Väninnor

Hej bejbs
Idag tog jag på mig träningsskorna och tränade vilket jag inte gjort sedan december började. Var skönt men väldigt svettigt och jag mådde mer dåligt än bra när jag var klar men aja. Mamma och jag var inne i nt idag och införskaffade mig nya joggingskor vilket ledde till att jag sen tränade. Så nice <333 de är inte lika nice som mina förra men helt ok ändå.

Suttit hela kvällen å chattat med tjejerna och planerat nyår bra. Skönt:) äta kina och sen mysa lr hur :') hahah äta middag i typ 4 timmar å sen kika raketer :) bör egentligen sova nu då jag, My och pv ska till Täby imorgon och shoppa. Tror My ska köpa en glitterklänning till nyår:) vill införskaffa mig en klänning, vore fint. Vi ska ha glittrig eyeliner också så e vi redo för nyår. Det blir bra!!
Det va den bilden som fanns på ipaden ok

Jag har blommiga lakan nu

Idag har jag bytt sänglakan samt gått på bio med farmor och mamma. Vi åkte in till bion och trodde att det var självklart att det fanns platser kvar, det är Norrtälje liksom aldrig fullsatt. Kommer dit och så finns det 4 platser kvar, två högst upp och två längst ner. Mamma och farmor fick sitta där uppe och jag där nere själv, skönt ändå. Gå på bio sj liksom varför inte. Tanten bredvid mig gick också själv och var väldigt pratglad så det såg säkert ut som att vi gick tsm. Efter bion köpte vi hem delikat middag från donken som jag säkert inte ätit sen i våras eller något. Ska vara vaken lite till och kolla på Geordie shore och äta vindruvor, tagga plugga imorgon:-)

Inte så mörkt iaf

Svett och upphittade bankkort

Eh hello
Skulle tagit bussen hem till My igår vid 3, men jag fick övningsköra ist :') körde bättre än aldrig förr och när vi kom fram så fick jag äntligen umgås och prata om ingenting med väninnan. Kollade på Astrids jul, skvallrade och åt julbord. Vi försökte locka topparna med hjälp av en tutorial men det gick inte sådär jättebra och vi såg väl ungefär ut som troll när vi lockat färdigt. Fixade eyelinern och åkte sen trötta till jobbet vid 9. Blev glada för att garderoben inte var lika kaos som förra gången och det kändes nästan som om det inte skulle bli så mycket kaos på natten. "Är ni redo för er stressigaste kväll någonsin?xd" aa det va vi:) tror fan det var det stressigaste jag varit med om, speciellt när man skulle ta betalt å växla allt i huvudet. Orkade inte ens skrika på alla att de skulle betala. Jag å My började i samma garderob men när den blev halvfull sprang hon till den andra och jag blev lämnad lite ensam med 50 påträngande fulla tonåringar. Från ingenstans kom Loke och den känslan alltså<3 Loke <3 han hjälpte mig med kaoset och det gick fan snabbt och bra och garderoben blev full jättesnabbt. Så kommer det ännu mer människor och frågar om de får hänga in fastän det är fullt. VAD TROR NI. Var ska jag hänga de jackorna liksom. Kan slänga de på golvet typ och så kommer det bli sån oordning så ingen får tillbaka rätt jacka. Blev så sjukt svettig när jag hängde in alla jackor, och precis när jag var klar med det så kom de som var där från början av kvällen och ville hämta ut sina jackor så jag fick springa lite till :-) fick 4 upphittade bankkort och lite annat smått och gott som jag skulle hålla reda på om någon frågade efter det.

Ännu värre kaos var påväg då alla skulle hem och runt halv 3 kollade jag på klockan och inväntade vågen med slappa människor som tappat sin nummerlapp och människor som "väntat i 40 minuter på att få sin jacka". Som om att jag skulle hjälpa de först, stå i kö förfan. Utmattade och flottiga som aldrig förr gick jag och My därifrån med 600 kr i var. Bejb kom och hämtade mig och vi somnade runt 5. Känslan när man lägger sig ner efter stått upp i 6 timmar åå. Helt bortdomnade fötter.

Vaknade halv 3(!!) idag och både jag ich bejb blev stressade över att ha sovit så länge. Mitt hår stod åt alla håll när jag åkte hem och jag har inte gjort mycket mer än ätit och vilat idag, skönt:)
My fick nya byxor i julklapp:)
Väninnor

Jul ju

Har en sån fin och speciell pojkvän. Ååh vad jag tycker om honom. Låg litehalvsvettig och flottig med matkoma i min säng och så knackar det på dörren och där står han lite casual kvart över 11 på julaftonskvällen och säger att vi nu firat jul ihop. Så fin hahaha. Stod i pyjamas tröjan och de slappaste partypantsen men vem bryr sig, blev glad och kan inte riktigt sluta le.

