Robban

hahaha den va kul
 

Pirra


Umgåtts i 2 dagar nu och haft det bra. Igår tog vi bussen till hallsta och åt på en ödepizzeria. Aldrig mått så dåligt efter jag ätit pizza och lovade mig själv att aldrig äta pizza igen. Fick en vidrig lökandedräkt av pirran som inte gick att bota vilket var nice. Gick hem på en tågräls i duggregn med matkoma utan dess like och jag råkade springa och krossa en snigel. Det var äckligt. Hade matkoma i några timmar och lät pv ta ut sina gamerboy-nödvändigtheter och spela medan jag kollade klart på Orange is the new black. Då jag satt själv och kollade så kände jag mig lite ensam och tog resterna av pizzan som sällskap. Pizzan var godare kall och mitt löfte om att aldrig äta pizza igen var förgäves. Fick sällskap av boyfriend till slut och vi somnade skönt i hans mörkbelagda rum. 
 
Idag har jag myst i en filt med armar, fått vin över mig och ätit mycket god middag(tack johannes mamma dt va snällt). Måste plugga som fan nu tyvärr för jag vill inte bli dödad av Eva på måndag. Hejdå.

all behavior is motivated by the desire to feel pleasure

Gjort fåglar av sugrör och papper, fått skäll, lyssnat på danska, format plast och varit taggad på att sova idag. Kul dag:) Började med Krillan imorse och ville dö redan innan jag vaknade<3 pysslade och gjorde fåglar och ska skriva labbrapport på det sen, kul det ska bli. Fick skäll på engelskan för att jag råkat glömma skriva klart essayen som skulle vara inne för 2 veckor sen, vem bryr sig Eva pls. Hatar henne och grupparbete (mina gruppmedlemmar är bra men annars) + att det inte gör någon nytta för man lär sig ingenting men aja. Har långhelg nu skönt=) ska ofc slösa den på babe och plugga det sista som måste bli klart typ väldigt snart. 1 labbrapport ska in senast ikväll så kanske borde ösa lite på den också. Ska fira papsen med tårta nu för han fyller visst 46 :) gott.
fick denna av pv 

Tja

Hej hej!!:) har svettats de senaste dagarna och badat med Ebba och låtit bli att umgås med pv vilket har varit skönt och ensamt:) vi har sleepover idag iaf och det ska bli mysigt. Var ett pucko imorse och tog ej med mig jacka imorse och kommer frysa ihjäl imorgon när vi ska ha uteidrott, skönt det ska bli.


600 kr rikare igen då:)


Det känns som att det är eftermiddag pga ljuset och fågelkvitter men nix det e bara c12 efterfest i min säng med vattenmelon. Har så brutalt ont i fötterna efter 6 timmar garderobsworkout så dt ska bli skönt att sova, varit vaken ett dygn snart ju:) Hanna borde vakna snart och åka till jobbet.

Aja fick iaf ett foto med mig och Ken ring så pappa är nöjd för han e lite småkär i Ken. Musiken hela kvällen var lite för ösig för min smak, när ska de börja spela Håkan och ed sheeran undrar jag. Vi hörs väl jag måste däcka nu.

gråter

jag gråter. och jag firar. hade min sista lektion med Shirin idag??? förhoppningsvis. Hoppas inte jag har henne i trean för nu räcker det för fan. Hon gav mig B som slutbetyg och jag är nöjd även då jag verkligen inte är värd ett B men aja. Kan knappt byta namn på användaren typ, men får B :)
 
Gråter lite också för att det är klubb ikväll, med 800 pers sa mamma:). Står i garderoben med väninnan som vanligt ofc <3 ni får ju gärna ge dricks ni som ska hänga in i garderoben:) för vi får inte så bra lön så det vore ju schysst. Jag ska nu netflixa och försöka sova för pallar ej vara vaken till 4 inatt annars. Kul det ska bli att se Ken Ring vem e det ens.
 

nationella

Alltså denna bild behövs nog inte ens förklaras, jag och hanna hade en vanlig eftermiddag som alla andra eftermiddagar.
 
