Omg

Hatar grupparbete. Det är verkligen såhär.

hahahaaa titta det ser ut som att det är bakifrån men det är det inte XD

älskar tapeten i köket. så snygg

Det blev bra

Igår så åkte jag en trip (XD) till rådmansö och myste med mysan =) avfärgade håret lite, äsch det blev snyggt. Det stod att man inte skulle ta i hårbotten men vi gjorde det ändå och det blev såå bra. Orange hår och blond längst in där utväxten var. Det var meningen att vi skulle färga till mörkblond efter men orkade inte, gör det idag istället XD vi kollade på lets dance och stalkade tjockisar :) bra fredag<3 ska äta äcklig middag ikväll och är inte ens taggad. Måste göra weebly också åååh.

Hemma

Zlatan-Robin

Hei

Heei. Hade svenska nationella nyss och det var inte ens svårt XD eller jo, svårt att få det under 600 ord, plis. Så som det såg ut så satt halva klassen och skrev om samma sak, om det är rätt eller fel med skönhetsingrepp lol. Skrev också om det XD fan va många åsikter jag hade men mallan sa att jag skulle bli avrättad om texten var över 600 ord så jag fick ta bort lite :(( Nu ska jag göra en Weebly sida för teknikhistorian och den kommer bli sååå snygg :) p.s har slutat.
snygg va

Juice

Håller på att injicera min dagliga dos och stalking via facebook just nu. Dricker även juice och väntar på att min hår ska torka xP Nej men serri om det kunde sluta blåsa ute så vore det bra jaa tack. Ska till apple store i täby idag, shit va kul det ska bli, kommer bli arg om de inte vill ta emot min tele. Toodels.

GRYMT NICE DAG!!! :)

Haha skoja bara. Jag måste plugga hållfasthetslära men orkar egentligen inte. Fick feber och magknip under idrotten och allt kändes så bra. Sen så är det något fel på 3's nätverk eller något, min täckning lägger av hela tiden </3
 
Grattis Vicke å My på 4-månadersdagen :) fun for you guys<33 love
ledsen för tovas skull för att nån tatt hennes iphone :( gumman :( är så snäll så hon får låna min 3GS hihih. 
hahahaha fast det här var ju kul

hehe

hahahaaa
 
vgn? Jag myser och funderar. Vill träna vrf e inte gymmet öppet, tänker gå ut och åka longbord själv istället </3 måste lära mig liksom om jag ska kunna vara cool. Annars så tycker jag att det kan bli sommar nu :) typ mest för att jag inte orkar klassen (heheXD) och för att det e mysigt. Nästnästa onsdag är det valborg och då är det fest. Skoja. Ska vara med tovster och grilla eller nått<33 mm alla är välkomna <3 hejdå

pluggar lite

är såå taggad på prov

Inte alla de lost

Äter vindruvor och choklad och pluggar nationella tal. Kommer gå bra, jag gör snygga tal-kort. Vad har jag gjort idag då :) ej mycket. Var suris hela morgonen, åkte till skolan, kollade på treornas projektredovisning och sen slutade vi, skönt ju!!! Jag rejsade hem med Robban i hans snabba bil och gosade med hans fågel och åt mackor. Jag skulle pluggat historia men hur bra gick det då :) vgn?
Aja ska skriva klart mina kort och tagga fredag. Kommer göra så micket

Säger att allt är bra, hur fan kan du vara glad

Thihihi lite veronica maggio på kvällen. Börjar 10 imorgon så orkar inte gå och lägga mig.
Är så jävla lost också, tur att mamma bjussa på varmkorv på flygis, fett schysst. Det var gott. Jag ska gå och vara äcklig och lägga mig i sängen och kolla 9gag, hoppas katten kommer dit. Vill inte ens träffa någon, ååh.
Skicka liv till mig på candy crush plis<3
Utvecklingssamtal på fredag<3

tusse

Chillar. Har ont i halsen. Blir ingen spinning ikväll. Lyssnar på hela Ed's skiva. Springer till bussen. Dd?
 

