Fredag idag

Ligger här och funderar på varför trollkarlar hade hatt. Det vore så kul om de hade kepsar eller skärmar. Gandalf med monsterkeps typ.
Idag bad jag mamma köpa chips. Hon köpte dom och lämnade dom sedan i affären och åkte hem. Min mamma jobbar på minnesmottagningen, är inte det ironiskt att hon glömmer så mycket ibland. Jag gjorde curry (god curry ej spycurry) till middag och bakade sedan 45 negerbollar med lite för mycket socker i, vilket resulterade i att de blev knapriga typ och inte ens goda. Känns som det är sand i dom.

Eftersom att jag inte hade några lektioner idag, förutom kemiprovet, så hann jag med 11:48 (vf har den börjat gå 48 istället för 45???) hem. Lunchdejtade jeppe med gammal hård veggosnitzchel och spaghetti;);) Kom hem runt 1, läste lite harryp och sov sedan till 16. Fyfan vad skönt. Det e fredag liksom, party som fan. Ska gå och sova snarre efter jag kikat en bit på The hobbit. Toodels!

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tjaba bloggen ;D sitter i skolan me vänner :)
Idag skulle vi bara haft 1 lärarledd lektion, men såklart bara för att jag intalar mig själv att gå upp ur sängen för att den lektionen är rolig; så har vi ingen lektion. Läraren är inte ens här så det e ju kul. Har ett säkerhetsprov i kemilabb vid 10 och sen slutar vi. Värd dag ändå ;D serigröst. är så sömnig, kommer hem vid 1 och då ska jag sova som bara den. sen inte göra någonting på hela kvällen. 
KRam.
 

Hej :)

Pluggar lite, går bra. Det är meningen att jag ska ladda ner något jävla eclipse program. Jag gör det, fixar så att den packas upp och grejer, nä då är "Versionen av filen är inte kompatibel med Windows-versionen du kör". Aja, bra. Ska sitta uppe lite hela natten och fixa den där jävla testtutorialprogrameringsgrejen så jag inte är helt retard imorgon på lektionen.
 

sd

Nu har de ändrat mitt schema igen så jag slutar 1 på fredagar <3 fast denna fredag slutar jag 11 för att Morre inte är där, nice va!!!!!1 Lr alltså ska väl ändå inte göra något men ändå. Onsdagar är faktiskt de enda långa dagarna jag har, och de är ändå bara långa varannan vecka. Fast schemats ska göra om igen men får väl njuta tills det händer:P
SUPA I HELGEN DÅ1!!! 
skoja bara. men det ska bli skönt. Plugga dårå :) Haft en sån tajt tröja på mig idag och den bara är tajt överallt och speciellt i armarna uuhh. måste dra av mig den nu. Pluggar glosor, går bra.
 
Hade 2 st 1 1/2 timmes raster idag, SKÖNT!! Hänga med My lite <3 veggosnitzchel till lunch XD
Har inte ens något att skriva.
 
saknar<3 blåste lite åt höger på denna bild va
 

dsfkjdsfjskje

:)
Usch så varmt och kladdigt det är. Sedan jag duschade imorse har jag gått med vatten i örat som fortfarande ej vill rinna ut.
På gympan hade jag långbyxor vilket var så skönt i stekande sol. Sen hade jag svarta jeans resten av dagen, också mkt skönt och luftigt, drog inte till sig solen eller så. Det var meningen att vi skulle sluta 16.30 idag men vi slapp sista lektionen och hade en slapp lärare så jag hann med 14.30 bussen, bra va:D
Inte så bra när jag skulle gå hem 2 km från bussen dock. blev så flottig i hela kroppen typ uuh. Slängde av mig kläderna när jag kom hem och sitter här nu nästan naked, skönt. Ska inte gå ut något mer idag. Jag är så trött och dammig från grusplanen på idrotten. Ska sova lite och läsa HarryP och kanske messa lite :) kan någon messa mig lr? :)
Datorkunskapläraren var så lik Nicke. Lite nervösa båda två (fast nicke e ju överdrivet) och typ lite hängig stel hållning. Fast läraren var bra, även fast jag inte fattade något, tur att mina kompisar fixade uppgiften vi fick.
 

