Öööps

Varit lite död de senaste dagarna ser jag :) äsch, sitter och chillar själv hemma och äter salami typ. Spelar Candy crush. Igår, mina kära läsare, startade min moppe. (<3) Den startade alltså fullt ut och var framkörningsbar, det är helt otroligt. Men det var igår det, idag ville den inte gå igång, aja. Jag har haft några riktigt bra dagar tillsammans med min snubbe, han gick liksom med på att kolla på Sex and the city-filmen igår, det var ju schysst av han. Eller det var han som tog intiativet att se den men ändå.
 
Nu ska jag dammsuga *:)*, lyssna på håkan och försöka fixa så att jag kan ladda ner grejer på xperian. Tjoflöjt (hehe)
asså huvudsaken är väl att jag tyckte jag var snygg 2010

fdsfdsdsd

Idag har vi inte gjort någonting. Fast det har vi, vi ljuger. Ätit våfflor.
Like this picture and write 5 and see what happens.<3:-) oki pls.
är lite lost idag. Hade mysigaste dagen på länge igår. Jag lämnade in min telefon och ska hämta den på onsdag eller något :-) hoppaz den fungerar då *plis*.
 

Underbart

Somnade 10 igår och vaknade 9 imorse, det var härligt. Vaknade av mig själv och allt. Myste lite med Kim, käkade och ska snarre ta oss till norrtälje för att jag ska gå på den skojiga historalektionen som är en timme och en kvart. Sen gittar vi till Stockholm även fast jag inte har något busskort. Hem och mysa för att det är lov och det är +10.4 grader i solen. +26 jävla grader inomhus och jag håller på att få värmeslag, mm<3 
Använder min PC för tillfället så ni får en bild från när jag var blond och ishotellet i Jukkasjärvi var kallt.

na na

skööööönt att jag lyssnat upp 20 timmar spotify och att jag inte får lyssna mer<3 bäst <3
Aja har haft en värd dag. Råkade gå upp halv 7 när jag skulle gått upp 8 för att klockan gick fel. Gymmade 9-10 och gick sen till skolan för att vara med på en kvarts lång lektion. Åkte hem och legat i kökssoffan och myst med katten sen klockan 1. Mitt busskort slutade fungera så jag förlustanmälde det och nu ska de ha skickat ett nytt. Bra ja. Kimmis kommer hit om någon timme och imorgon ska vi till odenplan efter skolan för att fixa min toa-iphone. En lektion imorgon och det är så jävla skönt<3
jag kommer bli sån bra mamma. mysa med barnen tills de börjar kurra typ.
p.s går runt och bär på min katt sådär nu för tiden och han bryr sig inte ens längre, stackarn är ju så ensam:(

ajdå

Fan. fan fan fan.
Tappade telefonen i skoltoaletten innan sista lektionen. fick panik och dök efter den. :( nu ligger den och blinkar och får kortslutning. Livet är bra. Jättebra. Snopp-telefon. Cp ficka som inte kan hålla kvar telefonen i den. :(
Försöker fixa den jävla xperian igen. Man kan ju inte ens ladda ner kik på den.
Annars så gick det extremt mycket bättre än förväntat på fysse-provet. Kom igen jag lär ju bli godkänd iallafall.
Sen så fick vi choklad av Morre på matten. Han är så bra.

Djur

Det går mycket bra att plugga. Gjort cirka 0 uppgifter. Förstår inte kopplingsscheman och förstår inte beteckningar. Annars då? Jo jag körde ett fett benpass på Friskis och mamsen förlängde mitt kort ett halvår<33

Har bara en lektion på onsdag och den börjar 11.15, så jag ska va fett hurtig och gymma innan HEHE. Aja. Skönt med lång helg eller hur.
Den där P grejen va bra

Mar. 25, 2013

Är fett nöjd idag för vet ni vad, för det första så gick matteprovet mycket bra även fast jag bara gjort halva kapitlet, och för det andra så gjorde jag en cool salto på gympan och landade på fötterna. Det var coolt okej <3 kan liksom inte göra en vanlig volt på studsmatta hahah. Aja sitter ensam som vanligt i kafeterian och pluggar fysse. Orkar inte ens provet imorgon <3 orkar inte att My har hoppat av teknik-kursen så att jag kommer va själv, fast lika bra att börja träna nu :-) äsch.