Sov bort halva eftermiddagen vilket sög ändå även fast det var skönt. Åt mat och magen sprängdes nästan så som den alltid gör på julafton. Öppnade paket och åt pannacotta. Fick en Spider-Man eltandborste och massa trosor från Victoria secret :-) ska få så mkt troskant i dom. Fick mkt mer men minns inte riktigt. Partypants från Indien, lurviga tofflor, spotify och nya snygga sänglakan med massor med blommor på hahah. Skrämde ihjäl både katten och hunden med en ful gris från biltema.
Imorgon vid 3 tar jag bussen till My (<333) och myser lite och sen ska vi jobba ;DD ska vara så stressad och flottig och allt. 1000 pers som ska dit liksom, shit va vi ska lukta läderjackor och dunfjädrar efter imorgon natt. Hejdå hörni:) ska aktivera mitt spotifypremium och fylla upp minnet på telefonen med offlinelistor. 
Man fotar när man får sån ask
Mmm

Glad global uppvärmning


Julafton utan snö<3333 Gud så kul och fint och romantiskt å allt. 

Hahahaha bejb



Du är så fin. Hahahaha han vet inte riktigt var han ska ta vägen, beautiful.
Kollar på julkalendern och är jättemätt från frukosten. Klä på mig lite snart kanske och öppna en silverkula som mamsen och paps fixad med julklapp i omg :') toodels

Holidaychips<3

Äter holiday dipp chips och funderar på om resten av världen har 25 luckor i sin chokladkalender, vilket är mkt orättvist. Lr de kanske inte har chokladkalendrar men vad vet jag. Kom på för någon dag sen varför jag inte tycker om finlandssvensk dialekt. Det är en läskig brud i dieselråttor och sjömansmöss som har den dialekten och måste satt spår på mig redan som liten.

Imorse hade klockan precis blivit eftermiddag när jag vaknade. Gick upp och åt frukost och lät Robin sova en timme till. Den jäveln spillde vatten på mig inatt när jag sov. Jag hade tjatat om vatten hela kvällen så kommer han med det när jag somnat och så råkar jag putta på honom i sömnen och vaknar av vatten i ansiktet :')
Nog om den spännande berättelsen. Pussades som nykära innan jag och mamma åkte hem.

Och omg hur blev rankordningen bland mina bestfriends på snap sådär. Aja nöjd för att det bara e sötisar på den och inte puckon.
Va bra den blev

22

Kollade precis på julkalendern och blev stressad pga nedräkningen. Snoozade i en timme imorse och åkte sedan med mamsen och Hanna och högg julgran. Hittade en nice som var fet och inte så tanig som alla år innan. Åt kinamat till lunch och klädde sen granen. Åkte till Robin runt 2 och dirr till hans mormor och morfar och jag var arg hela vägen. Fattar ej varför folk ska spåra och hålla på när man lika bra kan va slapp och skön. 
Aja iaf, vi fikade med bullar och hemmagjord saft och jag fick kolla på gamla pinsamma foton, som det ska vara. Åkte hem 5 gejmade lite och jag är sugen på att äta nu men vet inte vad. Snart e det ju jul men jag längtar mer till Florida. Kommer gå upp så mycket i vikt.
Bredstjärtad

Jag fyllde år för 4 månader sen

Hahahah pv's tröjor<3
 
Heeii. Jag har absolut ingenting att göra, funderar på att kika på julkalendern. Kollade på harry potter igår och det är så tråkigt egentligen, att kolla om samma film som man sett hundra gånger. Ändå gör jag det aja, klassiker XD
Mams och paps är på party någonstans så jag och hanna åkte till norrtälje och shoppade kinamat vilket var jättegott och jag längtar redan till imorgon då jag kan äta resterna som lunch. Imorgon ska vi hugga julgran och jag köpte min sista julklapp idag när vi var i täby. Det var så sjukt mycket folk där och det var så svettigt långa köer till alla kassor. Ska stalka asks och kolla på julkalendern som sagt, toodels.

slappkrillan

Jag är klar nu!!!!!!
Klar med biologilabbrapporten som skulle vara inne för ett väldigt lång tag sedan. Bara börja med kemirapporten också så jag slipper tänka på den. Ska skriva den imorgon:)<3 nu kanske äta lite chirre eller något. Vill spela gta med robin men det går ju såklart inte för jag bor inte lättåtkomligt;D aja har prov den 28 februari också, synd att vi e i florida då, verkligen jättesynd. Nä men får väl göra det veckan innan lr något då, uhhh. Vilket plugglov det kmr bli :DDD
live, har min flottiga onepiece :-)
De har tydligen börjat sälja coca-cola vanilj zero. Tror jag måste ha den. Köp den till mig hörni om ni hittar den.

