haha aja

 kan lika bra ladda upp pics nu när det fungerar för en gångs skull :P ^^:)

hehe xD

ooj vilken bra natt jag hade alltså. Så mysig.
På bilden är det jag med en larv, mamma hitta den i köket. Snart äre fekke för hanna som tog studenten och fyller år snarre, orkar inte ens längtar bara till maten<33 Vgn?? Ska spela minecraft inatt. 
 

jkjkbjbk

Hahah aha två bilder laddades iaf tydligen upp från när jag va med My :)
Vi badade. Det var så skönt :) Såg två som sexade i vattnet.

Hahah

La ifrån mig telefonen vid tvn så att den skulle kunna laddas via usb av tvn medan jag sov. Orkade inte ens 5 min. Är något av vad vuxna kallar mobilberoende. Kommer bli så strålad.

Imorgon ska jag upp tidigare och städa lite, sen gymma och sen MYS MED BÄSTA!!:) nej men det kommer bli skönt. Har bara chillat hemma och övningskört lite till pizzerian idag. Har sån grym träningsvärk från intervallerna i södra bergen trapporna igår och i tisdags. Mmm.

fuck off

är arg för att det inte fungerar att ladda upp bilder i inlägg och så är jag arg på alla jävla tuttar som hänger och är upptryckta över hela facebook. Ligger ner/böjer sig fram och bilden ser verkligen ut som att den är tagen på ansiktet men så ploppar tuttarna upp där och likesen rullar in. Fuck off alla vet att ni har stora tuttar och det räcker nu. Sluta upp att visa hud på varenda bild på instagram och låt alla kåta pojkar få leta upp riktig porr istället för att vilja ha er. Haffa på riktigt istället för att använda era kroppar, pls. Orkar fan inte. Ni kommer ha så intressanta konversationer när ni väl träffar grabbarna på riktigt, verkligen. Kommer inte alls vara astråkigt och stelt. Haha jag är arg. Jag tror att en intressant personlighet är mer värt än en intressant kropp, jag tror verkligen det.

Gott

Lol såg precis mina första betyg. 3 B, 1 C och 1 D. Hahaha fick B i historia, fattar inte vad fan har jag gjort där. Tack henning!! :)

Annars så gillar jag inte den här dagen typ. Ska åka in och träna för första gången på 2-3 veckor idag, min förkylning är så gott som borta mmm. Hahah tänkte igår ba, Imorgon är det söndag och då har jag tid att plugga!! :)
eh
nej
pucko.

EHM :)

Hej alla läsare!!!! Har haft en svettig midsommar och bränt mig på axlarna och i ansiktet. Åkte till rådmansö i torsdags och åt korv, drack fejkölpommac, åkte bil med Pär och pratade mycket halva natten ;))
Igår morse gick vi upp fett tidigt för att äta mer korv!! Fick skjuts av Pär igen, den här gången på cykel, till stången och där dansade jag och My så mycket. Alla barn och tanter va så sega så man blev nästan arg, de gick runt stången när man ska skutta åååh!!!-.- vi åkte traktor också, det tyckte jag var kul!:)
Åt köttbullar och jordgubbar och lyssnade på kluriga snapsvisor på kvällen och sen tog vi våra slaka blomkransar och åkte till Rubbe. Öste lite, cyklade lite, hittade ingen midsommarstång på södra bergen, klottrade Death på ett staket där istället. Gick tillbaka, spelade spel(jag vann en gång) och sov väldigt svettigt i en 3 sked.

Fick baconmacka imorse och va nöjd. Fick en vänförfrågan av någon jag träffat irl och va mer nöjd. Hajahaja haffa lite aja. Sov och duschade och åkte hem vid 7, mmm så skönt.

 
 
 

Glömde säga!!!

Va i paris med min bejb för några veckor sen :)
 
 
 

Juste

Har fan världens bästa lärare<33

Tjaba

Jag tror att det är bra att va ensam. Serri, kommer må bättre. Jag är så glad över att jag har så fina vänner som vet hur man gör mig glad ååh<3 Är så taggad på midsommar så ni vet inte. Ska åka till My redan imorgon dock för att jag saknar henne<3 ska ösa me rubbe, my och johan på midsommar XD !!!! Nej men blir bra, orkar inte tänka.
 
Saknar Tovzter också. Ska få ett vykort av henne snart.
såja. arg.
 

Neei

Vaknade 9 imorse av att himlen lystes upp och så slog åskan ner med världens jävla brak. Kissade på mig. Fyfan vad äckligt det var. Hade legat och hostat hela natten och precis somnat, så ba BAAAAAAAM slog det ner uttaget till vår telefon. Kaffekokaren som stod bredvid blev helt svart lol.
Så nu har jag inget internet + att jag mår som en rumpa när jag blivit utan sömn och har slemhosta. Ska bli frisk till torsdag iallafall för då ska jag träffa My<33 min My :-) kommer bli så mysig midsommar med friends!! Serri ni vet inte hur mycket jag längtar jag är så ensam.

