Gosig

Tova är så gosig. Frågade henne om hon kunde baka kladdkaka och nu, vad jag tror, håller hon på och kirrar det hahahah, mysig. Chillar här själv med katten, hon e fin.
lite bilder bara.
 

HAhahahakatt

Tovis är avis
 

Nachos på kavajen

Tja. Har haft en trevlig dag med tova. Har ätit pizza och så har jag kirrat en ny halsduk.
Satt på övningskörabilkurs mellan 17 och 20.30, det var ganska chill faktiskt. Man fick kakor och jag fick umgås lite med mina favorit tvillingar!
Sitter hemma nu med nachos kladd på min kavaj, mumsigt värre. Imorgon är det Halloween och då ska jag och tovzter umgås och göra något trevligt. Nice med shopping och Kim på torsdag. Nu vet ni vad jag ska göra i veckan, kul. Hejdå<333

Estland

Den här bilden alltså, hahahaha så ensam där bak

Död av april

Tjenis kompisar. Idag åkte jag in till norrtälje vid halv 2, chillade runt på h&m (jag har köpt en kavaj vad händer), lekplaneten och subway. Efter vårat smask på Subway gick vi till sportcentrum, hängde med Love ett tag och lyssnade sen på när han spelade. Han var riktigt grym och jag skulle bli kär i honom om jag var yngre, mer hipster och coolare.
Vi hoppade hoppborg också, det var intressant.
Lite innan banden skulle börja spela så fick vi inte vara kvar där så vi gick ut och satte oss precis utanför på två stolar. Fyfan vad det vällde in massor av folk sen, det var galet trångt i havet med 12-åringar och deppade personer. Okej. Mötte Ollis, andreaz, anton och izak där inne, det var mysigt. Shejkade loss ett tag och åkte hem runt halv 9.
Har det lite jobbigt just nu för jag kan inte bestämma mig vad jag ska tänka på, orkar liksom inte tänka på något men det går ju inte. Ska kolla på Family Guy.
Godnatt på er.

heeeei

här säger jag hej till er
Nu skall jag, Soffan, tvätta bort allt svart kladd jag har i ansiktet och sedan förtära en natts sömn. Imorgon ska jag möta upp kära Tovzter och sedan checka kära Lovzter när han spelar hahah. Vet ej vad som händer på kvällen dock, det blir intressant att se. Tjarå.

Herrejösses!!!!

Titta vad My har lärt mig idag!!! Eller hon lärde mig inte det men hon visade att hon kunde och vips så kunde jag med!!! Koolt va!!!! 
dold talang!!
REdigerade bilden lite för det såg så äckligt ut hahaha

Hurtig

Var hurtig på gymmet med Tova, Isak och Anton. Mycket hurtig. Jag och Tova var inte så duktiga på maskinerna idag så vi bestämde oss för att gå till IP och springa runt banan. Upp och ner för trapporna och så stod vi i plankan från bänken hahaha, det var skoj!
När jag gymmat klart kom pappa dit och jag blev tvungen att vänta på att han gymmat klart innan vi åkte hem, nice det med.
Tänkte blogga om mina känslor jag kände påväg hem men så kom jag på att ingen skulle bry sig om jag berättar att jag var hungrig.
Har tappat bort min ladd-sladd till telefonen. Jipi.
Hejdå
 
Har en jättebra vän han heter Isak han är 20 dagar äldre än mig fy fan alltså men det hindrar inte mig jag hänger med i utvecklingen ändå för man lever bara  en gång det hoppas jag att ni vet
denna gjorde jag till isak idag
och den här till min kompis my
och sen så här är vi när vi sportar

Kött och nice

Tjääna.
Jag, mamma och pappa åkte till gymmet lagom till halv 11, svettades och mådde bra en timme och åkte sen hem igen. Hela sommaren var mitt blodtryck väldigt lågt och jag mådde illa så fort jag ställde mig upp, men nu har det blivit bättre och det är verkligen super. Jag kan röra på mig utan att må dåligt, det äger!
Försöker för tillfället värma min lunch som är jätteseg. Sen ska jag bädda om både min och Hannas sängar, tror inte att Hanna vill sova i samma säng som Wilkens gosat i <333
Hare bra, pos.
Jo juste, vi käkade Kina igår, jättemums och mysigt. My blev inte helt glad över sin blinddate...