Bejb

Igår var bra ändå. Hade en sista skoldag med lektioner och sen åkte jag och Hanna till biltema och shoppade loss. De hade slut på det jag ville köpa så papsen har jag inte lyckats införskaffa en julklapp till än. Jag och Hanna åkte tillbaka till skolan, hämtade upp bejb som var snygg och luktade gott och åkte sen hem. Bejb diskuterade olika tvs med pappa medan jag tålmodigt väntade och vi spanade igenom skolkatalogen och skrattade åt människor. Runt 6 åt vi lasagne (<3) och sedan bjöd Hanna på indiska snacks. Starkt så in i helvete men masalachipsen var goda!! Fick smaka på någon vidrig dricka också som var "shewy" med slemmiga bitar i, uhhh. Redan vid 9 gick jag och Robin och la oss och kollade på någon film som jag inte hängde med i. Varken han eller jag kunde somna så vi kollade på Tarzan också :')

Var alldeles för trött för skola imorse men lyckades ta mig upp och duscha och sen väcka bejb lagom så vi hann med bussen. 
Fick för mycket fika i skolan och har hållit mig mätt tills nu. Fikade, la killerord på wordfued och kollade på en stel julshow i aulan. Åt lunch som bara smakade vitlök, skönt dock att snitzchlarna inte var så torra och stela som de brukar vara, mer slemmiga idag:D kom hem redan vid 12 igen och sov på soffan till 3. Ska göra mat nu och sedan plugga lite kanske, känns som om jag har så mycket som ska vara inne/som jag ska kunna efter jullovet. AJA. Hörs väl då. (saknar My lite) (ska till Stockholm imorgon)
Hahaha fick julklapp av fashion<33

:)

http://www.aftonbladet.se/wendela/family/article11038187.ab

Det här, mina läsare, är en moderniserad version av dåtidens häxor. Vilken jävla människa. Läs :)

Min


Hahaha du e så ful

Ful jacka

Hallåå:)!! Kul dag idag. Fick chokladbollar av Morris för att fira att A-klassen fick så bra resultat på 1c nationella XD fast ska inte förhasta mig så mkt, måste ju berätta om dagen från början:) imorse fick vi se twilight på biologin vilket var kul och resulterade att Anton fick bli min Edward när vi skulle kika på cellens fördelning i mikroskop. Efter den spännande kikningen så var det värdelös svenska och uppgiften vi fick sög, men jag gjorde klart den ändå :') väntade jättelänge för att få dejta My över en ostsoppa och bröd och för att få kika på en jätteful glansjacka som man kan skratta lite åt. Hade rast med sötisen i över en timme då vi klädde julgranen i teknikkorridoren med 3 månader gamla kakor som vi hittat i ett skåp. Kokade även kaffe åt alla men ingen ville ha :(
Och sen fikat med Morris såklart innan jag gick och fick klamydia medan My fick sitta sj kvar i skolan :/ torsdag imorgon å jag börjar 11 skulle jag tro. Hanna ska hämta mig och så ska vi köpa julklappar och sen åka hem och ha indiskt party:) hejdå då har inget mer att säga



ajdå

Jag skulle gått upp 8 imorse men det var tydligen inte nice så jag kom upp nu istället, 3 timmar senare. Bra kroppen att du vaknar av att någon bultar på dörren 10 gånger och ringer 20=)<3 aja, missade bara en lektion. Ganska kul lektion iofs, ville ju hoppa trampolin:((
Sitter och äter frukost och kollar på julkalendern och väntar på att min number one farmor ska komma hem så hon kan skjutsa in mig lagom till nästa lektion 12:30. Jag äter och katten suktar och är sugen. Hörs då=)
 

Klockan e alldeles för mycket

Sju fakta
Namn: Sofie då kanske
Längd: 165 centimeter
Humör: halvkrasslig alltså

Nio saker om ditt liv
Har du nånsin varit kär? - Ja
Tror du på kärlek? - Ja lr vadå
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jadå
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Tyvärr
Har du nånsin tyckt om någon utan att tala om de för honom? - Jajamän
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Hahah man kan ju hoppas iaf:)

Tio saker
Kärlek eller pengar? - Jag tror jag tar kärlek på den
Dag eller natt? - Natt 
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - YEAAAAH. nej men hemmakvällar e lite min grej
Telefonkontakt eller face to face? - beror på om det är någon man vill träffa eller inte :-)
Bilddagboken eller facebook? - msn


Nio har du någonsin
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Hur ska det gått till
Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja det stämmer bra det
Har du nånsin varit med i en olycka? - inte så farliga
Har du nånsin ätit en hel tårta? - tkr inte om tårta:(
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - :-)
Har du nånsin gått på bio ensam? - hahah nä men det kommer väl
Har du nånsin tyckt att världen suger? - varje morgon ungefär

Nio  Känslor
Saknar du någon just nu? - Ja
Är du glad? - inte så värst
Är du fundersam? - Ja
Är du uttråkad? - Nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - jarå
Gillar du någon just nu? - ja massor
Vad är det finaste någon sagt/skrivit till dig? - "du och jag mot världen, jag vill älska dig, varje vecka, varje år, varje dag, om jag bara fick chansen" ungefär så, tårarna sprutade lite då

