påsk

har inte så mycket att skriva så kan lika bra bjussa på bilder från saker som hänt som jag inte orkat dokumentera. Jag har fått påskägg och haft picknick och ätit lite för många rostmackor. Imorgon är det tyvärr labbis i skolan men sen pizzadejt med babe och valborgfirande. Mamma har faktiskt köpt ut alkoholfri skumpa t mig så det kommer väl bli ganska mycket ös.

Dom sa att jag va fet men jag sa nej

Hej kompisar och sry för bloggpausen XD haft lite jobbiga senaste dagar. Umgicks med en lite äcklig, matförgiftad pv i torsdags och fredags, klubbjobbade igårkväll medan pv:n låg hemma hos mig och väntade på att jag skulle fixa alla slappa klubbtjejors väskor och jackor. Kom hem runt 3 inatt men somnade inte förrän 4 säkert då min partner är cp och ska hålla på så mycket<333  kär ändå ivf.
Mått bakis hela dagen typ och övningskört i 1 1/2 timme, värt. Har fixat amerikanska netflix på min dator nu och ska njuta av det hela natten typ.

och jag ska, jag ska aldrig mer förtära alkohol.

Har precis klarat av en körlektion helt utan motorstopp!!! Hur bra gjort är inte det?? Ganska bra tycker jag iaf.

Har spenderat de senaste dagarna i hallsta och haft det bra och ätit potatissallad och mått illa och sovit och fått vatten i hela ansiktet och allt sånt där vanligt som brukar hända. Vet inte riktigt vad jag ska göra i Norrtälje till klockan 4 nu dock men det löser sig va. Fick 30 min extra körlektion för att min lärare är så snäll och ville att jag skulle få köra mer nu när det gick så bra.

robban

Idag har vi varit på picknick och nu ligger vi i en hög och har hår överallt:)

Hehe

Varit så produktiv idag. Gick upp före 10(???), städade, tvättade(hade ej några underkläder kvar det va jobbigt), sov, åt och duschade till och med för att det är påsk. Imorgon ska jag och tovzter ha picknick i nt och sen sleepover vilket ska bli mysigt lr hur<3 måste alltså bädda rent min säng då Tova kanske inte vill sova i Sofie-katt-johannes-svett. Det e lov nu och jag ska njuta.
Fick en bra påskpresent som jag och mamma hade väldigt svårt att räkna ut men det gick bra tillslut och jag blir bjussad på ed sheeran<3

Lack

Drömmer så konstigt hela tiden pallar inte. Inatt va jag och min familj med i nazityskland och någon höll på att elda upp vår trädgård och vi fick panik för precis när vi skulle rymma så hittade vi massa guldpärlor som var värda asmycket. Huset började brinna och soldater ville kidnappa oss men vi va tvungna att komma ut till bilen med våra pärlor för då skulle vi bli rika i alla dagar. Slutade med att dörren blev insparkad och jag blev utdragen i foten. Pallar inte. Kan inte somna om, det var så sjukt bara. Hej alla. Idag ska jag inte göra mycket alls och kanske ingenting efter det. Det är sick dimma utomhus och -25 på mitt rum.

Så ljust också vill bara gräva ner mig

Ops:)

Va visst ett tag sen jag bloggade men lika bra det för jag har inte gjort något spännande alls sen sist. De senaste skoldagarna har varit onödiga och igår somnade jag på matten och satt och ryckte utan att någon märkte hoppas jag. Hade rast i två timmar och fick sedan gå tidigare från programmeringen för att hinna med bussen till babe i hallsta. Vi kollade på top model, åt bacon och badade och det va skönt och sen somnade vi som de fetton vi är. Vaknade, kollade på the avengers som sög och jag fick dricka te så jag inte blir sjuk. Blev lack för att Johannes skrattade åt mina öron men så sjöng han så fult så jag började gråta av skratt. Skön fredag, är påväg hem och mysa med katten och möjligtvis netflixa tills jag däckar.


