Maaaat

Ni vet när man vaknar och är skitarg för att man drömt något? Jag vaknade 8 imorse efter 4 timmars sömn rålack på Johannes för att han varit otrogen i min dröm. Var så trött så jag kunde verkligen inte avgöra om det hade hänt eller inte. Drömde att han lämnade mig själv hemma hos honom i hans säng medan han åkte till någon brud, och då somnade jag i drömmen. Då är det väl klart när jag vaknar på riktigt och jag ligger där i hans säng med han bredvid att det känns verkligt. Hahah fyfan va arg jag va. Bestämde mig för att somna om ialalfall och när jag fått tillräckligt med sömn så hängde jag med bättre.
Vi hade jättemysig kväll i lördags och hur äckligt och töntigt låter inte det men det va faktiskt mys. Jag kom med nuggets och han bjukkade på nattpizza och Dexter till klockan 4 på morgonen, sån lång natt tsm har vi inte haft på länge och det va behövligt.

Ligger just nu och suktar efter all mat vi åt i Thailand. Älskar kyckling cashew över hela mitt hjärta. Och ännu mer när det kostar 25kr istället för 125kr. Vill ändå åka till Thailand igen, fast själv med Johannes och typ äta och bo fint och åka träbåt in i grottor. Klappa apor och besöka buddhister, det vore nått. Men det får vänta för först är det en tripp till Ullared i sommar som väntar. 4-5 juli ska ajg mamma och hanna åka på roadtrip, kmr bli fun. Ska nog baka pizzabullar igen. Ni kan läsa om förra gången vi va där i mitt arkiv från juli 2013:-) tur att jag bloggat så länge hörni. Läs inte inläggen från juli 2013, de är nog inte så kul. Rensade bort alla gamla inlägg som man blev äcklad av för ett bra tag sen och det va den bästa tidinvesteringen jag gjort på länge. Bloggat 6 år här i augusti hahah hur sjukt e inte det. Hur liten var man inte då, känns som att det e en helt annan person som skrivit de inläggen.
Här e pizzan från inatt som jsg snackade om. Imorse bjöds det på tjocka plättar, riktigt bortskämd.

Pics






Har väl mått sådär senaste veckan och drf inte bloggat. Så stressad och va jätteledsen över en grej så jag höll på att dö men så löste det sig och lättnaden efter det va väl jätteskön. Har varit på intro på flygis och fått snygg namnskylt. Har hälsat på Elin och hennes 7 dagar gamla kattungar i Älmsta och så har jag varit och sladdat i hamnen för första gången. Va på klubb förra onsdagen också det va kul. Skönt att inte gå med pv så man slipper tänka på att hålla i han så inte något drinkluder snor honom. Håller på att dö pga så trött så ska väl kleta bort sminket och somna.

Suck

Jag har börjat välja mina strider på senaste tiden och det har varit väldigt skönt. Märkte innan att jag var sån att jag bråkade typ om vilken kniv man ska skära grönsaker med, som om det skulle vara jätteviktigt. Men sen insåg jag att det kan vara det onödigaste när jag märkte andra göra det, man ba pls lägg av och ge dig nån gång. Folk som ba Asså e fett envis och ska alltid ha rätt hihi:P ja käften och välj dina strider istället så du inte står när och har värsta bråket med någon om något jättelitet. Typ saker som inte spelar någon roll alls överhuvudtaget om 5 minuter kan vara det viktigaste som finns att övertala någon att man har rätt om för stunden. Nä fyfan har verkligen börjat prioritera vad som är värt att bråka om, orkar inte ens bråka om radion på morgonen med Johannes eftersom att det egentligen inte spelar någon roll alls så fort vi slutat åka bil. Låter han välja så blir han nöjd och så slipper jag göra honom arg. Man blir automatiskt grinig så fort man ska ha allting på sitt sätt eller ska ha rätt i allt. Skitjobbigt. Prioritera om problemet är viktigt och om det inte är det, skit i att stå och skrika på någon då. Tack för mig.
den här kvinnan älskar doritos

Spårade inlägget sry

Fyfan vad skönt att gymnasiearbetet är över. Presentationen kan vara det värsta jag gjort i presentationsväg även om det inte var så farligt. Skakade så mycket så jag nästan tappade mitt manus. Beslutade mig då istället att lägga ner manuset och skita lite i det och freestyla. Presentationen skulle varit 10 min men min var nog snäppet kortare. Tror inte det spelade sån jättestor roll, hoppas bara att allt är godkänt och att jag är färdig med det här för gott.

Något mer som är skönt är att det bara är 3 dagar skolvecka och 4 dagarshelg. Behöver verkligen det för att komma ikapp. Ska på intro på flygis imorgon och sen kanske Mobergs efter det, även om jag inte riktigt förstår temat på skivan och kommer klä mig som vanligt. Hoppas pv kommer och hämtar på natten sen så man får mysa. Den jäveln har skolkat skolan 2 dagar nu för att han inte tyckt det var värt att gå i skolan, hur kul är det då. Han va inte ens och stöttade när jag skulle hålla min presentation som jag va så nervös över. Kanske lite skönt att han inte är där för då kan man bara tänka på sig sj men så jävla segt att inte ha någon att slänga ur sig alla spontana kommentarer till. Biodejt snart hoppas jag, vore mysigt. Och fyfan hur glad är man inte över att det förflutna är det förflutna. Kollade igenom min papperskorg på macen som jag typ inte rensat sen jag fick datorn 2012 så det var ju en hel del skit som låg i korgen. Kollade igenom snabbt innan jag rensade den, ville rysa och kräkas på samma gång. Ne fy. Fast allt är inte dåligt med det förflutna heller såklart, slappa kvällar med My och spontana fina sms från Tova tänker jag inte slänga i någon papperskorg. Sånt får man inte ångest över. Kanske någon slapp kväll var lite väl överdriven men det var fortfarande kul.
Hahahah den här bilden liksom. Fyfan va elaka vi va den kvällen men ändå så glada.
och det här va inte ens så längesen men so cozy det va. Även om matköerna blev 2 km långa tillslut.