Äpple

Nån jävel (pappa) hade ätit upp det lilla som var kvar av sourcream:en, fyfan. Fick snaxa på ett äpple istället. Ni vet när man är så sugen på chirre så man skulle kunna döda, så var jag nästan. Idag har jag bara gått runt och spanat och varit seg och lite glad men ändå slapp och trött. Iallafall så har jag precis slagit rekord i antal lol-matcher på rad, 3 st :) det var kul! serri, levlade 2 levlar.
Och jag är så glad<3 för de har ändrat vårat schema så jag slutar 2 på fredagar nu istället för halv 5<3<3 och jag går bara till 5 en dag i veckan <3 tack Modén eller vem som nu gjorde schemat XD
Hade inte allt för ansträngande lektioner idag alltså. På slappbiologin gick vi igenom målen för kursen ba, hon va så slapp och läste rakt av och det va jättekul att lyssna på. Sen engelska med Eva, :) Hon e ju kul hon med, berätta vad vi gjort i sommar utan att prata wtf XD På kemin fick Ulla lära sig våra namn, bra att hon kommer ihåg mitt för att jag är flicka.
 
Imorgon börjar jag 10 med idrott med nya Jan. Hoppas nya jan är snäll och gillar mig. Fisk till lunch och slutar 16:30 :DDDDD men det e ok för andra klassen slutar 16:40 HAHAX DDD!!!! 
 
:)
 
Hejdå.
 

Teckningen är så spot on

Längtar så mycket. (Antar att jag är den som gillar katter och har stora tuttar)

HHE

Idag när jag satt med färg i håret och ett skoskydd på huvudet kom tovas mamma och lämnade ett paket till mig <3
Så mkt fina grejer. Har så mycket lotion hemma nu så vet ej vad jag ska göra med allt, vill typ använda alla samtidigt för att de luktar så gott. Är så glad lver paketet. lol en grej fick inte va med XD ;))

 

Naw

Sova med bejb nu som brukar ha tungan utanför munnen när han är avslappnad. Kollade början av The hobbit men blev upptagen med att stalka och spela lol sen. Allt ba frös och så fick jag och Rubbe inte spela mer:( :) gick och duschade och nu ligger jag här i min cybersäng och läser harryp. Gym imorgon och så kmr tovas mamma hit och lämnar paket hoppas jag<33

Vf

Legat och tittar på Kourtney och Kim i New York i 2 timmar nu. Varför är deras liv så intressanta för mig(???). Ok mest för att det är kul att se att andra inte bara ligger hemma fredag-lördag-söndag i brist på livslust och vänner. Och så är de så snygga. Speciellt Kourtney herre. Väntar på att klockan blir 21 så jag kan kolla på hobbit, fuck this alltså:)

.

Låg å spanade lite på datorn, robban ville va med och kom och la sig med rumpan rakt i mitt ansikte:)

Love!!!

Här är My och Vagge, som en gång var tekniks srötaste par :) men inte längre!!!!!! My går i ettan och vagge i trean fett coolt att hon e tsm med två år äldre. Skulle bara blogga om vagge men jag tkr jag skriver om er ist :)
Dessa två firade 9 månader med älskling igår, gulligt va!!!! 1 år snart då, skulle vilja ha en dubbeldejt :( Kände ej Vagge innan de blev tillsammans, inte för att jag känner han så bra nu men vet ju en hel del om han om man säger så ;) Vet inte varför men jag tror de ska va tillsammans, my å victor liksom , tkr det låter bra, så söta.
Vagge med F och My med A i matte, perfect match!!
Bra att Victor går teknik också, så My har flera anledningar att hänga i korridoren :)
Kram på er

Kul dag:)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006566018274
Här har ni, dagens vänförfrågan.
Hur tänker de här grabbarna som skickar friendrequest till sånna som de inte känner, eller ens bor i samma land som? Har några request på lager för alltså varför skulle jag acceptera de jag aldrig träffat och inte känner. aja:)
Kul dag idag ja :) nej. Hahaha okej lite då. Förra året spenderade jag och My 80% av tiden i TE på ett bord vid alla skåp och idag hade två ettor satt sig på det bordet. Vi blev lite arga, sry ni flickor som satt där, och skrev ut en lapp att det var vår plats hahah XD Hahaha nä tycker så synd om dom, ba blev ivägkörda hajaha.
Sen åt vi tårta som man mådde illa av och kollade på filmer och vår var verkligen dålig, inte lika som några andra men aja.
Jag var hos sjukgymnasten imorse och klädde av mig och så klämde hon på mig. Hade lite grejer som satt fel så det var inte konstigt att min rygg krampat hela veckan. Ska stretcha varje morgon nu :)
 
