Gf ikv

Lite arg. Låg uppe hela natten och läste webbutveckling och så va provet tre kontrollfrågor. KUL:)))))) överlevde 3 prov idag iaf. Sitter och väntar på att bussen till bejb på Rådmansö ska gå och är hungrig. Ska spendera fredagkvällen så bra hahaha längtar. Shirincream och lite exoticfanta kanske, och lite annat bus såklart som jag och My velat göra ett tag nu, hoppas det går bra<33 XD
Va med i tidningen igår ju hallå

Fackin hel

Pappa är lack och jag är lack och livet e svårt XD fick ett häfte om olika disketten av shirin för två veckor sedan som jag har prov på på fredag. Pappa läste igenom häftet och blev arg för att inget i det stämde. De snackade liksom om Windows 95 i det, vem fan använder det nu? Måste lära mig den felaktiga informationen iallafall då det är prov på häftet och inte på sanningen XD XD

Tre prov på fredag och jag e väl ungefär på E nivå i två av de och helt lost i ett. Tagga. Äcklig mat imorgon tagga. Hem och plugga från 15-24 imorgon eftermiddag omg va nice. Orkar inte ens blogga. Vill att det ska bli helg, ska nog va ensam då, skönt:)
Bakade pizza igår och jag sög på att kavla ut degen

va

Hoho. Hade ganska slapp tisdag och blev jättelycklig när webbutvecklingläraren var sjuk och den 2 1/2 timme långa lektionen försvann :') skippade matten efter då vi bara skulle räkna på den lektionen och kom hem vid 1. Åt bullar som aldrig förr, sov, gjorde pizza och taggad på gym nu XDD pizzan ligger och jäser i magen men det e ju legday;P hallå kompisar kan ni smsa mig och säga vilka ni är lr, har inga kontakter kvar sen jag återställde telefonen. Kram =)<3

ÄLSKAR SÅNNAHÄR XD

1. Vad heter du? Sofi:)

2. Hur gammal är du? 13

3. Vart bor du? hehe Lohärad XD

4. Hårfärg? Brunt kanske every blonde needs a brunette

5Ögonfärg? gröna  fast grå också

6. Hur lång är du? 165=) 165 000 dm3 lr hur

7. Kär? ja=)

8. Singel eller upptagen? E väl upptagen

9. Hur många har du kysst? Kan räkna de på en hand =)

10. När och vem kysste du senast? minns ej

11. Har du hånglat med någon av samma kön? Bara My =)

13. Hur långt var ditt längsta förhållande? 22 månader

14. Dumpat någon? Ja

15. Blivit dumpad? Lite

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? De som tkr om mig och vill chatta med mig

17. Vad har du för mobil? iPhone 4 =) som ny nu ju efter jag återställde

21. Favoritfilm? Harry, lejonkungen, 21 jumpstreet också då kanske

22. Favoritserie? Kollar väl typ bara på Desperate housewives och breaking bad ;;P

23. Intresserad av Killar eller tjejer? hehe katter^^ ooo hihi fett random :P <3

26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - My såklart

27. En person du älskar – Mamsen

28. En person du hatar – va hatar inte någon

30. Saknar du någon just nu? ja

37. Vem är mest lik dig? hanna å mamma =) och pappa osminkad

38. Har du någon förebild? Widerstedt =) 

39. Vad ska du göra idag? Det e ju natt hallå ska sova snart

40. Vad är det värsta du vet? folk som skriker när de pratar, de som upprepar sig ofta samt människor som ej svarar på sms när det är viktigt