Tur att man har bilder så man inte glömmer bort allt det bra. Det väger nästan upp för de mindre bra bilderna. Följ mig på Twitter föressten @soffanlol

Vovve


Farmor är på Danderyd så över helgen har jag blivit med hund. Ska aldrig skaffa en hund som man måste ut och gå med, nix nej något sånt blir det inte. En fluffig liten lat hund isf.
hahaha älskar underbettet

Gyyyyyyy

När man är lättad över att man ätit upp en godis för att den var så jobbig att äta, är man fet då?
 
Idag var det oppositioner och gymnasiearbete-presentationer hela dagen och det var ganska skönt. Jag hade min opposition på förmiddagen och kunde sen slappa hela dagen då jag inte har min presentation förrän på måndag. So nice. So nervös inför redovisningen. Stå ensam framför hela teknik och ba, hej allihopa :-) kul det ska bli. Älskar att alla har gjort något meningsfullt också så kommer jag där och ba Eh jag har inget mål med den här produkten och den är inte bra för något. Funderade på idag om jag kunde göra om hela arbetet för att det kommer bli så pinsamt att redovisa eftersom jag inte gjort något som är värt att använda.
 
Skitsamma. Håller på att skriva min presentation nu samtidigt som ögonen håller på att gå igen. Är så sjukt jävla trött. Somnar så fort jag blundar. Kan inte sova på nätterna och ligger vaken till 3 för att sedan gå upp 7, funkar inte riktigt. Och nu de senaste dagarna så har jag inte fått ta mina eftermiddags-naps så det där med sömnen går lite sådär. Ska gå och sova snart och sova i en evighet. Vi hörs när drömprinsen kommer och väcker mig om 1000 år.
hur fan ska jag kunna presentera detta som ser ut som bajs

Länka bloggar!!!

Har fan inget att göra på datorn efter 5 min när jag läst klart alla bloggar. Kollar bara på Dexter annars. Kan ni länka bloggar som man kan stalka, som är bra. Inte blondinbellas bara, wtf why men orkar bara inte med henne något mer. Ty på förhand <3
 
p.s har fått jobb på flygis i sommar, som kallskänka. Ska stå och bre mackor och kanske bjuda på ost, visst ska väl det bli kul.

Har sån jävla dålig känsla i hela kroppen. Ilar typ igenom hela och har ångest. Måste plugga men vill bara åka härifrån och åka långt så det tar lång tid innan jag kommer hem igen. Vill inte gå och lägga mig ens, bara åka. Måste ta tag i oppositionen ändå tyvärr, fyfan vad dåligt det kommer gå. Vill böla med Robban nu men han är bara ute hela tiden. Tur att Ebbzter bor med oss medan farmor är på Danderyd.


Bakis och A

Äej fyfan hörni. Kammade precis ut håret från torsdagens bravader och blev tunnhårig på köpet. Hade lockat topparna och hade skitmycket hårsprej i lockarna, och på det så spiller Micke ut min drink i mitt hår så har gått runt med drinkkladdigt hår sen i torsdags natt, fyfan vilken enda stor tova det va på huvudet. Har haft håret uppsatt i boll sen igår också så ännu värre ihopsatt. Tog en halvtimme att få ut det men nu så är jag fräsch och som ny igen. Mobergs va helt okej fast jag hade mycket roligare på 100-dagars. Johannes blev dräggig och jag va bara arg hela kvällen ungefär. Ska inte bli full med min kille igen tror jag. Är bara svartsjuk hela tiden då. Vi sov iaf hela fredagen i mammas lilla stuga (förutom en halvtimmes tripp till la farcita) och det va ganska skönt ändå. Åkte hem runt 4 och somnade halv 10 på kvällen med alla kläderna på, fyfan så skönt det va. Vaknade 12 timmar senare kl 10 imorse så det va ju nice. Håller på att kolla Dexter så jag får in min vanliga serie-rytm och är förövrigt stressad över allt med skolan. På tal om skolan så fick jag A i hela svenska nationella. Vi ska egentligen inte få reda på det slutgiltiga betyget i nationella än men när AK hade läst min uppsats och hört mitt tal så var det tydligen inga tvivel om att jag bör få A. Nyanserat och slagkraftigt tal med välkomponerade tekniska hjälpmedel eller vafan. Aja jag är nöjd iallafall för talet gick jättebra! Så skönt att ha det överstökat medan flera i klassen inte ska göra det förrän om 3 veckor typ.

Vi var och våldgästade stackars andre innan klubben i torsdags och det va ganska mysigt. Somnade i hans säng ett tag och va ganska trött men fick träffa gammal snäll kompis så det jämnade ut sig<3
såhär somnade pv lite när vi kom hem till mamma. Ganska mysig ändå.
pv hade skjorta på sig hela kvällen och va jättesnygg<333 Vf har han inte det oftare. Hade fått öl av en kille som kände igen mig från piren på bilden ovan. Den smakade förjävligt så jag gav bort den tyvärr men annars var det ju en snäll tanke.