Idag har jag möjligtvis fått F i mattenationella men hoppas att jag klarar E-gränsen på 17 poäng. 17 av 66 lr vad det va hallå, hur svårt borde det vara. Väldigt svårt:) är inte så bra på matte 3c. Följde med en bejb hem igår och skulle plugga matte men vi råkade äta bullar, pasta med bacon och slappa lite för mycket och helt plötsligt var klockan 10. Det var så skönt att sova men så jobbigt att vara stressad över nationella, pallar ej. Har ont i magen och funderar på att sova lr kolla netflix. Började kolla på Orange is the new black för några dagar sen och den e lite sjuk men det tkr jag är bra + att huvudkaraktären är en sån bejb. Imorgon har jag bara en lektion och sen lunchdejt med Hanna och gym också direkt efter maten skönt det ska bli<3

Robban



Fick en photoshoot mot att han fick glass

:)


Alltså kan väl inte klaga direkt. För en vecka sen gick jag fortfarande med vinterjacka och idag badade vi så det e ju nice. Annars har jag väl typ kammat katten, ätit chips och kollat klart breaking bad denna helg. Jobbigt att hitta en ny serie att kolla på, pallar ej. Breaking bad slutade ju tråkigt med att alla dog hela tiden men det var väl bäst så. 

Död

Då hela natten spenderades vaken så spenderades dagen i sängen helt utmattad. Kul det var. Johannes hade ont och jag ville avlida av trötthet. Tog mig iaf tillsammans med Hanna in till gymmet och låtsades träna i 40 min vilket tog slut på mig helt. Jag ska sova redan och imorgon kanske plugga lite med bf för det behöver vi.


Ska sova nu


Igår åt vi glass och jag spillde ner hela jackan så den glassen sög. Åkte hem, kokade pasta och kollade på bb. När vi skulle sova så hoppade johannes runt så mycket i sängen medan jag kollade på film och plötsligt så skrek han lite och kunde inte röra sig mer. Han har antagligen sträckt någonting i ryggen och idag kan han knappt gå. Legat vaken hela natten och lyssnat på hans stön av smärta och försökt få honom att inte snarka så jag också kunde sova, men nix det gick inte så jag har väl sovit typ 4 timmar inatt:) vaknade 5 imorse av att han inte kunde andas och fick assistera stackarn med te. Skönt det va att vakna upp 2 timmar  senare och behöva gå till skolan:) stannar hemma ist för det känns som om jag måste spy.

tja

Imorse ville jag hellre dö än att gå upp så råkade väl ta sovmorgon till 2. Hade en biologilektion imorse och sen håltimme i 4 timmar så fick skippa biologin och vara hemma de extra timmarna istället, hade haft kul sj i skolan annars tror jag=) Hade kemilabbis nyss som tog 5 minuter så har ungefär spenderat 5 minuter på skola idag:) ska skriva labbis nu och vänta på att mamma kommer så vi kan gymma. Helg snart<333
 

:)

Igår skulle min pv komma till mig, men som det fettot han är bad han mig komma och eftersom jag är en sån pingla så sa jag självklart ja utan att tveka. Jag övningskörde till norrtälje och gymmade med mamsen men vi var lika döda båda två så det sög ju egentligen. Tog nästa hallstabuss, fick god mat som alltid, åt inte ens mycket marrängsviss, chips, cheesecake och chips. Inte så att jag fick magknip på kvällen iaf. Imorse hade vi ingen biologi med Krillan (<3) så fick sovmorgon och var glad. Lite orolig för att bli utsatt för en utskällning på engelskan men det fick vi inte så är nöjd. Måste sova snart då jag håller på att svimma typ men måste även plugga och det suger ju, pallar inte få F på Shirins prov när vi får både frågorna och svaren som vi ska ha på provet.
 
:)
känner så idag. vill va arg men har inget att vara arg på. Ska krypa ner och värma kattens öron nu hejdå.
detta var mysigt

Kaprischåsa


Vi kollar på mello, är avis på att hon som vann förra året är så snygg och njuter av att vi bara varit med varandra denna helg. Robban<33 imorgon blir vi dock störde av en annan bejb men det är väl helt ok. Har träningsvärk i hela coren och i huvudet av att ha tänkt för mycket. Funderade på idag om man svettas mer när man sover eller när man går. Jag har i princip bara sovit idag och kollat serier och undrar hur mycket kalorier det bränner.

Har även bott i boyfriendtröja och ätit pizza så helgen har inte sugit ändå, Hanna har flytt landet till Nässjö så det är lugnt här hemma också. Slipper krillan på måndag och har sovmorgon vilket kommer va skönt och snart är det fredag igen.

Stödgilla på insta allihopa. Kram.