41. Vad är det bästa du vet? Vakna upp tidigt och somna om och när man har ont i magen för att man är kär

42. Vad åt du senast? Chirre, på en måndag, tagga beach 20aldrig

43. Vad vill du ha just nu? Grabbar

47. Tränar du? Inte regelbundet nej men har ju gymkort=)

48. När går du och lägger dig? Det e mkt viktigt att veta. 12-1

49. Vad är klockan nu? 22.27

50. Är du nöjd med ditt liv? Va nej vad säger du

va

Är så trött idag, såååå trött så jag inte orkar hänga med. Ville smälla till Krillan på biologin för att hon va så seg på att prata och ville smälla till alla folk i matsalen för att det var så många. Fick inte träffa My och missade precis bussen mmm ja va kul. Hängde inte med på kemin heller även fast det var lätt, så slapp :DDD Ska återställa telefonen nu så den blir lite fräsch och möjligtvis snabbare, just nu tar den snapchatfoto 10 sekunder efter man klickat =)

Rockokå


Hej allihopa. Kul att helgen är över, är verkligen taggad på en ny skolvecka som innehåller två prov som jag inte alls pluggat till uhh. Klubbjobbade med My igår och det var det segaste passet vi jobbat. Garderoben blev inte ens halvfull och vi var inte ens svettiga när vi slutade. Kände mig tom på känslor efter jobbet och sov dåligt men vaknade tidigt idag och hann ligga och chilla ensam ett tag innan Robin vaknade. Blev runt 2 droppad på Willys och handlade med hela familjen=)<3 vill bara sova men måste plugga, skönt. Hejdå kompisar.

c12 ikv

Ja men hörni what to do liksom. Gick upp alldeles, alldeles för tidigt imorse vid halv 10 och åkte och kollade på bil med papsen och hanna. Vi ska bli med manuell bil så jag äntligen kan lära mig köra och växla :-) Åkte till nt och kollade runt i alla bilaffärer, hittade väl typ 2 av 32994 bilar som passade och ej var överpris, åh längtar tills jag kan köra runt med rattmuff i en för liten bil<3 Kom hem runt 2 och kollade Brytande dåligt och sov. Tagga jobb ikv ju :DD vill ha en ful intersporttröja och leggings typ på mig gud så skönt fast svettigt. Äsch ska snygga till mig snart med eyeliner som vanligt. Mamsen kom precis hem så ska äta middag nu mmmm <3
Södermalmkompisen

ja

Hallå jag har klippt mig också. Om bloggen ville veta det. Inte längre än till halsen nu =) Fräscht men inte så jättefint och ganska hackigt på sidan som håret är tjockare på. Vsg för lite update.

Erik Almqvist

 Hahaha alltså. Grabben, vad gör han? Hur är det ens möjligt att man väljer att rösta på ett sådant här parti?

Jag och min syster

Tatuerade mig idag, visst blev det snyggt!!! Det svider lite för att tatueringarna är från typ år 2003 men vad gör det.

photoshoot

Usch vilket kemiprov imorse. Förstod inte ens vad vissa frågor gick ut på men aja, jag försökte räkna ändå även fast jag vet att det är fel. Första sidan så tänkte jag mmmmm så bra detta klarar jag. Andra sidan, ok pls chansar lite här får nog lite poäng. Tredje sidan förstod jag ingenting av även fast det bara var två uppgifter. De uppgifterna var E-uppgifter och jag förstod inte, vad bra det känns, verkligen. Äsch ville ju ha bra betyg i kemi, aja godkänd ivf.
 
Efter det provet så förberedde jag och Rasmus oss för att kunna debattera mot rubbe och jobvhan. Debatten gick bra då Rasmus är bäst på att improvisera och jag satt där bredvid och instämde lite med honom för att jag skulle vara delaktig, kändes bra =)
Shirin berättade lite supriseat att vi skulle på studiebesök vid Campus, men hon sa inte vilket företag/vilken arbetsplats vi skulle till och hon berättade inte var vi skulle förutom till Campus Roslagen. Oki tänkte vi och tog bussen till Campus. Träffade en förvirrad halva av klassen som inte heller förstod var vi skulle och vi kom tillslut rätt, bara 10 min sena=)). Studiebesöket tog max 20 min - 10 min runddtur och 10 min fika, det var gott iaf. Råkade ha lite snö i rubbes ansikte påvägen tillbaka från campus och han råkade då putta ner mig i snön, ops =)
 
Ikv ska jag nog ha en liten lol-comeback om internet vill sammarbeta. Breaking bad nu för att fördriva tiden:)

Arg


Asså<3 jeppe<3

Orkar inte med idag. Är less och förvirrad och pga det har ingenting fastnat i mitt huvud angående kemin som vi har prov på imorgon. Orkar verkligen inte, vet inte vad jag ska göra. Jobba med My på lördag iaf, kmr bli skönt. 

