Logan<33

Papa Razzi and the Photogs – Logan Lerman, Girls Want to Kiss Your Face All the Time
hahaha ni lär ju lyssna på den. Så jävla kass artist men ändå så bra lyrics, beskriver liksom hur vacker Logan Lerman är. Hahaha. Han har massor andra bra låtar också, vet att många av mina läsare ÄLSKAR justin bieber eller hur. Han sjunger om justin också :) vilken tur! och om taylor lautner: ladies find him very attractive but they don't likw to admit it cause if they do it's as if they were cheating on Edward, because they all loved Edward first.
Hahah aja. Bra skiva ändå<3
Finns till och med om Miranda Kerr för alla mina fab fashion intresserade läsare.
Papa Razzi and the Photogs
 
 

SKIT

JAG ÄR SÅ GLAD. Klarade en level som jag kämpat med sen sportlovet började i fredags, fyfan vad braaa!!! AAH!H!H!!H!!!! Tihi :) fick en super karamell och bah YOLO parade ihop den med en cool randig så ba SWOSH klarade leveln på två drag liksom HALLÅÅ!?!?!?!? AAHHH1!!!
 
 
:)

Hallå hörrni

Shoppat en tröja som gör så att jag ser ut som ett får. Hahaha aja den var på köpet så det är okej.
Sen så en lila tröja till mitt röda hår, hur tänkte jag där?? Och plis bli vår nån gång så jag kan lära mig åka longboard, pliiizzzz.
Jag ska analysera nu. Fan va kul

Saknat dig så

Tjännaaaa

Guuud så kul. Guuuuuuud. Hängt på vätö de senaste dagarna, kul. Bakat sockerkaka och ätit våfflor och gift mig med en smed, på skyrim XD
Fett schysst ju, Kim somnade 22.00 i förrgår så jag satt och spelade på natten som en riktig gamer, wow :) är level 12 nu<333
Eh ja. Sen så har vi onepiece mysit och ba haft det bra. Jag fyndade som fan på H&M's herravdelning igår! Jacka för 100 spänn som egentligen kostade 299, kap eller hur. Sen åt vi gifflar. Det går inte så bra för mig att träna just nu, var nära på att spy i måndags efter Friskis, inte ens kul att vara så.

Imorgon ska jag med mamsen och Hanna till Stockholm fast jag inte har några pengar. Och inget spotify premium. Och inga hörlurar. Men jag har Kims finaste tjocktröja<3 YES.

Feb. 25, 2013

Kim är arg för att Disney channel visar program där de dömmer folk och pratar om sexinbjudningar, vi kollar på thats so raven. Hahahaha cp.

Vill spela skyrim så jag ska göra det nu. Hejdå.

Keeej

Bra re blev. Lite ljusare i botten eftersom att där satt utväxten men fräsigt ändå.

Feb. 24, 2013

He's amazing

Harryp och chirre

Standard helg. Lär ju minnas exakt vad som händer i alla Harry Potter filmer om typ 40 år även fast jag inte sett dem på superlänge.

Är en rödtott igen :-) mer än förut skulle jag säga. Köpte en bikini och mös med hela familjen i sängen idag.

13

Hey.
Varför drömmer jag så mycket, så många olika drömmar varje natt. Inatt var jag ute och gick i norrtälje, rakade av mig håret, myste med Kim och så skulle jag på Hannas bröllop fast det verkade som att hon fick kalla fötter. Hahaha hade idrott nån gång där på natten också och My skulle gå och duscha med någon tjej och jag fick inte veta vem :(
 
Men okej. Idag är jag äcklig och ska roadtripa till Norrtälje, kul med toklördag :) ska in på mixit :)
hejdå.
fan vad gott den luktar. 13 månader-11 timmar med min babe idag ju.