fetfekekfkekk

So after a year and 10 months, it's no longer you that I want
But I love you so much it hurts, you never mistreated me once
I poured my heart out to you, let down my guard, swear to God
I'll blow my brains in your lap, lay here and die in your arms

Hallååååå. Chillar med min svenskaläxa, hunden och katten. Innan 23:59 ska de 1200 orden vara färdigskrivna. Dock har jag redan skrivit 1341 ord men är ändå inte klar. Skrev fan ett A4 bara om en punkt eller vad man ska säga, finfint gjort!
glad i soffan hos kim. förut.

Här kommer en till

En till bild på mig och katten. Han är den enda som jag umgås med på eftermiddagarna nu för tiden.
Slutade 11.15 idag för att vi inte hade någon gympa. Vandrade till gymmet, var där i 2 timmar och åkte sen hem. Usch vad jag måste läsa svenska, tog en paus nu för fyfan vad tråkig boken är. Så seg.
hahah
a vad händer

idag

vafaaan är det här. orkar inte. jävla cp.
fanfanfan.
jävlacphelvete där ja, usch vad jag vill kramas
 
 

hahaha tussekatt

Tjena käkade middag med katten

Är så jävla lost

Gissa vad.
Gissa rå.
 
JAG FICK A PÅ FYSIKPROVET OMG OMG OMG!!!
Vad fan hände? Hade ingen aning om vad jag satt jag räknade ut på provet, men så ba, A- 28/30 poäng.
Hade D- förra gången så det kändes ju najs. Det äger!!!!!!!!
 
Efter skolan mumsade jag och Tova oss till gymmet, det var asnice. Imorgon ska jag nog vara med tusse om han kan.
 
heh.
Är så glad
Jävla fysik<3333333
Här e mina kompisar som jag tycker om

Shit vad nice grejer

Här är lite saker jag gjort de senaste månaderna
Kastade lite boll med mican, fortsatte hoppa runt i parken och så har jag hängt med Mica och Frasse. Very nice.
Nu ska jag sova.

tsadad

Jag skulle blogga igår men så hände det något och så orkade jag inte och ja.
Ska plugga massor till fysikprovet imorgon. Eller nått. Vet inte riktigt vad vi håller på med.
Skulle visa igår hur mysigt vi hade det på badrumsgolvet. Såhär gosigt var det. 

Dear John

Har sån tur att jag har en sån gosig katt som kommer när man ropar. Känner verkligen inte för att sova själv inatt, katten duger finfint för tillfället ♥ 
Nu ska vi sova och titta på Dear John, multitasking vettni.
hahaha cp

Katt i soffan

Fan vad vi myser. Tusse och jag. Hahaha han ligger på rygg och ba chillar, så fin

åfåaåfaåsdsåds

asså
oj
tuss
ar
 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAAAG FICK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PÅ MATTEPROVET. fett nice. är glad. Hahaha A den här veckan och nästa vecka kommer jag få F på fysikprovet, shittans vad skoj haha
Ikväll taggar jag yoga, har massor träningsvärk.
här är jag nu

Hälzozamtal

Wazzaaaa. Idag var jag på hälsosamtal, jag är perfekt jag. Min längd och viktkurva var fan exakt likadana, växte 5 cm mellan 6an och 8an och gick upp typ 5 kg. Nu har jag inte växt på längden på 2 år och gått upp ett halvt kilo. Najs.
Ska snarre gå från skolan till gymmet, hipzter.

tja

Dricker te

Skajp, te och mattebok. Bra. Är glad om det går bra på provet imorgon.
Idag hade vi friidrott på ip, fan vad nice med all blöt sand som fastnat inuti skorna. Efter friidrottandet så gick jag med Isak och Antion till Friskis och hade det bra, fan vad bra det gick, bröt en nagel hahah. Gjorde en jätteskojig grej med en boll, det var skoj. Imorgon taggar jag pilates, finfint!

hahaha så jävla stark och hurtig