Om dig:
Hur mycket är klockan just nu? - 01:43
Smeknamn? - Sofi :) soffan :) snygging
Hur många barn vill du ha? - iallafall ett
Vill du gifta dig? - vill ha sånt bröllop som håller på i dagar
Rullar du spaghettin eller skär du den? - Jag äter min spaghetti
Har du ätit sushi? - Jaa:-)

Fyra Grejer
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Hahah nä, lite grann kanske:)<3
Har du en hund? - Ja fast en katt ist
Sover du helst själv eller med någon? - Med någon pls
Tror du på spöken? - Nä men monster finns det gott om väl


Skulle:
Skulle du vilja vara längre? - Nej det e ok
Skulle du vilja kyssas nu? -  ja ok då 
Skulle du vilja dricka dig full nu? - nix kan inte va bakis på idrotten
 
Kan:
Kan du slicka dig på näsan? - Nix:(
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Jadå om jag sitter sj :) vilket jag ofta gör :)
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Va lite sugen på det för några år sedan, synd att jag inte gjorde det XD
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ja, jag e snål :-)
 
Har:
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Det skulle jag tro
Har du syskon? - Jag tror det????????
Har dina föräldrar ljugit för dig? - Har de säkert
Har du varit full den här månaden? - Nix
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Nee:)
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej bara 9 år äldre ungefär
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - men nix lägg av nu XD

Vem:
Vem älskar du? - My, Tova och alla mina andra kompisar. Har inga andra. Och pv såklart men tror det e lite hemligt. 
Vem vill du bli full med? - FACK YEA SPÅÅRARRAR TAGGISH MINNESLUCKOROROR nej jag vet inte e inte så sugen
Vem är snällast i världen? - My
Vem vill du prata med? - Robin
Vem sov du senast med? - Robin
Vem vet allt om dig? - My
Vem hatar du mest? - finns ett fåtal
Vem kramade du senast? - hur ska jag komma ihåg det
Vem kan berätta allt för dig? - den som känner sig manad

:)

Vad finns det ens att blogga om. Det går inga bra program på tv så jag ligger död i sängen och snapchatar lite för många vilket resulterar att jag är bestfriend med halva min kontaktlista men de är inte mina bästisar.
Igår grät jag nästan för att jag saknade my så mycket, fattar ni lyckan när hon satt i kafeterian imorse och jag fick träffa henne. Efter den lyckosamma stunden hade jag rast i två timmar vilket först resulterade i att jag nästan somnade i soffan i korridoren och sedan fick vänta extra länge innan min lunchdejt var klar med sin lektion. Lunchen såg ut som fritiof gjorde i helgen och det var motbjudande. Sprang till programmeringslektionen och klarade jelly splash banor som jag inte klarat förut och var glad över det. På kemilektionen fick vi berätta hur vi tyckt kursen varit, bra som dåligt, och jag fick äntligen chansen att yttra mig om att jag är stressad över varenda lektion. Blir lika lättad varje gång som hon säger att vi ska göra något annat, dvs inte tvinga upp någon som inte kan att skriva på tavlan.
 
Tagga nyår då:) kanske :) jag å isse å my å tjejerna :) kanske :D hoppas det.
För övrigt så e det fan lov på fredag och min syster ska komma och hämta mig i skolan på torsdag.
SL har tagit bort mina 15.20 och 17.15 bussar men lagt till en 16.00 och en 18.00 istället:D fattar ni lr, det har aldrig gått en buss så sent som vid 6 hem till mig XD har inte mycket nytta av varken 16 eller 18 bussen nu men aja, 15.20 va så bra:/:)
 
Mamma har snott min chokladkalender för att jag råkade vara lite dum igår:( fack off, letat överallt.
live
snapchatta mig då, s0fai. vi kanske kan bli bestfriends eller så kan bara jag bli din.
 

Salami vindruvor kex laxgegga kola bröd

Igår var jag på glöggmingel hela kvällen =) det var kul och gott. Kom dit vid halv 8, åt så mkt gott och drack sprite tills det sprutade ur näsborrarna. Mådde sedan illa men vad gör det. Drack knappt nån glögg heller XD
Åkte 11 och fick skjuts till Robin. Firade 3 månader tsm i en timme innan det blev dagen efter. Spelade GTA, körde på tanter och flög ur bilen och dog hela tiden, myste och så ville jag kolla på Pirates of the caribbean och såklart fixade bejb det :') Jag somnade innan bruden blivit kidnappad och sov inte så nice hela natten. Så liten säng och såklart ska min sovpartner sova diagonalt. Äsch va gör det, vaknade 11 imorse glad ändå och spelade jelly splash innan bejb vaknade. Åt frukost och sedan efter att jag, slaviskt, gett fotmassage så åkte jag hem och kom hem för en timme sen ungefär :-)
 
Ska äta leftover godis om det finns något kvar och sen kanske börja på labbrapport som skulle vara inlämnad i onsdags. Hoppas att krillan är snäll så jag får lämna in den ändå, 3 prov förra veckan liksom, hade inte tid med en rapport också.
miss you:)

ja

Jag har en stor passion här i livet, pasta. 
Jag skulle kunna äta pasta till middag varje dag, men av hälsoskäl och misstyckande familjemedlemmar går inte det. Pasta passar i alla lägen och kan bli rena drömmen om man gör det rätt. Lasagne liksom, mhmmm behöver inte ens vara köttfärs i, gott ändå. Och carbonara herre. Tror nästan jag behöver gifta mig med en italiensk kock alternativt en annan kock som fixar mat åt mig. Den där pastan som jag och tova åt när hon fyllde år <333 SAKNAR.
Det skulle vara gott om man kunde ha pasta till kinamat. Undra om man kan det, nästan värt att prova.