Ska åka med mamsen och träna om nån halvtimme och sen hem å plugga mer. Råkade knäa mig själv på armen så den är helt svullen nu, vrf. Jag har mjukisar på mig. Så skönt.
Klarade stjärnfråga, yess.

Nej men ja

Man kanske skulle börja plugga matte nu, har 20 timmar kvar innan provet sisodär. Pointar lite i soffan med katten ba

Hahaha drömde lite

Jag, My och Ruben åkte till Stockholm för att hitta ett hus att ha fest i. Vi börjar prata med en alkis och hon säger att en klädesbutik inte brukar ha något larm utan bara vakter som kommer då och då. Klockan är mitt i natten och vi går in i affären och är superglada över att det är öppet och att kläderna är så snygga. Helt plötsligt kommer alkisen cyklandes inifrån affären och säger att vi måste gömma oss eftersom att vakterna var där. Vi rushar som fan in till ett omklädningsrum, men vi fortsätter prata även fast vaken kommer. Jag fäller ner en stol och gömmer mig bakom den, vakterna skriker någonting och sen vaknar jag:(
Jag blir så törstig av att drömma sånt här läskigt, plus att jag vakna alltid av att jag spänner mig som fan hahaha. Bara för det så är det ljust ute vilket gör det 92 gånger svårare att somna om. Toodels.

Godnatt<33333

Mar. 23, 2013

Kom in i vardagsrummet imorse och fann katten sittande såhär. Varför Robin, varför?

Lite casual

hahahaahahahha sengångaren som har badat hahaha vad gör den så jävla ful

14

Fjorton månader har gått sedan jag och min käresta blev tillsammans. Dagen till ära gjorde jag äggröra och bacon till oss imorse, visste dock inte att det var vår månadsdag förrän telefonen påminde mig men ändå :)

Igår så rensade jag och My ett skåp lite sådär snällt, tyckte faktiskt att det var schysst, det blev ju snyggt. Efter det gick jag och gymmade men det var ju så jävla mycket folk så man blir trött i huvudet, lovar att alla stirrar på en också :( aja ska till rimbo idag :) fett taggad :)<3

Min vän

Ha den äran på födelsedagen Frasse. You look great!

äääääääääsch

Snackar skajp. Japp. Fast jag skriver engelska också, egentligen borde jag kunna göra klart den på typ 1 timme men aja det är nice att bli distraherad. Är så otaggad på prov nästa vecka så ni förstår inte, det kommer inte ens gå bra på något och så kommer Morre sätta D som betyg på mig<3 D i första mattekursen liksom, fan va bra. Hahaha tänk matte c3 sen, lär ju gå bra<3 alla IT kommer tycka jag är dum i huvudet som inte förstår matten då och vill inte förklara, hehe. Tur att jag inte valde matte 4 och 5, och fysse 2 som tillval. Satan vad dåligt det hade gått. Får jag E på fysikprovet är jag nöjd : )
 
mysig tröja<33

Livet

Jag är mysig i huvudet och min mamma ska vara på Roden hela dagen. Tur ju, har äntligen nån att äta lunch med :)<3

Tuttar

Ligger skavfötters med Kim. Han haffar bruds på Sims och jag skriver om tuttimplantatens historia, livet<3:-)
Kul med resursdag idag, kommer vinna en tävling, jag känner det på mig bara.

Kom igen

Jag vet inte varför jag kom på att tänka på det här, men om man har lågt ljud på spotify borde man ju få mer minuter att lyssna. Jag menar, om man har på en plupp från ljudlöst måste man ju anstränga sig väldigt mycket för att höra. Och eftersom jag anstränger mig så mycket borde jag få fler minuter att lyssna?
 
Inte?
 
nähe..
 
.

Ni skulle inte ens kunna gissa vad jag görXD

Lite tutt-forskning och värmer fötterna på elementet med ingen mindre än kissen xP
 

Teiligjy

AAAAH ni anar inte vilken underbar kompis jag har. Så bra. Så himla bra. Jag är så lycklig

Nej men va jag är inte tankspridd

Man blir så lost när det snöar och är sol ute samtidigt. Gick till bussen och fick massa snö som kladdade ut min avancerade makeup men det var ändå varmt. Shit alltså.
 
Egentligen borde jag ta väl läsa Hunger Games boken, men undrar om det är värt det eftersom att jag ändå har sett filmen och vet vad som händer. Liksom yolo, läste Harry Potter boken i höstas och det visade sig vara ovärt. Eller det var värt att läsa den eftersom den är bra men det behövdes inte i uppgiften LIXX.
 