Japp

alltså mmm så fin

Kompisar

Alltså e så glad. Jag har haft probs med att balansera formler i kemin vilket egentligen inte alls är svårt, men nu kan jag det :-)) johannis hjälpte mig, vilken ängel va.

Idag har jag ätit lunch på 2 min, haft förjävlig träningsvärk på idrotten, blivit svettig av att duscha och blivit fotad tsm med My. Spännande dag =) Morris var finklädd idag då det kom journalister till klassen och fotade för att vi var bäst i matte 1c. Satt och försökte se intresserad ut av matteboken medan en man i hästsvans fotade, hoppas vi hamnar på framsidan jag tror det.

Ska fortsätta plugga lite kanske och senvara glad över att veckans jobbigaste dag är över. Dock va denna ganska bra och fin men går så dåligt långt på tisdagar till 16.40, orkar ju inte. Fredag snart och då e det mys med My lr hur<3
Denna effekt tycker jag e cool

Oj

Alltså, jag gymmade armar och rygg igår och även fast jag stretchade så kan jag knappt lyfta armarna utan att det gör ont. Är ganska fit iaf :))) tagga idrott när det gör ont att skriva det här typ, brödtmusklerna är värst på. Måste gå upp nu och duscha lite, älskar sovmorgon ändå.
Den ser god ut.

tja

Hur är det möjligt att sitta och lyssna på en hel konversation och inte förstå någonting? Farmor bjussade kompisar på middag och där satt jag och åt och förstod ingenting av vad de sa.
"Hon med mörka som jobbar där, det var ju jättesynd för honom att han inte fick jobbet vid den långa därborta"
Hade lite svårt att hänga med.

Har bara slappat och kollat på film och serier idag, mmm så skönt. Var vaken alldeles förlänge inatt och kollade på Känn ingen sorg men vad gör det när det är helg. Kollade klart när jag vaknade och grät lite då filmen är så fin. Ska slå på någon till film och äta godis, läsa Widerstedts blogg lite kanske, har inte gjort på länge. AJA XDDDD
hejdå.
tja

saodspaoa

Jag har Narnia i min trädgård, sj då?
Ska kolla på Narnia lr breaking bad nu tror jag och äta Holiday-chirre, mh mh mmm.

Snart frisk ju


Hahaha förberedd

Tja bejbs:) va gör ni =) usch så mkt snö. Mamma och pappa ville få med mig ut och gå med hunden i förmiddags men jag skippade det och låg kvar i sängen och myste med bejb. Slutade tidigare än väntat igår då det inte gick för någon att ladda ner det vi skulle på shirins lektion så Robin kom och hämtade mig och vi åkte till han och återförenades efter två veckor utan sleepover. Jag råkade somna medan Robin duschade och vaknar helt plötsligt av att någon ropar TJENA. Robins fågel hade klättrat upp i sängen och tittade på mig och sa tjena hahah. Pussades och busadesXD med honom till bejb duschat klart.

Däckade 12 helt påklädd med allt smink på och oborstade tänder, men sov bäst ändå då Robin äntligen fått dubbelsäng<3 hehe :-) ska på middag i rimbo ikv och sen hem och äta holidaychips. 

