Lol



Trött

Tja :)))))))
är så trött fast borde egentligen inte ha sömnbrist. Tog mig upp astidigt typ halv 9 igår för att ta bussen till nt och gå på dejt med en babe men som tur var fick jag skjuts istället och kunde ta sovmorgon till kvart i 9 XDD Vi åt köttfärsås med pommes och sov tillsammans och sånna grejer man gör med sina kompisar. Gick sedan i spöregn till friskis och körde slut på mina tuttar och pumpade armar som aldrig förr. Hade så ont imorse åå. 
 
Åkte hem till bejb i Hallsta i spöregnet och frös ihjäl innan jag äntligen fick duscha mig varm. Såklart tar varmvattnet slut när jag var halvklar men fick låna sköna mjukisar så var nöjd ändå.
Vaknade upp till detta mörker imorse och vill nog göra det hela tiden. 
 

Aa

Att äta middag med sin familj när man är less en söndag är som att inse att man får gäster och måste ta på sig byxor på en kväll då man helst vill ligga ensam död i sängen. Så jobbigt att prata.

Råkade visst kolla på 7 avsnitt i rad efter att jag vaknade. Glömde till och med att äta???:/ fick middag nyss iaf mm.
Söta när de levde iaf

trippeldejt

midsommar dubbeltrippeldejt med bff och pvs. Drack jordgubbsvin och åt hemmakläckta ägg, gott det var.

Klubb

"Är det inte tråkigt att stå här och kolla på andra som har jättekul?"
Nja inte direkt va<3 ganska kul att kolla på om någon har "jättekul" eller är pinsam men schysst att du bryr dig!!
Klubben var stel igår och garderoben blev inte ens halvfull. Rusningstiden var värst ofc för människor suger på att vara tålmodiga i mer än 10 sek:')
 
Aja mår som man förtjänarXD idag. Sov till 1 men somnade vid 4 så fick inte så mycket sömn ändå för att vara sommarlov. Idag ligger jag med Robban och kollar netflix hela dagen tror jag. Skönt.
 

Midsommar


Vilar efter ett jobbigt midsommar. Skoja det var inte jobbigt alls, varken för mig eller Robban. Han var ensam hemma hela kvällen och jag åkte buss i 100 år ungefär. Åkte med Johannes till My vid 12 och åt världens starkaste korv och grät för att den gjorde så ont i munnen. Band en diskret krans och dansade inte runt stången men åkte kärra efter traktor iallafall kul va :D väntade sedan på bussen till Norrtälje och råkade hitta starköl och cigg i en påse bakom busskuren. Säkert någon liten flicka som ska ha det tänkte vi och skonade henne genom att ta påsen. Tog 3 timmar att komma från Rådmansö till hallsta men va gjorde det. Kollade pb och gick och la mig i en evighet före pv kom och la sig bredvid. Sov jättedåligt vilket inte är så bra då det e klubbjobb ikväll och jag måste vara vaken till 3 inatt åååå. Cash is kring woop:):( vill bara att det ska bli varmt så man slipper ha byxor hela tiden.

Kentfest

Trångt, svettigt, regn, skrik, hunger, millånga köer, töntigt poserande vid toaletterna, 20-pack nuggets och bäst. Så var kentfest. Nu ska jag sova.

Mmm mat



Festat på thai och te och lösgodis vilket jag ej ätit sen det var rea på påsklovet så det va gott. Kent imorgon men ska ej köa som andra dårar XD och ska äta tacos kanske vore väl gott.

tja

Igår var pärras student. Studenten bjussade på smörgåstårta och My bjussade på rödbetschevreruccolavitlök-toast vilket va mmm. Gick upp alldeles för tidigt för att vara första sommarlovsdagen men va gör det. Åkte och kollade på skrikande studenter som var lite pinsamma men tror det hör till.
Efter student så var det ofc slutskiva på c12 med oss i garderoben:) Aldrig haft så ont i fötterna i mitt liv som efter att ha stått i 7 timmar igår, inte varit så svettig på länge heller<33 Tog lite för lång sovmorgon imorse och har endast åstadkommit att kolla på serier idag. Måste väl skriva klart det sista skolarbetet innan betygen sätts så kanske ska börja med det. Ska till Tova ikv och imorgon är det kentfest♥

Aja



Tillbaka där Robin tycker att jag alltid borde vara, i sängen med honom stirrandes på mig till jag kliar honom under hakan.

Kollade på så många prision break avsnitt igår så att jag drömde om det. Gick och la mig innan Johannes och sen när han la sig så halvvaknade jag men jag var tvungen att somna om för jag visste att Johannes skulle fixa så vi kunde bryta oss ur fängelset men jag var tvungen att sova för att det skulle gå. Vaknade flera gånger och tänkte samma sak varje gång, inte så lost iaf:)
Vaknade tröttare än någonsin men tog oss till skolan iaf och bjussade på mockarutor som jag gjorde glasyren på. Tog bussen hem och vilar inför pärs student och c12 imorgon:) 

Kemi

Japp. Läste feedback jag fått på en labbrapport och blev glad. Men ändå så ligger jag på "minst D", känns bra att jag siktade på A i början av året <3
 
Idag hade jag shorts i skolan och det är inte ofta man kan ha det. Alla tjejer tror att man kan ha det varje dag så fort det har varit en varm dag på året men sry det går ej det ser bara dumt ut. "Wow 12 grader ute men det va ju faktiskt 20 igår så jag kan ha shorts idag!!" nej tjejer. Och det är alltid så sjukt kallt i teknikkorridoren så shorts är ju ingen valmöjlighet, förutom idag då då vi inte hade lång skoldag alls.
Imorgon är det en sista lektion med Krillan och sen är skolan över mmmm. Fick D i matte men morris tyckte det var okej. Har nästan bara D:n och B:n i betyg i ämnen hur kul känns det då. Fick A i en kurs iaf och får väl nöja mig med det.
 
