Present


Fick denna + ett jättefint album med bilder på mig och Tova från Tova. Tyckte det va så fint<333

Tjena


Har kört så mycket bil och det har varit nice. Åkte och hämtade Tova igår och vi åkte till Norrtälje och skulle köpa mat och hälsa på mamma, var typ borta i 2 timmar fattar inte hur ens aja. Planerade lite dålig körning men vad gör det. Ikväll är det klubbjobb igen och klubben stänger tidigt vilket är nice för mig och My men tråkigt för alla andra. Ska sova i nt efter iaf så det e skönt att inte behöva åka bil så långt hem.

Ska nog duscha och bli fräsch även fast det är 7 timmar till c12 öppnar men ändå, bra att vara klar i tid!!! Äta lite också kanske vore något.

Såg på The fault in our stars igår med Tova och den var väl kul fast visste ju exakt vad som skulle hända men grät lite ändå.

Körkort!!!


Uppkörningen igår gick åt helvete pga spöregn, nervositet och osäkra gångtrafikanter. Fick köra med en gubbe och råkade missa flera gånger att folk ville gå över gatan, sry va så nervös. Klarade allting annat superbra tyckte han men fick underkänt ändå. Idag fick jag en ny tid 14.40 som jag fick godkänt på. Vi körde endast stadskörning och jag råkade backa in i ett staket när jag skulle backa runt ett hörn. Brukar klara av att backa men var väl lite nervös kanske. Fick åka in på friskisparkeringen och backa in mellan två bilar ist och det gav mig godkänt i backningen vilket gav mig körkort. Så nice<333

Ringde och sökte jobb för ett tag sen. Hon i telefon sa DO RINGA IMORGON VI HAR MOOTE. Oki sa jag och ska ringa imorgonbitti. Har sökt typ 10 jobb men inte fått något svar någonstans förutom på Willys där de sa att de ville ha mitt cv ifall att de sökte extrajobbare. Kul assss, här skaffar man körkort för att lättare få jobb och så får man inte det XD aja. Tova kmr hit på fredag<33 hoppas jag och imorgon ska jag ta bilen till skolan och sen till hallsta. 

Hehe

Hej kompisar. Sry har varit lite inaktiv men tror det har behövts. Idag tog jag ledigt från skolan och åkte till Stockholm för teoriprov. Var där en timme innan (så ovärt) men försökte plugga in i sista sekund. Var så hungrig så att magen kurrade när provet började men det gick ganska bra ändå. Trots det att jag tog jättelång tid på mig vid varje fråga så gick jag ändå ut som nummer 2. Fick 60 poäng av 65 möjliga och va happy med tanke på att jag gissade nog på mer än 20 frågor iaf XD det va fan svårt, inte alls många frågor var som på övningsproven. Imorgon har jag uppkörning och kan förhoppningsvis efter den åka hem och hämta bilen och sen till Norrtälje igen. Är jättenervös och hoppas att jag inte får backa in mellan två bilar för det suger jag på. Fickparkerar hellre isf pls.

Min 5s fungerar äntligen så har en snabb telefon som jag kan kolla och skicka videos på snap med.
Tyckte detta va kul

Hej



Hade en fin födelsedag trots omständigheterna. Skolan sög men fick iallafall åka bil dit och sen till hallsta. Fick presenter, jättegod mat och tårta. Blev sedan skjutsad hem och ligger nu med Robin i sängen och fryser och tänker för mycket som vanligt.

Jahaja

Det är 4 dagar kvar till skolan börjar (och till min födelsedag!!! obs viktigt!!) och jag spenderar dagen med att ligga inomhus med långärmat och kolla på Weeds medan nagellacket torkar. Råkade måla med en rosa färg, den såg korallfärgad ut i badrummet men inte i riktigt ljus så det är ju kul. Om 3 timmar ska jag bege mig till Stockholm och kika på utomhusbio med tovzter. Körlektion imorgon medan min bf har teoriprov och är nervös för hans skull även fast jag vet att han kommer klara det. Borde nog duscha pga kommer ej ihåg senast jag duschade men jag hoppas att det inte var allt för längesen.
 

Tjaba

Klar med att sladda med bil och sitter på dirrbussen till hallsta. Jag dödade pinnarna på Gillinge cirka 7/8 gånger för jag är inte så bra på halkkörning. Mitt finger har gjort asont hela dagen men like i give a fuck XD ;P det har avsvullnat till halva storleken iallafall så det e ju bra.

Sitter i mittgången pga det ej finns platser och jag vill inte stå i 1,5 h till hallsta. Skönt det är.