Den här stämmer verkligen så himla bra tycker jag

Myskväll

Tittar på Hannah Montana och sover. Så skönt. Mjukisbyxor på och ska ladda ner Romeo och Julia och äta godis ikväll :)
Tog mig till skolan idag för att vi skulle ha genomgång hur man skriver en rapport, hade vi det?:) nej:)
Lite arg, vill ha Kim.
Hahaha lite grabbar i teknik här varsegod:)

Myzer

Hahaha katten blir så bra på bild.
Har nästan fått i mig en hel risifrutti idag, mmmuuims va gott det var. Orkade inte äta hela bara. Skönt att slappa i soffan och kolla på Vänner. Ska vara frisk imorgon annars kommer Sara bli fett arg

Hahaha fuck

Hatar My och tycker om Kim. Fast tycker om My ändå hahaha. Ba luras att jag ska vara med jeffarn i grupparbete, oj vad arg jag blev. Trodde serri på det för jag hamnar alltid i så dåliga grupper sen jag började teknik, jippi hahaha aja som tur va så var det inte så. Bra. Och Kim är bra och jag tycker om honom<33
Jag klarade level 37 i candy crush, är så glad

Va

Ska inte avslöja för mycket om min fartfyllda dag, men jag kan säga att den innehåller samma paket kycklingnudlar som befunnit sig i min mun 3 gånger bara idag. Fyfan så vidrigt det är. Kräksjuk och mysig, usch.
Pappa har köpt underbara safariyoghurt till mig vilket jag är glad över, enkelt att svälja och ger inte mycket smak när det kommer upp igen <3 rekommenderar det.

Ska få i mig yoghurten och sen sova lite till antar jag. Kram.

Hej :)

Idag ska ni veta mina kamrater, idag har jag varit arg :)
Cp-katri gav oss en ny uppgift i tekniken som alla blev arga på, bra katri för det hade vi ju verkligen tid med:)
Sen så råkade jag välja fel plats när Hipster-sara hade sin genomgång, satt för nära och blev nästan döv. Herregud vad hon pratar högt. SSSCHHH klassen hör jag lovar. Annars då?:) Jo nu ska ni få veta. Räddade mina gruppmedlemmar i tekniken idag och fixade så att vår kära lärare hjälpte oss med CAD:en. Lennart<3
 
Jag har så ont i rumpan idag. Tränade för hårt igår helt enkelt jag lovar :)
Äsch pannkakor och lång rast i skolan imorgon<3 och sen ett segt experiment på fyssen och sen gymma som vanligt eller hur.
Min syster har tatt körkort nu så på lördag ska vi fira<3 hanna bjuder<3 hemmakvällgodis <3 VPS i norrtan <3
Min klass, TE12A heter dem.

Okej vad gör jag :)

Sitter och nynnar med lite i musiken från Candy crush. Varför gör det? Har ingen aning :) märkte att jag gjorde det bara.
Och aaa men mm det här lär ju gå aa

Hallå där :)

Easy to talk to. Everything you ever wanted. Easy to please. A pushover.
Down to earth. Addictive. Attractive. Loud. Loves being in long relationships. Talkative. Not one to mess with. Rare to find.
 
 
Horoskop stämmer ju fan. Schysst. Den översta var min partners och den understa min. hehe. Not one to mess with va, passa er. Two weeks with my baby today<333
Skridskor med klassen idag. Kul. Tänk om man kunde sjunga, och tänk om folk som sjunger dåligt kunde sluta sjunga, hade varit skönt. Iallafall, skrilledojorna gick riktigt bra idag :) Fan vad galna hockeygrabbarna var när vi lekte kedjekull å herregud, man kunde bara glida med ju. Nu ser man inte Jan på 2 veckor då:'(
 
Aja min fit for fight fortsätter och jag var så nära på att mumsa idag, men tyvärr fick det bli kiwi istället mmmm. :)
Imorgon är min favoritdag, för då får man ha 2 timmar fysik och så får man träffa både Katri och Sara på tekniken. Jättekul. CAD:en ska vara klar imorgon och vi måste göra om allt, eh va? :) Hejdå orkar inte.
Follow me on instagram pls:=) s0fai