sen fota jag lite egopics på gymmet:) laddar ner lol för det spelar alla i min nya klass. jaja vi hörs:)
 

lunchdejt med my imorgon

Sitter och snyftar lite över gamla meddelanden.
Idag blev vi indelade i grupper och skulle göra filmer. Hamnade med 3 stela grabbar som inte sa så mycket men tillslut fick vi ihop en 2 minuter lång film. Kul dag, blev så glad när My kom ner. Imorgon är det fredag och då händer inte ett skit, det e ju fredag liksom :) Jag börjar 11 men ska till sjukgymnasten klockan 8, ska nog gymma däremellan hehe<3 nä men ska gå och jag vet inte vad. sova. är trött, vill ha en kram kanske.
tova kmr hit på lördag<3
 

<333

Asså.
Ser ni.
Vilken dröm va, värsta cybersängen XD tack My <333 ska mysa så mycket nu och läsa Harry Potter och sen sova.

asdsasad

Hit ska jag och tova åka när tova tagit studenten:
Jag googlade på indien och det var detta som kom upp så jag antar att detta är indien då lr. Ska börja spara pengar i min ugglesparbössa för man behöver många pengar för att resa. Vi ska konvertera till hinduismen och bara hare bra i slappa byxor, längtar :)
 
Ska sova väldigt mycket nu och sen gå slapp till skolan imorgon som en hästtjej typ <3 fick hörlurar i födelsedagspresent som mina öron inte får plats i hahaha de blir helt röda:( aja. Hörs:)
 

Kompisar

Har så bra vänner!!!!!!!!<3
Var i skolan vid 9 imorse för att spana på ettorna, spännande XD Gjorde väl cirka ingenting fram tills vi gick och åt skolans fisk till lunch, omg så god :) åt den inte ens. När vi ätit klart ställer sig Ruben upp och plingar i glaset och säger åt alla att vi har ett födelsedagsbarn och att alla skulle ställa sig upp å sjunga. Alla stackare i matsalen som precis börjat gymnasiet vågar inte göra något annat än att lyda. Blev inte ens lite röd XD sen öppnade jag Mys present, ska sätta upp den ikväll och ha det jättemysigt :* Ruben bjussa på morotstårta åh. Hängde lite med min naturkompis och gick sedan tillbaka till TE-korridoren och träffade mina designkompisar. Fick en chokladask av isak åååh, serri blev så glad, han är så snäll :')<3 jag och rubbe gav den sista biten av tårtan och gav till Morteza som också fyller år idag, och jävlar vad glad han blev. Fick 3 kramar och massor med tack, han är så söt.
Klockan 1 började vi och fick träffa nya klassen (XD). Jag fick underskåp shit va glad jag är!!! fuck you eva. Hade piratskjorta idag.
Ska ut och springa snart men wtf nej då har farmor bjudit hem kompisar som ska fika med mig på min födelsedag:) okej :)
 

Alltså nej

Ni förstår ej hur det är att ha fler än 1 virvel i håret. Lr ni kanske gör det??? Emmy vet iaf:) Jag somnade med halvblött hår igår och idag var det kaos i frillan. Var tvungen å blöta ner hela håret och sen kamma ut den till där det ska ligga!! Så jobbigt, tog mig typ 15 min som jag inte ens hade räknat med så ligger lite efter i planeringen :-P för jag har ju såå bråttom till skolan ändå. Dricker oboy och äter rostade mackor som aldrig gör en mätt på riktigt.
Tycker synd om min katt hahaha XD han hade bara 1 kattmat kvar så han fick svälta igårkväll och ska få den snart:) förföljer mig och skriker lite men aja xd
ska nog ha musse pigg sovtröjan idag

!!!!!!!!