Törstig

Jag drömde hela natten att jag gick till kylskåpet för att jag var törstig, tog ut juicepaketet och hällde ut juicen i diskhon. Kom på varenda gång, efter jag hällt ut juicen, att jag var törstig och kanske inte borde hällt ut den. Sen av någon anledning trodde jag att det skulle komma juice när jag startade kranen. Oki.
Så imorse var jag jättetörstig och drack 1 liter ok :) :-)
Så jävla taggad på skola idag. Glömt engelskapappret i skolan under helgen och inte gjort klart det, och så har jag inte fyllt i nationella grejen. Äsch :)
titta vad rosa det ser ut idag

Lägg av

Tror min katt har pms och är dement. Jag har slängt ut honom ur mitt rum 3 gånger nu för att han hostar så mycket, men han fortsätter komma tillbaka och hoppa upp i sängen som inget hänt. Nu ligger han på min huvudkudde och spinner och viftar på svansen. Verkar så nöjd med sig själv typ. Sötisrobban.

Typ så ja

Jag älskar dig så mycket

min bejb

Innan eftertänksamheten har raserat hela natten

Det här stod utanför vårat fönster imorse

cdccdscsdc

har samma facelook som tovzter idag. Haft ett retarded dygn och tänkt alldeles för mycket. Var på bio igår och tyckte att en Sci-fi film var bra för första gången. Usch vad lost jag är. Ska gå och slappa med chirre eller något brb.

Liten bild bara

Hahahahsha

smäcker mage för en playwoodskiva <3 HAHAHA saknat kjell<3

!!!!

JAG KLARADE DEN!! Efter att försökt dag och natt i en vecka<3 life<3
Ska på dejt imorgon, tusse betalar XD

Vit choklad

Robban ligger bekvämt. Förstår inte. Först hoppar han på dörren och öppnar den, sen springer han in och lägger sig på mig så att jag inte kan gå och stänga?!?! XD WHAAT?!?! XD
Skoja. Men han är mysig.

Mmmm

Ni ska bara veta vilket äventyr jag varit med om idag. Kissat på en buss för första gången i mitt liv!!!! Det var några snygga brudar som gav ut gratis äcklig redbull i Västerås och oj vad jag blev kissnödig på bussen, höll verkligen på att kissa på mig. Sen såg min hjälte My att det fanns en toa på bussen<3 det var det skönaste jag gjort i hela mitt liv.

Annars så var det superkul i Västerås :) eller hur klassen :) var på en Robotic högskola eller vafan. Ska absolut inte gå där iallafall <3 även om man fick fett me cash om man började jobba med det efter högskolan. Fick köttbullemacka till lunch, shit god den var.

Kom hem för en kvart sen eller nått. Fortfarande slapp i benen för att det var så skönt att kissa. Kim det äcklet ligger uppe i min säng och kollar på Vikings (superbra serie om vikingar *:)*) och vill inte vara med mig, så jag slappar för mig själv med kissen.
My och jag skedade och sov lite på bussen och jag blev snygg på bilden eller hur.

Svett

Tisdag är den värsta dagen på hela veckan men den var slapp idag så det är lugnt. Hade en slapp genomgång i matten, kollade youtubeklipp i två timmar på fyssen, tog en tur med isses cykel till Norrtälje pizzeria och åt kebab med My<3 mm. Fisk med senap typ i skolan, luktade gott :)
Hade slapp teknik sen också. Teknik ska till Västerås imorgon<3 första klassresan liksom omg XD

Halv 6 åkte jag och mamsen på spinning. Det var nice. Jag spinnade med Tovzter och mamma med sin kompis hihi :-) det var svinroliga först men sen orkade jag inte tänka på det och bara trampade. Bröt typ foten men vad gör det. Hahaha nöjd med de här bilderna:

Vöööö

Eeeeh XD :P internet dog igår och jag insåg att kameran på den nya telefonen jag fick inte fungerar som den ska, vill liksom inte sätta fokus

Toavatten

Tjena.
 
Vgd?
 
