arg på doktorn

Jahaja. Var hos doktorn imorse och fick reda på att jag har stor vitamin-B brist. Jag har haft det i minst 2 månader, inte konstigt att jag är trött och typ döende hela tiden. Vill ju inget annat än att ligga och vila hela tiden. Min förra doktor tyckte att mina blodprover såg jättebra ut, inget fel med de alls. Bytte doktor och hon jag har nu såg direkt från samma blodprover att jag har vitaminbrist och att det måste behandlas. Har fått piller utskrivna nu och jag ska ta 4 gånger den normala dosen varje dag för att få normala värden. Är så arg på min förra doktor. Jag har varit så jävla trött och inte haft någon livslust alls och så visar det sig att jag inte hade behövt må så. Nu är det väl kanske inte bara vitaminbristen som påverkar men det hade nog hjälpt rejält att få vara stabil iaf kroppsligt. Det värsta är att det tar ungefär en månad att få upp värdet igen så jag kommer vara trött i en månad till.
 
Sitter i skolan just nu med ynka 4 klasskamrater då resten är i Västerås. Orkar inte fokusera som vanligt och vet inte vad jag ska plugga på då det är fritt plugg hela dagen. Är här för närvarons skull, vill ej råka förlora mitt CSN. 
 miss morris

Jbbcchkknmm

Förstår ni hur besviken man blir när man sökt varenda ledigt jobb i Norrtälje kommun och inte fått ett enda svar? Jag har sökt så jäkla mycket jobb detta år men knappt fått respons alls, möjligtvis ett sånt där automail som går ut till alla som sökt jobbet men inte fått det. Så har det varit i bästa fall. Annars har jag inte fått något svar alls från de flesta. Men idag hörni, idag ringde mrc upp mig och frågade om jag ville komma på intervju imorgon. Och jag provjobbade även förra helgen för kaféjobb i hallsta som gick jättebra. Chefen på kaféet kunde absolut tänka sig att anställa mig och det blev jag glad för. Helt plötsligt från inget jobb till möjligtvis två på en gång som vill med mig.

Annars så är jag bara så jävla trött. Har inte lust med någonting överhuvudtaget.  Har inte ens lust att gymma och det brukar jag ha. Inte lust med något förutom att äta ostbågar. Har jag några ostbågar hemma? Nej. Ska jag åka och köpa det? Kanske.

Sökte häromdagen in på 14 olika program på högskolor och universitet. Vore ju spännande om jag kom in på något, men har typ 17 hp och det räcker inte så långt. Fick dock en jättebra tygpåse från KTH nyss, lite synd att det är omöjligt att komma in där.


Ångest

Det finns så sjukt mycket program och kurser som jag skulle kunna tänka mig läsa på högskolorna och universiteten. Jag pratade med min syo om att bli sexolog och vi kom fram till att det var 5 år totalt för att bli det. 3 år inom människobehandlade program och 2 år för en masterexamen inom sexologi. Jag mejlade det enda universitet i Sverige som har ett program i sexologi och frågade vad för människobehandlade program jag ska gå för att ha behörighet att börja läsa masterkursen. De svarade och sa "Programmet riktar sig till yrkesverksamma, exempelvis som kurator, barnmorska, psykolog eller läkare. Efter utbildningen har du förbjupad kunskap som du har med dig i ditt yrke." Alltså blir man inte direkt sexolog efter att ha läst programmet, man får bara bättre kunskap till sitt redan verksamma arbete. Har lite ångest vad jag ska plugga till nu. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bli barnmorska men detta innebär att jag måste läsa till sjuksköterska med praktik på sjukhus, det vill jag nog inte. Kommer nog antagligen söka socionomprogrammet eller något inom folkhälsa. Jag får se, jag vet verkligen inte och jag måste bestämma mig innan ansökningstiden tar slut ååå. Kommer väl antagligen inte in ändå så varför ha ångest. Hade prov i samhällsekonomi idag, jag ska inte bli ekonom iaf. Provet var relativt lätt men så mycket olika begrepp att hålla reda på.

 Imorgon ska jag åka och provjobba 07.45 i hallsta. Ligger för stunden med Robban på magen och en filt över oss, han mår dåligt och fryser och jag med. Vi kollar animal planet<3

Titta deprimerad han ser ut när han sitter och filosoferar. 
Fick påskägg från min kille idag<3 so happy 

Arg

Är så besviken på min klass, de är så efterblivna. Vissa vill ta bort rätten att kunna få halalslaktat kött i skolan, mest för att de inte har kunskap om hur halal går till. Det är som om man skulle förbjuda vegetarisk skolmat bara för att man själv inte är vegitarian. Vid halal skär man av halspulsådern och låter blodet rinna ut samt att man ber en bön. Tror mina klasskompisar att man låter allt blod vara kvar i djur som inte är halalslaktade? Blir riktigt ledsen på min klass ibland.
25 stycken varav 22 stycken killar. Ingen fattar varken rasism eller sexism. Underbart :-)

Håller på att micra kyckling och ska marinera, gott det ska bli. Sen gymmet och sen sitta uppe till 12 för jag måste skriva klart mitt gymnasiearbete wiho:/ 

Lat


Det är lördag och jag har spenderat hela min dag här. Kollat weeds och taggat inför att bädda rent i sängen, inte lyckats göra det än. Ska jobba klubb ikväll, spännande det ska bli.