Hunger Games

Ni kanske tkr nej men jag tycker varför inte

sånna här e jättekul!!

JAG HAR:
Ett förhållande: Javisst
En bästa vän: My, Tova och pv<3
Fått ditt hjärta krossat: javisst det gjorde ont
Skrikit åt en lärare: önskar att jag vågade det:(
Kysst någon och sedan ångrat dig: hahah ja:)

DAGENS:
Klädsel: tröjan va fin imorse men har lite mkt katthår på den nu efter jag gosade med missen
Frisyr: flottigt
Låt: Som vanligt - Den svenska björnstammen antar jag 
Vill ha: en kram kanske
Drog: metamfetamin och netflix
Köp: en HP i kafeterian
Attityd: slapp ofc

FÖRSTA:
Bästa kompis: jag vet inte ens, mican kanske<3
Bil: Tom, min och hannas c3:a
Husdjur: Robban
Köpta skiva: Hitz 4 kidz det tror jag ja

SISTA:
Personen som sms:ade dig: Johannes
Personen som du kramade: hahah vet inte, johannes antagligen???
Peronen som ringde dig: mamsen säkert
Du sa till din pappa: Aaaaeeeee
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Katten eller pv säkert
Bilfärd: hem
Filmen du såg: Modig, hahaha
Gången du grät: Några dagar sen
Måltiden: åt kyckling<333 idag

VAD:
Gör du just nu: sover tror jag
Ska du göra imorgon: äta fisk med grönt täcke och få träffa min babe
Har du med dig in på bion: en kompis kanske helst en snygg kompis
Är det för färg på dina byxor: blåa, mina favvomjukisar ju
Är det för väder hos dig just nu: mörkt, kallt, dött
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: brukar kolla på snoppen

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: ja!! så är det!!
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18 pallar inte ens
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: hur ska jag hålla koll på alla mina kompisar som berättar hemlisar för mig
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: hahaha har inga tjejkompisar så det får väl bli motsatt kön då
Solnedgång eller soluppgång: nedgång tkr jag
Sommar eller vinter: sommar!!!
Vilken ålder har varit bäst hittills: just nu skulle jag väl säga. eller när jag va 13 då va allting kul
Sova på sida, mage eller rygg: mage pls eller sida beror väl på hur flottigt det är i sängen och om man har matkoma

Fryst yoghurt

Bra: åt nutella med jordgubbar, breaking bad
Dåligt: Skoldatorn kraschade lite, fick tillbaka ett sämst kemiprov, legat i sängen och svettats i 3 timmar, trött, ingen lunchdejt med väninnan, måndag, otaggad på tisdag osv.
 
hur va er dag då:) själv har jag legat i min säng de senaste 3 timmarna och kollat klart på fjärde säsongen av breaking bad. Pallar inte att allt spännande händer på en gång så man måste sträck-kolla avsnitten åå. Men annars så var det bra.
 
Är stressad över något men har glömt bort vad så det löser sig väl. Tror jag måste sova och lyssna lite på den svenska björnstammens nya skiva för den tkr jag är ok.
Var med Hanna i Täby i lördags och bjussade på yoghurt för 89 kr. Så värt att det försvann på 5 minuter ändå, som att äta pengar men jag ska ej klaga för har mkt pengar nu så det e okej. Är så snål så att det är läskigt men blir förhoppningsvis accepterat av samhället ändå. Hejdå.

Död


Valborg är ett minne blott och det känns som om jag spenderat en evighet ensam. Innan jag och Johannes sprang från mösspåtagningen till bussen i onsdags hade jag tydligen slängt ur plånboken ur väskan och in i mitt skåp i skolan så idag fick jag åka och göra inbrott på skolan för att hämta den. Undrar varför skolan var öppen när det inte var en människa där och allting var nedsläckt?? Aja tur för mig för jag fick tillbaka det jag förlorat::)
Valborg va kallt och regnigt men somnade iallafall gosigt med Johannes under två täcken tillslut då jag inte kunde sluta frysa. Vaknade upp så obakis man kan vara efter Valborg och åkte och stirrade på folk på gymmet medan jag halvhjärtat försökte biffa upp mina ben. Så otaggad på att leva pallar inte ens, skönt att bara ligga i sängen hela dagen mhmm. Imorgon ska jag och min syster till Täby och förhoppningsvis spendera tillräckligt för att jag ska bli snål igen.
(Bara 202 dagar kvar till Ed nu hörni)