Lasagne

Myser lite casual efter middagen bah

<3

Pls

Snälla låt mamma och pappa köra i diket och bli tvingade att övernatta i diket en dag. Snälla. Så att jag får vara själv. Orkar inte när de inte nöjer sig med mina mål och betyg.
Welcome to my life av simple plan liksom, så är det.
Fast jag mår bra även fast jag är arg. Förstår inte ens hur en pojke kan göra en så lycklig genom att bara chilla med mig. Ååå vad jag tycker om honom.
Hahah även fast han råkade slita sönder halsbandet jag fått av honom, så klumpig.
<333

Bra

Hahaha hej.
Höll tal och hade matteprov idag. D på provet och säkert på talet med. Hehe.
Jo men sen så chillade jag lite på gymmet och hade efter det väntade en riktigt romantisk dejt på subway med kimzter. Sen köpte jag en tröja på hm ockej :)
Vi gick på Die hard och den var ok. Ganska bra ändå kom igen brusan är ju gammal.

Men jarå. Spelar skyrim och äter chirre just nu, bra. Nästan bäst <3 okej bäst XD
Hejdå.

Glad dag <3

Lyssnar på min bästa blandskiva skiva som jag gjorde nån gång för längesen när jag hade en gympalektion, tror det var i 8an med Mican <3
Vad gör ni då?

TjenA

Å vad bra det kommer gå på matteprovet på imorgon. Verkligen. Fast idag har jag faktiskt varit produktiv och jobbade massor på mattelektionen! Har tal imorgon också. Orkar inte bry mig att lära mig det utantill, matten är viktigare, lär ju ändå få typ B i svenska så det e lungan. Jag fyller år på samma dag som matteläraren, kul ju :)
Har en fin allahjärtansdag. Städat och ätit hårda mackor, mmmuummms. Jag och My lag lite lappar i grabbarnas skåp i teknikkorridoren, hoppas de blev glada. Ok brb matematik 5000 behöver mig.
Ps paketet är ej till mig själv jag lovar

Snabb

Tog en powernap på mammas jobb nyss. Det var skönt. Börjar inte förrän 10 idag men måste ändå åka vid 7 haha, livet e bra<3
2 lektioner nu bah sen ska jag gymma och plugga. Hare!
Barbie tema<3

Kompis

Hahaha kul med gamla bilder från bilddagboken<3333
 
Har inte mycket att säga idag, sry kompisar. Min teknikgrupp är ju bara för härlig<3 nej men de är okej ändå även fast vi bytt design 4 gånger.
Sovmorgon imorgon som jag verkligen kommer kunna få njuta av. Och slutar 12.15<3 ja<3 gymma<3 ja.
hejdå alla är sura på mig idag

Fettosofie<333

Okej kom hem nyss och är så himla hungrig och kinamat resterna från igår såg så himla mumsiga ut så jag var bara tvungen okej.
Idag har vi åkt skridskor med klassen:) funny. Var så bra på skridskor förut men nu kunde jag knappt stå på dem, okej.
Gick till gymmet sen och hängde ensam medan mina kamrater låg och lyfte vikter, inget för mig det där. Jag har sån jäkla träningsvärk från igår, skönt ju.
Aja snapchata mig: s0fai

Äntligen<33

Nattmacka japp mums. Hårda mackor <3
Idag har jag äntligen tränat för första gången på 4 veckor. Mums vad skönt det var. Intervallade och blev supersvettig och röd i ansiktet men inte bryr jag mig, det var ju skönt. Från och med nu blir det träning måndag, onsdag, torsdag, fredag och söndagar, jag är taggad som fan eftersom att jag ändå är förtryckt och ensam på fritiden. ♥
Förhoppningsvis blir det något härligt friskispass med pappa nån gång i veckan också. Ni förstår inte hur härligt det kommer bli att få kondition och ork igen, mmmm.
tja fetto

#fitness#thinspo

Hahaha hatar det här. Det känns så himla coolt men så ser det inte häftigt ut alls

Hallååå

Står här i mina pyjamasshorts och undrar varför det inte är vår? Kom igen. Nu när jag fixat en ful longboard och allt. Pls vädret försvinn, du behövs inte.