HEJ ALLIHOPA. Ibland blir det caps på min dator utan att jag vet varför, råkar alltid pilla på den knappen fast jag inte vill :@
Jag åkte med ond rygg till Norrtälje igår, köpte flygis plocksallad, gick till station, träffade my emmy annamaja(och jakob:D), mina kompisar köpte sushi, gick till parken, träffade isak och anton<3 Saknat grabbarna :) Salladen var god och mina vänner var snälla xP Va en kille en bit ifrån oss som körde hundtricket och fick haff med en brud, ska också göra det när jag skaffar hund (ska ej skaffa det). Jag fick skjuts av Isaks börnande cykel till Robin och sov där. Kollade på 2 dåliga filmer och hade så ont så att jag inte kunde ligga stilla. Tog ipren och idag vaknade jag utan smärta alls. Vi var nykära hela dagen idag och robin bjussade på glass♥ hahah letade efter sardiner på kryddan och stötte ihop med blonde john som jag och ollan praoade med i 8an (???). Åh vad jag försökte undivka han, varför jobbar han där ens, uhh han följde efter mig. äsch:D jag kirrade hårfärg, åkte hem och nu sitter jag här mahognybrun och nyduschad.
Fyller år imorn:) längtar så för då ska jag få träffa My. Sen ska jag väl hem själv och äta tårta.
Nu ska jag kika på Svenska Hollywoodfruar och äta ett grönt äpple. 
så bra kvalité för att jag printade från insta på datorn XD orkar inte ladda in från telen ok.

cdcjknaa

Hej. :)
Jag har kramp i nederdelen av ryggen och högra benet, det är så skönt. Kan knappt sitta ner. Mamma skulle fixa tid hos doktorn snart, hon trodde att en nerv kommit i kläm eller nått.
Ska gå och duscha snarre, ska ba sova lite först. Sen blir det det med bejb, My och några andra XD NI VET VILKA NI ÄR!!! :)
skoja.
taggad på min födelsedag:)
 

tusse

Tittat på detta i säkert 40 minuter nu kan ej sluta gråta. Den här videon ååh
 
Godnatt, imorgon blir det äntligen gym efter att skippat det hela sommaren.

Godis

Haft sånna intressanta äventyr idag mina vänner.
Skoja:) gjorde absolut ingenting förutom att läsa och äta fram till 8, då övningskörde jag till norrtälje, tankade, köpte godis och åkte hem. Haft så extremt ont i ryggen hela dagen idag och igår så jag tog en fin promenad på 3 km vilket behövdes, även om jag fortfarande har ont i ryggen. Heatlotion fungerar dock rätt så bra.
 
Har slutat spela cc föressten:( är på en omöjlig bana jag lovar, man ska para ihop två superkarameller med två bomber och så kommer det choklad hela tiden serri den går inte. Ska titta på Tangeled nu och dricka vatten. dd?
 
hahaha va, gammal bild cool. mörkhårig snart igen då:) 

Kdkdndnd

Ni vet när man gråter så mycket så att man får ont i halsen, det vaknade jag av nyss. Har gråtit i sömnen så mascaran från igår kletat ner hela sängen typ. Jag har drömt så mycket. Jag var gravid och skulle precis få mitt barn, fast det var inte jag som var gravid utan jag fick spänna fast någon annan och tvinga den att få mitt barn. Men det funkade inte och jag började gråta som bara den. Det kom jättemånga på besök och försökte trösta mig medan jag gick runt och väntade på om de skulle försöka få ut barnet igen eller inte. Jag ba grät och grät och tillslut kom syon och sa att det inte var värt att gråta över det wtf XD tillslut kommer någon och ba, Vi har goda nyheter!!! Jag blev så glad då och springer till den som skulle föda, eller vafan, men nej, jag skulle inte få något barn. Men jag hade fått en sån här röda korset mugg fylld med pengar.
Kan inte somna om, är lite förvirrad och så blåser det som fan i mitt rum.

Alltså

Med mitt nya schema går jag till 16:25 på fredagar, men vad gör det. Har mentorstid på morgonen men vafan den brukar Henning aldrig vara på så lär ju börja 11 då, inte för att jag kan utnyttja det alls men ändå. Sitter och väntar på att mamma ska ringa från sin tjejträff så jag och pappa kan åka och hämta henne, ätit mig så fet, pappa bjussa på kinamat till middag och fyfan det var så gott och jag älskar mat.
I höst ska jag börja träna, hur jobbigt låter inte det. På schemat står det att vi har en annan lärare än vad vi hade förra terminen, vilket betyder att hela förra terminen var bortslösad om vi ändå byter lärare nu, tänk om den nya tycker om mig mindre än vad Jan gör. Tror jan tycker jag är lite slapp men ligger ändå på ett C så aja :) Kollade på min gamla klass schema och hahahXDDD kul det ser ut ändå, lite sådär 2 1/2 timmars design på fredagar, grattis A-klassen!! Förra året gick b klassen längre än a klassen och då gick jag i a klassen och fick alltså sluta tidigare, men nu går b klassen kortare dagar än a klassen och nu går jag b klassen vilket gör att jag får gå tidigare igen :) :D
kul va.
typ 10 min tidigare några dag men ändå. XD
Tycker mamma ska ringa nu så jag får åka hem och lägga mig i sängen och läsa och ha min katt. På måndag är det grillning med vänner eller hur :) 
funderar lite på livet
 