Fredag

 

Kompisar

Hallo:)
Inte alls gjort mycket speciellt idag ungefär ingenting :) fattade halva morres mattegenomgång och blev sen lost. Svenskan sög och på programmeringen kunde snoret inte sluta rinna. Fredag imorgon ju!!! Slutar halv 4 men vad gör det, ska mysa med bejb hela kvällen åh<33
Mina bästisar :')

Oj

Vet inte riktigt vad jag gjort de senaste dagarna. Ätit lite för mkt som vanligt och kollat på breaking bad. Idag va sån skön och kort skoldag men så tråkig. Försökte debattera lite på biologin. Krillan tyckte vi skulle prata i en timme, blev väl kanske en kvart XD och sen 1 1/2 timme seg svenska åh. Aja vi har iaf börjat med saker som har med svenska att göra =) tkr man ska lära sig om grammatik i ämnet svenska och inte gudar.

Jag och My lunchdejtade köttfärssås och veggisås och gick sedan mot Coop för inhandling av nödvändiga saker. Sprang tillbaka och hade klassråd och valde att åka skridskor på friluftsdagen. Fast ska byta till långfärdsskridskor:DD hahaha kmr va så kul=) 6 timmar skrilledojor kmr inte få ont i fötterna eller så. Efter klassrådet åt jag och My en tredjedel av det dagliga intaget av kalorier och fick se bejb. När skolan var slut begav jag mig och testade obekväma underkläder som jag såg fet ut i och sedan tappade jag bort mitt bankkort :)<3 får nytt nästa vecka jipii tihi.

Aja jag breakingbadar och ska äta chili con carne till middag :-)) vill ha fredag, ska träna då.


Pv e bäst

Ajdå


Va ute och gick med två bejbs idag. Snart är det fredag igen och jag har själv ätit upp en chipspåse och nästan en hel bj själv denna helg. Bulkar.

=)


Eh hello. Sitter i sängen med katten på fötterna och fryser och svettas. Cocillanade lite innan jag gick till sängen och är så sugen på att sova. Grabben på bilden ser ut som pv fast pv är lite starkare kanske och saknar honom. Toodels då detta var ett värt inlägg

Mmmm

Vilken dag hörni. Vaknade först halv fyra, hostade lite och kollade på snöfallet, somnade om och var relativt fräsch ändå vid 7. Bussen var över 20 min sen som om sl blivit förvånade igen över att det kommer snö på vintern. Kemin var asnice då jag förstod och klarade en uppgift sj vilket jag inte brukar vara så bra på. Skrev klart och lämnade in labradoren igår och är lite nöjd med den, har nog inte skrivit en sån bra rapport innan. Efter kemin hade vi dubbelpass i matte med hamburgelunch däremellan som jag luktade lök av. Fick readagen på att schemat ändrats igen och gick ner och hade shirin. 2 och en halv timmes pass med henne som sista lektion på fredagar mmmmm va nice. Vi installerade Windows 2012 i en timme och pratade betyg. Fick sluta tidigare (<3) och pluggade då ovh gick sedan med mamsen till resebyrån och fixade veggimat till My på flygplanet.

Har sovit, ätit bacon, haft ont i magen och kollat zombiefilm sen jag kom hem. Ska fortsätta i min ensamhet och äta chirre och kanske plugga lite. XD har varken röst eller ork tillbaka än men tror det kommer. Vill träna.


A och sexdröm

Vaknade 8 imorse och kände att detta nog var min sista dag alive. Efter jag fått ut lite slem, druckit massor med vatten och fixat frukost så kändes det ok igen. Gick och la mig, kollade på desperata hemmafruar och somnade om. Vaknade vid 12, checkade instagram och grät av lycka typ. My berättade att jag fått A i matte 2c <333 A liksom, trodde aldrig att jag skulle lyckas få det i något ämne. Har knappast presterat på A nivå hela kursen men tror morre va snäll eftersom mina kompisar fick A och jag fick A på de senaste proven. Pappa satt på nedervåningen och jag ville skrika på honom att jag va happy men rösten räckte inte till då den försvunnit helt så jag smsade honom. Fick "Grattis stupid! awesome!" till svar och jag var nöjd.
Idag ska jag bara gosa ner min hals någonstans så jag kan prata imorgon och så ska jag plugga lite. Drömde att Tova sexade inatt och att jag skulle hjälpa henne men jag kunde inte för jag var upptagen med att kyssa en snygg latinoamerikan. Vore kul att få förklaring på drömmarna men äsch.