Såg snooki föda barn iförrgår

Har sett så mycket program om bebisar och sett nyfödda irl och det gör mig avis. Jag längtar så mycket tills dagen då jag får barn. Tänk att ha en alldeles egen unge som knappt är längre än underarmen, som man kan hålla i och kramas med och få ta hand om. Ett barn som man tjatar för mycket till sina kompisar om att man har skapat själv, ett barn som har mjukt hår och skrynkligt ansikte. Tänk när man kommer hem från bb och vettefan vad man ska göra, sitter där med ingen och bara tittar på den. Tror knappt jag skulle låta någon annan hålla i den, sitta där å va självisk typ. Inte alls redo nu men om några år så. Åååh

Ös då


Sån ovärd skoldag men god ändå. Ingen av mina 4 kompisar var hos mig i skolan så fick va med andra kompisar:D Fick alldeles för stark varm oboy med lussebullar med supriserussin i till frullefika kl 10, skrattade i aulan för att mina klasskompisar sjöng så fult i bakgrunden av luciafirandeuppträdandet, åt torr gröt och sen matte med Morris :D jag är så dålig på att förenkla komplicerade ekvationer men fick lära mig det så kan väl det nu :-) tror inte 3c är så svårt som man kan tro, bara lite värre än 2c, Morris sa att det var mest repetition från 2c :')
Efter matten så somnade jag i skinnsoffan i teknik och blev väckt av att bejb kom och la sig bredvid mig lite slappt. Åkte vid 3 till Täby med mamsen, shoppade julklappar som aldrig förr (typ 2 st innan vi insåg att vi lika bra kan beställa saker på fyndiq för halva priset). Åt en mumsig nudel och kyckling sallad och sen bjukka mamma på godis innan vi åkte hem. Spräckt femhundralappen jag hade i plånboken nu :( men va gör det:) är en bh rikare och tror mina familjemedlemmar kommer bli glad över presenterna.
Jag övningskörde hem vilket var lite läskigt men helt ok. Körde om så mkt, säkert 3 bilar ;D å en lastbil:)

Har väldigt svullen och ond mage förtillfället, inte så nice. Får se vad som händer imorgon då;) Tova kanske:DD 

B

Det blåser så mkt så jag tror att set kommer bli strömavbrott och det vill jag ej ha såklart, då kan inte nattlampan va på :D skaffat ny lampa förövrigt. Staken i fönstret gav finare ljus på natten än mina små taklampor, sover säkert och gott nu =)
Jag gav Robin mat och sen försvann han och jag fattade inte var. Kommer upp till sängen så ligger han där under täcket och sover :') tkr det är bra att han fattar att han ska ligga i min säng på vinternätterna och inte i någon annans. Lussijafirande imårn å ja ska va luscija eller! Tåmte;D fika med min härliga klass kl 10, party i aulan, lunch och sen en lektion. Sen vänta tills tre och då Täby woho;D!!! Skoja e inte ens så exalterad bara lite. Vet ej vad paps å farmor ska få i julklapp. Å Hanna något mer kanske än det jag fixat:)<3 

Har fått 500 mer points på snapchat idag och försökt klara ut en omöjlig bandy crush bana. Sova nu :) hörs.

Nattlampan:)
P.s shit va värd den nya instauppdateringen va:)

Trött

Tja då allihopa efter lite no-blogging. Fyfan vilken värdelös dag, går endast i skolan för att få närvaro nu för tiden:) Tid att skriva på blogginlägg på engelskan, fick hänga med My på svenskan och lunchen var inte så jävla god alltså. Somnade på programmeringen då jag texten på pappret bara flöt ihop och orkade inte förstå vad som stod. Drömde så mycket konstigt, jag var så stressad och Johannes snapchatade mig och sa att jag inte fick sova längre och jag ville verkligen svara men kunde inte få fram telefonen. :) aja. Gjorde pasta med bacon åt mig själv nyss, gott. Täby med mamsen imorgon, ska shoppa så mkt julklappar!!!!!!!
"Va händer på nyår då folket?!?! - känner sig mår jättebra:)" XDD
Jag ska iaf vara med My, men vi vet ej var :) Ska bli spännande att se var vi hamnar. Hemma i soffan skrikandes för oss själva att det är nyår typ, hoppas det.
Kan folk sluta avfölja mig på insta lr. Hallå följ mig allihopa -> s0fiestikerad :)<3 kramisar.
 