Para

Idag har jag gått från nästan 6000kr på mitt konto till 500kr:(((( gråter. Var skyldig Johannes pappa 1000 från Thailand och sen så är min bil äntligen färdig på verkstan som den har varit inlämnad på nu i en månad vilket kostade mig 4000kr. Värsta kostnaden jag varit med om. Har saknat bilen iaf, skönt att få tillbaka den<3 fräsch och nylackerad. Inte kört manuell bil på en månad, ska bli spännande. Är hemma hos pv nu och har fått maraboujapp så är nöjd. Borde plugga men är så himla trött och har så ont i magen så måste vila lite först. Pyntade pvs rum med en fin ljusslinga och den räckte runt hela hans rum pga det e så litet.

Misigt

Jimmat

Hur kul är livet egentligen när ens favorit åker ut från Masterchef 2 gånger? Inte så vidare va. Men jag har iallafall tagit mig till gymmet idag, sitter här nu och kan inte gå efter legday pga så svag efter att inte tränat på en månad. Missar Masterchef när jag är här men fan bryr jag mig när min favvo åkt ut. En söm på mina träningstights har lossnat så de håller på att gå sönder sådär som strumpbyxor alltid gör, vill gråta för de är mina favvos. Sitter perfa och framhäver allt det bra!! Har för övrigt ätit två marabou-japp chokladkakor själv på 2 dagar, så himla gott. ny maraboufavvo. Vill ni göra mig glad så kan ni få ge mig det. Vill ni inte göra mig glad så kan ni säga att feminismen har gått för långt eller något annat sånt där trams. Är lite less på att gå i en klass med bara killar, mest för att de inte förstår någonting om jämlikhet aka feminism. Önskar att någon grabb som alltid är tyst och lugn i klassen en dag ställer sig upp och högt håller ett tal om hur viktigt det är att behandla alla lika. Hur coolt vore inte det ändå. 

Tjaba

Är så less på detta väder. Alla hyllar och älskar solen men ingen nämner att det är så himla torrt klimat så mitt hår är konstans frissigt. Frissigt och elektriskt hår är fan det värsta, serri. Flyger runt överallt, fastnar i ansiktet, ger stötar. Man måste blöta sig hela tiden och det suger. Och även om det är sol som värmer ute så kan man inte gå med snygga vårjackor än för att då fryser man ihjäl. Och det är jobbigt med alla människor som uppdaterar instagram att de "älskar vädret😍😍😍" man ba ja jag fattar. Lite grinig idag men mitt hår är frissigt så det är ok.
Min solbrända hud från Thailand är helt torr också för att det är så ofuktigt ute:(

Kompis




Va ju med Tova i fredags och hon gjorde mig snygg med både tatueringar, osymmetrisk sminkning samt ny hårfärg. Det va mys<33

Aha


Åt fajitas idag, hur gott va inte det då fucking true love. Och igår firade jag och pv ett år tillsammans även fast vi tydligen inte gjorde det. Och idag skulle jag haft fysikprov men jag skakade på huvudet när fysikläraren kom och skulle hämta mig och så slapp jag.

Vill åka och träna men är så himla trött. Satt uppe till 12 inatt och skrev på en jävla svenskauppsats som skulle lämnas in innan 23:59 och jag lyckades få med de flesta delarna. Saknade lite i diskussionen men det ska jag lägga till sen. Fick till och med ett abstract, nöjd. Ska spela 1010! nu (jättekul mobilspel) och kanske maila syon pga behöver vägledning vad jag ska söka för kurser på universitet för att kunna bli sexolog. Fattar ju att jag måste läsa något socialistiskt men lär ju behövas naturvetenskap och sånt också.

Klubbjobb i helgen<3 längtar:-) ska få mycket mer lön än innan, hoppas det är värt det annars pallar jag inte. Kom till klubb havspiren på lördag allihopa. 

Tovzter

Min lärare tyckte idag att jag såg fräsch ut för att ha varit sjukanmäld i 2 veckor. Javisst sa jag och sa att jag varit magsjuk vilket jag faktiskt har varit. I Thailand dock men ändå. Jag är påväg till Tova just nu<333 hon ska färga mitt hår för det har jag befallit henne och så ska vi äta middag för jag är jättehungrig. 
Hahah va så taggad på att bli fotad. Ser inte ens dräggig ut. 