Nej men ja. Jag har faktiskt inte varit tillräckligt mycket vid en dator för att blogga och kan inte göra det från telefonen. Hehe. Lovar att det var så, inte för att jag inte orkade eller så. I fredags, runt 9(!!) på morgonen, åkte jag från mica till mitt kära hem där min kära dusch väntade. Sen någon timme senare när jag duschat klart och packat om väskan körde min goda far mig till Stockholmsbussen eftersom att jag skulle till Apple store i Täby. Vid Roslags Näsby körde Täby centrum bussen förbi mig så jag fick vänta en halvtimme på nästa buss, men det roliga slutar inte där. Väl inne i Apple Store fick jag inte lämna in min toa-tappade telefon av "hygieniska skäl", och de kunde inte erbjuda mig en ny, så det var ba att gå till bussen som skulle ta mig tillbaka till Roslags Näsby. Denna buss valde också att köra förbi mig(varför?) trots det att jag vinkade och nästan klev ut på vägen. Jag gick de cirka 2 km till Roslags Näsby (frågade om vägen 3 gånger, var så lost) och satte mig på Stockholmsbussen för att sen byta till 40 bussen som tog mig nästan hela vägen till Kims skola. Fick gå 500 meter från hållplatsen till skolan men det var inte lika farligt :P<3
Letade mig till vart Kim var och supriseade han lite heh.
Sen köpte jag kakor och Kim klippte sig. Frisören stylade honom med ett fint backslick. Tur att han blev snygg sen när backslicket försvann iallafall.
 
Aja. Åkte in till Täby igen idag med mamma och paps och då ville de erbjuda mig en ny telefon. Oki. Fattar inte. De kanske blev rädda när mamma och pappa var med. Hehe ska mysa med nutella nu ikväll och kanske skriva lite rapport som skulle vara inlämnad förra torsdagen. Kramiz. xP

hey

Brummar snart iväg på moppen till Mican! Det skall bli micket kul<3 :) borde egentligen klä på mig och sånt där men titta här vad kul det ser ut

sf

går och dör bredvid min man nu eller nått. toodels.

Förstår inte

lägg av robin, ohygieniskt.

sengångare

Är för slapp i hjärnan för att blogga, tyvärr.

Snabb

Övningskörde lite till Norrtälje och hem med paps idag. Jag frågade honom om jag skulle köra över en tant men han avrådde mig eftersom att det antagligen skulle göra lite för ont på henne. Sen så har jag åkt moppe och nu fungerar till och med elstarten :*<3<3<3<3
pis out vill träna ikväll och men gör det antagligen imorgon. ok. intressant. hejdå.

Hej<3

Vad är bäst med det motsatta könet?

Läppar eller ögon: Båda
Kramar eller pussar: Båda, jag menar pussar e ju mysigast men man kan ju inte leva utan kramar XD
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Spontan, och romantisk
Snygg mage eller snygga armar: snygg personlighet
Tatueringar eller piercingar: tatueringar
Känslig eller inte: Han behöver ju inte gråta varje gång jag slåss lite, men känslig i personligheten kanske lol
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Hahah jag vet inte? inget

Frågor och svar:
Det första du gjorde I morse?: Pussades
Vad åt du sist?: Pasta och skinksås lol. det var fett gott
Vad irriterar du dig på?: Tjejer som skriker, har stora ögonbryn, visar upp sig själva utan kläder och är jobbiga.
Tror du på distansförållanden?: Jag skulle vara kass på det
Vem tänker du på just nu?: Katten och Kim, romantiskt som jag är.
Vart reste du sist?: Florida i februari/mars 2012
Vad gjorde du igår kväll?: Kollade på Sex and the city 2, åt chirre och godis samt myste med massageolja.
Liknar du din mamma eller pappa?: Det tror jag nog tyvärr
Ler du ofta?: Haha ja
Välj en: kärlek, skönhet eller kreativitet?: Kärlek
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Hahaha lol ja vrf gör jag det
I vems säng sov du i igår natt?: Min säng såklart
Vilken färg har din tröja?: marinblå

Sorg:
Har du någonsin gråtit dig till sömns?: shit =) för många gånger alltså =)<3 nej men jadå.
Gråter du när du skadar dig?: Nej, eller beror ju på om jag är påväg att dö eller inte. Sist jag grät för att jag skadat mig var 3 år sen när jag skrapade upp hela ansiktet, gills det eller. 

Glädje:
Är du en glad person?: Lite för glad bland allmänheten
Vad gör dig glad?: När katten vill mysa när man är ledsen, när Kim vill mysa när man är ledsen, när jag får skjuts till gymmet och när det är pastasallad till middag.
Önskar du att du var lyckligare?: Nej, jag mår bra
Är lycka överskattat?: Förstår inte. Antagligen inte?
Kan musik göra dig glad?: Jovars

kevvan elr?

Blev bjuden på säkert 7 fester ikväll men kände att jag inte orkar och spenderar min tid på youtube istället.