Tänk om det inte skulle finnas något väder. Hur fan skulle det vara då?
Det skulle ju inte ens vara något även fast det måste. Utomhus skulle vara inomhus eftersom att det inte finns väder inomhus. Då kan man aldrig gå utomhus igen och mammor skulle inte ha något att klaga på. Fast då kanske alla skulle vara tvungna att städa varsitt rum i det nya inomhus och hur ska kommunen dela upp det där?? Man kanske kan dra lott om det. Synd om de som får skogen, kul att gå och dammsuga där råkar typ suga upp en älg. Tänk om det blir jag som råkar få skogen. Nä jag tänker inte tipsa om den lottningsidén iallafall.

Ska gå och sova med katten nu.

Tjejor <3

Mmm 9an, så bra brudar

Hemma

Efter en jävligt lång och kall dag är jag hemma i kära Kragsta igen. Har spenderat min dag med att åka till ishotellet, flyga och väntat väldigt länge på en sliten kebabtallrik.
Just nu har jag kissen i knäet och kollar på Melodifestivalen. Hahaha fan vad dålig alla låtar är, bara Sean Banan som e bra ;P xD XP xP
Längtar tills på onsdag också, mmm, eller ja bara eftermiddan. Fuck kom precis på att jag ska hålla tal på onsdag. Kanske ska skriva klart det då. Gissa vad jag gjorde nyss My, en hårinpackning :)
Lite pics: xP

Passenger, inte Kent.

We're born with millions
Of little lights shining in the dark
And they show us the way
One lights up, every time you feel love in your heart
One dies when it moves away

Söt pussbild va

Och genomskinlig grå blir jag Utan dina andetag

Vad gör jag. Ligger och kollar lyrics på gamla Kent låtar, bra fritid <3
Imorgon ska vi åka en utflykt till ishotellet och sen hem, fan va bra. Åt god thaimat idag, mycket vitlök är ju gott. Pappa har köpt en mössa och en renfäll, så rolig han. Såg även en exotisk EPA utanför Scandic och stod och drog i dörrarna på fel bil. Aja:)

Bra

Bra att det förra inlägget publicerades nu fast det skulle publiceras igår kväll. Aja. Följde med Hanna till skolan, var där i nån timme och tog mig faktiskt hem nu. Glömde ta min pencellin imorse så det va bara att gå tillbaka igen. Nu ska jag äta godis och kolla på tv, fyfan vad skönt, är så trött och less. Hare!!

Hej vad gör ni:)

Kirrrrrr

Hej:)
Fyfan alltså. De tog min parfym på flygplatsen mmmrmmhhhmmkkk. Jaha kul liksom. Sitter i onepiece i Hannas lägenhet och tinar. Fett varmt ute i -24:)
Solen går ner och Hanna ska baka åt mig. Mmm. Har ett päron i kylskåpet som väntar på mig, mmm shoppade med Hanna.
Nej men japp. Saknar Kim, japp. Hejdå.
Okej marken se ut såhär :)

Hååååååkan

Tänk om man får en liten dotter med blondt krulligt hår. Fan vad fint, hade suttit och pillat i det hela tiden.
Jag och My ritade på engelskan idag :) hoppas man får betyg på det för då lär vi ju få A eller hur.
ähhh nu ska detta inte vara någon konstblogg så jag tänker chilla istället och ba säga tja.
I 5 mins fick jag träffa grabb som jag tycker om, sen ville bussen åka. Orkar fan inte skriva, ska upp 6 för att hinna med flyget, jaaa!!<3
hahaha juste va med i norrtälje skvaller på insta:)
mmmm god middag

Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik, jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Tja. Är så lost idag. Var iallafall smart och tog på mig slappa kläder, favviströjan på. Hallåå.
Va händer
Alltså
Hejdå.

Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna.

Bästa dagen på veckan idag eller hur. Går till 20 i 5 och en lektion som är 3 timmar. YEESSS!!!
Äsch det var kul på fysiken, Lennart hade fixat tipsrunda:) tur att vi skrev ut svaren på frågorna så vi slapp googla efter alla.
Vid halv 1 åkte jag till sjukhuset och doktorn. Tog 7373 blodprover och fick pencellin för att jag fått en fin infektion<3 så jävla stora piller :(
Tekniken sög. Vi skulle börja cadda men det gick ju sådär. Var tvungen att göra om vår ritning 4 gånger så tillslut valde vi att sluta 20 minuter tidigare och skita i CAD:en. Dock kom min Kim och var med från 2-5 så det var mycket bra, mycket bra. 1 dag med älskling idag<333 skoja. Cp.
Tagga Kiruna på torsdag :)

Haha

Men åå. Vrf spårar allting. Jag är så glad och det kommer bli bra. Jävla Sofie, kommer bli ensam och förtryckt om jag fortsätter såhär. Sämst.
Jo men annars så gick jag och la mig i sängen när jag kom hem, hulkade lite, snorade lite och sen så pratade jag med Kim. Uääähuuäääö.
Började en ny kille i vår klass idag :) han heter sebban och gillar biffnudlar. Vi hånglade med dockor på gympan. Tänk hur många som blåst i de där, mhmm. Duktig på att sprita den iallafall.
Måste sova snart, är så trött. Slutkörd.
Nipplen på dockan, grå och verklig.

Och han ringer och säger; Det mörker Du ser, gör att stjärnorna märks lite mer.

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du

Sitter på bussen påväg hem äntligen. 3 timmars sömn och gråt i halsen hela dagen, värd skoldag. Vrf är jag så naiv. Pucko Sofie.
Aja vart arg med My idag, fyfan vad skönt det var. Hatar tjejer, hatar grabbs som inte förstår, hatar när någon ska trösta men så börjar man gråta ännu mer. Orkar inte ens vara stark i hjärnan, bara slapp och böla framför alla. Hahah som när Eva frågade mig på engelskan varför jag såg så trött ut. Skulle sagt sanningen, mm vad kul, hon skulle inte ens bry sig lite hahaha. Åh. Jag tänker försöka vara kompis med ett svin. Varför det undrar ni, jo nä inte fan kan jag svara på det. Något inom mig hoppas att allt ska bli som det var för 2 år sedan, när vi var bra och behövde varandra. Åh, vilken jävla dröm, väck mig förfan. Fan vilken dagbok jag skriver, men vem ska läsa ändå så spela roll. Hej My.

Jahopp

Fula jävel. 

Fan

Fanfanfan.
Precis när allt blivit bra så ba, fan. Jag kan ju inte ens leva utan honom hallå. Stanna där du är pls.
 
Köpte en longboard idag. Jag skulle säga att jag är en naturlig talang. Sen har jag legat i sängen och pratat med Kim, åkt för mycket bil och just nu ligger jag snorig i min säng och funderar. Funderar, har panik och bryter ihop. Varför? Vet inte, känner bara att jag inte alls vill leva utan min pojkvän, han kan inte försvinna. Kul med skola imorgon, vill ruttna och dö. Fan.

Fredagskväll med Mican :)

Ostbågar och Loka och gladiatorerna:) funny kväll. Har frusit lite bara:)

Feb. 01, 2013

Sååå

Hey. Jag är så dålig :) somnar nästan på lektionerna men när jag lägger mig i sängen på kvällen sen så är jag inte trött, bra:)
Har för första gången sett ett historia-program på tv idag. Tack Henning för den roliga läxan, tog den fan serri och lyssnade intensivt.
Om en vecka ska jag till Kiruna. Kul. Aja. Ex de. Här e lite bilder på mig och min kompis bara. <33