Saknar babe så mycket och vill träffa Tova.
Låg en jävla hund under min kudde imorse. Vad bra jag blev på den bilden.

:)


Började kolla om desperate housewives typ 2011 och är äntligen på sista säsongen hahah, kollar snabbt och produktivt iaf:) har fått morfin av mamsen och ska sova nu så toodels!!

Hallå:)

Halåja:) hade redovisning idag. Läste rakt av vilket alla andra gjorde och insåg att jag missat massor med info men aja, hatar svenska så mycket nu för tiden. Klarade av att inte hosta allt för mycket under redovisningen, stammade lite bara:) efter svenskan slutade vi en halvtimme tidigare än vad vi skulle gjort så jag satt och väntade i 35 mins på attgumsan skulle sluta. 
Idag var det tacofisk till lunch så jag och My skrapade ihop 95 kronor och gick till pizzerian och köpte Florida-pizza. Pizzan var jätteostig men ändå så god. Hade lång rast så satt och slappade där länge :') gick sedan tillbaka till skolan och hade english med ivaaa. Bra och skön kemi sen då Jeppe gjorde om den förra labben och jag antecknade vad han gjorde.

Försökte sova när jag kom hem då jag somnade runt halv 5 imorse och gick sedan upp 7. Gick inte att sova pga jag hostade så mkt, ska göra nytt försök snart :-) hemma imorgon och det ska bli så skönt. Låter som en man när jag pratar då rösten svikit mig igen. Tur att den svek efter redovisningen iaf. 

Sandning


Spenderat min dag här vilket har varit nice. Somnade strax efter förra inlägget och sov till 4 hungrig som faan då jag inte ätit något. Farmor fixade köttfärssås och nu ligger jag här igen. Väntar på att mamsen ska komma hem så vi kan kika på film. Orkar inte skolan imorgon men vad gör man. Låång biologi och sen lååång svenskalektion uhhh. Och sen antagligen en till kemilabb, uh, inte ens skrivit klart den förra rapporten. Men jag är ändå glad, lunchdejt imorgon så jag får träffa My och så har jag skrivit klart min svenskaredovisning så slipper va nervös över att den inte är färdig. Mejlade bibliotikarien och frågade massor om boken jag ska redovisa om XD hon räddade mig litegrann. Behöver bara vara nervös över att jag antingen kommer få hostattack eller snorattack under redovisningen. 

Aj

Mår dåligt och fattar ingenting. Klockan ringde vid 10 och då mådde jag som man förtjänar efter en kväll med brutalt supande och oansvarigt shottande.  Gick upp för ett tag sen, fick ur mig lite slem ur halsen, gick och la mig med täcket i soffan. Kollar på Alice i Underlandet och är öm i halsen efter allt hostande.

"Varför är kaninen så sen? Det måste vara något hemskt viktigt, som ett kalas eller så"
Ja Alice, kalas är ju fan det enda man tänker på om någon skriker att de har bråttom. Tror kaninen var sen till sin koloskpi, men vad vet jag. Vi hörs om jag överlever hörni XD 

Hahahaha

Haffar lite. Hahahah

Jag vet inte men det blev lite förvirrande

Jag orkar verkligen inte. Snoret rinner konstant, överdriver inte ens. La mig på sidan i sängen inatt och kände hur det droppade men orkade inte göra något åt det hahaha, sängen känns alltid så äcklig när man är sjuk mmm. Fast jag är inte sjuk, det rinner bara och torrhostar lite mmm. Gick upp innan det blivit eftermiddag idag och var nöjd med mig sj. Vaknade 10 liksom, wheey. Just nu läser jag boken jag skulle läst ut för ett tag sedan som jag ska ha redovisning om på onsdag.
 
