Dejt x2

Det var ingen visdomstand som började komma ut. Jag har tydligen råkar skära upp tandköttet på något vis så att det blivit ett 2 mm djupt jack längst bak i munnen. Kul. Tandläkarens råd var att jag inte ska äta "knäckebröd eller dylikt på en vecka" för att det ska läka. Vet ni vad det innebär? Inga chips på en vecka. Vet ni vad jag åt när jag kom hem. Chips. Sov när jag kom hem från tandläkaren pga att jag var där så tidigt på morgonen. Det är ju rena drömmen att sova bort regniga och blåsiga dagar serri. Låg under duntäcket och kollade på Desperate housewives medan jag åt köttfärsås till lunch. Upp tidigt imorgon igen för då ska jag visst gymma för sånt gör jag tydligen nu för tiden. Är inte så duktig på det men gör det iaf. Jag tänkte lite. Tänk om jag hade börjat gymma som fan och seriöst när jag skaffade mitt gymkort 2012. Då hade jag varit bitigare än minst 2/3 av min klass, det hade ju varit kul. Arg för att jag bara slappat mig igenom gym i 2 år men orkar inte bry mig pga mycket på gång.

Var ju på dejt i lördags med den här medan alla andra var helt döda efter att ha skrivit högskoleprovet som vi två glömde anmäla oss till. Maten som jag bjussade på var god och bion som han bjussade på var bra. Dejtade i 4-5 timmar och allt var fint även fast jag inte kunde somna och satt vaken själv och kollade walking dead halva natten.
Åkte på ytterligare en dejt i söndags. Var meningen att vi skulle äta bullar och dricka te typ men hamnade med choklad på Espressohouse istället. Espressohouse där alla snygga småtjejer hänger med sina fashionkompisar. Gott var det iaf och jag åkte hem full med socker.

Min pappa har bjudit med min pojkvän på monster jam i november. Trodde han skojade först men det var tydligen något han verkligen ville så vi får väl se hur spännande det blir. Hahaha monsterjam liksom, tror pappa släpper ut sin inre 10-åring.

Tja

Min visdomstand har börjat växa ut och hela livet passerar revy, jag börjar bli vuxen. Nä men trodde jag tappat en tand omedvetet eller nått för helt plötsligt var det ett hål längst bak i tandraden. Det gör ont att äta men äter ändå ofc.

Igår var jag på jobbintervju och gick in i dörren när jag gick därifrån men vad gör det, tror det gick bra.
Här är jag och min kille och imorgon ska vi på dejt och nu är det lov.

Hei


Imorgon har jag matteprov men jag har väl mest suttit och kollat på kattungar på blocket idag. Vill så gärna ha en även om jag kommer tappa bort den. Fattar inte varför de är så jävla dyra bara. Sov med Robban på soffan i en timme efter jag kom hem, han är så mysig hösttid, speciellt när han fryser mmm. Har matteprov imorgon och ska bli underkänd på det pga matte 4 är så jävla svårt, saknar Morris. You don't know what you got until it's gone!!!:P måste plugga nu iaf. Och har arbetsintevju på torsdag måste komma ihåg det.

Ajo


Detta var kul och idag fick jag reda på att mitt studiebidrag kanske kommer bli indraget denna månad för att jag har för mycket ANMÄLD frånvaro. Må dåligt och sjuk får man inte vara mer än 20% det varnar jag er. Jag var hemma nästan en vecka den här månaden för att min feber och förkylning skulle gå över, och tillsammans med några frånvaro dagar här och där kom jag upp i tillräckligt tydligen. Läkarintyg behövs tydligen om man ska ha anmäld frånvaro. Jag var hos läkaren förra veckan men skulle jag bett henne om ett intyg för att jag ska få vara hemma från skolan för att jag mår illa då och då? Eller skulle jag bett henne om ett intyg för att jag inte är helt stabil psykiskt? Fattar inte. Förklarade för Mallan som det va iaf och hon skulle bifoga det till den som utredde eller vafan. Aldrig mer sjuk i en vecka det säger jag ba, måste spara den anmälda frånvaron till när jag verkligen inte klarar av att gå i skolan. Lunginflammation typ, no biggie bäst att ta sig till skolan för att få studiebidraget. Sötismallan frågade om jag behövde någon att prata med men sen sa hon Ähh juste du har ju Johannes och My. Helt rätt mallan. Walking dead och sova nu har sovmorgon imorgon längtar.