Sen så undrar jag varför jag inte är lika stor som personerna i Twilight. De är 17 i första boken, kom igen lixom, jag kommer inte ens vara sådär stor om 5 år. 
 
Just nu sitter jag och spanar på när Wilkens fjärrstyr min dator, det är inte alls läskigt. Känns bra, litar på honom.
Väntar på att klockan ska bli 18.30 yolo då ska hela 3/4 av familjen Johansson åka och checka Soran Ismail i Roslags aula, nice.
för att förvirra inlägget ännu lite mer, en ett år gammal bild

Hej

Orkar inte gå till gymmet, jag orkar verkligen inte. Jag och My är kändisar och är med i tidningen idag, pls läs<3
sen får ni gärna fråga oss någonting också i vår frågelåda :)
http://ask.fm/Mysochsofiesfrageloda

Mysigt va :)

Jo men annars då

Idag har jag på mig en A-kupa bh och känner mig storbystad. Vad ska jag göra idag då kära läsare? =)
Jo ganska mycket!! Måste ta mig till badrummet för att tvätta av gårdagens smink samt sedan ta mig upp till mitt rum och städa bort lite strumpor. Ska säkert gymma senare, *hoppaz*. Hejdå.
bilden är så jävla relevant

Vet inte ens vad jag gör

internet är underbart

nU

NU SKA JAG LETA EFTER RETARD BILDER PÅ TUMBLR OCH SEN GÖRA NÅGONTING MED DEM TYP HA EN RETARD VÄGG PÅ MITT RUM OCH MÖBLERA OM ÄVEN FAST ALLA (MAMMA OCH PAPPA SOVER) HEJ. JAG HATAR MÄNNISKOR SOM SKRIVER I CAPS OCH TROR ATT DE ÄR ROLIGA FÖR ATT DE ANVÄNDER CAPS NÄR DE ÄR EXHALTERADE MEN DET ÄR INTE ENS KUL. JAG ANVÄNDER CAPS BARA FÖR ATT JAG RÅKADE KLICKA PÅ DEN KNAPPEN OCH VEM ORKAR KLICKA AV DEN LIKSOM. SKA SKRIVA UT FULA BILDER PÅ MINA VÄNNER OCH GÖRA EN HEDERSVÄGG FÖR DEM. HAHA FAN VA BRA DEN KOMMER BLI, SKA GÖRA EN MAPP NU. HEJDÅ. OBs klockan 03:00 måste ni vara vakna och kolla på min blogg, har gjort ett tidsinställt inlägg med något mycket HEMLIGT.

Hahajahaja

Hahahaha 0:25 miley cyrus hahaha

Inspirerande

Satte upp inspirerande bilder bredvid min spegel. Är nöjd med mitt rum med kossan och allt, den gör det så komplett.

Är jag lika cool som alla andra nu eller?

Åker buss och äter makka. Så skönt at vara fet och samtidigt se retard ut, orkar liksom inte bry mig. Snoret rinner också men vad gör det, jag ska ju träffa Kim.
 
Förstår inte SL ibland. Tog jag stockholmsbussen som gick 12:03 behövde jag bara byta buss en gång, men tog jag den som gick 12:18 var jag tvungen att byta tunnelbana 3 gånger och buss 2 gånger, okej :) Aja behöver bara byta en gång nu ju så jag är safe och kommer inte bli lost, hoppas jag. Ska skriva om designprocessen nu, jag älskar det <3333333
Skönt att sitta längst fram och få soljäveln i ögonen hela tiden.

Hunger James

Tog Hunger games boken, gick och la mig i sängen redo för att läsa. Lägger mig i läsposition och öppnar boken. Släcker lampan.

Jag tror att jag är dum i huvudet. Okej ska läsa lite bok släcker lampan först så det blir mörkt och skönt. Jaha okej. Fashion imorgon.