TJEJER

Varit borta inatt men oj vad jag kom på en bok igår. Robin satte på Apollo 18 (blev arg då förövrigt jag menar kom igen en film om rymden nej jag pallar inte det) och då de landade på månen kom jag på en grej, Lars och Urban och pudelstjärnorna. Pappa brukade läsa den boken för mig och Hanna när vi var små, oj vad jag tyckte om den. Vi hade också två andra, Lars och Urban och faster Loo's hemlighet samt Lars och Urban och valparna tar över.
Började nästan gråta när jag kom på att de böckerna fanns för jag tyckte om de så mycket. Faster Loo's hemlighet var ju nästan den bästa. Igår låg jag och läste Harryp i en timme medan Robin kollade på GTA videos och gejmade, det var värt. Annars så har jag haft förjävla ont i magsäcken och mamma köpte medicin idag som fungerade lite men inte så mycket.
Nu ska jag stalka de som kom in på teknik på Roden. Kramis. :)
 

Hittade en billig moppebil i hallstavik. Ska nog slå till!

Nej

Det åskar, jag har aldrig varit något stort fan av blixtar. Ligger i min säng och ska spana på något dåligt film jag har nerladdad. Fick ett sms av Robin som jag skulle kunna börja gråta av, det var fint. Snoppåska.

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Jag hatar spotifyreklam, jag hatar det så mycket. Året 2012 kan ju bara dra åt helvete, det sög ju. Alla jävlar som inte svarar när man skriver är förjävliga. Cc banor som man inte förstår hur man ska klara oavsett hur man försöker är ungefär som året 2012. Irriterande flickor, småkryp och flygande insekter (speciellt de jättestora myggorna med enorma ben) bör lämna planeten. Kan man inte bara stoppa alla dåliga saker i ett annat universum typ. tänk vad kaos det skulle vara där.

Usch, tänker på brieost och får ont i huvudet av det. Uhh hästkött i salami fyfan. Nej nu säger jag godnatt kompisar :) frasse <3

Allsång

Sitter i soffan och letar efter hipsters på allsång med mamma.
"TITTA, där är väl en hipster"
"Ja! Bra mamma!! Fast mer emohipster:)"
Bra att hon fattar ivf. Vore så coolt om mamma åkte longboard.

Hahahaha vuxna ska inte gilla Teen swag på Facebook hahaha mamma har skrattat väldigt mycket åt det.

Farmor bjöd på café pelikan idag och det var gott fast jag mådde illa efter. Sen började det spöregna från ingenstans så vi sprang in på hm och jag köpte en piratskjorta!! Om 8 dagar börjar skolan! Jipiii. Längtar inte ens, brukar göra det men nu går inte My i klassen längre så man blir ju bara ledsen!!

Skypear

http://ettpunktnoll.com/wordpress/?p=141
vet inte ens, men vilken jävla historia. Gripande och man bjuds på en inblick i en annorlunda värld.

Nej men serri. Wtf XD
Läste det morre skrev till mig. Hahaha mår bra av det. "Du är solen". JA.
Imorgon ska jag åka och fika med min farmor och syster och sen på onsdag lr torsdag åker min syster till England i lång tid. Fick födelsedagspresent av henne som luktar MMMMMM<3 ska nog ta en dusch med det nu faktiskt, vore ju för mysigt.