Doktor

Igår var jag hos doktorn pga illa mående hela tiden. Jag är inte preggo så hon sa att det borde bero på stress. Känner mig inte ens stressad. Är typ arg hela tiden och det kanske gör mig stressad men jag trodde att det var stressen som gjorde mig arg. Aja. Hade förjävligt ont i magen hela skoldagen och åkte hem och hade lite till ont. Vet inte ens hur man slappnar av, kan ändå inte göra det nu för måste lämna in ett arbete ikväll som jag inte ens är halvklar med. Min arbetspartner kommer bli besviken på mig jag känner det. Mår illa nu och skippar nog skolan imorgon för det är ändå inget viktigt. Tektek med Saimon liksom. "Gör vad ni vill som har med teknik att göra" ok ja men då kollar jag väl netflix då. 

Måste byta gymnasiearbete till något som jag förstår vad jag håller på med. Stressad över det också. Vet inte ens vad jag ska göra med det jag håller på med nu, leka med det typ.
Här är Robban och jag tidigare idag. Visst är han snygg.
Muffen på nu <3

Robban


Hans min och taggande livslust på bilden reflekterar min dag och helg än så länge. Var på gymmet ett tag idag men hatar ju när man blir så flåsig så det tog inte lång tid innan jag var hemma igen. Ligger nu och är sugen på paprika och behöver plugga men har absolut ingen lust med det så det lär väl inte gå. Vill inte göra min Sam-partner besviken när jag inte pluggat något:(( fixar det imorgon.

Netflix

Tänk om man kunde få vara en sån här. Vore ju nice.
Jag gör inget annat än kollar serier men vad gör det.

Aa


Imorse blev jag bjussad på frukost på sängen och det var jättefint och jag tror aldrig det har hänt förut. Gårdagskvällen spenderades hos pv men jag var grinig och mådde dåligt som vanligt och jag tycker synd om honom. Vill just nu bara ligga ner och ha sourcream och kolla på en fin film.

Klubb Vilhelm:)





Guuuu vilken värd kväll det var igår hörni, shit va värt det var att jobba hungrig och törstig och trött när jag lika bra kunde legat i en mjuk säng. Usch vad det sög på klubben, men det va nog vi som va lite griniga lr hur My:) inte alla andra. "Ett tips tjejer!!!! Ge aldrig ut jacka till någon som inte har nummerlapp!!" Nää fan va bra tips hörru tack för det, vi har aldrig jobbat i garderob förut så det va ju jättesnällt att du gav oss det tipset fettovakt. Och hälften av alla som skulle hämta sina jackor hade tappat lapparna så det är väl klart att vi ger ut jackorna mot beskrivning då (även om alla jackor var svarta skinnjackor) så att det inte är sån jävla kö och stress hela tiden. Det som var bra var att ingen kunde ta sig in i garderoben pga hög bänk vilket de kunde göra på c12.

Hade det dock jättebra innan klubben. Åt massor med god mat och efterrätt och myste så mycket. När jag skulle åka hem så råkade jag köra halvvägs ner i diket och grinade för att det var så läskigt. Något i diket tog emot bilen så att jag gled inte helt ner. Fattade typ inte vad som hände förrän ett tag efter usch, det var inte alls kul.

Somnade inte förrän 5-halv 6 imorse efter ett halvt walking dead avsnitt. Är astrött nu så ligger och myser med Robban lite innan jag måste skriva klart min källkritik i Sam wiho.

Snorig


Snoret rinner och febern är fett taggad på att vara för hög vilket den lyckats bra med idag. Jag sitter just nu med två papperstussar i näsborrarna för att det inte ska rinna och kollar netflirre. Tog sovmorgon imorse för att jag hade feber och för att vi hade en 2 timmar håltimme. Imorgon har vi 3 timmar håltimme (wiho:)) och bara två lektioner så det är inte så värt att gå i skolan imorgon heller men får väl göra det ändå. Fick ut mitt studiebidrag i kontanter idag och ska sätta in de på banken under håltimmen tänkte jag.

Jag gjorde lasagne idag. Snoret rann och ögonen var överkänsliga för löken och jag kunde inte känna någon smak på det jag lagade för att jag är täppt men pappa tyckte den blev god så jag lyckades väl lite då. Dejt med babe imorgon fastän jag är supersnorig och på lördag är det klubb:D spännande med ny klubb och ny garderob men det kmr gå bra tror jag:)

kompis