Masterchef


Har varit borta i 2 nätter och Robban har saknat mig. Det är finalvecka i Masterchef och känner att jag inte riktigt vet om jag kommer fortsätta kolla på tv efter det. Kollar inte på något annat än matprogram typ, förutom paradise då.

Har spenderat de senaste dagarna på gymmet, med Mamsen och med pv. Och sovit alldeles för lite tror jag. Tog en powernap med pv igårkväll vilket kanske inte va så bra för att vi va tvungna att vara pigga till nationella idag men aja. Vi sov en timme, åt nattmackor och sen fick jag faktiskt sova nära Johannes för det behövs när man sover i en mörk källare. Imorgon ska vi på roadtrip till Sacomässan och jag kör full bil, ska bli spännande:) kmr inte köra fel:) 

Mardröm

Hallå människor som är ute och cyklar och går ut rakt över övergångsställen eller vid sidan av vägen. Skulle ni kunna ta på er reflexer pls. Helst reflexväst men vanliga reflexer går också bra, annars kan en liten ljusblå Citroën råka köra på er. Så pls.

Jag va på arbetsintervju idag. Blev helt chockad när de ringde. Sökte i måndags och fick svar idag liksom, snabba de va. Inte fått något svar från jobb jag sökte i somras men aja.
Jag och Johannes flyttade hit i tisdags och jag drömde mardrömmar hela natten pga vi låg i en helsvart källare. Vaknade så svettig flera gånger. En dröm var jag bortgift i. Bortgift till en man med grått hår och skägg någonstans från Östeuropa. Det var så obehagligt, mådde dåligt.
I en annan dröm var jag och Hanna påväg till Rimbo för att äta på en thairesturang där. Hanna kör in i resturangen och svimmar sedan. Jag sitter och skriker och försöker få liv i henne och alla inne på resturangen bara tittar på mig och jag förstod att de var de som drogat henne. Men så fattar jag att det bara är en dröm och vaknar av mig själv helt svettig. Varför ens.

Har ett arbete som måste vara inne ikväll men jag är ju så trött så äter choklad och chilinötter istället. Jag är inte lat. 

Hallåa

Är så sjukt jävla trött. Vaknade vid 9 för att jag skulle åka och gymma med Mamsen. Vi gymmar på morgonen tänkte jag så kan man gå och lägga sig och vila resten av dagen. 11 ringer My och fixar jobb åt mig så jag åker och provjobbar i 6 timmar och fick inte vila alls som jag hade planerat. Jobbigt var det men det ska bli kul att jobba med väninnan igen om allt går som det ska<3 

Annars så har jag rensat mina bh-ar och åkt in till Norrtälje endast för att köpa godis idag. Det är så konstigt hur små tuttar jag måste haft förut. För 8 månader sen använde jag en bh som när jag provade nu får min nipple att synas pga den är så liten. Har fått fettotuttar;/

Ska äntligen träffa bejb imorgon och flytta honom till hans föräldrar. Jag köpte powerking på Willys (där det är 15 års gräns) idag och blev id-begärd. liksom kom igen. Köpte ut till pv dock jag tycker inte ens om det lovar.

Sov på soffan igår och när jag vaknar ser jag detta


Ed;)

Det sämsta med skolan är att man blir så jävla trött efter några veckor av kontinuerligt tidig uppgång. Man kan liksom inte råka vara uppe en timme extra för då är man död dagen efter. I förrgår va jag vaken lite för länge och jag sov hela dagen i skolan. Det va så skönt, sov i soffan i korridoren under håltimmen och blev piggare efter det så jag tänker nog införa det som en vana. 1 1/2 timmes håltimme är ju perfa att sova på. Slutade jättesent igår och tog då bilen till station och bussen till Sthlm. Åt goda mackor med Tova innan vi begav oss på en full tunnelbana till Globen där vi planerade en dejt med Ed Sheeran. Vi hamnade bakom ett rött staket och Hanna ska inte få boka platser till oss igen iaf. Precis bredvid toautgången och bakom ett staket hahah. Aja konserten va micket bra och vi begav oss hesa hem till Tova på en överfull, svettig tunnelbana. Är helt död idag men fick låna en mysig tröja så det blev lite bättre iaf.

Wow släpptes inatt så halva klassen (inkl pv) är borta från skolan. "Oj måste va nån influensa som hänt, Gud så många sjuka!!:)" aa Annika influensa tror jag ja.



Ost

Det är fars dag idag och för att fira det har jag 1. Gett honom en present för en vecka sen och 2. städat mitt rum. Var ju på middag med Papsen hos Johannes föräldrar igår och det var väl kul. Fick äntligen god mat och pappa bjukkade på ostbricka. Sov sedan i hallsta och firade 8 månader tsm genom att gamea. Jag har levlat bra långt på Diamond dash nu ska ni veta. Myste så himla mycket och njöt.
Titta söt och nöjd han va efter att ha plockat ihop massa ost.

Babe



Tjaba


Va i Uppsala med bejb häromdagen. Fick god kinamat och sov bilresan fram och tillbaka.

Händer inte så mkt förutom är stressad över allt skolarbete som jag inte vet vad jag ska göra med. "Nu ska ni ha ett projekt om ett tekniskt problem!!:)" aha vad e det då. Aja. Ska på middag med Papsen och svärföräldrarna imorgon ska bli kul.

Klubb







Igår va vi på klubb och det sög. Spenderade mestadels av tiden på toan drf.

Sämst

Allt är bara så sjukt och overkligt. Mitt andra hem är borta och jag vill hjälpa så mycket men det finns inget jag kan göra. Är bara ledsen, och arg, och vet inte vad jag ska göra. Vill bara pilla han i håret och säga att allt kommer bli bra.