Åkte till Norrtälje med Hanna idag trots att jag inte mår bra. Vi köpte bitbröd och vitlökfärskost mm och åkte linbana och överraskade mamma med en blomma för att hon fyllde år i söndags. Hoppas verkligen att jag får sova inatt så jag kan må bättre sen. Toodels kamrater, ingen bild får ni heller för det klarar inte min 3G uppkoppling av.

Mmmmmmm

Tänk om man kom ihåg första gången man kissade. Fan vilken känsla det borde varit.

Sitter på altanen med katt, vatten och ett myggljus. Jag hatar mygg, jag gör verkligen det :) låg och hostade hela natten så jag åker till Vätö ikväll istället.
Min mamma fyller år idag men hon befinner sig i Kiruna så det var ju tråkigt.

öhöhhgögöög

Tjab :) ska väl blogga om Kiruna nu va då? :) 
började med att min klänning va lite tight när jag åkte hem från skolan i torsdags.
Stod i fett spöregn utanför en skola som inte ens var Hannas och väntade på att de skulle springa ut
mysig studentmiddag med 200 pers XD
Hahahaha åkte till Kirunas golfbana och vafan är det där för torn. En stor cementpelare med ett manligt könstecken på?
Aja. Kom till Kiruna 10 på kvällen, åkte hem och sov och åt panpizza i Hannas lägenhet. Upp vid halv 8 och sen stå i regnet och vänta på utspringet som vi inte såg ett skit av (<3). Farmor kom upp och så åkte vi upp på skidberget av nån anledning hahaha. Åt massor och skulle sedan sova i ett 5 x 5 stort rum tillsammans med både farmor och pappa, det var underbart, verkligen. Fick ett haff som sa Tja till mig, vet att han ville ha mig.
 
Måste sova fett, ska upp vid 7 och åka till Kim :)))))) vrf? nix vet inte.
 
 

Mina vänner!

Hey. Försov mig 1 1/2 timme imorse, vaknade när jag skulle åkt, vilket gjorde att jag rushade upp och slängde på mig kläder och åkte till skolan :) kan ju inte komma försent sista skoldagen lix:P
Kollade på avslutning i aulan där man såg bruden på scenens trosor och så var det en kul snubbe som applåderade!
Sen fick vi daimtårta av Eva och efter det gick jag och mina kompisar, My ruben Johan och två robin:), till parken och åt jordgubbar i regnet. Det var några riktigt häftiga grabbar som precis slutat åttan som var där och stuntade med sina cyklar. De ville verkligen impa på My tror jag.
My gick till vagge och åkte till Åland och jag följde med Palle hem och kollade på Harry Potter(<3333) och åt mackor!!!

Ska åka till Arlanda om en halvtimme och ungefär klockan 10 ikväll är vi framme i Kiruna :-) kul med Hannas student!!! Hoppas det e varmt och inte regnar/snöar. Kramis.

Tovz

Tja kompisar! :D
Idag har jag spelat cricket med iiva och klassen. Det låg en död fågel där vi spelade så det var inte så kul. Hade långa svarta byxor på mig och det var varmt!!!! Fick ingen lunch pga fashion hade studentlunch, men en mumsig macka bjöd dem på iallafall, mhmm!! Slutade 11 och åkte buss hem till Tova. Pratade english med hennes mammas boyfriend och åt nudlar och riskakor och träffade simon<3
Jag köpte en långklänning igår kanske ej sa det :) trodde aldrig jag skulle göra det omg hallå ser ut som en tjej i den, jag ser aldrig ut som en tjej.
Iallafall, bytte om till klänning och plattade Tovzters hår och sen DROG vi till Färsna där hon hade avslutning. Av nån anledning var jag kortast i gänget men det gjorde ingenting. Satte mig ner på en grusgång och kollade på när de sjöng (obs satt ej ensam det vore ju bara mobbat:P). Massa fiolpojkar och flickor spelade och en av dem var kär i mig när jag praoade på dagis för 1032 år sedan<3 hoppas han kommer ihåg mig.
mätta efter den stora lunchen
hahahahaha den här e så vindögd
HA FICK DET PÅ BILD MOTHERFUCKER
Sen så hälsade jag på min gamla mentor och tog på hennes bebismage. Den var spänstig och go.

:D

Tja:D
Dessa smileysar är så fula, :D
Alla smileysar e fula.
Iallafall. Idag fick vi tårta för att vår klass är så bra i matte. 50% av klassen fick A liksom och den sämsta fick C i slutbetyg, Henning va helt till sig. Fryst sprinsessrråta. Prinsesstårta sry kol åt fel knapapr e full.

Sen skulle vi ha uteidrott med janbanan vid lommarn. Anton skjutsade dit mig på hans cykel, inte alls hög sadel trillade av i hjulet typ. När vi kom dit cyklade David ner i vattnet och det var roligt :) sen kom banan och sa att vi inte skulle ha idrott så det kändes värt<3 haglade och öste ner regn och allt va frid å fröjd. Fick skjuts tillbaka till skolan iallafall, det va inte alls stelt i bilen.