Nice

Så lugnt i skolan idag med, vad händer :') vi hade ingen gympa imorse så började halv 1<3 började med prov med shirin vilket gick sådär och sedan ett prov i webbutveckling vilket var åt helvete svårt. Trodde att det skulle var en liten fin sammanfattning av kapitlena men nix, jättesvårt. Han sa att han ville skrämma oss med provet:) skrämde mig iaf. Två prov avklarade iaf och nu är det bara en vecka kvar ju. Lucia på fredag så har inga lektioner alls mhmm.
Satt på webbutvecklingen fram till halv 5 och försökte fixa en hemsida som alla mina kompisar klarade av att göra men min kod blev bara fel och jag fattar inte varför. Ska ta tag i biologipluggning snart men ska kika lite på vår nya tv först XD 
Vår 46" gick sönder imorse så fick provisoriskt ta Hannas tv som är 32". Inte ens skillnad:) bilden är så liten.
LIVE:)

Avslappnad

Det va så lugnt och skönt i skolan och knappt någon som skrek eller gapade i klassen. Kunde fokusera på riktigt faktiskt, pluggade som bara den på biologin och fick reda på betyg i nationella på engelskan. B ändå e ganska bra, jag e nöjd trots att jag fick D på prata-delen vilket kommer resultera att nationellabetyget sänks till C :(((( kom igen liksom, C i engelska när jag fick MVG i nian, blir lite ledsen.
Imorgon har jag två prov och jag har inte pluggat tillräckligt till något. Har sovmorgon till halv 1 dock<3 mmmm. Ska lämna in min klocka innan :) så den fungerar på riktigt :)

På fredag ska nog jag och mamsen å köpa julklappar i Täby :') jag behöver det iaf, inte köpt en enda.
Miss summer and plocking blueberry

Trasig klädstång och spottande tjejer

eH hellO my friends:)<3
För ett dygn sen visste jag inte alls vad som väntade, tur det XD Åkte in till Norrtälje vid halv 8 igår, åt kebab på pizzeria Esplanaden medan min dejt åt veggopizza. När vi ätit klart så sa Robin att han var ute och åkte bil så han kom till pizzerian och konverserade lite, han berättade att han hade en överraskning men jag fick ej reda på vad. Jag och My tog en toapaus innan vi 3 satte oss i Robins bil och åkte iväg i snövädret för att sladda. Hade Håkan på hög volym och Robin sladdade när jag inte var beredd XD "Har vi redan börjat:)". Sladdade runt i Nordrona och såg lodisar som hade träff och det var så kul. Sladdade runt lite i Görla efter det, fick se snoppens epa och vi blev sedan skjutsade till Club12 2 timmar innan klubben öppnade. Tur att vi var där i tid alltså, garderoben som vi skulle jobba i var lite kaos och vi var tvungna att fixa iordning den.
 
När klubben öppnade så forsade det in lite halvslappa människor som var duktiga på att säga att jag och My var söta och duktiga. Garderoben som vi stod i började bli halvfull så jag sprang och började ta emot jackor i en annan garderob. Det gick bra ändå och människor var glada och väldigt salongsberusade och hälsade och ville bjuda på öl. Fick kramar av personer jag inte visste vilka det var och det sprang in en tjej i garderoben och hämtade sin jacka när jag inte var beredd. Mitt i kaoset så rasade en klädställning ihop och jag ville nästan börja gråta. Var så stressad och helt plötsligt flyger det kläder och garderobsnummerlappar överallt. Fick hänga upp jackorna på någon annan ställning och allt hamnade i fel ordning vilket resulterade i lite kaos. Jag överlevde iallafall kvällen kämpandes själv mot 200 fulla människor som hade sina jackor i min garderob XD När de flesta gått hem så kom det en kille fram till mig och sa att han slagit vad med sin kompis om att han kunde få mitt nummer. Förklarade jag hade pojkvän och då sa han att han egentligen inte hade någon kompis, han ville bara ha numret :) för det gick ju bra :)
 
Jag återförenades med My efter 2 ensamma timmar och vi diskuterade om vad vi fått upplevt innan Robin kom och hämtade mig. Jag fick inte ens komma in i hans rum innan jag duschat då jag tydligen luktade fylla, öl och ciggrök. Duschade och fick sedan se överraskningen i hans rum. Han hade julpyntat, städat, sattit upp en ljusslinga OCH bäddat. Det var rena drömmen där inne alltså. Bytte färg på ljusslingan till en porrig röd färg och skedade sedan gott hela natten. Somnade halv 6 på morgonen och vaknade halv 2 på eftermiddagen. Tror det passar mig bra ändå att jobba natt XD om man får somna med bejb efter varje gång. Var så mysigt att få pussas efter att hela kvällen fått se massa kladdiga med löshår kyssa äldre män. Vill gå och lägga mig nu men måste plugga, ska bara kika på julkalendern först :')<3
Du passar i rött My :*