Mobergs




99 dagar kvar till studenten idag och jag hade askul inatt. Johannes körde så kunde partya loss. Tyckte lite synd om Johannes som fick ta hand om både mig och Lucas men vi hade det roligt iaf!! Beställde en snygg rosa drink som inte tog slut på hela kvällen och drack två flaskor vatten själv, ansvarsfull. Fick kramar av främlingar och pussar från pv och var lycklig. Runt 2 tog vi oss hemåt då pv hade ledsnat på att vara ensam nykterist och jag somnade snett över hela sängen halv 3. Johannes hjälpte mig av med strumpbyxorna innan jag somnade och jag lyckades ta bort sminket själv vilket jag var väldigt glad över imorse att jag gjorde. Vaknade 8 imorse, mådde bra men allt snurrade så tog välbehövd sovmorgon till 12. Låg sen i sängen hela dagen förutom vid lunch då pv åkte och köpte kebab till oss (drömkille), kollade på mammas lilla 10" tv och gosade.

100 dagar

Idag är det 100 dagar kvar till studenten och jag sitter i min säng, nyduschad med mjukisar. Ska snart åka till norrtälje hem till mamsen och göra mig snygg tillsammans med Johannes, soo taggad inför klubb ikväll XD ska gå i mjukisar i skolan imorgon pga kommer nog inte må så bra, längtar. Jag åkte och jobbade efter en evighetslång skoldag idag och det var helt ok. Vi snackade om ekosystem och nischer och sånt där som man pluggade för 10 år sen på högstadiet och jag ville komma ihåg vad allting är i huvudet men det gick tyvärr inte. Är sån bra läxhjälp, kan inte så mkt och får googla på allting men aja. Poängen med att jag är där är inte bara att jag ska hjälpa utan även att min elev har en utsatt studietid där hon måste göra läxor vilket jag nog också skulle behöva. En dag då jag måste plugga minst 2 timmar för annars kommer någon och är besviken på en.
 
Måste get my shit together och ta mig till Norrtälje nu. Är så himla trött men ska vara vaken minst 9?????? timmar till fyfan va långt. Tur att pv är nykter och kör ikväll, hade dött av att gå från Mobergs till Solbacka.

Thy





Sista från Thailand. Vi åkte till bankok lördag morgon för shopping av fejkmärken och fyfan, aldrig bankok igen alltså. Svettigt, avgaser och grisinälvor som låg öppet på bord på utomhusmarknad. Med massor med flugor på, men det är väl inte så kinkigt antar jag. Nä usch. Är dock väldigt glad att jag fick spendera 2 1/2 vecka med bejb<3 My one true love ofc, 1 år på söndag wiho. Ska äta middag och plugga till fysikprov tsm då, drömmen.

Trött

Är såååå tröööööööött. Ögonen är helt torra och vill blunda hela tiden. Klockan är 1 på natten i Thailand så det är väl logiskt. Var i skolan idag och det var lika segt som vanligt, är riktigt duktig på att prokastinera även fast jag har 4 rapporter som ska bli färdigskrivna hmm. Åkte på håltimme och köpte 100-dagars klubb biljetter, ska bli spännande med klubb på en onsdag och alla bakis i skolan på torsdag<3 men innan klubb så ska jag åka och jobba i Upplands Väsby, får inte va lika trött då som jag är nu hoppas det går över. Min hungerrytm är jättekonstig också, åt för en timme sen och är hungrig nu?? Alltså hungrig så det gör ont i magen. Vid lunch blev jag mätt på två pastabitar och nu är jag hungrig när jag precis ätit wtf händer.

Var och fyndade på barnavdelningen idag och såg mig själv i spegeln i omklädningsrummet. Herre vilken slapp kropp jag fått av att inte gymmat på 3 veckor, helt sjukt. Den var väl inte fast innan direkt men nu är den helslapp;( rumpan är helt platt hahah, måste ta mig till gymmet asap när min förkylning försvinner. Lägenheten som Johannes bor i nu ligger precis bredvid friskis så det e ju nice<3
Måste färga håret. Solblekt och utväxt, någon som är sugen på det lr <3

Hkllxzd


Detta är drömmen efter 20 timmar på resande fot. Vi var i hallsta halv 12 igårkväll efter 15h flyg. Fyfan vad illa jag mådde då alltså, helt sjukt. Fick pizza av Johannes mamma och sov sen i den absolut bästa sängen. Johannes har ny säng och den är så mjuk<33 är hemma nu äntligen iaf och ska kolla walking dead.