ånei

9% kvar batteri på datorn och den kommer dö snart, skit också. Hänger lite med missen ikväll. Imorgon ska jag först till stockholm och sen hem till Kim, bra att sluta 12.15 ju<3

hahasdhshas

Haha värd dag

Sitter på en mattelektion med IT :) haha så jävla bra. Slutade 12.15 efter ett nervöst kopplande för att mäta ström i fysiken, gick med My och chillade vid syon sen ställde vi oss och spanade på IT genom fönstret till matterummet. Morteza ville att vi skulle vara med så vi gick in och räknade lite. Jag missade ju en mattegenomgång i måndags så det var bra att jag kom ikapp lite eller hur :)

Haha åh morteza är så söt. Han sa att det var en ära att fylla år på samma dag som mig, bästa läraren. Sa att jag och My var jättetrevliga inför hela IT<3
En halvtimme kvar här ba, hahaha boysen skämtar om Wilkens namn, vilkens penna är det här XD XD XD

Hahaha aja är glad. Ritade penisar på fysiken med My fast det skulle vara kopplingsscheman, äsch<3

Hallåå

Vafan äör det här?!?!?!?
fan lägg av låt mig lyssna!

Babsahhahahs

Hahahaja cp teknik. Orkar inte gå till 16:40 en jäkla tisdag, blir så sömnig och trött på mina lärare. Hahah och micki Anton och Simon liksom, faktiskt kul att jobba med dem. Det var planerat att man skulle vara klar med monteringen av möbeln idag, vi hann inte ens börja för att måtten var fel och skit. Jag satt i 2 timmar med att försöka sy ihop tyg med en dyna, hahah, blev så trött och arg. Tur att vi ligger bra till i tidsplanen.
Sen ska analysgrejen vara klar imorgon men jag orkar inte nu, skriver den inatt eller nått, vill ha kakor. Imorgon är det pojkvänsdag och så massa plugg som som vanligt inte blir av, taggar faktiskt
Lämnade in mitt val till tvåan idag. IT liksom yolo. Valde biologi och engelska 7 som tillval, varför inte liksom. Här e jag och min nya klass, underbara

Så jävla gott<33

pang nu skjutte jag dej :)
 
 
 
skoja bara jag ringer dej istället

Hahaha

Hahaha jag orkar inte sluta vara dryg, tycker faktiskt det börjar bli kul. Få lite reaktioner istället för att allt ska vara så tråkigt. Hahaha börjar bli sån där riktigt typisk Norrtäljebrud snart, ska bli kul :)
mvh.
Här e min kompis som jag tycker om. Fast hon är inte här. Hon är i spanien och är på joggingtur och dricker champange till frukost. Mizz yo =)

Igår bah

Hahahah sånna här är så kul<333

<3 Killar & Kärlek <3

Drömkillen:
Hårfärg: ahahahjaja bryr mig ej så länge det inte skiner
Ögonfärg: bryr mig lika mycket där med <33
Längd: Längre än mig så äre lugnt
Intelligens: Ett retard som förstår humor men inte är smartare än mig

Det osexigaste som finns: Ja du, har aldrig varit ett fan av långt hår eller av pojkar med fettigt hår.

Senaste gången...
... en kille sa att du var söt: vet ej/pass
... du fick en kyss: måste varit i lördags då
... du kramade en kille: ^
... du kramade en tjej: Vet ej
... du hade sex: Vet ej
... du blev uppraggad: hahaha för längesen :-)

Förhållanden:

Längsta: 22 månader
Med: Brynet Palander
Seriöst?: Ja
Antal seriösa förhållanden du har haft: 2
Antal one-night stands: hahaha men aa

 

Övrigt:
Ska du eller han ta första steget? han såklart
Hur är du med killar? Retard som vanligt då ju
Vem var ditt senaste ragg? Fett nice å ha ett ragg
Vad gör du helst med killen? Pussas
Hemma hos dig eller hos honom? Både och. Mysigast hos han på kvällen och mysigast här på morgonen
Lust att träffa någon nu? ja
Har du numret till någon som raggat på dig? haha jaa..
Har du numret till den du senast hade en crush på? eh det är ju samma
Hur många killar har du numret till? 1

 

Vad gör vi ens

Han är verkligen sugen på yoghurt.

Hallå

Ni vet när man är sådär korkad och arg så man bara säger massa saker men så efteråt ångrar man sig och vill ba göra om allt. Jag tycker inte om när det händer.

Har sån otrolig huvudvärk och kan inte sova. Jävla fan kul med skola om 5 timmar då allihopa.

HAHAHA!!!

Tja.
är livet inte förjävla kul ibland. Såhär såg jag ut 2008 efter jag hade sprungit in i en vägg hahahaha. Kollar igenom bilderna på Hannas bilddagbok, ååh<3 hahaha saknar när alla hängde där

Hej

Nångång ska jag köpa på mig massa fula tröjor och tröjor med olika katter på.