Idag åkte min syster tillbaka till England men tror hon kommer hem snart igen så det är nog lugnt. Har ju en halv garderob hemma med hennes kläder som jag ska sno. Men vet ni vad hörni, Hanna lämnade sin kamera här och jag längtar så mycket till Florida. Bara 1 och 1/2 månad kvar nu ju. Jag och My ska bli blondsnygga och solbrända och bada och bli semesterfeta och sen ligga efter i skolan som fan när vi kommer tillbaka ♥
 
Jag läser och läser och skriver bokredovisning och labbrapport. Försöker plugga klart allting som jag egentligen skulle kunnat utantill efter lovet. Alla biologiska faktorer och cellens olika delningsfaser. Hur man räknar ut molmassan utan att riktigt veta någonting och varför 4Na + 2H2O + O2 + 4COinte kan bildas av upphettning utav natriumbikarbonat. Fast det vet jag ju varför nu. Längtar till sommar också. Ska springa runt och vara oansvarig och ha picknick och sova för lite men samtidigt sova alldeles för mycket. Ska vara nervös inför körkortet och fylla år samma dag som skolan börjar igen.
 
"Jag förstår ibland inte hur hon kan älska en annan, vågar älska en annan, då jag älskar henne så odelat, så innerligt, så helt, inte känner, inte vet, inte äger något annat än henne!"
Fint va, den här boken är inte så pjåkig ändå.
Altruism är ett fint ord tycker jag. Hejdå.

lite old pic

Hallå kan alla sluta bli mindre och mindre intresserade av att stalka mig lr. Förlorar followers på insta hela tiden och nu är det cirka 5 st som läser min blogg hajahaha. Fan hela 15-20 st som läste förra året. HELLO. Kanske dags att länka på fb igen snart. 

Detta ska jag åstadkomma 2014

inget

hobbit

Igår var jag, mamma och pappa en av bland de sista i Sverige med att se The Hobbit 2 på bio. Den gick på lilla biografen i nt halv 9 och det satt två elvaåriga pojkar bakom oss och diskuterade vad som hände i filmen mer eller mindre konstant under hela filmen. Skönt. "Åh WOOOOW" vid coola 3D effekter och "AAAH NEEJ GANDALF" när gandalf blev lite instängd. Fuck off ville jag skrika men vet ni jag gjorde inte det. Hade smugglat med mig holiday chips in och prasslade med dem lite högt ist så det jämnade väl ut sig.
Efter den otroligt långa bion, som jag trodde skulle ta slut efter varje spännande scen typ, så smsade boyfriend passande precis när vi kommit ut från bion. Han tyckte jag skulle åka till honom så ja, halv 12 knackade jag på hos honom och vi(han) kollade på film medan jag var bäst på jelly splash. Myste och slogs lite om täcket som vanligt innan vi somnade med madrassen halvt liggandes på golvet då det var för jobbigt att fixa. Vaknade 8, låg och sved med halsont till 9 då jag lyckades somna om. Bejb bjöd på te till frukost och halsen blev bättre. Låg i sängen och spelade gta hela eftermiddagen tills jag begav mig hemåt, dt var nice.
 
Imorgon, idag, så ska jag upp alldeles förtidigt och göra jag vet inte vad i norrtälje med mams och hanna.
Kan någon ha en fin tillställning med fräscha människor snart lr så jag kan ha långklänning. Ska ha nobelmiddag med tova snart iofs längtar.
bild med gf som jag föressten firade 3 månader officiellt på fb med den 30 december. grattis till oss då.

Äter middag



Ok kanske skulle gjort denna för några dagar sedan

Mer töntiga listor<333

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Jajamän, jobbade på klubb och var på klubb och fick närmare kompisar, kysst lite främlingar hajhahah

Höll du några av dina nyårslöften? Hahah tror inte jag hade några, isåfall är de brutna för längesen

Vilka länder besökte du? Kiruna och sverige :)

Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? Vet inte riktigt va, orka spendera mer tid med folk som jag faktiskt tkr om

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Slogs med bejb om en chokladkaka och jag har nog aldrig skrattat så mycket

Vilket var ditt största misstag? Var alldeles för naiv i början av året :))

Vad spenderade du mest pengar på? Hahaha det måste nog varit i kafeterian i skolan<3

Vad gjorde dig riktigt glad? My såklart

Mådde du bättre eller sämre under 2013 än vad du gjort tidigare år? 2012 sög och början på 2013 sög också så ungefär lika där va, men från och med att skolan började så har 2013 varit mkt mer nice än tidigare år.

