag överlever ändå. Gått med feber i skolan och halvsovit så fort jag blundat.. Jag och Isak stannade kvar på skolan och kirrade klart matten medan de andra gick och paddlade kanot på idrotten. Somnade i typ 5 minuter och 10 minuter senare får jag en händelse på facebook att Isak har lagt upp ett foto på mig, härligt.
Jag är inte sådär jättetaggad på att gå till halv 5 imorgon, men jag fick iallafall träffa Kim idag vilket gjorde livet lite bättre.



detta är vad jag gjort de senaste dagarna. hängt med katten och spöat pappa på wordfued.

Halsont

Ligger i sängen, äter toast, dricker te och kollar på Harry Potter. Bra liv. Jag har så jäkla ont i halsen, det är sämst, ples go awai. Nu ska jag fortsätta ha det bra och vänta på att min partner ska logga in på skype. Toodels.