Jag och klasskompisar:)

du vill ha det du förlorat men mig får du inte tillbaks

Spenderat min kväll med The Vow och den e så fin hallå allihopa kan ni kolla på den
 

va

Idag är det fredag och jag sitter hemma själv och sjunger Beyonce i mitt kök för jag har inget bättre för mig. Pluggar kemi då jag ska få bättre än E på provet på måndag samt är mätt på kladdkaka. Idag var en bra dag för 1. vaknade brevid babe och var glad även fast han var lack på att jag inte kan ligga stilla när jag sover och 2. fick lunchdejta vänninnan och skvallra och spana på kladd. 
 
Är lite lack hello. Igår hade jag 230 followers på insta, imorse var det 180??? hallå var tog 50 människor vägen. Bestämde sig allihop på samma gång att unfollowa mig, det känns ju jävligt schysst mot mig vad har jag gjort!!!!!
:)
aja. Ska plugga lite mkt nu och chatta och vänta på att det blir kväll så det är ok att äta chirre och dirre. 
live

Mhm

Idag är jag hemma och förtär te som aldrig förr. Vaknade med sån ond halsont och bestämde mig för att stanna hemma istället för att gå en onödig dag i skolan där 2 lektioner inte ens var lärarledda. Har slösat bort min dag på att sova, duscha och desperate housewives, det har varit ganska jobbigt. Är så taggad på påsklov nu mhmmm. Bjukkar på en bild från söndags eller när det var, har ingen tidsuppfattning. Bf har stora naturliga läppar bara

Florida<3<3

Hahahahaha blir tårögd för att vi lyckades så bra på den här bilden

jag vill hellre vara bortgjord än att vara ensam

Hej kompisar.
Träningsvärk, trötthet och stress är det som min kropp tycker om just nu. Och min hjärna älskar att vara arg, jag är så bra på det. Vaknar innan klockan ringer på morgonen för att det är så ljust, försöker snooza men det är ju värdelöst om jag ändå ska upp om 10 min. Imorse dock mmhm. Tänk att jag vaknar upp så ofräsch och äcklig och det ändå finns någon som vill pussa på mig, wow. 
 
Idag på engelskan
"Nu ska vi äntligen sluta med språkhistoria!!" alla jublar. "Och börja med litteraturhistoria :-)" hoppet försvann igen. "Nu ska ni hålla varsin lektion, och skriva en uppsats på 4 A4 :D blir inte det kul klassen?"
Eva pls du måste inte ta ut aggressionen på oss elever för att det är ditt sista år som lärare. Jaja.
 
Lyssnar på Veronica Maggio och skriver labbrapport. Taggar cheesecake och Ullared och långdag imorgon.
eh hej

Jennifer Lawrence e så ful seriöstXD

Är överdrivet mätt och har spenderat kvällen med Silver Linings Playbook. Den var fin i början men det spårade lite i slutet men så blev den bra igen och jag grät som vanligt för att det var en kärleksfilm. Utan att jag märkt det så har katten hoppat upp och lagt sig som en storsked bakom mig och vi ska snart somna till ljudet av regn, måste bara få bort läsksmaken i munnen uhh. Är överdrivet trött också men ändå så glad. Ska gymma bort all mat jag ätit idag imorgon och sedan åka hem med babe. Visst låter det bra. Ok hörs vill sova.
 

mhmm vi fick biljetter

I höst ska jag och Tova se denna bejb. Bara 7 månader kvar!!!

Ed

Idag gör allting ont. Inatt gjorde det ont att trilla i trappan för att jag inte orkade dra upp byxorna helt. Imorse gjorde mascaran ont för att jag råkade peta pinnen i ögat. I förmiddags gjorde hjärtat ont för jag och Tova fick inte biljetter till Ed Sheeran. Var så taggad men nix, biljetterna tog tydligen slut på 2 sek och vi är ledsna. Träningsvärken från igår gör även den ont och jag längtar tills jag får en säng att sova i. Ska gosa med Johannes idag och vara glad japp.
Gosa imorgon också japp så helgen blir väl bra trots att allt gör ont idag. Här e en bild som gör mig glad bara