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Träna kanske XDD

Blev du kär? Förälskad

Vad gjorde du på din födelsedag? Blev sjungen för i matsalen och åkte sedan hem och firade med familjen :))

Hur skulle du beskriva din klädstil? Hahahh blivit slappare och slappare desto längre året gått. Kläder efter komfort ungefär:)) 

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Kommer ha sommarjobb, fylla 18, klubba, gå långa dagar i skolan och åka till florida

Något du vill säga till dig själv inför 2014? Bli inte kladdig och gör pls inte lika många misstag som 2013 och 2012:)) 

Sötisar

Hallo:) sitter mätt med lite magknip från igår i soffan och desperate housewive:ar. Fyfan vad nice det var igår, tkr faktiskt det. Efter täbybesöket i måndags åt jag och My plocksallad och pommes på bussstationen medan vi lyssnade på fyllon som lyssnade på Wrecking Ball från någons telefon. Tog bussen upp till donken och skrattade lite mycket och gömde oss och drack en stor milkshake tsm :-) so romantic!!! <333 Sen bussen hem till My och prova våra nyårsoutfits samt glittereyeliner. Kollade på film och planerade inbrott hajahaha. Runt 3 på natten gjorde vi inbrott i mys mormor och morfars hus och snodde philadelphiaost och ngt med sverigeflaggor på, hahah det va så kul och vi va så nervösa. Efter inbrottet avnjöt vi hårda mackor med osten och somnade sedan runt 3-4. Vaknade nervösa och taggade och slappade så mycket tills klockan var lagom att göra sig snygg och bli partyfin. Powerwalkade till bussen, taggade på nyårsmiddag, med en ficklampa som inte fungerade så bra. På bussen hade partyt redan börjat och det luktade alkis och det sjöngs lite. Det tog en lång timme att komma till nt där vi mötte tova för att sedan vara lite busiga och sen 3-dejta på kina. Försökte äta så länge vi kunde men maten resulterade i att jag och my fick magknip och var tvugna att avlasta oss på flicktoaletten hajahaha. Ruben sa åt oss att skynda oss på så vi betalade för magknip-maten och mötte upp vår fjärde väninna för att ta oss mot festligheter.
 
Ruben bjussade på ipren till mig och My och ontet försvann vilket var nice. Vi åt polkagrisgodis och kramades och hade det bra. Efter vi gömt oss i skuggan och trott vi var osynliga så fick vi lite mer kramar av grabbar från klassen och hade det fint. Hahaha tyckte så synd om Jeppe men han var glad och trevlig så det var kul. Av någon anledning tog det oss 40 minuter att gå till södra bergen för att kika på rakteter och någonstans på vägen försvann My men jag hade ju mina andra väninnor att vandra med. Lagom exakt till tolvslaget fann jag och My varandra igen efter ett förvirrande telefonsamtal och vi stod med isse och väntade på tolvslaget. Nyårskyssen fick My även om det kom erbjudanden från andra. La oss ner och kikade på raketerna men hann inte ens se några hahaha va tvungen att snapchata och smsa ju. Hälsade på nya bekantskaper och fick kramar överallt för att fira det nya året.
 
Begav oss runt halv 1 för att hitta Mys pv men my visste inte riktigt vägen så vi hamnade fel hahaha. Hittade rätt till slut och begav oss efter ett tag till station där Pär hämtade oss. Svettades tre st i mys säng och mådde inte så bra när vi vaknade pga lite sömn men somnade om, duschade sedan och åt frulle med mys katt. Åkte och köpte kebab med mamsen och papsen och åkte hem och sov och kollade på Sagan om ringen.