Imorgon ska jag våldgästa pv så fort biologin har slutat och kanske kolla på pb och njuta av sol det vore ju skönt.

Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Diskuterar så mycket med mig själv i mitt huvud hela tiden. Det är inte ens kul att vara själv eller sitta tyst och tänka längre, kanske var givande förut men bara jobbigt nu ju. Speciellt om man lyssnar på håkan eller liknande samtidigt. Jag kan inte somna på kvällen utan att ligga och glo på telefonen eller datorn tills jag däckar, det känns ju tragiskt. Ligger och scrollar facebook, kollar serier eller spelar 2048 tills ögonen dör.
Igårkväll dock. Låg och glodde på Johannes istället. Kanske inte är så mycket bättre men jag slapp tänka så mycket iallafall.
 
Vi poolbadade igår, jag blev dränkt och Johannes kunde inte hålla andan i en minut. Med nybadat-blött hår och hungrig mage så taggade vi svull. Försökte spela lite äcklad när Johannes fyllde den största skålen med ostbollar, chirre och popcorn(som han poppat sj). Äcklad som om "hur ska vi någonsin äta upp allt detta". 2 kassa Orange is the new black-avsnitt senare så var skålens innehåll uppätet och vi mätta.
 
Imorgon ska jag och Hanna åka till täby igen då jag måste ha sommarkläder och långklänning då jag tappat bort min(???). Har förövrigt lovat mig själv att inte kolla på Harry Potter förrän nästa år och det ska bli spännande att se om jag gör någon framgång med det.
Grammis med Håkan i februari

För jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid; men då slösar vi bort våra liv

Försöker slappna av efter haft aggressioner hela dagen. Så arg imorse. Var i skolan halv 9, trodde vi skulle ha betygsnack, sätter mig i klassrummet och väntar. 2 timmar senare har Morris pratat med halva klassen och jag ingick inte i den halvan. Hur kan han vara så seg ens ååå. Gick till svenskan, betygsnack i 1 min och fick gå sen. Spenderade 3 timmar i skolan med att spela 2048 och candy crush, hur kul var det liksom. Ingen My där och ingen pv där åå. Åkte entimmesbussen hem och försökte sova men Prision Break var så jävla spännande så kunde ej. Håller på att plugga klart den sista datortekniken nu och har ångest över att jag glömde kemiboken i skåpet pallar inte. Har prov på måndag men ofc så glömmer jag boken i skolan.
vf går vi inte i samma klass 

Det var du som sa det "Såhär borde vi jämt ha det"

Mackan Krunegård är helt ok.
 
Imorse började jag min morgon med att spilla ut gryta över hela Johannes kylskåp och köksgolv. Tycker det är nice att börja morgonen så, halvstressad och med gryta på strumporna. Jag skulle bara ställa in frukosten jag ätit och vips så flyger en kastrull ut, locket flyger en meter bort och brun gryta hamnar på golvet, kylskåpsdörren och alla hyllor. Perfekt morgon!! Var så nära att somna och dregla på bussen men ville inte riskera att mannen bredvid mig skulle få slem på sin svarta jacka så försökte hålla mig vaken. Höll mig vaken tills jag kom hem iaf och det kändes som en achievement. Är glad för att Fredde gav mig B i idrott istället för C och är glad att biologikursen är över och att Eva går i pension. Helt sjukt glad över det, hon gav oss typ F för att vår essay inte hade radavstånd 1.5:) går runt där som en grining farmor uhh. Aja snart är hon borta.
 
På fredag släpps nya säsongen av Orange is the new black, på lördag är det studentskivaor vet ej hur jag ska hinna med båda. Klubb nästa fredag, bakis på lördagen och sen Kent med Tova på söndagen<333 då måste man vara snygg för det kommer va så många snygga tjejer där tror jag. Så tova du måste också va snygg så vi inte ser efterblivna ut som vi annars alltid gör.
 
Nu ska jag skriva klart den sista labbisen i biologi någonsin och tack gud för det lr hur. Tror nog inte att jag lärt mig någonting i den här kursen, tror inte det ska vara så men aja.
Såhär spenderar jag 90% av min tid oavsett om det är 30 eller -22 grader utomhus. Tänkte dela med mig bara.
 
Och juste. Johannes skickade tyvärr opassande bilder igår från min snap på kroppsdelar som skulle kunnat vara mina men som var hans så om någon fick en sådan bild så ber jag om ursäkt det var inte jag som ville snapsexa.

Less

Är helt slut egentligen, sov ej något inatt och dagen har sugit. Var så nervös inför engelskalektionen som vi skulle hålla i men den gick ju bra. 10 minuter var den tydligen fast den skulle vara en halvtimme. Är så nervös inför klassen pallar inte, skakar och stammar och glömmer vad jag ska säga aja:) ska man inte vuxit ifrån det. Köpte lite lugnande glarre för 10 kronor med Johannes och det va gott. Gick efter en slapp kemilektion till Bambino och frågade om de sökte sommarjobbare i sommar. Hon jag pratade med kände igen mig från när jag gick där och hon blev nästan lite rörd tror jag. "Ååhååå ahaa är det du hur gammal är du nu då"
Ungefär 5 år som när jag slutade på dagis:)

Måste kanske duscha nu då jag och Hanna var på gymmet för ett tag sedan. Svettades så mycket:) fräsch. Äntligen sleepover imorgon, Gud vad jag ska mysa då. Men ikv blir det Robban och jag som skedar för han vill säkert det.
Åt pappas födelsedagstårta för ett tag sedan