Vgd

Hej kompisar<3 längesen!!
Jag har hunnit med massor. Har jobbat två pass och jag tycker om mitt jobb väldigt mycket. Jag jobbar med en elev som går i 7an och har läxhjälpt henne mestadels med matten och det är såå nice. Det var längesen jag förstod matte så bra XD så kul när jag själv får hjälpa någon så att den förstår och sedan kan jobba själv. Hon jag hjälper är jätteduktig och lyssnar och tar till sig allting jag säger. Igår jobbade vi ett kapitel tillsammans och hon fick sedan göra diagnosen helt själv utan hjälp, det klarade hon jättebra och jag e lite stolt<3 kul att äntligen få ett jobb och trivas med det mhmm.

Vad mer så har jag äntligen påbörjat uppskjutna arbeten. Deadlines betyder typ ingenting för mig längre. Var jättestressad att få in arbeten i tid i tvåan när vi både skrev kemirapporter, biologirapporter och massor med andra arbeten, men nu bryr jag mig inte ens. Det viktigaste är väl att få in gymnasiearbetet i tid men allt annat går att prokastinera. Hatar att göra arbeten när man verkligen inte har lust pga allt man skriver blir så dåligt och det är väl den främsta anledningen till att jag skjuter upp grejer. Imorgon är det fan fredag igen och veckorna går så jävla fort. Bara 2 veckor kvar till Thailand idag serri, som jag längtat. Denna dag går dock väldigt segt och jag vill hem och sova.




Lite Update på vad jag gjort de senaste dagarna. Har börjat gymma igen pga är inte sjuk längre<3 so nice

Heje

Gick och la mig igår efter jag kollat Masterchef och somnade innan 22. Vet ni hur skönt det va, jag vaknade nu av mig själv innan klockan ringde, fortfarande trött dock men ändå så mycket piggare än tidigare dagar. Kanske borde gå och lägga mig i tid oftare, inte för att jag kommer göra det men ändå. Har soft kort skoldag idag men ska sedan bege mig till Upplands Väsby och kommer inte vara hemma förrän 7-8 ikväll ändå och det suger lite. Råkade snooza till nu även fast jag vaknade för en halvtimme sen så kanske borde skynda mig lite. Kram allihopa.


Heje

Älskar när man är förkyld och så fort man lägger sig på sidan så rinner det från hela ansiktet. Tårar ur ögonen för att de är uttorkade, ur näsan som är täppt men rinner ändå och dreglet ur munnen som kommer för att man måste andas med öppen mun pga den täppta näsan. Lever verkligen life denna fredagskväll. Men allt i mitt liv suger inte denna fredag. Imorse vid 10 ringde min arbetsgivare och sa att hon hittat en elev som behöver hjälp med matte och no och ofc borde väl jag kunna hjälpa någon som går i 7qn med det?? Tror jag jag vet inte. Jag blev anställd på Studeramera i höstas, skrev säkert om det här tror jag, men inte förrän nu har jag fått någon att ge läxhjälp till. Ska bli spännande, ska träffa henne jag ska hjälpa nästa vecka.

Annars så har jag hittat alla Masterchefavsnitt online så kan kolla alla avsnitt jag missat denna vecka<3 man blir så sugen på god mat när man kollar på det. Vill ha currygryta nu typ:/

Jag och Johannes skulle gå på bio idag men nä istället släpptes det ett nytt spel som han skulle spela. Äsch lika bra det, jag har feber och är seg.



Schackmatt:/


Spelade lite schack idag med väninnan på den långa rasten vi oväntat hade. Läraren var sjuk och det fick vi inte reda på förrän vi väntat en halvtimme på honom :-) men det nice är att han är sjuk imorgon också så har bara en lektion imorgon<3 ska sluta 16:40 på fredagar men slutar 11:30 ist<3 nice då. Biodejt med boyfriend imorgon längtar. Han har smittat mig med förkylning som jag lyckats undvika hitintills. Blir alltid jättesjuk på vintern men han klarat mig undan det denna vinter. Dricker ganska mycket te och vilar så det är väl det som hjälper tror jag.

Mysiga bilder




Min kille har större rumpa än mig.
Robban njuter.
En ko i min säng.

Tova


Var med Tova i fredags<3 äntligen. Hade bara denna bild att lägga ut även om vi tog över 70 stycken. De andra är nog lite för porriga för bloggen tyvärr. Gud så ont vi hade hela kvällen men de sålde iallafall ut godis för 10kr/kg så det va gott.

Hejhej:-)

Det bästa med mitt liv just nu är att Masterchef har börjat igen, både Australien Sverige och Kanada, att jag ska utomlands om 31 dagar, att jag hittade min borttappade plånbok idag och att vi hade lång håltimme så kunde sova och vila. Något mer som är nice är att jag bott själv några dagar nu pga att pappa jobbar i Sundsvall och jag har kunnat laga mat till mig själv som jag vill ha<3 gjort tomatsås, tikkamasala och mkt gott. 

Har tydligen massor med läxor som jag inte visste om??? Wtf ens. Håller på att göra en nu, skriver om vad som ger mitt liv mening<3 vilket nog inte är så mycket. Man lever ju bara för sina rutiner, händer inte så ofta något utom det vanliga. Även om det hänt ganska mycket det senaste halvåret så går man fortfarande in i rutiner igen efter ett tag. Måste fundera lite på det där så jag kan skriva ett bra svar till Mallan. I samma uppgift så finns det även uppenbara frågor som är enkla att svara på, typ "hur kom världen till". Vill svara big bang på denna men vet inte om det är det svaret hon är ute efter.