Så slut

Känner mig lite överkörd nästan, min kropp är så slut. Vaknade 8 imorse och gymmade sen vid 2, musklerna skakar fortfarande och jag orkar inte gå. Springmaskinerna vad upptagna så körde styrka i hela passet, yolo. Aldrig gjort det och helvete vad död jag är. Aja, skönt<333
 
Jag ska kolla på desperate housewives och vila som fan nu. Ååh min säng är så mjuk och täcket så gosigt<3 happi:) hejdå<3
åh tänk lite sol mm

mmmm<3

hahaha ååh
 
 

Kjjhbjll

Om man smsar samtidigt som man duschar får man russinfingrar på ena handen och vanliga på den man smsar med, blir ju mindfuckad.

Ändå är jag lite gladare än förut.
Ska kika på mello och äta godis med katten. Bra flint på huvudet när jag var 2<3

röjar rälf

Heeeeo. Tänk om man inte hade några kompisar och ingen pojkvän, då hade man ju kunnat träna hela tiden. Nu har jag ioförsig bara ena delen av de sakerna men det är tillräckligt. Jag kanske skulle vara fit då, ska fan prova nån gång.
 
Jo men annars då, sov väldigt lite inatt på grund av tankspridd hjärna. Man tänker ju inget på dagen så allt samlas till natten. Somnade runt 4, väckt vid 9 av ett odjur. Jag drömde om Plexus, att han ville fotas  med mig. ♥
ja e ful å du e ful å ja heter kalleeeh

Fredag

Vad gör ni då?
Min syster bakar och jag är redo för en fettokväll med mjukisar, mössa och slapp tröja. Tänk om bhn kunde åka av också, så skönt, hahaha äckligt. Myser med Kimz som har en underbar prins Daniel frisyr och lyssnar på Gyllende Tider, mår bra. 
Avslutar med en fiskbild så att inte ^den bilden sätter sig i era huvuden.

Hahaha jag älskar den här <3

 

Vet inte ens vad jag gör

Har så tråkigt.

Kvällen efter skolavslutningen i 9an

Hahaha saknar det så

Tjää

Nattbloggar lite bah med en svettig pojkvän bredvid mig.
Tycker det är fint när någon säger ens namn efter de sagt en komplimang. Det är det.
Min panna är vrååålhet (XD) och jag borde sova men det är så mysigt här så jag vill inte. Även om han bredvid mig snarkar å mumlar så är det helt okej.
Jag klippte mig idag. Det tog 10 minuter för att frisören tog allt hår på en gång och bah klippte, fan vad med tid man sparar!

Nice nu fick jag en armbåge i bakhuvudet. Schysst. God natt. Fula va

Han är ju uppenbarligen kär i mig

Hahaha finns seriöst inget roligare än att ta bilder med katten när man kommit hem efter skolan. Han är så kramgo just då

560 kalorier senare

Ska kika på Desperate housewives :)
Vill spela wordfued men ingen jävel som lägger ord ju.
Annars så är det sommar snart och jag är så taggad på att springa runt och skrika på tjejer. Summer 2k13 here we come<3
vart tog ansiktet vägen ens
 
funderar fett mycket på att skaffa sidecut, visst skulle det vara snyggt????? :---)
hoppas det börjar en riktig pannbiff-brud i teknik nästa termin
Såhär skulle jag se ut som jag var full och hade pannbiff. Då skulle min blogg handa mest om den tror jag.

Men va

Igår körde jag och Kim gladiatorerna. Eftersom att jag var gladiator så vann jag brottningsmatcherna hela tiden. Tycker fett synd om Kim som ba förlorade, synd att han har en bitig flickvän!

Vrf går det inget bra på tv?? Har inget att göra. Stalka tjejer på instagram orkar jag inte längre, de har bara massa världsstora problem. Tuttarna är för stora, ciggpaketet är borta eller ögonbrynspennan som tagit slut. Stackars brudar. Jag ska äta något fettigt och bli större istället, bra kväll.

Heey

Vaknade 10 av det fina solljuset som sken in genom mitt fönster XD nej men så låg jag och spelade candy crush till halv 11, men jag var så slapp så jag klarade inte banan.
Stressade som fan och hann med vätöbussen 12.15. Har precis tillagat min allra första omelett någonsin:-) det gick bra, den blev snygg också.

Det var så längesen sist<3

Har saknat mina maraton som pågick hela natten för att det inte gick att sluta kolla.