Hihi:-)

Jag klarade det!!! YESSS!!! Att sova länge alltså :) gick och la mig alldeles försent för mitt trötta huvud. Så sent så att jag på ett sommarlov skulle säga att natten fortfarande var ung. La på mig täcke över både mig och katten och drömde att jag vaknade tidigt och blev itvingad  thaimat. 
Gick upp för ett tag sen och tog på mig min skönaste tröja (currytröjan) och gjorde mackor. Fått ett nytt favvobröd, så gott. Ska kika på julkalendern och äta frukost nu och göra absolut ingenting fram till halv 8 :') 

En kompis


Här e min friend Jesipor och han ville att jsg skulle blogga om honom så jag får väl ta en för laget och skriva ett inlägg om min vän.

Både jag och min andra vän, My, tycker om Jesper då han oftast är med mig när alla andra springer iväg. Han e den som fotar mig när jag sover på shirins lektioner och den som alltid är vaken när jag inte kan sova på nätterna. Jesper är också en utav de få som inte är stel med mig och även en av de få som jag litar mkt på, det e bra egenskaper. Ibland fattar jag inte vad han pratar om när han ska hålla på med sitt spel- och datorsnack men han e ganska bra ändå ju. Han har bra lockar i håret när det är för långt och han står bredvid mig längst bort vid de korta på idrottslektionerna när klassen ska stå i längdordning. Du är solen jespor!

mmmnnlöljiokkm

Ligger i min säng med alldeles för lite wifi-täckning. Skönt med fredag ju wohooo!!! Idag hade vi Shirin som sög, kemi med Ulla som klassen inte förstod någonting av och sen bra matte med morris. Efter matten skrek jag och My lite eftersom vi fått reda på att vi ska jobba i garderoben på club 12 imorgon XD så nice ju. Måste vara vaken hela natten nu dock så jag kan sova länge imorgon då vi ska jobba halv 10-3. LÄNGTAR!!!!! vart lite nervös över om vi skulle få jobba eller inte, tur att vi fick<33 Efter vi skrikit så bjussade jag på mellis och vi gjorde klart en av inlämningsuppgifterna i matten. BRA:) Följde med My till bussen och sen gick jag och pluggade biologi på bibblan. Vet vad en gen är nu:) Gick sedan och köpte godis på hemmakväll och tog 5-bussen hem.
Åt middag framför tvn och kollade på lottningen av lag i EM. Kul att Sverige ska vara med då.
 
Ska läsa lite bloggar. Hoppas min favvobloggerska i Natur har bloggat, kanske lagt ut någon söt bild på mig som hon brukar göra.
 

Kebabrulle och judar

Fick gå upp alldeles för tidigt imorse och göra mig snygg och åka med mamma till Norrtälje. Tog bussen till skolan (XD) och vid hållplatsen var det en unge som gnällde så mycket på att bussen aldrig kom och jag kunde inte annat än hålla med honom. Frös då jag tappat bort min mössa och det shufflade fel låtar i mina öron hela tiden. Kom till skolan, fick en jobbig uppgift av Eva i engelska. Ska vara utbytesstudent i Irland i ett år och blogga om det :) så sry denna blogga kanske inte kmr vara så aktiv då jag såklart måste fokusera på studierna. HAR INTE TID MED MER UPPGIFTER. Svenskauppgiften suger snopp. Hittar ingen information någonstans hur samhället var under 1750-1800-talet. Hittade dock att det var 3 epoker under den tiden, romantiken upplysningstiden och industrialismen :) kul. Älskar historia SÅ MKT<333333333!!!! speciellt i ämnet svenska.

Fyllde i någon undersökning innan lunch. Kul men drygt. "Skulle du kunna tänka dig att bo granne med en jude? Instämmer, instämmer delvis, varken för eller emot, håller inte med"
NÖÖÖÖÖ det skulle jag ju inte kunna tänka mig iofs:) det vore ju för hemskt eller hur. Nä men serri, undra hur många som svarar att de hellre flyttar än bor granne med någon från en annan religion än en själv. Hahah och så var det en fråga om vilket parti man tycker bäst om. JAG SKA NOG SVARA SD PÅ DEN HÄR tänkte jag:) Vore kul dock att svara allting så rasistisk och sexistiskt så möjligt.
"Skulle du kunna bo granne med en muslim?" NIX
"Borde kvinnor få lika rättigheter som män?" NEJ!
Nice att de frågade om kvinnor ska få lika rättigheter som män, inte att män och kvinnor ska ha lika rättigheter. Aja, formuleringar.