Imorgon ska jag äntligen åka till babe och få gosa med honom efter en vecka hemma med katten. Har inte kunnat lämna kissen ensam hemma så det kmr bli mysigt. Skönt att vara nykär fortfarande tycker jag. Pratade om relationsmissbruk idag på religionen och det var ju spännande, ska inte bli sån hoppas jag.
Hade en trött kompis på min soffa häromdagen
Titta va gott

Jaha ja

Saknar när jag var ute och gick i Norrtälje i våras då jag precis hade sprungit 3 km och var svettig och lökig. Gick för att varva ner efter springandet och då kommer en kille bakifrån mig och stannar mig genom att ta på min axel. Han frågade efter vägen till Coop eller vafan det va och sa sen lite smooth att jag var fin och undrade om jag ville gå ut med honom.

Det händer liksom inte. Inte mig iaf så jag var väldigt glad efter den händelsen. Vet ej varför jag kom på det nu men blir lika nöjd varje gång jag råkar tänka på det. Fler sånna grabbar tack, som inte är överdrivna och läskiga som de på klubben brukar vara. Att jag var helt röd i ansiktet och svettig var ju kul dock, var inte ens nära mitt A-game och han stannade mig ändå. Aja saknar det.
Kanske borde sova, vända på dygnet och allt sånt där innan skolan börjar men kan verkligen inte. Ligger och tänker på sånt här istället??? 

Fjärdedelar

New year New me!!:) eller hur. Jag har gymmat en fjärdedel av dagarna detta år och det låter ju mycket eller hur. Egentligen är det bara 2 gånger på 5 dagar men fortfarande en fjärdedel av det hitintills 2015. Var på väddös friskis idag och det har också något med fjärdedelar att göra. Det var en fjärdedel så litet som Norrtäljes friskis. Men va gör det, jag svettades inte mindre för det.

Jag är så himla sugen på pizza och på asiatisk mat men är för tillfället på fasta då jag ska ta blodprover om 6 timmar. Eller kanske skjuter upp det lite och sover ett tAg längre eftersom hallsta vårdcentral har blodprövningar hela dagen. Mysigt det ska bli.

Pitbull


Saknar när denna va poppis. När var den det ens?? 2010 typ. Gick på rix fm. hela tiden och man fattade inte texten och sjöng med när han räknar i refrängen. Och när vi värmde upp till den på gymnastiken och man alltid blev lättad när den äntligen tog slut. 

Lyssnar på "Dance workout" pga att min "spring då fetto" lista är lite uttjatad och för att Spotifys andra träningslistor suger ok:/ jag är på gymmet alltså. Lyssnar inte på dance workouts annars lovar. 

Highlights 2014!!=)

Alltså jag ville resumera året med några highlights men det råka bli typ 40. Hoppas det inte gör något. Kram.

Nyårsresume!!!:D

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Jajamän, tagit körkort, klubbat lagligt, spenderat tid i hallsta lol, börjat 3an i gymnasiet

Höll du några av dina nyårslöften? Hade väl nyårslöften att jag skulle vara mindre kladdig och jobbig än förra åren och det har jag lyckats ganska bra med. Är fan nöjd över det. 

Vilka länder besökte du? Florida och Hallstavik

Är det något du saknade 2014 som du vill ha 2015? En liten kissemiss och möjligtvis ett permanent boende

Vad är det bästa/värsta som hänt dig under året som gått? Det bästa är Johannes pga tycker om honom så mycket. Han tar hand om mig så bra så det e sickt. Värsta är väl skilsmässan och att johannes hus brann ner.

Vilket var ditt största misstag? Har varit ganska grinig<3

Vad spenderade du mest pengar på? Bensin den senaste halvan av året men sammanlagt är det väl mat

Vad gjorde dig riktigt glad? My såklart, Tova och Johannes.

Mådde du bättre eller sämre under 2014 än vad du gjort tidigare år? Både och. Mådde mkt bättre i början av året än tidigare år men sista halvan sög för det mesta.

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Träna kanske :Pp

Blev du kär? Väldigt

Vad gjorde du på din födelsedag? Gick i skolan, grinade, blev firad av Johannes familj, grinade lite till, blev hemskjutsad och bölade hela kvällen<3 best 18årsdag ever. Tycker om min pojkväns familj så mycket.

Hur skulle du beskriva din klädstil? Klär mig hur jag vill ungefär

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Ska spendera 3 veckor i Thailand, ska sluta skolan och inte ha någon trygghet, borde väl träna med osv osv

Något du vill säga till dig själv inför 2015? Hej soffan:)

 

Väninnor






Nyår



Har varit på Fyrishov, kämpat med att göra nyårsplaner, ätit god mat och gått 5 mil de senaste dagarna. Nyår va helt okej även fast jag tappade bort mig lite på södra bergen och även om vi gick så mycket så jag fick ont i fötterna. Gick hem till mamma från lurre 2 på natten och det va ju spännande. Kom fel och hittade ingen gångväg så gick genom skogen men det gick ju bra. Lucas var höjdpunkten på kvällen efter alla raketer som man ändå inte tittade på. Dagen efter nyår låg vi i sängen hela dagen tills jag orkade gå från solbacka till roden där bilen stod. Köpte kinamat och det va så gott.

Min katt sprang bort på nyår men kom hem igen på morgonen och jag va så orolig. Nu ligger vi och myser i min säng, han dreglar och jag klappar bort dreglet. Vet inte om det är någon grej att han är gammal så dreglar han för såhär mycket har han aldrig läckt ur munnen förut stackarn. Vi ska gosa vidare och jag ska sova lite pga varit vaken sen 7 eftersom jag hade en läkartid 8:/// aja har fått stämpelkort hos läkaren nu:D