dkfslfrs

Du är ju för fin

Gillar ej åska

Idag körde jag på två mördarsniglar som har sex på en landsväg medan jag lyssnade på norsk radio. Jag laddade ner en NRJ app för jättelängesen och trodde att det var den svenska, men nix det var den norska XD pallar inte ladda ner den svenska. Moppen har stått i Norrtälje i både regn och åska sen i torsdags så det var ju nice att få in den i garaget hemma.
De två senaste nätterna och de 3 senaste dagarna har jag spenderat med Robain, det var fett nice :) nä men det var bra. Igår var det meteoritregn tydligen men nix det missade vi. Jag har masserat han med en bläckfisk och så har jag ätit bläckfisk, helt ok. Igår blev vi väckta lite för tidigt och åkte sedan till Roslagsstoppet och stod på loppis fram till 2. Det var rätt så fint väder och vi packade upp alla grejer, sen helt plötsligt började det spöregna och hagla på 0 sek och alla skrek och en pojke började gråta hahaha det va fan läskigt. Slängde då in allt i bilen och åkte hem och sov någon timme hos pallen. Idag gick vi och klippte mig mittemot Åhléns så nu har jag hår till nyckelbenen igen:( inte för att det växer mycket mer men ändå:)
Har inte använt några smileysar i detta inlägg vad är det här!!!!
Tja:D
Nu ska jag ta igen all förlorad datortid, stalka bloggar lyssna på håkan och ladda ner Kickass.
Ska mysa sönder med min misse också, oj vad jag saknat honom.
 
trött innan loppis :)

Hahahaha

Kim är kass

NU KOMMER EN TILL FÖR JAG HITTADE DEN PÅ MIN BILDDAGBOK

Seriöst det roligaste man kan göra

Nu:

Hur gammal är du? 16 OKEJ 17 SNART
klass går du i? - Tvåan snart :)
Vad har du för hårfärg? - orangeblont 
Hur lång är du? - 165 kan man ju avrunda det till 
Vem är du kär i? Vem brukar jag vara kär i
Har du någon pojk/flickvän? - pass :)
Vad brukar du göra på fritiden? - Inte ett skit på sommarlovet. Vara med My, skämma ut mig själv och så brukade jag träna.
Vilka umgås du med? - Robin, katten, My, Tova. Undviker de flesta om jag ser dom :-)
Hur ser du ut? - Bästa blandningen av mamma och pappa eller hur vare???
 
Har du
Kysst någon? - jajamän
Sovit brevid någon av samma kön? - ja :D
Sovit brevid någon av motsatt kön? - JA!!!!!! 
Slagit ner någon? - Hahaha aa vad tror du:)
Ljugit för en bra vän? - NIX INTE OM NÅGOT ALLVARLIGT IALLAFALL
Svikit någon? - ja antagligen!!
Fuskat på prov/läxförhör? - Hahaha bara hela ettan
 
Vem:
Skrev du senast till på msn? - SAKNAR MSN
Kramade du senast? - Haha, minns inte ens
Sov du hos senast? -  tova??? my??? kim???
Sov hos dig senast? Hahah äre så tragiskt så att det var My typ i början av sommarlovet
Vill du vara med just nu? - tusse
 
Vad:
Drack du senast? - mf juice
Köpte du senast? - majs <3
Gjorde du igår? - Var på grillparty med mina vänner men det gick ju inte så bra alltså XD
Ska du göra imorgon? - åka och hämta min moppe och vara med palle då kanske
Vill du göra just nu? - duscha vore nice
Åt du senast? - juice
Är närmast dig som är rosa? - MINA STRUMPOR:)
 
KÄRLEK & FÖRHÅLLANDE
Du har sårat nån så de börjat gråta - många gånger:)
Nån har sårat dig så du börjat gråta -  jaha :)
När var det senast du hade sex? - minns inte ens :)
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - jajajaja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nix!! nästan!!
 
ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - omg ja :')
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - hahaha så många gånger
Jag har en hemlighet som ingen vet - Nix det tror jag ej

Hahaha alltid såhär

Jag har en vän

 

palalr inte

Hårbitarna som var lugg förut böjer sig alltid inåt och längs med kinden. Pallar inte, det e så fult och klibbigt.

Vi är förlorade, vi två

Sitter ute på altanen och dricker avslagen fanta och fryser om nosen. NÄSA, näsa inte nos!!
Nej men åkte till Norrtälje vid 4 och mötte my och Emmy och köpte veggoburgare. Tog oss sedan ut i skogen någonstans vid lommarn och grillade dom med våra vänner:) hahaha var där i en halvtimme typ och gick sen, regnade ju mycket. Ville inte ta moppen hem i spöregnet så mamma kom. Suttit här sen jag kom hem vid 8 kanske. Kall och sur, svart och svår.
Önskar att jag hade min säng här ute. Önskar även att någon ville chatta, pls. Ska spela lite cc och sen gå in kanske, men jag har det så bra här ute med Håkan.