Åt en slapp kebabrulle på Norrtälje pizzeria och gick sedan tillbaka till skolan i snö-öset. Hade en slapp programmering och fick mitt datorbatteri snott men vad gör det. Åkte hem med papsen och sov 2 timmar i soffan XD så skönt. Fredag imorgon, har inte ens några planer :)<3

Magknip och lussebullar

Började skoldagen med ett förvånandsvärt svårt engelska nationella. Rena turen att jag hann med att skriva på hörförståelsen, jävlar vad de pratade fort. Lässförståelsen var lite bättre dock men blev ändå stressad över att jag inte skulle hinna klart i tid. Lämnade den jobbigaste uppgiften till sist, men pallade verkligen inte mer och skrev det som lät bäst och gick sen. Mina två lunchdejter i klassen hade försvunnit så jag satt i en halvtimme och väntade på att My skulle sluta så vi kunde gå och äta potatisbullar med keso och lingonsylt. Slappt klassråd utan Henning efter lunchen då jag sekriterade bättre än aldrig förr:) Skrev och frågade varför vi inte fått tillbaka varken historia- eller konstruktionsproven som vi gjorde i ettan. Skrev också att det känns som lottningen i Hunger Games på kemilektionerna.
 
Efter en slapp mattegenomgång som var lite klurig att förstå så fick vi tillbaka proven och hela mitt gäng fick A :')<3 Morris rättar så snällt XD På programmeringsprovet skulle man ha alla rätt för att få A och på matteproven gör det inget om man får 10 fel, man får A ändå :)
Jag och My åt satte oss i kafeterian som vanligt och åt lussebullar och bjussade rille på en bulle också. Köpte macka och var även olaglig innan vi slog oss ner i teknikkorridoren för att festa på macka och julmust. Blev så sjukt mätt efter men det var gott.
 
Mams och paps gick ut med hunden nyss så det är äntligen lugnt och skönt. Alla har skrikit så mycket idag, pallar inte. Ska läsa webbutveckling och fixa Hannas julklapp och hosta slem nu tror jag, auf wiedhersen :) XD
 
tog några försök innan jag fick den bra bilden XD

suuufijaah

Skön sovmorgon till 12.30 idag. Hade ingen gympa så det var ju nice. Sov till halv 11 innan jag duschade i kallvatten samtidigt som jag pluggade till datorteknikprovet vi hade idag. Alla rätt inte ens svååårt XD gg typ.
Fick tillbaka kemiprovet igår och på det stod det C vilket gjorde mig ganska glad. Fick E på förra liksom och då hade jag alla rätt. Det var en fråga jag inte kunde på det här provet och fick ändå C men ajaa, skönt att förbättra sig iaf. Fortfarande inte ens börjat på labbrapporten vi skulle lämnat in via glogster för 2 veckor sen eller något, men ok.
 
Efter datorteknikprovet så skulle vi redovisa om olika hårddiskar. Hahaha kul att alla i klassen satt och skrev på datorerna istället för att lyssna på de som hade redovisning, vet hur Shirin känner sig nu. Webbutvecklingen gick fort och det var ganska nice ändå för Danne bjöd på lussebullar med chokladkladd på. Lyckades göra en grej rätt relativt snabbt och satt den nästkommande timmen och väntade på att alla andra skulle klara av det. Prov på 30 sidor på tisdag då :) tagga :)<3 Hahah fan trodde jag skulle kunna slappna av den här veckan men nix, 3 prov och en inlämning nästa vecka igen då.
 
Är det bara jag som inte fattar vad julkalendern handlar om. Trodde först att det skulle handla om när de bygger raketen, sen om resan dit och nu fattar jag ingenting;( aja. Mamma bakar lussebullar och jag har ont i rumpan. Vill verkligen jobba på klubb på lördag, pls Loke<333 vill gärna få mer än 500 kr också pls.
Måste göra något vettigt nu tror jag. 79 dagar kvar till Florida.
 

blodgrape

Stannade hemma idag då jag är både febrig och snorig. Nös precis ut banan genom näsborrarna. Vaknade imorse och var helt snurrig, kollade på julkalendern och somnade sen om. Ska snart ta mig till bussen snart då jag inte kan missa kemilektionen eftersom att vi börjar på ett nytt kapitel som jag tror att jag inte kommer fatta någonting av.
 
Från 4-8 igår hade vi strömavbrott. Man blir ju helt handikappad. Mamma förhörde mig på datortekniken medan jag åt kall pizza till middag. Gick inte så bra med förhöret då mitt huvud var helt såsigt pga febern men aja. Måste få i mig alvedon och nässpray nu och sedan gå till bussen. Vi hörs då kompisar:)
hahaha inte så röd om näsan iaf

Hei

Åkte till Robin igår vilket kanske inte var så bra pga att jag är dödssjuk nu men det var nice ändå. Spelade gta och bråkade i en kvart om choklad som jag tydligen inte fick äta upp. Kollade på Crocodylus dundee och åt upp chokladen iaf. Somnade med kläderna på och vaknade mitt i natten av att ruben röjde lite för mkt våningen över.
Sovit bort cirka hela dagen hitintills vilket är skönt men inte så bra. Gick upp 11, åt frukost, gick och la oss igen, vaknade 2. Aja, ska hem nu.