Det e väl typ det jag ville säga. Enda av feminint kön på idrotten med alla grabbar mhm tagga it!!!

Kisse

Ligger i sängen med katten och har mysljuset på. Vill spendera mitt liv såhär. Började nästan grina nyss för att jag kramade om Robins tass och han kramade tillbaka, är så kär i honom, finaste misse.

(Visst gillar ni inlägg speciellt dedikerade till min katt<3)
Ska klä av mig och sova snart, kanske dricka te då jag har äckligt ont i halsen.

Ikväll

Tänkte ta mig samman idag och fixa ofixade saker. Språksociologin som jag bara behöver skriva till 50 ord på så är den klar, ett konditionsschema för i sommar som jag ska lämna in till idrottsläraren, ta upp träningen igen som jag skippat pga prov och plugg samt tvätta bort mascaran som jag haft på mig sen i torsdags. Jävla vattenfast försvinner ju inte.

Ska börja med att skriva klart språk-grejen, sen tillägga lite på konditionsschema-grejen och sen åka in till Norrtälje och träna. Gymmet stänger tyvärr fett tidigt idag men ska springa runt på spåret eller nått, vore kul med lite kondition. Det där med sminket får vänta tills jag kommer hem och duschar, alla ögonfransar kommer trilla av men AJAAA.

Högöhööhög

Åkte fett spontant *:)* in till Norrtälje igår och träffade Tova. Vi badade, spanade på människor, åt pizza på natten, åkte moppe och såg cykelpojkar. Det var inte ens kallt på kärleksudden, tuttarna frös bara lite. Det va varmt hela kvällen faktiskt och jag frös knappt, det var så nice!!! Börnade hem typ 12 och drack te.

Robin

Eftersom att jag varit off i 2 dagar och nätter så följer fettorobin efter mig vart jag än går. Nyss var vi på toa tillsammans och nu sitter han och spanar på mig :)

En som bygger upp dig, en som gör dig svag. Det finns plåster som du måste riva av.

ser inte alls vad jag gör så bjussar på en snabbtagen bild bara:)
är hemma och ligger i alldeles för små trosor och solar, men vad gör man inte för minimal rand :P
Hämtade mitt halsband med ett coolt lejon på idag som jag lämnade in på lagning för någon vecka sen, favvohalsbandet ju<3 lyssnar på oskar linnros och vet inte vad som händer. Ska gymma sen och låta bli och tänka. heiiidå.

Vaaa vaa gör ni då

Drömde att jag var en kille inatt, fett intressant ändå XD
Aja iallafall är slapp i hjärnan och allt sånt där så orkar inte tänka typ ligger och solar sj då??

Jahaha

Åh så underbart. Borstade tänderna och gick och la mig halv 7 igårkväll, aldrig gjort något sådant och jag måste erkänna att det är fantastiskt :-) serri, är fortfarande trött och kan säkert sova mig utvilad till 7 när jag ska gå upp. Håller dock på att kissa på mig och törsta ihjäl just nu och måste fylla mina behov innan jag kan sova vidare. Hur längesen var det inte jag sov 12 timmar, så jävla nice.

Mina underbara kompisar :-)

Vrf går det inte att göra tidsinställd på telefonen. Aja.

Ååh

XD

Har slutprov i fysik imorgon, fan bra det går med pluggningen va :D!!
nä det gör det inte. Har sisådär 14 timmar på mig tills provet börjar så varför inte köra hela natten!!!! Långdag imorgon med katri och sara och lennart. Gillar lennart ändå, han e snäll.
Idag var det möte på skolan och jag fick inte komma :( vågade inte våldgästa, henning skulle dödat mig XD
Juste fick reda på mitt slutbetyg i Matte 1c idag, Sofi du Får.. B ! :)
tack morre!!!!!!! Vi var den bästa klassen han haft och den sämsta i klassen fick C som slutbetyg. Alltså fick jag näst sämst :/ ja :)

tjaba

tjena. Råkade blinka lite när jag skulle fota och det blev den bästa av alla bilder jag tog så den här får det bli.
Sitter utomhus på altanen och snackar skajp och har lurat Kim att jag skaffat undulater för att fåglarna ute låter. Han tror stenhårt på det, så rolig. Var tvungen att byta header för att den förra var ju för fan i vintern, lovar att denna bara är tillfällig :) (aaajo)
 
Igår vare fekke för farmor som fyller 70 år idag. 70 bast förlåt mig. Åt så otroligt mycket, mamma ba lassade ju på med mat. Buffé, chirre, efterättsbuffé, kakor mmmh frukt, kex, ååh. Aja min mage svullnade iallafall upp inatt och blev stor och hård XD
Det är så satans jävla många mygg hemma hos mig. Fått över 7 stycken idag, mest på axlarna och i huvudet, gör nästan ont ju.
 
Jag hade klänning på mig idag, kände mig feminin som aldrig förr. Tror inte att den klädkoden kommer upprepa sig dock, kanske om jag typ är själv eller måste vara fin. Jag är glad idag också, mår bättre än annars. är typ kär.
Toodels.