HarryP

Harry Potter var 17 år när han besegrade Voldermort. Jag fyller 17 om två veckor. Alltså bör jag inom en snar framtid göra något asballt som förändrar världen föralltid. Men nej, här sitter jag på altanen och äter nudlar och Hannas bullar och väntar på ingenting medan det regnar.
Gillar denna bild för övrigt. Även om den absolut inte har något med inlägget att göra :)

bör sova

Mamma tyckte att det var kul att jag hade fått lite färg i ansiktet, ser inte ut som en avliden pungråtta längre :)
har fått fräknar också, nice.
 
Tänk om jag hade avlångt ansikte, oj vad ful jag hade varit i det. Ok nu kanske jag inte är sex on legs i mitt fyrkant/hjärt/päronformade ansikte heller men aja. Det hade varit kul. Långt ansikte och stor näsa.
 
Saknar Montessori också. Det var så nice att bara åka till skolan och ha ea, inte palla bry sig om man kom försent, gå in där och sätta sig och göra det man kände för. Vilket oftast var ingenting men ändå, att bara kunna chilla och inte behöva börja skolveckan i Evas klassrum med 1 timmes engelska. Sen så var det nice på gustafslund för man kunde gömma sig om man inte orkade med någon, typ i en garderob eller i nått av alla 3039 rum som finns där. Jag bröt sönder en dörr där i 9an, inte fan va den lagad 1 år senare när jag hälsade på Tovzter där lol xdd Det var kul att kunna somna uppe i sofforna om man var trött utan att någon stirrade. Tänk när vi bara satt på golvet i teknikkorridoren vad fashion gav oss blickar, vf va de så sura. Vill gå utan skor i skolan igen också, fyfan vad skönt.
Så, det var det jag ville säga :) bloggar lite överflödigt men va gör det :)
p.s sitter och läser gamla blogginlägg drf jag skriver detta

Vaa

Jag sitter och stalkar bloggar och dricker apelsin juice som jag brukar såhär på nätterna. Datorn är helt kokhet och jag bör gå och lägga mig även fast jag inte orkar. Ska fan kolla på Harry Potter ikväll, sen så vill jag se The dark knight rises igen men alla har ju fan sett den 399 gånger och vill inte se den. fack off!! Lyssnar på håkan bara för att emmy sa åt mig. Lyssnade på Eminem innan men känner mig lite för ball med han i lurarna.
 
Laddar ner batman ändå nu.
 
JOOOOHNNY MED AMFETAMINET
och jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt
Men det blåste aldrig kallt
För du var solskenet
Jag var ensam

asdsda

Är så nöjd med denna dag, klarade en skitsvår candycrush-bana!!!! Längtar till bana 500, tänk va bra man är då.
Dansade lite med katten till allsång på skansen men annars har jag suttit stilla hela dagen. Planerade att sola men hallå det blåste så jag trodde att det var kallt och satt inne till typ 5. Aja. Måste dra, cc behöver mig :)
gammal bild :) vilka eyebrows
 

.)

besöksrekord idag :)
vf :) inte ens bloggat.
nöjda jag och robban:D

:) ;) xd

Har verkligen haft turen med mig idag va kompisar. Gick upp 8 för att hinna med bussen 9.15. Kom det någon buss? Nix :) Gav upp efter en halvtimme då sl sa att det var probs med just min linje. Var i Norrtälje 11, köpte grillad kyckling, gurka, plasttallrikar, vindruvor och gifflar mmm. Åkte moppe ut till någonstans i någonstans, hade flytväst på mig på moppen för att vi inte kunde få med oss den annars hahah, såg inte ens retard ut.
 