Gullige


Är påväg till Gillinge och lyckades få ett getingstick imorse när jag åt frukost. 2011 all over. Det gör så jävla ont men hoppas att svullnaden och smärtan lägger sig så jag kan överleva risktvåan utan att må allt för dåligt. 

Katalysator


tjaba, sry för no-blogging. Har varit upptagen med körskolan och upptagen med att göra sånt som på bilden över. Åt glass med Hanna och Johannes på Väddö och det var ju jättegott, dyrt och mättande. Tur att Hanna bjussade.
Annars så är jag på repetitionsdelen på körkortsfrågorna även fast det är över en vecka till provet. Körskoleläraren tkr jag utvecklas bra och han behöver inte skrika på mig sådär som mamma gjorde i början när jag körde. Imorgon ska jag till Gillinge och sen till Hallstavik och klara av repetitionsdelen så jag är säker någon gång. Känns lite jobbigt att inte kunna fuska på det provet som jag gör på alla andra prov men vad gör det. Sooo taggad för skolan:) skoja vill ha fucking mer ledighet, missar ju 2 veckor nu pga körkortet. fast fyller år om en vecka och då e det klubb med My ofc!!:)
 
Har även flyttat från mitt rum med blommor och hjärtlampa eftersom att hanna flyttat till Linköping för att plugga. Skönt tkr både jag och katten för vi gillar båda två det här rummet mer än det andra som jag bott i föralltid. 

Inatt



Inatt hamnade vi såhär. Skulle kolla på film på altanen och bejb fixar dubbelsoffa som är säker att inte kunna ramla ur ifrån. Vi råkade båda två somna men vaknade 2 timmar senare av regn på markisen ovanför oss.
Hade innan detta 18-årskalas och tårtorna va jättegoda.

Kalas


Heihei:))
Idag hade vi kalas för att Hanna flyttar och inte är hemma på min födelsedag. Fick ögonfransar att sätta på bilen, en klocka och en fin doftgrej till bilen av Hanna. Hahaha ögonfransarna kommer va så fula på bilen men längtar lite till vi sätter på de. Hanna hade bakat glasstårta med kladdkaka och det va så gott, är full fortfarande 1 1/2 timme senare. Har även varit och badat med bejb idag och var till banken imorse för att placera om lite pengar.

Tog bussen till hallsta för nån timme sen och ligger nu i sängen och väntar på att matkoman ska försvinna. Imorgon fyller Johannes 18 men han fick sin present idag pga att den var så stor hehe.

Gott


Skulle plocka blåbär mitt i lohäradskogen med Hanna i veckan. Detta var det vi hittade. Mer lingon än blåbär och smågrodor.

Tjena

Läste precis klart The fault in our stars och bölade de sista 5 kapitlena typ. Tyckte inte boken var jättebra i mitten men sen blev den bra jättesnabbt.

Träffade pv på en 1 timmes dejt idag innan jag gick till gymmet och han tbx till körskolan. Bokade tid på banken och ska placera om pengar spännande det ska bli:) kommer förstå mycket tror jag.
Godnatt då detta va ett värt inlägg
Saknar breaking bad. 

båtar

Tja
Vaknade som alla andra imorse när det regnade som fan och åskan ville slå ner i mitt fönster men stängde det så den inte kunde slå ner. Drack ramlösa precis när klockan slagit 6 och kunde inte somna om pga att regnet lät så mycket mot mitt snetak-fönster och fönsterkarm. Kollade på The perks of being a wallflower, fällde lite tårar pga Logan Lerman och gosade med katten till 8.30 innan jag gick och la mig i soffan pga att det lät för mycket.
 
Jag har idag äntligen blivit godkänd på både fas A och B på körkortsteoriproven nu<33 bara 3 veckor och 2 dagar till jag ska bli med körkort, skönt det ska bli.
Tänkte kolla på netflix men så var pvs konto fryst och jag blev ledsen. hoppas han fixar det för jag har inget att göra i ensamheten.
detta var så längesen och saknar när det började regna mitt i konserten

Trött

Tja. Har suttit på körskolan från 8.30 till 16 idag och det har nästan varit det mest utmattande jag gjort på hela sommarlovet. Var så nära att somna under teorilektionen. Fick iaf mat innan riskettan och tur att alla e så snälla och säger till att jag har sallad mellan tänderna, upptäckte det nyss nu när jag kom hem:) suttit med det sen 1 men aja.
 
Igår svepte jag en glasflaska med vatten på 6 minuter för att få massage i 15. Höll på att spy och frös som fan efter pga vattnet var iskallt men det var nog värt det. 
 
Min familj har flyttat in Hanna i Linköping idag därav bilden på mamma här under.


Och så ska jag och pv och pvs pappa åka till thailand om ett halvår. Skönt det ska bli.