Vi kom fram till bryggan. Båten låg inte där. Vi var tvugna att gå till en annan brygga. Tar 30 år att få bort båten från bryggan. Vi åker 500 meter och då lägger motorn av första gången hahaha. Åker 400 meter och motorn dör. Hahaha så höll den på så tills den dog helt. Då var jag så hungrig att jag började äta kyckling, ba stoppa ner handen i påsen och drog ur kyckling hahaha satt där med fettiga fingrar och en kycklingvinge i handen. Tappade ut vindruvorna på båtgolvet. Vi rodde väldigt långt tag medan vi väntade på hjälp och hamnade på Högmarsö. Där hittade vi äntligen det vi var ute efter, en klippa att sola på och bada ifrån. Vi låg där i 10 minuter innan hjälpen kom och vi var tvugna att gå tillbaka till båten. Knuten på mina bikinitrosor knöts upp precis när vi kom till bryggan (hade ej byxor på mig) så de var nära att flyga iväg lite där va.
 
På bryggan var det några små grabbs som fiskade aborrar. När de fått upp fiskarna så skulle de ju döda dem också, klart det stänkte fiskblod på min väska och på mitt ben :D Hahaha orkar inte att det hände så mycket dåligt idag, orkar verkligen inte. Äsch gav inte upp hoppet för det! Båten var fixad och vi var taggade på att åka hem. Åker inte ens 1 minut så lägger motorn av igen. Hahaha så nice. Aja kom tillbaka till Norrtälje vid halv 6 och gick på bio halv 7. Monsters Inc som jag ger 6/10 ekologiska chips, inte jättebra men gillar inte första filmen sådär jättemycket. Lite läskig var den.
 
Håller på att avsluta denna kväll med en fet katt på benen som gör att mina ben domnar bort, ett skypesamtal med Kim och ska senare gå och sova med Desperate Housewives. Livet alltså.
 
Shit vad långt inlägg om ingenting :)
Vi blev gravida också
 
 

Whops

Var visst ett tag sen jag bloggade va XD har inte ens gjort något.
Igår åkte jag till Vätö och kollade på stjärnorna mitt i natten på en brygga. Åt pizza till middag också mmm. Och så har jag fått min cykel såld så är nu 700 kr rikare<333 :) :-)
Apropå igår så kom det blixtar från Norrtälje, varför gjorde det det????
 
Var i Norrtälje 5 idag, gick till Robain och snattade tillbaka min filt som jag lämnade där förut. Har faktiskt badat 4 gånger den här sommaren nu! :) bra gjort sofi. igår och idag mhm, det var ju så varmt ute.
Imorgon ska jag ut och båta med Madde ååh. Ska ha bikini som man får cameltoe i och få en sån bränna :Pp
Vi hörs vänner :)
skönt :)

Han igen

0:39 därja, där börjar han sjunga. Men det är fint. Så liten.
Mår illa och ska sova. Godnatt.

Hahaha

u so pritty<3
 

chirre

Tja!!! Oj så pigg och fräsch jag är idag!
Somnade 7, vaknade 1. Försökte resa på mig men mådde inte bra alls, så låg i sängen och chattade lite med My och spelade cc. Åt godis också, mmm. Studsade upp jätteglad och startade datorn när Robin smsade och sa att han laddat ner sista säsongen av Desperate Housewives till mig, asså ni anar inte jag blev så happy. La mig i sängen och kollade på 2 avsnitt och fick i mig en fjärdedels skål yoghurt, den va typ fettfri så den va inte så god men det e ju bra för mig :) Låg och degade fram till 4, mötte Robin i dörren när jag var påväg ut till bilen och han precis kommit hem från jobbet.
 
Kul kväll igår, massa nya kompisar som jag absolut kommer ihåg namnet på!! Coolt att alla gick till en gränd bara för att jag gick dit och satte mig :) Uhh aldrig mer macka från coop. Men tur iaf att vi gick fram och hälsade på några grabbar så vi fick nya vänner! xddd :P
Fick jättefina presenter från Rubbe också eftersom han varit i spanien<3 ett par trosor i xxxl, en keps med svampbob på och en jättefin mobilväska med en uggla på<33 TACK RUBEN!
Imorgon är det fest här hemma hos mig, välkommna.
låg verkligen såhär hela dagen<3 skönaste på länge :') förutom att fågeln satt och skrek "Bajs" och "Tyst Jacko" i bakgrunden.

Nix

Försökt sova i 6-7 timmar nu utan resultat. Det går inte. Robain ska upp och jobba snart så jag tänkte väl vänta på att han ska vakna så jag får sängen för mig själv :)))) är megatörstig och har ont i huvudet, kommer vara så pigg imorgon.